Bent u bezorgd over de gebeurtenissen in het Midden-Oosten? Zo niet, dan zou u dat wel moeten zijn, want we hebben deze film al eerder gezien en het einde is altijd hetzelfde.

De “verrassingsaanval” door Hamas was helemaal geen verrassing. Iedereen die gelooft dat Israël verrast werd, is een idioot. Het is een leugen die op hetzelfde niveau staat als het bedrog over de veertig onthoofde baby’s, schrijft Mike Stone.

Hamas wordt op dezelfde manier gefinancierd en gecontroleerd door Israël als Al-Queda en Isis. De Hamas “aanval” was niet anders dan de aanvallen van 9/11. Een gefabriceerd excuus om oorlog te voeren. Daarom ziet u de hele mainstream media op de trom slaan voor een oorlog met Iran, met de leugenaars bij Fox News voorop.

Herinnert u zich nog wat generaal Wesley Clark beroemd toegaf over 9/11? Hij maakte duidelijk dat de belangrijkste reden voor 9/11 een excuus was om zeven landen uit te schakelen: Irak, Syrië, Libanon, Libië, Somalië, Soedan en Iran. Dat was het Pearl Harbor-moment dat in 2000 door de NeoCons van het Project for a New American Century werd geschetst. Ze verwoordden duidelijk wat ze precies van plan waren om te doen.

Welnu, dat doel is nooit veranderd. Irak werd uitgeschakeld. Libië werd uitgeschakeld. Syrië zou ook uitgeschakeld zijn, als president Trump er niet was geweest. Samen met Poetin bombardeerde hij het daglicht uit het zogenaamde Isis en redde dat land letterlijk.

Nu, met een bijna zekere terugkeer van Trump als president in 2025, staan dezelfde mensen achter 9/11 te popelen om Iran tot een of andere militaire actie aan te zetten die als excuus kan worden gebruikt om een oorlog met hen te beginnen. Of, wat waarschijnlijker is, we zullen een of ander in scène gezet incident zien dat onmiddellijk aan Iran wordt toegeschreven en dan als excuus wordt gebruikt om een oorlog te beginnen.

  Vreemder dan historische fictie: Het Haavara-akkoord

In beide gevallen kijkt u naar een oorlog die snel zou escaleren als Rusland of China zich ermee ging bemoeien.

We kunnen geen oorlog tegen Rusland winnen. Hoe is dat zelfs maar mogelijk als we net een proxy-oorlog tegen hen hebben verloren in de Oekraïne? En daarvoor hebben we een oorlog verloren van een leger geitenhoeders in Afghanistan.

We kunnen ook geen oorlog tegen China winnen.

In het geval van een gecombineerde oorlog tegen Rusland, China en Iran, zouden we afgeslacht worden, en hoogstwaarschijnlijk eindigen in een soort nucleair Armageddon. Je zou denken dat de mensen die proberen een oorlog met Iran te forceren zich daarvan bewust zouden zijn, maar dat zijn ze niet.

Vergeet niet dat de mensen die de lakens uitdelen – degenen die een oorlog met Iran proberen te orkestreren en er voordeel uit proberen te halen – mentaal onstabiel zijn. Niet alleen dat, maar hun mentale instabiliteit wordt versterkt door overmoed, drugsgebruik en seksuele perversie. Velen van hen zijn ook gewoon dom.

Tot slot zijn ze doodsbang voor nog een presidentschap van Trump, omdat dat zou kunnen leiden tot wat Hillary Clinton ooit zei: dat ze allemaal aan een strop komen te hangen. U herinnert zich dat nog wel. Zo niet, bekijk dan het videoverslag van Bill Still hier: https://www.investmentwatchblog.com/hillary-clinton-if-that-f-ing-bastard-trump-wins-we-all-hang-from-nooses/

Of hier: Hillary Clinton: ‘Als die f-ing bastard Trump wint, hangen we allemaal aan stroppen
November 30, 2017 door IWB

Wanhopige mensen doen waarschijnlijk alles, hoe destructief ook.

Persoonlijk denk ik niet dat we de Derde Wereldoorlog gaan meemaken. Toch is het geen slecht idee om een voorraad voedsel en water van een maand aan te leggen, voor het geval dat.

  'Dit is onvergeeflijk': Israëlische luchtaanval doodt 7 World Central Kitchen werknemers

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

WO3 ALERT – Poetin waarschuwt met aanval op Amerikaanse vliegdekschepen binnen bereik Ruslands Kinzal hypersonische rakettenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBiden moet een wapenstilstand afkondigen in Gaza – al was het maar om zichzelf te redden
Volgend artikel“Hamas heeft een val voor ons gezet, en deze val is er een van maximale gruwel, van maximale wreedheid”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Net zo als we worden voorgelogen over onze ‘vijanden’ en de oorlogen die we uit naam van onze ‘democratie’ en ‘vrijheid’ moeten voeren, worden we ook om de tuin geleid over Trump. Hij is de afleiding, het ‘alternatief’ voor de schaapjes die nog durven geloven in ‘goede’ fascisten, maar zoals gewoonlijk zullen worden verraden.

  Precies zoals wij hier in NL op 22/11 ook weer zullen worden verraden door de WEFascisten die niets liever doen dan de mensheid uitroeien. Dat daarbij de meesten van hen zelf ook het loodje leggen is vooraf bekend bij de satanische neonaziofascitische globalisten, die hun bloed en leven hebben gegeven voor hun meester; de oude slang, de duivel, het serpent van het Kwaad!

  • Oh ja
   democracy
   met briefstemmen maar zonder referendum
   En dan die vrijheid
   een beetje reaguurderen en je beland op de servers van de mivd
   En defensie wil eigenlijk ook wel die spuit in je arm zetten
   Betaald met programmeerbaar geld dat je alleen in een straal van 15 minuten lopen kunt uitgeven
   En geen spuit gezet? Dan mag je ook geen lekkers van de buurt super
   Wat, nog steeds geen spuit gezet? Dan mag je helemaal niks van de buurt super

 2. De Reaguurder Jcoolen heeft het al een paar keer goed verwoord in andere artikelen. Het gaat altijd om poen. En de bevolking wordt als pionnen in het schaakspel gebruikt. Zolang de bevolking dit niet begrijpt en het misbruik van hen persoonlijk niet stopt, verandert er niets. De zgn ‘elites’ denken dat ze overal recht op hebben en de bevolking boeit ze niet.

  “jcoolen oktober 19, 2023 Bij 10:08
  Wij als burgers willen niet begrijpen dat dit allemaal door elite wordt aan gestuurd om geld en macht het gaat nooit om de jonge soldaten van beide zijde moed willig door het WEF tuig de dood in gejaagd worden de echte misdadigers blijven altijd uit beeld en zolang het volk niet gaat begrijpen zal dit altijd voort duren vrees ik.”

 3. p.s. het gaat niet om ‘uitroeien’ per se. Dat was ook niet de bedoeling van de gifspuit, maar het gaat om persoonlijk belang – macht en geld – van de zwaar neurotische machthebbers. Dat er mensen sneuvelen, boeit ze niet. De gifspuit was een groot experiment dat voornamelijk om geld draaide en om het onderzoek in het beheersen van het bewustzijn van het mensdier – het laatste stukje macht over de mens, zijn bewustzijn.

  Als mantra kan je ‘follow the money’ hanteren, dan krijg je altijd je antwoord. Alles, maar dan ook alles, draait om poen.

  • Geld is het bloed van de duivel. Het stroomt daar heen waar de ellende en schaarste het grootst is.

   Het kwaad en de honger naar macht is niet zozeer bedoeld óm het geld. Immers, zij die de geldpers bedienen kunnen zoveel maken als ze willen. Dus waarom iets najagen als ze het zelf in overvloed produceren?

   Maar het gaat om het systeem van de corruptie, afhankelijkheid en manipulatie die ze daarmee creëren om de pionnen en het legioen van het kwaad te besturen, dat verblind door hebzucht graag de ziel aan de allerslechtste verkoopt. Dat zien we elke dag weer gebeuren in de politiek, de ‘wetenschap’ of het Mil. Indus. Complot.

  • Eindelijk eens een goede analyse ipv de, tot vervelens toe, ‘ontvolkings’ bullshit ! Big Pharma wil zijn clientele niet ‘vermoorden’ , B Pharma wil enkel massa’s geld verdienen, als daarbij al eens mogelijk ernstige zelfs dodelijke nevenverschijnselen zich voordoen dan is dat pech maar niet de initiele bedoeling ! Wat de experimentele Covid spuiten betreft, wel dat is een totale win win, ze hebben de waanzinnige, deels corrupt, deels in paniek verkerende overheden contracten laten tekenen die Big Pharma vrijstelt van alle juridische aansprakelijkheid ! Fantastisch gezien trouwens, het ijzer smeden terwijl het gloeiend heet is, noemt men dat !

 4. Bodemloze put dat 💰 ja de haat en arrogantie hebben alles gereduceerd tot een val in een oneindige diepte….geld is dan waardeloos geworden… bloed daarentegen zal de prijs zijn… hebben ze in het westers denken daar wel genoeg van ????

 5. Tja, zelf denk dat we niet onder een derde oorlog uitkomen. Nu heb ik mij net, zéér kwalijk op mijn duim geslagen met een hand mokertje, hetgeen zéér pijnlijk overkomt op dit moment. Op dit moment dus sta ik te springen èn te jodelen! Mijn vrouw vraagt mij”wat hep je dan?” Wat mij betreft mag die verdomde wereld NU uiteen spatten! Ben ik tenminste af van die verrote pijn!

  • met één hand op je klavier tokkelen is ook ni praktisch, of hep je je vrouw gedicteerd ? ..ik begrijp trouwens wel hoe je je moet voelen, heb nog n blauwe vingernagel van toen ik enkele weken geleden mijn vinger pletterde met het portier van mijn wagen ….kwa pijn is dat nog n niveau hoger , denk ik…

 6. Als Rutte opperhoofd van de navo word zijn we verloren. Rutte zegt als Rusland de oorlog wint dan vallen ze ook het westen aan en zijn we onze vrijheid kwijt. Als Rutte opperhoofd van de navo word komt de oorlog nabij.

 7. Bekende vrijmetselaar beschikbaar als nieuwe baas voor de NAVO

  zaterdag, 28 oktober 2023 14:29

  Rutte vrijmetselaar Hoe meer Mark Rutte altijd ontkende dat hij niet de opvolger zou worden van Jens Stoltenberg, des te groter werd de kans dat hij dat wel zou worden.

  Nu laat hij weten toch beschikbaar te zijn voor die functie als hij wordt gevraagd.

  Als er iemand is die zijn superieuren van dienst is geweest, dan is het wel de bekende vrijmetselaar Mark Rutte.

  Door dik en dun steunde hij zijn opdrachtgevers en de tijd lijkt te zijn aangebroken dat hij daarvoor wordt beloond.

  Want volgens berichten in de Telegraaf:

  Demissionair premier Mark Rutte is beschikbaar voor een nieuwe functie als secretaris-generaal bij de NAVO. Dat zegt Rutte zaterdag in het Haagse radioprogramma Spuigasten.

  Rutte zinspeelde eerder in een interview met De Telegraaf al op een internationale baan. Zaterdag kleurt hij dat iets verder in: de functie van hoogste baas bij de NAVO noemt hij ’heel interessant’ en daarin zou hij ook ’nog wat kunnen bijdragen’.

  Dan wordt er verder bij vermeld dat zowel Donald Trump als Joe Biden aan Mark Rutte hebben gevraagd of hij beschikbaar is voor de functie.

  Jens Stoltenberg blijft nog secretaris generaal van de NAVO tot oktober 2024.

  Dit alles komt natuurlijk niet uit de lucht vallen.

  Het aftreden van Rutte werd dan ook in juli al een meesterzet genoemd. Dit, omdat hij anders misschien een smet had opgelopen op zijn CV.

  Nu is dat niet het geval en is hij klaar om zijn meesters nog beter van dienst te zijn.

  • Het aftreden van Rutte werd dan ook in juli al een meesterzet genoemd. Dit, omdat hij anders misschien een smet had opgelopen op zijn CV.

   Zou kunnen beste Adriaan, maar van een smet is volgens mij geen sprake. Super succesvol is die man zou ik zeggen.

   Verassend is wel dat veel mensen de kamer uit vluchten die hem gesteund hebben. Rutte koopt onschendbaarheid bij de NAVO, grote kans dat we zijn handlangers nu gaan zien kruipen. Ik denk aan De Jonge,

   Rutte is hem gepeerd. Het volk mag zijn zijn woede/bloeddorst zoals u wilt gaan koelen op De Jonge. En hij weet het. Bijltjesdag komt, niet meer inhumaan zoals in de Middeleeuwen. Relatief snelle dood.

   Nee, Nog 3 graden erger, Vucht! Zelfs zelfmoord wordt je daar niet gegund.

   Mensen zijn boos, heel boos. De ongevaccineerden hoeven niks meer te doen. We zijn klaar Adriaan. We hebben stand gehouden. Nu kunnen we kijken vanaf de tribune hoe iedereen elkaar afslacht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in