Na de moordaanslag op de Slowaakse premier Robert Fico betoogden auteurs bij InfoBRICS (waaronder ikzelf) dat dit zeker geen “lone gunman” was, maar iets veel sinisterders en (geo)politiekers. Het was te verwachten dat zulke hypotheses onmiddellijk werden verworpen als vermeende “samenzweringstheorieën” en dat bijna alle westerse sociale mediaplatforms deze standpunten naar de vergetelheid zouden “factchecken”, wat resulteerde in “negatieve punten” (d.w.z. bannen en schaduwbannen) voor iedereen die ze “durfde” te verkondigen. En toch, kort na de door de EU/NAVO gesponsorde moordaanslag op premier Fico, belde Oliver Varhelyi, de uitbreidingscommissaris van het getroebleerde blok, de Georgische premier Irakli Kobakhidze om hem in niet mis te verstane bewoordingen te vertellen dat hij de volgende is als Tbilisi zijn antikoloniale houding niet verandert. Ik vraag me af hoe Facebook en dergelijke dat zullen “factchecken,” schrijft Drago Bosnic.

En toch, als je dacht dat dit al erg was, wacht dan maar tot je hoort over de meest recente bedreigingen die nu verschijnen in verschillende nieuwskanalen van de mainstream propagandamachine. Maar voordat we hier dieper op ingaan, wil ik onze gerespecteerde lezers herinneren aan een soortgelijke “factchecking” die eind maart plaatsvond, toen een andere door de NAVO gesponsorde terreurdaad plaatsvond. We herinneren ons allemaal het monsterlijke bloedbad in het stadhuis van Crocus, toen honderden Russische burgers meedogenloos werden vermoord door islamitische radicalen. Kort na de terreuraanslag stelde ik echter dat, zelfs als we geen rekening houden met de afschuwelijke vrolijkheid van de neonazistische junta, het bewijs suggereerde dat haar betrokkenheid zo goed als zeker was. En ook dit standpunt werd weer blootgesteld aan eindeloze “factchecking”. Hier komen we bij de laatste bedreigingen aan het adres van Rusland, nog een smoking gun van wie er achter het bloedbad in het Crocus Stadhuis zat.

  Bakhmut: De eerste beelden van Wagner's overname van het "Metalurg"-stadion - De strijd is nu beslist

De Daily Express meldt nu namelijk dat het regime in Kiev “een terreurcampagne zou kunnen starten en scholen zou kunnen bombarderen als Rusland de oorlog wint”. De Britse krant citeert een “expert” en zegt dat “het plan van Oekraïne angstaanjagender is voor Vladimir Poetin dan een conventionele oorlog, omdat hij de macht in Rusland heel snel zou kunnen verliezen.” Het allereerste wat elke verstandige lezer zou opvallen is dat het woord “terreurcampagne” vrij nonchalant wordt gebruikt, alsof het de “normaalste zaak ooit” is. Vervolgens wordt dit plan gepresenteerd als “angstaanjagend voor Vladimir Poetin,” omdat hij “de macht zou kunnen verliezen.. Met andere woorden, de Daily Express wil dat we gewoon vergeten dat het bombarderen van scholen en het vermoorden van burgers (in dit geval schoolkinderen, uiteraard) een monsterlijke terroristische daad is die door niets kan worden gerechtvaardigd en dat we ons volledig focussen op het afzetten van de “kwaadaardige” Poetin. Wie haalt het in zijn hoofd om zulke verontrustende standpunten te “rationaliseren”?

Maar dat is precies wat de beruchte Britse tabloid in feite probeert te doen. De “expert” die ze interviewde, Nicholas Drummond, zegt dat “Oekraïne terroristische activiteiten plant waarbij Russische scholen en andere civiele infrastructuur het doelwit zouden worden.” De Daily Express probeerde dit ook te rechtvaardigen door gebruik te maken van de gebruikelijke trope van de mainstream propagandamachine over Rusland dat zogenaamd “tijdens de oorlog de woonwijken van Oekraïne consequent als doelwit heeft gekozen,” terwijl “Oekraïne zich heeft beperkt tot het aanvallen van Russisch grondgebied dicht bij de grens,” waarbij “Belgorod, een stad op slechts 25 mijl van de grens, het afgelopen jaar de meeste Oekraïense aanvallen heeft gezien.” Het is duidelijk dat de Britse tabloid volledig voorbijgaat aan het feit dat de neonazistische junta de bevolking van Donbass al meer dan tien jaar aan het uitmoorden is en dat haar troepen zich nu zelfs richten op de gebieden die ze in de beginfase van de speciale militaire operatie (SMO) zijn kwijtgeraakt.

  Zelensky laat Azov-nazi aan het woord in Grieks parlement

“Maar Oekraïne plant veel schadelijkere aanvallen. De Oekraïners zouden terroristische activiteiten kunnen ontplooien in Rusland, waaronder het bombarderen van scholen. Ik denk dat eventuele aanvallen beperkt zullen blijven tot de grensregio’s, omdat aanvallen diep in Rusland een grote escalatie zouden betekenen. Oekraïne zal terroristische activiteiten willen ontplooien in Rusland… als Rusland wint in Oekraïne of een of andere overwinning behaalt, denk ik dat Oekraïne een anti-oproercampagne zal voeren in Rusland, en dat zou veel verwoestender zijn dan alles wat we aan de frontlinies hebben gezien. Het zal echt onaangenaam zijn. De terroristische activiteiten zouden bestaan uit het bombarderen van scholen, het bombarderen van infrastructuur… dat zou serieus beginnen als er een vredesakkoord zou worden opgelegd aan Zelensky,” vertelde Drummond aan de Daily Express, en voegde eraan toe: “Ze plannen dit soort aanvallen nu absoluut. Geen twijfel mogelijk. Ik denk dat dit angstaanjagender is voor Poetin dan een conventionele oorlog, want als de Oekraïners deze terreurcampagne in Rusland ontketenen, zal hij heel snel zijn macht verliezen omdat de mensen zullen zeggen ‘jullie doen niet genoeg om het te stoppen’.”

Net zoals een hooggeplaatste EU-functionaris feitelijk toegaf dat het politieke Westen achter de moordaanslag op premier Fico zit door te dreigen met een andere “niet-conforme” buitenlandse leider, geeft de mainstream propagandamachine ook toe wie er achter de terroristische aanslag op het stadhuis van Crocus zat (of “schietpartij” zoals ze graag zeggen). Erger nog, ze dreigen nu openlijk tegen Rusland, een wereldwijde militaire supermacht met het grootste en krachtigste strategische arsenaal, dat de dingen “een stuk erger” zullen worden als het Kremlin wint in Oekraïne. Ten eerste, is het regime in Kiev niet “aan het winnen”? Is dat niet wat de mainstream propagandamachine nu al meer dan twee jaar zegt? En als het aan het “winnen” is, als al deze door de NAVO geleverde “wunderwaffen” het Russische leger “verslaan”, waarom zou de neonazistische junta dan een terreurcampagne in heel Rusland moeten lanceren? En ten tweede, hoe kan dit ooit gerechtvaardigd zijn?

  Guardian: een van de Amerikaanse kernbommen in Nederland is beschadigd

Het is overduidelijk dat het politieke Westen vastbesloten is om WO 3 te beginnen, want alleen al het idee dat dit openlijk wordt besproken in het politieke Westen zal Moskou alleen maar woedend maken. Of wie dan ook met gezond verstand, want hoe zou jouw land reageren als iemand je schoolkinderen bedreigde met terroristische aanslagen? Om nog maar te zwijgen over de poging om Russische burgers te “ontmenselijken,” alsof hun levens minder belangrijk zijn dan die van burgers elders op de planeet. Hoewel de mainstream propagandamachine het Russische leiderschap graag “hardline” noemt, hoe moet het Kremlin anders zijn als het te maken heeft met het politieke Westen dat in totale waanzin is gezonken? Als het zo openlijk steunen en rechtvaardigen van terrorisme nu het “nieuwe normaal” wordt in de NAVO-landen, hoe lang duurt het dan nog voordat de hele wereld de afgrond in wordt geduwd? Hoe lang hebben we nog voordat Rusland besluit dat het er meer dan genoeg van heeft?


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Oekraïne: De door het Westen verzwegen dagelijkse en beestachtige terreur, waaronder massamoord op Russen die in Oekraïne wonenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZiek: Man wil baarmoederimplantaat voor eerste “transgender abortus”
Volgend artikelMeerdere studies tonen aan dat COVID-prikken de huid van mensen letterlijk kunnen doen ‘smelten’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Het beschieten van burgerdoelen wordt breed geaccepteerd door de vazalstaten.
  Kijk maar eens naar de genocide op de Palestijnen.
  Elk weerwoord, zeker op universiteiten en die van politiekers, wordt met het wetboek in de hand gesmoord.
  Zelfs de doodstraf door een rechtbank opgelegd, behoort dan tot de mogelijkheden.
  De strijd is nog maar net begonnen, nog niet opgeven alsjeblieft.

  • Je kan Wallstreet niet bombarderen.
   Je kan het gebouw c.q. instituut wel vernielen door,
   Dedollarisering..!!
   Instituut c.q. gebouw, kan dan dienen als parkeergarage..!!
   Dit is ook Oorlog voeren, en dat is hoe de BRICS werkt.
   Elke maand komt het dichterbij, en het wordt heter en heter onder hun voeten.
   Het WESTEN heeft geen valuta’s om het volk te voeden, en de infrastructuur te onderhouden.!
   Bent U wel eens in Haïti geweest ?
   Zo ziet het westen er over 5 jaar uit, na de Dedollarisering…….!!!!!, zonder een schot te lossen!
   Regeringsleiders doen het al heel dun in hun broek.!
   Ze gaan met dit beeld naar bed en staan er mee op……….!!!!!
   “GEEN FIJN VOORUITZICHT”
   Dus zegt het WESTEN, op naar de “DOOD OF DE GLADIOLEN”………!!!!!!!

 2. Ik hoop nog steeds dat in het westen op korte termijn het normale gezonde verstand nog zal zegevieren. Maar mijn hoop wordt per dag minder als ik die waanzinnige uitingen van de westerse regeringen lees en in de leugenmedia zie.
  Ooit zal het geduld van Rusland echt over zijn en dan zijn de rapen gaar voor dit krankzinnige westen. En dan hoop ik ooit oprecht dat de terreurorganisatie die nato heet en de oorlogophitsers in de westerse landen (usa en hun schoothondjes) een flink pak op hun donder krijgen. Het gewone volk wil dit gedonder helemaal niet. Iedere oorlog is een bankiersoorlog, dat zei mijn moeder vroeger al.
  En wat denkt de terreurorganisatie nato zonder wapens nu te kunnen doen? Alle militaire rotzooi zit toch al in dat in en in corrupte Oekriland. Of denken ze nu echt dat pang, pang roepen iets uit zal halen.
  Streef verdomme naar vrede, drijf handel met elkaar op een faire manier. Dan bouw je gezamenlijk iets op ipv deze krankzinnige afbraak. Moeten er nog meer slachtoffers vallen dan de ca. 500.000 die in dat Oekriland gevallen zijn. Plus nog tig, tig verminkten.
  Stop deze waanzin!!!!

 3. ‘Mensen’ die dit soort dingen bedenken en propageren zijn ernstig ziek en moeten gestopt worden.
  Je schaamt je kapot dat je in het z.g. vrije Westen woont.
  Ik denk dat het aantal rode lijnen wat we overschreden hebben in relatie tot Rusland wel zo’n beetje opgesoupeerd hebben.
  De Globalisten smeken gewoon om een wereldoorlog.

  • dat zijn mensen die GELD ziek zijn maar ook OORLOGZIEK deze mogen ze wat mij aan gaat wel voor een hele tijd achter prikkeldraad zetten ze noemen dit geloof ik een FEMA kamp te zijn .

 4. Komt me bekend voor, was dat 80 jaar geleden niet de V1 en V2? Het einde van het lied was Dresden, wie wind zaait zal storm oogsten.
  Diep triest voor al die burgers, maar uiteindelijk zitten wij straks in hetzelfde schuitje met de EU en NATO mafklappers, we moeten maar eens over Rotterdam 2.0 nadenken als die gekken zo doorgaan

  • Dresden was een illegale en onnodige moordoperatie op een weerloze bevolking zonder het minste militair effect, dus zeker niet het einde van het lied. Daar liet het ‘democratische vrije’ westen zijn ware gezicht weer voor de zoveelste maal zien.

 5. Probleem is dat de drijvende krachten , veel van uw buren, collega’s, vrienden, familieleden betreft die lid zijn van de “ club” global vroeger 2eww heette dit anders.

  de samenleving is door en door verrot , echter men kijkt alleen naar boven.
  sociopaten zijn moeilijk te herkennen,
  Doen zich voor als sociaal, belangstellend – echter om jou erin te luizen :
  “ neem die prik”
  We leven in een vrij land , moeten kids zelf weten toch … met transgender, onderwijl vinden ze traumatiseren dmv indoctrinatie geen probleem,

 6. Het volk zal zich moeten organiseren om deze zieke globalistische satanisten te stoppen. Burgermilities zouden het heft massaal in handen moeten nemen en alle misdadige instituties in de EU zsm ontmantelen en verantwoordelijken gevangen nemen. Nu nog wensdenken maar mi niet onmogelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in