Nieuwsanker Tucker Carlson lanceert aan de lopende band felle aanvallen op de misdragende BLM-beweging en de zwakke response van de Republikeinen op de teloorgang van de wet en orde. En bereikt de hoogste kijkcijfers ooit voor kabeltelevisie in de Verenigde Staten, screenshot Fox News/YouTube.

Het tweede kwartaal toont de hoogste cijfers ooit voor een kabel-tv-programma – ‘Tucker Carlson Tonight’. Ondanks de grote voorsprong in de opiniepeilingen voor Joe Biden, is het een conservatief nieuwsanker dat alle kijkcijferrecords breekt.

Herinnert u zich 2016? Toen verklaarden de mainstream media met de stelligste overtuiging dat het duidelijk was dat Hillary Clinton zou winnen. Ze leidde in alle opiniepeilingen en iedereen in het establishment wilde haar verkozen zien.

Maar zo gebeurde het niet, en nu zeggen ze precies hetzelfde over Joe Biden. Hij leidt in de opiniepeilingen en het establishment wil hem verkozen zien. Edoch zal dat waarschijnlijk nu ook niet het geval zijn.

Mensen zijn de rellen en het geweld zat

De gewelddadige linkse rellen in naam van “black lives matter”, BLM, met zijn directe beschuldigingen van racisme tegen zo’n beetje alle blanken – alleen op basis van hun huidskleur, en het constante gedram over een racistische agenda, de mensen zijn het onderhand beu.

Veel kiezers zwijgen, omdat ze niet op straat mishandeld willen worden, hun baan niet willen verliezen of anderszins benadeeld willen worden door zich uit te spreken tegen de linkse maffia die de volledige steun heeft van de mainstream media.

Maar is de meerderheid van de bevolking het eens met de blankenhatende neo-marxistische linkse vleugel? Nauwelijks.

Een manier om de opiniewind in de Verenigde Staten te peilen is het meten van de populariteit van de door links gehate conservatieve Tucker Carlson in Fox News. In het tweede kwartaal van 2020 heeft hij de hoogste kijkcijfers ooit gemeten voor een programma op kabel-tv.

  Media's verduistering en censuur hebben Biden de overwinning gegeven

In juni maakte hij een 26-minuten durende reportage die volgens verschillende commentatoren de tv-geschiedenis zal ingaan, zie de uitzending hieronder, hoewel YouTube er een waarschuwingstekst op heeft gezet.

Als Trump weer eens de verwachtingen choqueert en wint, kunnen we terugblikken op de groeiende populariteit van Tucker Carlson en zeggen dat het begon in de woonkamer van de tv-kijkers, schrijft Mark Hemingway voor RealClearPolitics.

Ondanks vergaande kritiek van diverse instellingen en ingetrokken advertenties van grote bedrijven die aan de voeten liggen van links, blijft Tucker Carlson Tonight groeien en is nu niet alleen het programma met de hoogste kijkcijfers op kabel-tv, maar een van de hoogst gerangschikte programma’s op tv in het algemeen, schrijft Forbes.

Volgens het statistiekeninstituut Nielsen keken 4 miljoen kijkers maandagavond naar Tucker Carlson’s programma op Fox News, voordat hij op vakantie ging. Het is een publiek dat groot genoeg is om het van de oude tv-zenders (broadcast) te winnen. Gemiddeld keken 3,7 miljoen mensen op maandagavond naar Fox News, voor ABC met 3,5 miljoen, NBC en CBS met elk 3,1 miljoen.

Fox New heeft een kritischer berichtgeving dan de mainstream media, die vrijwel alleen maar linkse perspectieven prioriteit geven. Sinds de BLM rellen in de vroege zomer kijken steeds meer mensen kijken naar Fox News .

Waar zou dat toch aan kunnen liggen?

Tucker: Media nonsens dat zwarten systematisch gedood worden door de politie

Vorig artikelKapitein wordt vervolgd, vaarde migranten terug naar Libië
Volgend artikelNet zoals we vermoedden, Greta Thunberg wordt gecontroleerd door George Soros
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in