Onze redactie ontvangt al enkele uren verschillende berichten dat de Oekraïense president Volodymyr Selenskyj inmiddels naar de Amerikaanse ambassade in Warschau (Polen) gevlucht zou zijn. Zowel de Oekraïense oppositie als de voorzitter van de Russische Staatsdoema, Vjatsjeslav Volodin, beweren dit, schrijft Unser-mitteleuropa.com. Bovendien ontvangen wij berichten uit de Tsjechische Republiek die dit gerucht “voorzichtig” bevestigen:

• Het Oekraïense oppositielid Ilya Kiva beweerde dat de president “dringend” naar Polen was vertrokken en zich daar in de Amerikaanse ambassade schuilhield.

• “Zelensky heeft Oekraïne verlaten. De afgevaardigden van de Verchovna Rada zeiden dat zij hem in Lviv niet konden bereiken,” schreef Volodin op zijn beurt op zijn Telegram-kanaal. “Hij is nu in Polen”.

De Oekraïense regering daarentegen ontkent deze geruchten en beweert dat de president nog steeds in het omsingelde en belegerde Kiev is. De Amerikaanse ambassade in Warschau heeft nog niet op de beschuldigingen gereageerd, evenmin als de Poolse regering.

Oekraïense insiders melden echter dat Selenskyj in de westelijke Oekraïense stad Lviv (dicht bij Polen) is en daar “beschermd” wordt door de Amerikaanse buitenlandse inlichtingendienst CIA.

NATO/US konvooi op weg naar Oekraïne? Snelwegcamera’s in Duitsland gedeactiveerd

Even mysterieus lijken op dit ogenblik de troepenbewegingen van de VS/NAVO-troepen naar het oosten, mogelijk zelfs naar Oekraïne. Op een video uit Crailsheim in Duitsland die naar Unser Mitteleuropa is uitgelekt, zijn tientallen Amerikaanse tanks te zien die naar het oosten worden vervoerd. De filmmaker denkt uiteindelijk voor Oekraïne:

Een krantenbericht uit Oostenrijk uit Oostenrijk zeg, dat Amerikaanse soldaten bij een benzinestation langs de snelweg gezien zijn, toen ze uit een particuliere bus met Duitse nummerplaten stapten. Toen voorbijgangers vroegen waar zij heen gingen, mochten zij geen informatie geven.

  De stemming kantelt - Mainstream media tegen Zelensy: Berlijn is geen voorstad van Kiev!

Intussen zijn in Duitsland alle autowegcamera’s uitgeschakeld, wat erop wijst dat er waarschijnlijk massale troepenbewegingen aan de gang zijn:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Covid en Poetin zijn geen bedreiging voor uw vrijheid; mensen als Schwab, Gates en Trudeau zijn dat welVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPoetin ondertekent nieuwe wet die buitenlanders zal straffen voor schendingen van de mensenrechten van zijn burgers
Volgend artikelHet volgende: Wereldwijde voedselcrisis – Zet u schrap voor rantsoenering
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. de navo/EU probeert er een proxy war van te maken die zo lang mogelijk duurt met zo veel mogelijk slachtoffers

  dank je regeringen/ nepelite hiervoor

 2. En alles riskeren voor amerika en de navo slaaf europa. Het intreseert ze geen reet hoe het met de bevolking in europa of de oekraine of rusland afloopt. Rusland naar de klote.dan springt amerika een gat in de lucht. Hebben ze de grondstoffen van rusland en de oekraine in handen. En daarmee europa de strot dichtknijpen. Europa als nieuwe amerikaanse staat. Maar denk eerder dat de ratten in hun bunkers kruipen en verwachten dat er na een nuclaire ramp nog wat te regeren valt. We zijn als mensheid de planeet niet meer waard. De mensheid word overschat en is eingelijk niks meer dan een evolutionaire mislukking

 3. Zo zouden ze een aanval op een natoland kunnen uitlokken als de ruissen beschoten worden vanuit een ander land dan oekraine.
  Dan wordt het feest ben ik bang en voorspel ik.

 4. Amerikanen als vliegen op stronk komen ze op landen af die ze naar de kloten kunnen helpen met oorlog, Blijf lekker aan de andere kant van de oceaan en ruim eerst je rotzooi op in je eigen land, werk genoeg. Trump verwoorde het toch ,Amerika first.

 5. Ja het is een harde wedloop nu tussen de grootmachten. De VS is zo gewend altijd zijn zin te krijgen. Oeps, de schaduwregering van de VS is altijd zo gewend zijn zin te krijgen. De ziomafia. De VS is niet meer dan een handig wapen in hun handen. Het gaat niet om de grootmachten, het gaat om de smeerlappen die al eeuwenlang lopen te geilen naar wereldmacht en het in elkaar trappen van de goy. Nu hebben ze de technologie dankzij mafketels zoals Gates, en Musk en anderen, die experimenten willen uitvoeren. En die experimenten dienen tegelijkertijd het doel van de ziomafia. Of ze er in slagen Rusland ook onder de duim te krijgen, dat is afwachten. EU staat voor een rotte verrassing, want de EU schapen lopen braaf mee naar de slachtbanken. Dat zal niet veranderen.

  • Voor de betweters, uit de Orlov essay:
   “People who are now speaking out against Russia’s military action in the Ukraine need to answer a simple question: Where have you been for the last eight years while the carnage in Donetsk and Lugansk was going on, while people were being burned alive in Odessa, while the Ukrainian government organized terrorist operations on Russian territory and while the entire Ukrainian population has been forced to kowtow to Americans and to speak Ukrainian, most often against its will? If your answer is “I didn’t know” then you have forfeited your right to an informed opinion on what’s happening there now. Please keep that in mind and act accordingly.”

   • Niks aan toe te voegen Immortal.
    Helaas lezen schaapjes hier niet. Die zitten nu voor de buis te kijken naar hoeveel geld wij gaan ophalen voor die facistenclub in Ukraine.

 6. Ik de k dat er zo stilletjes aan oorlog verklaard word aan rusland door amerika en europa, ik zou eten inkopen voor zeker half jaar. En voor 3 jaar voor huisdieren.

  • Ik heb al een aardige voorraad aangelegd.
   Maar als ik alle berichten zo lees zal ik onze voorraad nog meer uitbreiden. Ook voor onze harige viervoeters.
   Lieve mede-wakkeren: vergeet je huisdieren niet. Leg ook een flinke voorraad voor ze aan.

 7. Alles is werkelijk zo walgelijk he… als normaal mens besefde je dat eerder nooit. Pas later kom je er achter dat het maar een handjevol klootzakken zijn die constant de boel aan het opruien zijn en de boel aan het verkloten zijn door hun psychopatische neuroses – de mensen die in de regerings posities zijn doorgedrongen; de machtsposities. Het probleem is dat er tegelijkertijd zo ongelooflijk veel stomme varkens zijn, tevens zo lui als de pest – er zijn er zo ongelooflijk veel, en ze welpen bovendien als de konijnen – dat er een enorme veestapel is voor die psychopaten waar ze gebruik van maken. Dat is dat goyim waar de zionist het steeds maar over heeft. Echter, die ziopaten schieten zichzelf in de voet door dit goyim uit te moorden, want daar gaat hun veestapel. Wie gaat er nog oorlogjes vechten voor ze. En verder, wat hebben ze dan nog te doen, als het “volledig gevaccineerde” en aan straling blootgestelde goyim te zwak en uitgemergeld is om nog dienst te doen, dan moeten ze zelf met elkaar op de vuist. Ouwe klootzakken als Schwab en Soros en Gates zullen dan al snel het onderspit delven in een kerel op kerel vuistgevecht, maar die nieuw-uitgebroedde WEF hoeren die zullen nog wel een tijdje met elkaar op de vuist moeten als ze wereldmacht willen zijn. Wat anders kan het worden… het zit in de genen van het ziopaten roofdier, het vechten en het moorden, ze kunnen niet anders.

 8. Nato gaat over twee tot drie weken op de noordflank oorlog voeren, dus de Russische marine noordelijk wegvegen. Met Murmansk buiten gevecht en de noordelijke zeeroute weg is de Russische marine nergens meer in staat open zee te bereiken….Enkel nog in de stille zuidzee….dan laat Nato Polen en de Baltische staten de klappen krijgen en zo komt de NWO van de WEF toch tot stand….de enige manier om dit nutteloos te maken is te zorgen dat het WEF geen handlangers heeft.
  Zonder spelers geen voetbal wedstrijd zeg maar….

  De Turk is het grootste echte gevaar, binnen week of 4 valt deze Griekenland binnen en neemt vele eilanden in, en de VS zal het goed vinden…Eind dit jaar staan Turkse troepen voor de Hongaarse grens….noteer maar…

 9. Zou de Nato zich inmengen in die oorlog, is europa afgeschreven.
  Denk aan atoomwapens, atoocentrales met explosieven eronder…

  Ik was sowie so tegen de Nato; maar nadat ze atoomwapens in Turkije plaatsten en TU lid maakten: helemaal.

  Als TU Griekenland zou aanvallen, zou Turkije vernietigd worden.En Terecht.Hoog tijd.

 10. Decker zet andere deelnemers aan threads op Frontnieuws weg als zijnde trols. Ik ben dus zijn comments even gaan googlen. En waarschijnlijk is hij gezien zijn comments en van Frontnieuws artikelen afwijkende meningen zelf een trol, gecontroleerde oppositie. Alhoewel Vrijheid van mening voor mij een voorwaarde is voor elke natie, volk vind ik ook dat sites als Frontnieuws actiever dit soort mensen aan moet pakken. Het kost te veel negatieve energie om als deelnemer aan threads op een van de weinige sites waar je je eigen waarheid nog kan verwoorden, geschoffeerd te worden. Ik ben 71, stam af van overlevenden van het bombardement van Rotterdam aan de overkant van de straat, PTSS in mijn hele familie, en ben niet van dit soort opmerkingen en/of mensen gediend.

 11. waarom word in het kop, Selenskij naar warschau gevlucht Zelenskij met een S geschreven !!!!!
  hoop dat jullie dit in het vervolg gewoon met een Z doen omdat de dictaturen in deze strijd het ook verboden hadden om zijn naam nog met een Z uit te spreken……

 12. de foto van het nieuwsbericht is gedateerd vrijdag 04-03-2022.
  de uitgeschakelde snelwegcamera’s zou op woensdagmiddag daarvoor zijn geweest,lees ik in dat bericht.
  dus…oud nieuws of mis ik iets?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in