De berichten dat de NAVO geheime plannen heeft opgesteld voor een militaire actie tegen Rusland zijn onaangenaam verbijsterend voor het Westerse publiek. Mensen lijken zich langzaam te realiseren dat er een benzinelucht in de lucht hangt, schrijft Wiktorija Nikiforowa.

Feit is dat het NAVO-blok de afgelopen dertig jaar druk bezig is geweest om de vredesduif uit te hangen. Zich beroepend op zuiver defensieve doelstellingen, heeft het zich onophoudelijk naar het oosten uitgebreid, steeds dichter bij de grenzen van Rusland, terwijl het tegelijkertijd complete landen bezette, vernietigde en hun burgerbevolking vermoordde. De burgers van Joegoslavië, Libië en Irak stierven massaal bij de “verdediging” van de NAVO-landen.

Toch protesteerden de Europese belastingbetalers, op wiens kosten dit feest werd gehouden, zelden tegen de NAVO-agressie. De enige uitzondering was de oorlog in Irak. Als er ergens bommen vielen, was dat altijd ver weg van de mensen in Parijs en Berlijn. Zelfs de invasie van Joegoslavië door NAVO-troepen veranderde deze houding niet.

Het belangrijkste is dat alle oorlogstegenstanders van de NAVO in de afgelopen decennia arme landen waren met zeer bescheiden militaire capaciteiten. Ze hadden geen wapens die Parijs of Berlijn van hun kant hadden kunnen bereiken.

Maar nu bericht het Amerikaanse tijdschrift Newsweek over geheime plannen van het bondgenootschap om ten strijde te trekken tegen Rusland. Deze plannen moeten worden goedgekeurd tijdens de volgende NAVO-top, die op 11 en 12 juli in Vilnius plaatsvindt.

Officieel bevat het programma van de top slechts zes taken voor het blok in verband met de confrontatie met Rusland. Dit zijn de harmonisatie en coördinatie van de strijdkrachten van het bondgenootschap in alle oorlogstheaters, langdurige samenwerking met particuliere bedrijven op het gebied van defensie, het verhogen van de productie van wapens en munitie en het opbouwen van reserves in het geval van een langdurige oorlog. Dit zijn geen taken voor vandaag – er wordt openlijk toegegeven dat de realisatie van deze doelen meerdere jaren in beslag zal nemen.

  Wat verbergt Oekraïne in de zoutmijnen van Bakhmut?

De westerse publieke opinie is echter in verwarring over een ander – geheim – NAVO-plan voor militaire actie tegen Rusland. Volgens Newsweek is dit uiteengezet in duizenden pagina’s documenten die een zorgvuldige planning van zeer specifieke manoeuvres bevatten.

Met andere woorden, de alliantie is van plan om Rusland serieus te confronteren op het slagveld. Maar noch de bevolking van de Europese landen, noch hun parlementariërs hebben enig idee hoe dit precies moet gebeuren. Toch zijn zij het op wier hoofden de bommen worden gegooid. Voor de mensen in Parijs en Berlijn is dit natuurlijk heel onaangenaam nieuws. Zij worden met hun eigen geld (dat ze zelf hard nodig hebben) meegesleurd in een oorlog – maar deze keer niet tegen een klein, weerloos land, maar tegen ’s werelds grootste kernmacht.

Voor Rusland zijn de geheime plannen van de NAVO geen sensatie. Oorspronkelijk was het Noord-Atlantisch Bondgenootschap gericht op een militaire confrontatie tussen de USSR en de landen van het Warschaupact, zodat NAVO-generaals tijdens de jaren van de Koude Oorlog regelmatig scenario’s bedachten voor oorlogen met Rusland.

Sinds de ineenstorting van de USSR is dit niet veranderd. In 2010 stelden NAVO-generaals een gevechtsprogramma op voor de Baltische staten. Het voorwendsel was natuurlijk de Russische “agressie”. In dit geval regelde de Amerikaanse admiraal James Stavridis, de toenmalige NAVO-commandant, de interactie tussen de strijdkrachten van de Baltische staten en Polen, bepaalde hij de havens voor ondersteuning vanaf zee en wees hij negen Amerikaanse, Britse, Duitse en Poolse NAVO-eenheden aan die de Baltische staten hadden moeten beschermen in het geval van een Russische “invasie”.

  Wie heeft er baat bij een eeuwige oorlog in Oekraïne?

Dit was in 2010 – op het hoogtepunt van de “herstart” van de Amerikaans-Russische betrekkingen. De NAVO-plannen voor de Baltische staten waren topgeheim en werden pas bekend door een Wikileaks-lek. Toch bleef het bondgenootschap iedereen ervan overtuigen dat het puur defensieve doelen nastreefde.

Ondanks deze verzekeringen voert de NAVO nu al lange tijd militaire operaties uit tegen Rusland aan de zijde van Oekraïne. Bovendien was de levering van wapens aan Oekraïne al gepland vóór het begin van de speciale Russische militaire operatie.

In 2021 zette generaal Tod Wolters van de Amerikaanse luchtmacht, toenmalig bevelhebber van de gezamenlijke NAVO-strijdkrachten in Europa, kanalen op voor de levering van westerse wapens aan Oekraïne. De eerste leveringen van wapens zoals Stingers en Javelins gingen via deze kanalen lang voordat de Russische speciale militaire operatie begon. De generaal vertelde dit aan de invloedrijke militaire columnist van de Washington Post, David Ignatius. Ondanks alles reageren journalisten verbaasd en blijven ze herhalen: “De NAVO is niet in oorlog met Rusland.”

De resultaten van de militaire activiteiten van de NAVO in Oekraïne zijn betreurenswaardig. Op gigantische schaal geleverde wapens zijn verpletterd of in trofeeën veranderd. Europese depots zijn leeggehaald. Oekraïense troepen hebben enorme personeelsverliezen geleden en een vijfde van het land verloren. Rusland heeft een corridor naar de Krim aangelegd, van de Zee van Azov zijn binnenzee gemaakt en nieuwe regio’s veroverd. De Oekraïense economie bestaat niet meer, maar die van Rusland draait op rolletjes.

Het onzalige Oekraïense bedrog heeft onherstelbare schade toegebracht aan de reputatie van de NAVO. Het bondgenootschap, dat werd beschouwd als het sterkste militaire blok van de moderne tijd, heeft gefaald in zowel planning als bevoorrading. Europese regeringen zouden nog eens goed moeten bekijken waarom ze zulke hoge salarissen betalen aan NAVO-generaals.

  Rusland beantwoordt Amerika's plan om WO III te winnen

En dan hebben we het nog niet eens over de eindeloze aankondigingen van een zogenaamd gepland Oekraïens tegenoffensief. Eerst zou het beginnen op de verjaardag van het begin van de Russische speciale militaire operatie, toen werd het uitgesteld tot de lente en later tot de zomer. Het lijkt erop dat de NAVO-leden, die er niet in geslaagd zijn om succes te boeken op het slagveld, een informatief wonder hebben gelanceerd – hun geheime superplannen die vele duizenden pagina’s beslaan. Een dodelijk wapen, zoveel is zeker.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Dode en gewonde NAVO-personeelsleden door Russische aanval op commandocentrum in Lviv – Naar Duitsland vervoerdVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelElke keer als Poetin een waarheid zegt – worden de leugenaars van de wereld gek
Volgend artikelHet Atlantic magazine verklaart dat de wereld ‘steriel en saai’ zou zijn zonder pedofielen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Niets nieuws onder de zon, als de valuta’s van de centrale bank failliet zijn. Provoceren ze altijd een oorlog, bij voorkeur niet op eigen territorium. Maar als het echt niet anders kan dan maar een burgeroorlog of je eigen burgers opofferen.

 2. Belangrijk artikel.
  De Nato broedt zeker op agressieve akties.
  De laatste weken / maanden zijn beslissende politici en militairen erg zelf-verzekerd.
  In “oekraine” zelf lukt het ze niet.
  Maar er zijn varianten : regio Belgorod, Belarus, e.a.
  Waarschijnlijk wordt het, samen met de grote Nato-oefening : het innemen van Kaliningrad.
  Het is spelen met vuur, en kan WOIII uitlokken.

  • ooit al aan gedacht dat rusland misschien MET OPZET belgorod enzomeer ‘zwak’ laat overkomen???? waar gaat de vijand vooral toeslaan? daar waar men sterk staat of daar waar men (ogenschijnlijk) zwak staat????
   rusland heeft heel wat troepen gemobiliseerd….en getraind…die dienen niet allemaal om oekiestan te bestrijden…heel wat van hen zijn reeds overgeplaatst naar strategische plaatsen…(grens met finland bvb) enzovoort..
   onderschat de rus niet…de meesten doen dat….de rus is pragmatisch, dogmatisch en heeft ontzettend veel geduld

  • Cool Pete . nou mocht het zo zijn dat er een aanval kwam op Kaliningrad dan is dat zeker dat de Sarmat gaat vliegen daar ben ik 1000% zeker van .
   Polen gaat dan niet meer bestaan , Berlijn wordt ook puin en als Parijs moeilijk gaat doen Zeker London bestaat niet meer met vele andere plaatsen in UK ,Rotjerknor haven wordt een vuurballetje .
   Dus ze kunnen beter maar achter hun misselijke oortjes krabben of ze daar goed mee doen .

 3. Je kunt je eigen voorstellen waarom Groot Brittannië zich altijd aan de zijde van de Verenigde Staten hechten of andersom wanneer er wéér een smerig geopolitiek spel op touw wordt gezet als onderliggende gedachte regime change of democratie brengen in een land dat wat lastig is voor beide grootmachten, hoef niet alle landen op te noemen die kennis hebben gemaakt met het joodse georganseerde jodendom.

  *

  HOE DE JODEN GROOT-BRITTANNIË NEMEN Door broeder
  Nathanael Kapner, Copyright 2007-2012

  HET BEGON ALLEMAAL met het edict van verdrijving van 1290 na Christus .
  De Joden wilden ons doen geloven dat hun verdrijving uit Engeland door Edward I (regeerde 1272-1307) te danken was aan hun pogingen om geld te lenen. De echte reden was te wijten aan de joodse misdaad van rituele bloedmoorden .

  De orthodox-christelijke historicus van de 5e eeuw, Socrates Scholasticus, vertelt in zijn Ecclesiastical History, 7:16, over een incident waarbij joden een christelijk kind vermoordden:

  — “Op een plaats in de buurt van Antiochië in Syrië grepen de Joden, spottend met het kruis en degenen die hun vertrouwen stelden in de Gekruisigde, een christelijke jongen, en nadat ze hem hadden vastgebonden aan een kruis dat ze hadden gemaakt, begonnen ze hem te bespotten. Na een tijdje werden ze zo woedend dat ze het kind geseld totdat hij onder hun handen stierf. —

  Hier zijn een paar voorbeelden die leidden tot de Engelse verdrijving van de Joden in 1290 na Christus:

  https://www.realjewnews.com/?p=86

  • Er zijn joden en fake joden. Vergeet niet in uw betoog dat redding komt uit het midden der Joden. De meeste joden in Europa waren niet eens van Israel maar zijn afstammelingen van de Khazars. Dit waren oorspronkelijk turkse moslims bekeerd tot talmudisch jodendom. Deze zijn verbasters met Europeanen vooral in het Rhijn gebied en zijn de zogeheten ashkenazi. Broebelen hun eigen taaltje yiddish. Deze hebben zich over de wereld verspreid, vormen de kabaal en hebben hoog geplaatste funkties over heel de wereld dankzij bloedlijnen van Rothshild en zelfs Blackrock.

   Joden in Israel hebben altijd hun eigen God ontkent als Hij zich geincarneerd manifest maakte bij hun. Hen letterlijk zei IK BEN, dezelfde die dit tegen Mozes zei. Ze wisten dat Hij zei Ik ben God YHVH. Vandaar de kruisiging.
   Echter Israel zijn tot de Talmud gegaan uit angst God te willen slecht stemmen na de vele balingschappen. Ze meenden als ze de orakels van Ezekiel zouden onderzoeken hen dan dichter bij God zou kunnen komen. Dit heeft ertoe geleid dat ze farizeeers hadden die meer aandacht gaven aan verbale traditie en orakels dan aan de Schrift. Het heeft Israel ogen gegeven die niet konden zien en oren die niet konden horen. Dit was Gods werk opdat hun val de redding zou worden van heidenen. Het evangelie kwam eerst tot de Joden en daarna naar de heidenen om de Joden tot jaloezie te provoceren. Maar als hun val onze redding betekent hoemeer dan hun glorie ? Het moment is aantocht dat ze zullen zeggen welkom hij die komt in naam van de Heer.
   Vergeet hierbij als laatste niet dat het christemdom als grootste religie over de wereld het ketterse katoliecisme is. Em zeker geen discipelschap van Yeshua de Messias. De romeinse hoer heeft volledig de focus gezet op maria om God van Zijn eer te beroven. De moeder van Yeshua noemde zelfs niet eens maria maar Miriam. Yeshua was Israeliet, en sprak Aramaic. Rome heeft een gekaapte en zwakke jezus met de babelse satanische religies overgedragen via de gevluchte hoge priesters van babel te pergamos in 34BC. Toen Julius Caesar de titel van pontifex maximus kreeg van hen was de babelse traditie overgdragen aan Rome. Later in 315AD vastgepint soor Konstantijn als hij christendom de universele religie benoem van rome wat letter katolisch betekent.

   Over het joodse grafvolk zouden opmerkingen beter een beetje achterwege gehouluden worden. Men vergeet wat er in de jaren 995 tot laat in 1400 is gebeurd met de kruistochten op het zogezegde heilige land. Dat allemaal onder de naam van Christendom om nog maar van de inquisitie te zwijgen. Echte volgelingen van de Christus werden in Rome gefolterd omdat ze weigerden het ketterse katolicisme te aanvaarden en waren martelaren sinds het 1e uur van de Romeinse rode hoer.

   • Jammer dat er zoveel taalfouten in staan, maar verder is artikel zeer compleet en to the point ! We moeten zeker blijven benadrukken dat er goed levende joden en fake of nep joden zijn en die laatsten zijn idd. het grote probleem ; de Khazaren, die hun grootste talent continue uitvoeren en dat is identiteit fraude.. zich voordoen wat ze niet zijn. Daarbij zijn het wezens zonder gevoel of empathie en aldus tot de vreselijkste dingen in staat en dan daarbij hun acteurs weer laten roepen dat wij allemaal die vreselijke dingen in ons hebben.. Dan zoeken we iig. niet verder en dat is nu precies de bedoeling.

 4. De 3e wereldoorlog is al lang aan de gang. Alle landen met enig verstand keren zich af van het westen.
  De welvaart heeft ons lui, goedgelovig en gemakzuchtig gemaakt.
  De enige manier om hier de rust te bewaren is door het systematisch verspreiden van leugens en desinformatie. En dat wordt massaal gedaan. Door de corrupte overheden zelf.
  Niets en niemand kan je meer geloven, zelfs de meest vreselijke fouten transformeren ze in triomfen van kennis en kunde.
  Onze amerikaanse ‘bondgenoten’ blijken weerwolven in lammetjeskleren te zijn. Had altijd groot respect voor onze bevrijders. Dat is weg, volkomen verdwenen. Smerige oorlogszuchtige ophitsende domme woke idioten zijn het. Satanisch, pedofiel, corrupt, verslaafd en geen geweten.
  Ons pad loopt al 20 jaar richting ravijn. Kniel en bid voor vrede, dat hun harten verzacht worden.
  Dat is onze laatste mogelijkheid en redding.

  • Ik ben het hier helemaal mee eens. We hebben nooit gevraagd om een oorlog . We zitten er al een tijd in. Naar mijn insziens wordt het alsmaar erger . Social media : lees niet teveel . Ook niet echt betrouwbaar, en je leven gaat toch door !

 5. In WOII financieerde joenaaithetsteeds nazi-duitsland en hielp Ru aan wapens en ander materiaal,om duitsland te bestrijden?
  Dat gaat nu niet weer gebeuren.
  Mijn hoop is gevestigd,op de doortastendheid en strategisch vermogen van die geduldige Russen.
  ‘Ze mogen het proberen’zei mr Putin.

 6. Voor de ambtenaren ( belastingpot) NAVO , USA, EU, UK
  Loopt de oorlog op rolletjes.
  11-12 juni stemming – uitslag staat al vast. Vermoedelijk gaat vanaf 12 juni de beuk erin.

  De achterliggende filosofie van continue oorlog voeren van de NAVO
  Is denk ik Religie. De anti- christelijke.
  Satanisme. Misleiding, afleiding, onderdrukking voor wie overblijft.

  Upside down ;
  Praten over vrede, is onzin praat .
  Slachtoffer Monumenten bezoeken, ws een feestje.

  Wordt interessant als alleen ZIJ overblijven – streven is 500 miljoen.
  En hun satanische boljewitische aanhangers ; vax en pcr aanjagers.

  ze jagen allemaal naar de top; is kenmerk van satanisme.
  Wie gaat wie belazeren en onderdrukken.

 7. Laten wij dat hopen dan kan Rusland legaal korte metten maken met deze terroristische organisatie die Joegoslavië totaal kapot hebben gemaakt. En hopelijk vele Amerikanen erbij en mag China van mijn part ook mee doen dan wordt er met het terror lamd Amerika ook korte metten mee gemaakt

 8. hoe het ook zei, het zal uiteindelijk op een kettingreactie uitdraaien…ik denk dat behalve Rusland..ook (ex?) Joegoslavië een nieuwe verandering, kan ondergaan.. alsook Servië..zou best mogelijk zijn, er zijn daar nog veel rekeningen die met bloed openstaan..t.o.v. de Navo/is & uk..de eu, niet te vergeten…

 9. Nogmaals: deze foto is niet correct! Trump staat erop, terwijl hij geen president meer is! Graag een nieuwe foto met seniele Joe Biden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in