Mijn plaats op de lijst, mijn paspoortnummer heb ik eruit gehaald, voor veiligheid redenen! schrijft Sonja

Journaliste Sonja van den Ende was vorige maand getuige bij de VN over de misdaden die in Mariupol gepleegd zijn, met name door het Oekraïense Azov bataljon.

“Ik was daar in Marioepol. Zoveel nep verhalen zijn er verspreid, maar er is geen één Nederlandse journalist in Marioepol, het zijn nep verhalen in de reguliere media, die ze via andere (alles Bloomberg of Murdoch media) halen en vertalen, of ze nemen tweets van Oekraïners over, meestal de “marionetten” regering, die geregeerd wordt door de VS, die niet geverifieerd zijn,” verzucht zij.

“Maar als je net als ik, met het Russische leger naar de afgesplitste republieken Donetks en Luhansk meereist om te zien wat er echt gebeurd, wordt je als terrorist beschouwd door het vrije Westen en wordt je op de Oekrainse/Amerikaanse dodenlijst gezet genaamd Myrotvorest (vredesstichter noemen ze dat).”

Zij wijst erop dat de Hongaarse president Orban en Kissinger ook op deze dodenlijst staan.

“Net als Presdident Orban, of zelfs Kissinger (zelf een oorlogshitser in het verleden), zover gaat het. Dit is de reden dat ik voorlopig in Rusland blijf, de lijst wordt namelijk gefinancierd door de CIA en EU,” schrijft de journaliste op haar website.

Kissinger, 99 jaar, werd toegevoegd nadat hij op het Economisch Wereldforum in Davos had gezegd dat de ophitsing op Rusland een bedreiging vormde voor de stabiliteit in Europa.

Verscheidene journalisten op de lijst hebben bedreigingen ontvangen. De Oekraïense journalist Oles Boezina stierf een paar dagen nadat zijn naam op de lijst was verschenen. Hij werd in Kiev doodgeschoten. Vorig jaar riep het Europees Parlement Oekraïne op om de website te verbieden, maar president Zelensky zei dat dit niet onder zijn bevoegdheid viel. De Oekraïense regering heeft nog steeds geen enkele actie ondernomen tegen de “dodenlijst”.

Alsof het niet bekend was...

“Maar de EU komt ten val, moge dat duidelijk zijn, ten val door hun eigen propaganda, hun oorlogen en criminele activiteiten. Illegale niet goed geteste vaccinaties, het verspreiden van bio-wapens (200 VS bio-laboratoria in de wereld), het creëren en steunen van huurlingen zoals jihadisten en neonazi’s in het Midden-Oosten en Oekraïne, die duizenden mensen hebben vermoord.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Nederlandse journaliste: “Wij zijn hier, in Donbass, om de door propaganda misleidde westerlingen wakker te schudden”

17 REACTIES

 1. Niet te filmen dit. Je bent lastig voor ze en meteen moet je dood, nou….. terug naar de Middeleeuwen soms? Kunnen ze terug krijgen!!

 2. Frontnieuws is de opvolger van Fenixx, een beruchte extreemrechtse hoax-site, die veel nepnieuws verspreidt, met als doel om haat te zaaien.

 3. Beste mensen

  Dat klinkt niet zo best

  Europa doet de galg eigenhandig om de eigen Nek
  Welk eerst door Amerika pasklaar is verdunt
  Heel fijn om te horen
  Hoe slim Europeanen zijn

  Dank U

  • Ja bah….dat komt het op neer Ringo. U zegt het weer mooi. Gaan we niet naar Rusland met zijn allen? In een luxe verwarmde huifkar getrokken door twee ezels die toevallig Markie en Trutsula heten. 🤣

   • Beste Immortal

    Het kan best zo zijn dat we alle overblijvers antivaxxers straks ertoe worden gedwongen

    Dank U

 4. Er wonen veel nederlanders in Hongarije, Polen Roemenie Tjechie….

  Ik zag dat Boetcha al nep was.
  –die lijken zo keurig gedrapeerd op de hoofdstraat…Handen gebonden.Wit lintje.

  Waarom zouden Russen russen afschieten? Ze doen niet wat de Oekies doen..
  En als ze dat deden, waarom eerst handen binden en meenemen naar de hoofdstraat?
  Dan zouden ze ter plekke die gasten afschieten.

  Geen bloed bij die lijken. Logisch, ze waren al dood toen ze “doodgeschoten”werden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here