Ministry of Defense of Ukraine / Wikimedia (CC BY-SA 2.0 DEED)

Zwaargewonde NAVO-officieren (waaronder naar verluidt generaals) zijn vanuit Polen naar Berlijn vervoerd, omdat zij zich in een commandocentrum in Lviv bevonden dat zondag door de Russen werd vernietigd door massale aanvallen van Russische Tu-95 en Tu-22 strategische bommenwerpers met Kh-101/555 raketten, bericht Pronews.

Vanuit Lviv werden de gewonden vervoerd naar de Poolse luchthaven van Rzeszow en vandaar naar Duitsland.

Het aantal gewonden is onbekend en er zijn veel doden. De Amerikanen deden hun best om de aanwezigheid van NAVO-troepen in Oekraïne te verbergen, maar uiteindelijk lekte het uit.

Volgens de eerste informatie wordt de toestand van de gewonden omschreven als ernstig.

De exacte details van hun toestand zijn echter nog niet bekend. Ze zijn allemaal naar Berlijn gebracht voor behandeling.

Hoewel de NAVO veel moeite heeft gedaan om de aanwezigheid van deze detachementen in Oekraïne en de adviseurs en trainers die met de Oekraïense strijdkrachten samenwerken te verdoezelen, beschikt de Russische inlichtingendienst over de gegevens van dit personeel en heeft hierover een rapport gepubliceerd.

Het aantal slachtoffers onder westerse militairen neemt sterk toe als gevolg van de precisieaanvallen op de commandocentra waar veel van deze officieren zich bevinden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Video 18+: Groep buitenlande huurlingen geneutraliseerd bij mislukte aanval in regio ZaporozhieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAnnexatie van Kharkov – Oekraine krimpt westwaarts nu Rusland reageert op grensoverschreidende aanvallen
Volgend artikelBaby’s die borstvoeding krijgen van moeders die mRNA-vaccins hebben genomen, sterven in ongewoon grote aantallen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Krepeer maar vieze NAVO oorloghitsers. Denk nog maar es ff goed na op je sterfbedje wat je geflikt hebt, en nu op t punt staat daar de verantwoording voor te dragen. Enkeltje hel voor u

 2. Het zg. ‘vrije’ Westen had er goed aangedaan de het ‘Akkoord van Minsk’ na te komen.

  Het bloedvergieten is niet alleen zinloos en onmenselijk, maar was ook geheel te voorkomen.

  De NATO is een terroristenorganisatie, samen met het WEF, de Eu en de VN.
  TUIG van de Richel trekt daar aan de satanische touwtjes.

 3. Gooit godverdomme n bom op NATO /EU Brussel ! Sterk genoeg zodat ik op 25 km van Evere zonder enig besef ‘verdamp’ ! Sterven moeten we toch en deze absurde wereld is zo wie zo niet houdbaar …..dus, go for it Russia ….maar neem bij voorkeur eerst London en Washington, zodat ik nog kan meemaken dat de wortels van alle kwaad uitgeroeid werden en ik gelukzalig naar ‘de hemel ‘ kan – )

  • Patrick,
   Het verschil tussen de VS en de Russen is juist dat de Russen zich wel houden aan de Internationale regels en wetten en de VS al heel lang schijt hebben aan de afgesproken regels, ik wens de VS en zijn vrienden dan ook het allerergste toe wat kan gebeuren omdat zij horende doof zijn en ziende blind, eat the rich zou Lemmy zingen!!!!!!!!

  • Reken maar dat het Angelo-Amerikaanse Kabbalisme nu helemaal gek van wraakzucht worden eerst hoge Canadese militairen afgevoerd uit Azofstahl toen in Lief een bunker vernietigd en nu weer, herinnert iemand dat filmpje waar een Kinzahl raket een einde maakte aan een ondergrondse munitie opslagplaats en tevens de daarin bevindende hoge piefen.

   Russische strategen weten donders goed dat de 3e wereldoorlog door het Westen wordt geïmplementeerd, koekje van eigen deeg.

 4. Idd.Als je de kop van de slang afhakt, is het kreng dood.
  Net voor de grote Nato oefening, ddie waarschijnlijk gebruikt gaat worden als dekmantel voor aanvallen op Russische doelen, een paar hoge piefen weg…..Prima zaak.

  En nog ontkennen ze de aanwezigheid van Nato…
  De inlichtingen dienst werkt goed! Goeie zaak!
  ==============================
  De Nato is ook weer aan het zieken in Kosovo.
  Daar was een verdrag uit 2000, waarin staat dat Servie 1000 uniformen Kosovo in mag sturen, maarre….nee dus.

  Wel heeft Albanie duizenden moslims Kosovo ingestuurd; Serven houden bepaaldelijk niet van moslims–en terecht.

 5. Geen medelijden mee, NAVO heeft daar niets te zoeken. Ben ook niet voor Rusland maar wat de Russen doen begrijp ik helemaal, gaat om zelf behoudt en deze generaals waren niet onschuldig. Kleeft bloed aan hun handen van onschuldige burgers dus opgeruimd staat netjes. Alleen weer sneu voor de achterblijvers die geen idee hebben wat hun partner in het leger doet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in