Denk aan deze beroemde woorden uit de film Apocalypse Now: “Elke minuut dat ik in deze kamer blijf, word ik zwakker. En elke minuut dat Charlie (de Vietnamees) in de rimboe hurkt, wordt hij sterker.”

Dat is de situatie die vandaag de dag bestaat met betrekking tot jou en de nepnieuwsmedia. Elke minuut dat je televisie kijkt en leugens absorbeert, word je zwakker en zij sterker, schrijft Mike Stone.

De meeste mensen hebben vandaag de dag zoveel leugens verteld, zoveel leugens in zich opgenomen en zoveel leugens geloofd dat ze zich in een staat van bijna volledige verlatenheid van God bevinden. Velen van hen zijn zo ver van de werkelijkheid verwijderd dat ze nooit meer terug zullen komen.

Dat is dus het eerste voordeel als je de waarheid leert onderscheiden – het brengt je dichter bij God.

De waarheid vertellen kan je leven redden

Kijk naar al die Reddit Strijders die werden misleid om te geloven dat de regering van de Oekraïne de “goeden” vertegenwoordigde in hun militaire conflict met Rusland. Op basis van die leugens reisden ze naar Oekraïne en meldden zich vrijwillig om te vechten. Ze dachten dat ze als helden naar huis zouden terugkeren. Vandaag zijn ze allemaal dood. Duizenden van hen.

Kijk eens naar alle mensen die werden misleid om het nepvaccin voor het nepvirus te nemen. Honderden miljoenen mensen. Vandaag de dag is iedereen die het nepvaccin nam en geen placebo kreeg dood of leeft met een ernstig beschadigd immuunsysteem, waardoor ze zeer vatbaar zijn voor een hartaanval, beroerte of kanker.

Hoe de waarheid te onderscheiden, stap twee

De tweede stap bij het onderscheiden van de waarheid is het zoeken naar nieuwsbronnen die wel de waarheid vertellen. Toegegeven, er zijn er niet veel, maar er zijn er wel een paar. Het is jouw taak om ze te vinden en te bezoeken. Henry’s site hier is een fantastische bron van informatie.

  Geoengineering-programma gelanceerd om de zon te DIMMEN, de lucht te VERVUILEN en het oceaanwater van de aarde te BEVRIEZEN

Je zult geen waarheidsgetrouwe nieuwsbron vinden op televisie, of op de radio, of in welke krant dan ook (behalve de American Free Press), of in welk tijdschrift dan ook (behalve The Barnes Review), of op welke zogenaamde “conservatieve” website of podcast dan ook. Maak jezelf niet wijs dat je waarheidsgetrouwe informatie krijgt van shills als Benny Shapiro of Dennis Prager. Je zult je nieuwsbronnen moeten beperken tot die bronnen die consequent de waarheid vertellen.

Als je eenmaal alle nepnieuwsbronnen uit je leven hebt geëlimineerd en een aantal waarheidsgetrouwe bronnen hebt gevonden, heb je bijna alles wat je nodig hebt om de waarheid in elke situatie te kunnen onderscheiden. Het enige wat je moet toevoegen is een beetje gezond verstand.

Wat zo geweldig is aan deze gebruiksvriendelijke hulpmiddelen om de waarheid te onderscheiden, is dat ze je ook in staat stellen om met verbluffende nauwkeurigheid voorspellingen te doen over toekomstige gebeurtenissen. En ik zal je aan het eind van dit stuk een paar voorspellingen voorleggen.

Alles op een rijtje

Afgelopen oktober herhaalde elke nieuwsbron (allemaal bekende leugenaars) hetzelfde verhaal: dat Israël getroffen was door een verrassingsaanval van Hamas.

Neem dus stap één in ons proces. Die vertelt ons dat elke verklaring van een persoon of organisatie waarvan bekend is dat ze liegt, geëlimineerd moet worden en dat de werkelijke waarheid precies het tegenovergestelde is van wat ze zeggen. Dat vertelt ons dat Israël niet werd getroffen door een verrassingsaanval, dat ze wisten dat de aanval eraan kwam en/of er de hand in hadden.

  "Mad Max" komt eraan - Bill Holter waarschuwt voor "donkere tijden in het verschiet, zelfs voor hen die voorbereid zijn

Als je een lui type bent – en ik moet toegeven dat ik soms ook lui ben – dan kun je hier stoppen, wetende dat de “verrassingsaanval” op Israël helemaal geen verrassingsaanval was. Dat het niet anders was dan de aanvallen op 9/11, of de aanval op Pearl Harbor, die toevallig op deze dag, 7 december, plaatsvond.

Als je geen lui type bent, kun je doorgaan naar Stap Twee in onze formule en nieuwsbronnen raadplegen die consequent de waarheid vertellen. Die bronnen vertellen ons dat, precies zoals we vermoedden, de “verrassingsaanval” door Hamas helemaal geen verrassing was. De hele aanval was al maanden van tevoren bekend bij de Israëlische inlichtingendienst (net als 9/11 en net als Pearl Harbor), en dat de IDF-troepen in feite de meerderheid van de Israëlische bevolking hebben gedood op 7 oktober.

Je kunt één bron hier vinden, RT en een andere hier studie die zeer interessante informatie bevatten over handel met voorkennis die plaatsvond in de dagen en weken voor 7 oktober. Het lijkt erop dat sommige investeerders, die wisten dat de aanval eraan zat te komen, miljoenen dollars verdienden door short te gaan in Israëlische effecten.

Ah! Net als 9/11, hè?

Je kunt daar hier meer over vinden, samen met de bevestiging dat de Israëlische inlichtingendienst al een jaar van tevoren op de hoogte was van de aanval: https://m.workplace.com/24JimmyDore/videos/israel-knew-about-oct-7-attacks-over-a-year-ago-ny-times/369847702067975/

En hier is de New York Times (!) die hetzelfde verhaal meldt: https://www.nytimes.com/2023/11/30/world/middleeast/israel-hamas-attack-intelligence.html

Nog meer informatie hier: https://armageddonprose.substack.com/p/damning-analysis-short-selling-deluge

De bronnen blijven maar doorgaan.

Als je bekende leugenaars elimineert en begint te graven in de vele alternatieve bronnen die beschikbaar zijn, is het verbazingwekkend wat je allemaal vindt.

  Wake-up Call

Een verbazingwekkende voorspelling

Nu heb ik eerder gezegd dat je onze tweestappenformule niet alleen kunt gebruiken om de waarheid te onderscheiden, maar ook om toekomstige voorspellingen te doen met verbluffende nauwkeurigheid. Hier zijn er een paar van mij. Gebaseerd op alles wat we zien in zowel de nepnieuws media als in de zeldzame bronnen van waarheidsgetrouwe media, voorspel ik een gigantische – en ik bedoel gigantische – overwinning van Trump in 2024, zelfs groter dan in 2020 en zonder mail-in ballots.

En op dezelfde manier waarop Trump John McCain liet executeren wegens verraad, gaat hij in 2025 verschroeiend aarde een aantal Deep State-spelers te lijf. Voor sommigen is dat geweldig nieuws. Voor anderen is het verschrikkelijk. Maar dat is het nu juist als het gaat om het onderscheiden van de waarheid. Je moet je emoties en meningen achterwege laten en de feiten laten voor wat ze zijn.

Volgend jaar rond deze tijd zullen we weten of mijn eerste voorspelling klopt.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Oorlog (Deze film hebben we eerder gezien)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom Armageddon nodig kan zijn
Volgend artikelHebben Amerikaanse boots het lef om Moskou aan te vallen? Het antwoord is duidelijk
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. De status van het militaire establishment en de CIA is bij de Amerikanen zo enorm dat ze met 9/11 nog zwaarder in competitie zijn, omdat ze zich enkel beledigd voelen dat een handvol kwajongens hetzelfde kon. Het is hierin dat ze hun eer willen redden.

 2. Trump zal echt geen ‘deep state’ figuren arresteren want het zijn juist die figuren, diep op de achtergrond, die hem steunen. Trump heeft toch ook Jeruzalem tot hoofstad verklaard van het land van oorsprong van zijn ‘beschermers’ en dat zegt genoeg voor de, een beetje nadenkende, onderzoeker.
  Wat hij zal aanpakken zijn voornamelijk ‘democratische’ verraders.

 3. Gelukkig kijk ik nooit naar de tv zenders, ik lees alleen maar frontnews en aanverwanten. De tv is toch alleen maar brood en spelen zoals het spreekwoord zegt.

 4. Een heel verhaal schrijven over nepnieuws en daarin vermelden dat de waarheid onderscheiden je dichter bij god gaat brengen. Tsjongejongejonge. Over nepnieuws gesproken.

  • @Bas ik ben het geheel eens met de schrijver…
   de WAARHEID komt van God
   de leugen komt van het duister.
   Een mens die de waarheid zoekt en steeds meer zal herkennen groeit innerlijk toe naar het godedelijke.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in