Twitter screenshot

Dit artikel uit 2021 beschrijft hoe de globalisten al jaren van plan waren om de mensheid allergisch te maken voor vlees in naam van de strijd tegen klimaatverandering.

Een bio-ethicus die verbonden is aan de Great Reset van het World Economic Forum riep op om mensen genetisch te modificeren om kleiner van formaat en allergisch voor vlees te worden in naam van de strijd tegen “klimaatverandering”, schrijft Jamie White.

Tijdens een lezing op het World Science Festival 2016 legde Dr. Matthew Liao, directeur van het Center for Bioethics van het College of Global Public Health aan de New York University, zijn visie uit op het genetisch modificeren van mensen in naam van het redden van de aarde.

“Mensen eten te veel vlees. En als ze hun vleesconsumptie zouden verminderen, zou dat de planeet echt helpen,” zei Liao.

Liao besprak het intolerant maken van mensen voor vlees door chemische en hormonale ingrepen, maar gaf ook toe dat hij zelf te veel van vlees houdt om het op te geven.

“Maar mensen zijn niet bereid om vlees op te geven. Sommige mensen willen wel, maar andere mensen – die willen misschien wel, maar ze hebben een zwakke wil. Zij zeggen ‘deze biefstuk is gewoon te sappig, dat kan ik niet doen’. Ik ben trouwens ook zo iemand,” gaf Liao toe.

“Dus dit is een idee. Het blijkt dus dat we veel weten over – we hebben deze intoleranties,” ging Liao verder. “Ik heb bijvoorbeeld een melkintolerantie. En sommige mensen zijn intolerant voor rivierkreeft. Dus mogelijk kunnen we menselijke engineering gebruiken om ons intolerant te maken voor bepaalde soorten vlees, voor bepaalde soorten rundereiwitten.”

  Poetins minister van Buitenlandse Zaken: De "500-jarige dominantie" van het Westen loopt ten einde

“Er bestaat zoiets als de Lone Star teek, als die je bijt, word je allergisch voor vlees. Dus dat is iets wat we kunnen doen door menselijke engineering. We kunnen mogelijk echt grote wereldproblemen aanpakken door menselijke engineering,” voegde hij eraan toe.

Maar Liao wil mensen ook verkleinen door middel van eugenetica of hormooninjecties, zodat ze minder grondstoffen verbruiken.

Kortom, Liao “gelooft dat het oplossen van klimaatverandering begint bij het individu. Daarom stelt hij voor om mensen te veranderen in mensen met kattenogen, vleesallergieën, semi-genieën en hobbitmensen,” meldde Marketplace in 2016.

Liao’s elitaire voorstellen lijken misschien absurd en immoreel, maar globalistische entiteiten zoals het World Economic Forum (WEF) en de Gates Foundation nemen zijn filosofieën zeer serieus.

Tijdens de WEF-top van 2021 in Davos werd Liao’s paper uit 2012 “Human Engineering and Climate Change” ter sprake gebracht tijdens de bespreking van het “Planetary Health Diet“, een globalistisch initiatief om de mensheid te laten overschakelen op plantaardige diëten en het consumeren van alternatieve eiwitbronnen zoals insecten en synthetisch, in laboratoria gekweekt vleesweefsel zoals het door Bill Gates gesteunde Beyond Meats.

“Vorig jaar december onthulde het World Economic Forum, ter voorbereiding op de virtuele top in Davos van dit jaar, zijn raamwerk voor bio-engineering in een presentatie genaamd ‘3 scenario’s voor hoe bio-engineering onze wereld in 10 jaar zou kunnen veranderen’,” meldde BioHackInfo in februari.

  Alcohol, seks & drugs - bunga bunga feestjes met escorts op de WEF top in Davos?

“Eetbare vaccins gekweekt in planten en CRISPR-genbewerking waren enkele van de hoogtepunten van het raamwerk. De presentatie was gebaseerd op een door het World Economic Forum gesponsord academisch document genaamd Bioengineering Horizonscan 2020. Voor de top in Davos van dit jaar werd Liao’s document over menselijke bio-engineering toegevoegd ter overweging als een mogelijke aanvulling op het document ‘Bioengineering Horizonscan 2020’ voor zowel het raamwerk voor bio-engineering als het raamwerk voor klimaatverandering van het World Economic Forum, omdat het beide onderwerpen behandelt.”

En het WEF beweert dat als u het idee van het eten van insecten en in laboratoria gekweekt weefsel als onderdeel van haar agenda voor de Grote Reset niet leuk vindt, dat komt omdat u racist bent.

Lees de paper van Liao uit 2012 hier (download).


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

HYPOCRIETEN! Globalistische elite in Davos vertelt u krekels te eten… Maar dit is wat er op het Davos WEF menu stond (Hint: het zijn GEEN insecten)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet Oostfront van de Oekraïners is ingestort: Kiev evacueert 53 nederzettingen in Kharkiv – Oekraïense AFU: Russen hebben een “Schokvuist” gemaakt
Volgend artikelPoetin bouwt ‘conservatief dorp’ voor Amerikanen die willen ontsnappen aan de ‘liberale ideologie’ in de VS
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Godschristus……wat een zóól!

  Nou ja…..die mag zichzelf van mij genetisch modificeren.
  Wél het lijk daarna in een oven voor chemisch afval graag.

 2. De wereld wordt door deze krankzinnigen met de dag gekker. Hoe komen we van deze bende idioten af? Wat een waanzinnige gedachten. Blijkbaar hoeven zij niet, net als een normaal mens, voor hun boterham te werken. De dollars komen blijkbaar vanzelf naar hun toe.
  Ik kan me voorstellen dat als je zo ontzettend rijk bent, je gaat vervelen en om de dag te vullen je aansluit bij een groep die krankzinnige ideeën heeft, maar die wel je lege dag vullen.
  Dus oplossing: weg met die miljarden en gewoon, net als een normaal mens, werken voor de boterham.
  Dan is de wereld van heel veel ellende verlost. Go, Go for it!! GO!

  • Die dollars komen van mensen zoals U en ik.
   Waar wij ons voor kapot moeten werken. Het zijn
   Degenen die de industrieën op hebben gezet maar zelf het vuile werk niet willen doen alleen maar in hun toeschouwers stoel wagyu etend naar de slaafjes zitten te kijken en er stinkend rijk van worden

 3. Is het WEF een psychiatrisch ziekenhuis ,aangezien ik niets anders hoor van hun dan gekkenpraat.
  Zoals ze willen de nutteloze mensen opruimen kunnen ze direct met zichzelf beginnen.

 4. Zoals al eerder vermeldt……mijn gezin…… wij dus, zijn vegetariërs….en om een heleboel redenen.

  Het exterieur…..het rund dus…..(waarom komt Timmermans nou in mijn hoofd op…..maar dat terzijde), is in de afgelopen honderd jaar doorgefokt op koeien met een extreem grote melkgift.

  Afwijkingen dus…….en dat ging door en door, tot die arme misbaksels waar onze weilanden vol mee staan, en tot op het bot uitgemolken worden…….en het ging niet helemaal ongestraft. Kopziekte en melkziekte waren het gevolg……en daarom wordt er preventief antibiotica aan die dieren gegeven…….en als je je dan realiseerd dat er slachtafval in die veekoeken wordt verwerkt…..voor uitgesproken vegetariërs in de dierenwereld……en dan weet ik iedere keer weer als er mest wordt uitgereden, dat het niet goed gaat met die beesten.

  Ook dat residu krijg je op de boterham terug……plus de rotzooi die bederf moet tegengaan.

  Koemelk is voor koeien. Niet voor mensen. Die koemelk eiwitten zijn qua structuur drie keer zo grof als moedermelk eiwitten.
  In wezen kan ons spijsverteringsstelsel dat niet goed aan……en je gaat er letterlijk alleen maar van stinken.
  Die eiwitten verslijmen op de ring van Waldeier…..en vormen zo een zalig bedje voor bacteriën…..die vervolgens bij kinderen zorgen voor een dijk van een amandel-ontsteking, en er dan maar uit worden geragd door sekte van de witte jassen-brigade.

  Die vertellen er niét bij, dat die amandelen, samen met de keel- en tongtonsil, een onderdeel zijn van het immuunsysteem……wat die ring van Waldeier is…..dus op deze manier deels buiten werking wordt gesteld.

  And so on……we kunnen zonder vlees……zijn er alleen maar verslaafd aan als een roker aan zijn peuk. Punt .

  Daar komt bij dat er voor iedere kilo vlees tien kilo graan nodig is

  Maar ja joh……je kúnt zonder…..zoals je ook zonder milt en blinde darm kunt.

  Succes met je vlees.

  • Als jij geen vlees wilt eten is dat jouw goed recht. Als je wilt vertellen waarom, is dat jouw goed recht. Als je medestanders zoekt, is dat jouw goed recht.

   Maar als iemand mij mijn vlees wil onthouden dan is dat onrecht. Als iemand met leugens aankomt zetten is dat liegen. Als iemand mij dwingt om in plaats daarvan vieze, giftige chemische surrogaten te eten dan is dat een misdaad.

   Ikzelf heb in de kalkoenen gewerkt (niet in NL) en ik eet om diverse redenen geen kalkoen. Ik vind het niet lekker en de geur doet me denken aan de stal en de mishandeling. Verder lust ik alles bijna wel.
   Ik lust ook geen doerian. Maar ga ik daarom anderen het verbieden te eten omdat het zo stinkt?

   Als ik een stukje rundvlees eet dan is dat heel goed voedsel. Er zit vanalles in waarvoor ik 20x zoveel vegetarisch voer moet eten om evenveel binnen te krijgen. Vegetarisch eten is ongezond.

   Bovendien eten koeien gras van het land. Geen graan. Misschien ’s winters voor krachtvoer, maar normaal gesproken niet. En allerlei schillen en afval wat mensen niet lusten. Maar geen duur graan. Wat je aanhaalt zijn drogredenen.

   Vlees eten is géén verslaving. Nog een drogreden.

   Melk is ook prima voedsel. Allergieën worden meestal veroorzaakt door niet natuurlijke stoffen of bij uitzondering genetisch omdat DNA voor een bepaald enzym mist.

   Keelamandelen zijn net zo onmisbaar als je blindedarm. Het is een darwinistische drogreden dat dit evolutionaire overblijfsels zijn. Ook de blinde darm is nodig voor het immuunsysteem.

   En alle zoogdierenmoeders maken melk en pasgeborenen leven hiervan. Dit is puur natuur. Melk verschilt vooral in vetgehalte.

  • Vegetatie, planten (groenten) maken giffen aan als bescherming tegen dieren.
   Dus als men alleen planten eet krijgt men ook constant giffen binnen.
   En missen essentiële stoffen, die aangevuld moeten worden met supplementen.
   Vegetariërs zien er ook vaak slecht uit.

 5. Het is niet te volgen hoe gestoord dit soort is, hoe ver ze gaan met hun ideetjes om ons eronder te krijgen. Ik wordt als gek afgevoerd en mishandeld als ik ook maar iets zou ondernemen van protest tegen cromamaatregelen maar dit kan gewoon vrijuit ideeën spuien tegen de mensheid..

  Het wordt tijd dat we opstaan tegen deze gestoorden en hen 15cm kleiner maken zodat die zieke grijze brij van ze niet langer werkt..

  Exact zoals ze het willen, normaal is het nieuwe gestoord en gestoord/pervers is het nieuwe normaal.

 6. Dan ben ik nu dus een racist.
  Geloof mij, ik beoordeel iedereen op zijn doen en niet op zijn huidskleur.
  En ik ga geen vlees inruilen voor insecten, dus noem mij nu maar een racist.
  Ik weet wel beter.

 7. Ideetje, laten we deze chinese flapdrol een levensbelangrijke taak geven, voor onze huisdieren. Zelfs zo’n magere sukkel moet toch wel zo’n 20 kg hondenbrokken opleveren?

 8. Beste Mensen

  Vanaf de dag geboorte van de eerste mens
  Is de mens als een Vegetariër geboren
  Dus niet als Lijken Cadaver vreters
  Anders hadden die allen ook zo een gebit gekregen en de Darmstelsel als van die dieren met grote verscheur tanden
  Daarin tegen heeft de mens denk vermogen gekregen
  Met na AAP Capaciteiten copier mogelijkheden
  En verstand om onderscheid te kunnen maken tussen ALLES dus ook allerlei wezens en hun mentaliteiten gewoonten
  Vervolgens te handelen in het belang en voordeel van alle Wezens
  Dus niet alleen maar voor het door de gespleten Tong wezens ZoeteGod ZureDuivel bezetenen
  Ikke Alles Jij niks anders mijn voetveeg slaaf mentaliteiten
  Bescherming genietende onder de Paraplu Dekmantel Shaytaan = Satan geleid door de infiltrator genaamd All Alien Cern te benoemen als Het KwallenRas de Doorzichtige het Blanke

  Mensen er bestaan geen Blanke Mensen
  Dat is een gehersenspoeld opgelegde term aan het Witte Ras
  Om van dat Zwakke Ras belichaming uit de dieren rijk mensen
  Misbruik van te kunnen maken
  Meer niet
  Laat U niet overrompelen door deze misvattingen
  Geschapen door het Ego Ik Syndroom
  De waarheid zit diep in U Allen
  Daar bevind zich het enige echte onbeschreven ongeschreven Boek
  Probeer die te lezen
  Doe als Bassi van Bassi & Adriaan
  Aan de binnenkant van hetzelf met de ogen dicht
  En lezen maar
  Alle andere Europese Westerse boeken buitenom geschreven berusten op valsheden in geschriften

  Dank U

 9. Typisch amerikaans nihilistisch denken

  In de jaren 50 en 60 werd nucleaire industrie groot en hadden ze ook van die gekke ideeen
  Toen dachten ze bijvoorbeeld dat er een kleine kernreactor en een electromotor een auto konden aandrijven.
  From Wikipedia, the free encyclopedia – The Ford Nucleon concept car.
  The Ford Nucleon is a concept car developed by Ford in 1957, designed as a future nuclear-powered car—one of a handful of such designs during the 1950s and 1960s.

  Het is krankzinnig en stompzinnig en zal met de CanDo mentaliteit te maken hebben.

 10. Alle nodige mineralen afpakken maakt nog minder gezond waarom niet gewoon 2/3 x puur vlees toestaan en alle verwerkt prut waar geen voeding inzit mee stoppen zoals soja troep enz . Rest 🍖 in de huisdieren proppen. Te veel soja is sowieso niet gezond. Het kan wel anders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in