Von Der Leyen - screenshot

De pandemie is eigenlijk voorbij, zou men denken. Maar de misstappen gaan door. Nu heeft het EU-parlement afgezien van de mogelijkheid om de openbaarmaking van de vaccincontracten en de geheime SMS-berichten van Ursula von der Leyen te eisen. Zowel Conservatieven als de Piraten klagen over dit gebrek aan transparantie, schrijft Matthias Nikolaidis.

Het EU-parlement is van mening dat er niets mag veranderen aan het pandemiebeleid. De meerderheid van het establishment kan gewoonweg geen ruimte vinden voor zelfkritiek en wil in de toekomst alles weer op dezelfde manier doen. Met de stemmen van de EVP, de Sociaaldemocraten en de Renew Fractie werd een “Rapport over de lering die getrokken is uit de Covid-19-pandemie” aangenomen, waarmee de voorstanders de Europeanen willen vertellen dat ze voorbereid zijn op “elke toekomstige noodsituatie op gezondheidsgebied”.

Alleen voor de critici van het pandemiebeleid, zoals de Roemeen Cristian Terheş, lid van de Conservatieven en Hervormers, belicht dit verslag geen leerproces van de drie grootste fracties tot nu toe tegenover het eigen falen van de Commissie.

Het verslag laat eigenlijk zien dat ze door willen gaan zoals we sinds 2020 hebben gezien en ervaren. De resolutie van Dolors Montserrat (PP) uit Spanje spreekt van “respect voor democratie en grondrechten”, en toch zijn beide in drie jaar tijd herhaaldelijk met voeten getreden, te beginnen met de wijdverspreide desinformatie van de mensen op het continent over de voordelen van lockdown en “vaccinatie”. Dolors Montserrat’s belangrijkste eis is een “concurrerende farmaceutische industrie” in de schoot van de EU en is bereid om belastinggeld uit te geven om dit te bereiken.

  Vaccinnederlaag in Oostenrijk: Slechts 9.000 van de 2,6 miljoen vaccindoses werden gevaccineerd

Terheş stelt dat men bereid is om in de toekomst opnieuw machtsmisbruik te plegen. De Europarlementariër bekritiseert het feit dat de ongecensureerde openbaarmaking van de contracten die Ursula von der Leyen (CDU) heeft getekend met de grote farmaceutische bedrijven nog steeds wordt geweigerd aan Europarlementariërs. Von der Leyen heeft ook geweigerd te getuigen voor de Covid-commissie. Tot slot blijven de tekstberichten die het hoofd van de Commissie heeft uitgewisseld met Albert Bourla, de baas van Pfizer, om vrijwel in haar eentje te onderhandelen over het EU-contract met Pfizer – verreweg het grootste in de EU – en dit contract af te sluiten, geheim.

Deze wensen hangen al enige tijd in de lucht. Maar door het gebrek aan een krachtige publieke ruimte op Europees niveau en omdat veel grote media – om voor de hand liggende redenen – niet geïnteresseerd zijn in opheldering, komt de zaak niet van de grond. In plaats daarvan wimpelt Ursula von der Leyen kritische vragen af, ontwijkt ze en vermijdt in elk geval elke toegeving van individuele verantwoordelijkheid.

Geen “meerderheid voor transparantie” in zicht – onder deze omstandigheden

Nu vestigde een Duitse Piraten-parlementariër, Patrick Breyer, de aandacht op hoe sterk de muur van de fracties die de Commissie steunen nog steeds is. EPP, S&D en Renew stemden bijna unaniem tegen een motie die veel kritischer was over de Commissie en ook de openbaarmaking van de Von-der-Leyen-Bourla SMS eiste.

In het minderheidsstandpunt werd nogmaals benadrukt dat de President for International Markets van Pfizer tijdens de hoorzitting van de Commissie Covid had toegegeven dat nooit was bewezen dat het Biontech-vaccin de overdracht van het virus remde. Het product was dus onder valse voorwendselen geïntroduceerd.

  Nieuwe studie bewijst dat Covid-vaccins ineffectief en gevaarlijk zijn: Drievoudig gevaccineerde Australiërs hebben 35x meer kans op ziekenhuisopname

Breyer betreurt het gebrek aan een “meerderheid voor transparantie” in het EU-parlement, die zelfs met de terugkeer van Eva Kail en Marc Tarabella (beiden S&D, beiden betrokken bij het Qatar-schandaal) niet is toegenomen. Onder de Duitse afgevaardigden stemden de Unie-afgevaardigden unaniem en de SPD- en FDP-afgevaardigden grotendeels tegen de openbaarmaking van het Leyen-Bourla-berichten. Groenen, AfD en de Linkse Partij, ook Piraten, ÖDP en Volt en Martin Sonneborn voor DIE PARTEI stemden voor de kritische motie.

Over het algemeen bevindt de fractiediscipline zich ook voor het grootste deel onder EPP, S&D en Renew, zij steunen de ondoorzichtigheid aan de top van de Commissie. In ieder geval kan er op deze manier geen sprake zijn van een onafhankelijke, democratische rol voor het EU-Parlement. Dit Parlement – in zijn drie grootste fracties – maakt zich ondergeschikt aan de macht die geconcentreerd is in de Commissie.


Copyright © vertaling 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

EUROPESE UNIE DOSSIER

Duitse politicus geeft openlijk toe: De Coronacrisis dient om de natiestaten af te schaffenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKrokodillentranen voor de arrogante Hollywood-verraders
Volgend artikelRFK Jr: Covid kan een “etnisch gericht” biowapen zijn om blanken en zwarten aan te vallen en Chinezen en Asjkenazische Joden te sparen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

43 REACTIES

 1. Een Corrupte bende daar in Brussel en wel diezelfde openbaarheid eisen van de gewone burgers via de (straks) EU ID en de 100% controle. Er deugt geen donder van wat daar in Brussel door de zelfgekozen tsarina gebeurd is.

  • We moeten het zelf gaan doen. Als deze monsters zomaar een club kunnen oprichten die al onze rechten afneemt, dan kunnen wij dat ook.

   Maar dan moeten we wel wat anders gaan doen dan al onze energie wegpissen aan deze shitshow. Zolang WIJ naar dit circus blijven kijken, gaan we niet beginnen om wat anders te creëren. Maar voorlopig houdt iedereen de show gaande ipv af te haken en een eigen club op te richten. Ze hebben macht, omdat wij ze aandacht (energie) geven. WIJ moeten afscheid nemen en onze eigen leiders worden en verantwoordelijkheid nemen voor ons bestaan. Als iedereen zichzelf zijn stukje aarde tot een hemel maakt, wordt alles een hemel… en de rotte (liefdeloze) mensen gaan dan heel snel opvallen. De oplossing zit in ons, niet buiten ons. Uit het hoofd (angst/denken), terug naar het hart (voelen/liefde).

   Als het trauma groot genoeg wordt gaat iedereen hetzelfde wensen… liefde.

 2. Het werd toch onderzocht als een strafbare zaak? Als justitie het onderzoek doet heeft het eu parlement er geen donder mee te maken . Hebben ze maar openbaar te maken.

  • I really don’t know what you meant by judiciary, that was misplace years ago, and we the fools don’t even realize that there are no justice systems in the World. They all live by the almighty dollar, and it is plain to see they have no regards for the office that they swear to uphold. This is worldwide; the justice system has become a mockery and don’t expect any changes soon unless your pockets are deeper. The vaccines are killing people like flies but yet there is nothing to see but two Afghanistan men was kidnap and brought into the Hague for trial in the killing of six people when millions are dying daily from a so-call vaccine.

 3. is dat niet aan een rechter om te bepalen, op basis van de wetten die gelden in het land waar de eventuele misdrijven gepleegd zijn?
  hat kan niet zo zijn dat deze mensen boven de wet staan en zelf uitmaken of ze onderzocht of vervolgd kunnen worden.

  • Ralf wat denk je zelf bij deze als je misschien het nog niet in de gaten heb, Alle rechters en een ieder die bij het justitie werken zijn met veel geldstromen betaald met Illegale geldstromen te ontvangen zij hebben overal dus gewoon schijt aan de mensheid Wij leven net als WW2 in die Nazi,s tijd Maar dat wist ik al vanaf het begin van die illegale corrupte zwendel zooi wat zogenaamd een illegale EU zwendel en corrupte moordende Kartels zitten om jou het leven af te pakken!!!!

 4. Diegenen die ons beweren te vertegenwoordigen, beweren ook dat ze de democratie zouden verdedigen.
  Het zijn dezelfde figuren die de sociale media willen dwingen om hun gebruikers politiek correct te ‘modereren’ (eufemisme voor ‘censureren’).
  Het grondwettelijk recht op vrijheid van meningsuiting en informatievergaring wordt met allerlei smoezen steeds verder uitgehold en is stilaan een waardeloos vodje papier geworden.

 5. Het enige dat ik hierop te zeggen heb is weg met die maffiabende , volledig onderzoeken en dan weg ermee zo spoedig mogelijk , de EU heeft meer kwaad dan goed gedaan en dient enkel om de gewone mensen af te persen en te onderdrukken.

  • Peeters,
   Ik zal geen stem uitbrengen voor de EU, blanco, ik zou wel een Ierse willen stemmen maar dat kan ik niet als Nederlandse burger in Europa, heel jammer en eigenlijk ook raar.

 6. Toch nog maar even terug……kennelijk kan ik niet zonder jullie.

  Chlorella is (inhakend op de belofte die ik deed), een uitstekend werkende gifbinder.

  Letterlijk dus. Het koppelt zichzelf aan vergiften en zware metalen, en wordt via de natuurlijke wegen van het lichaam afgevoerd. Als je last hebt van chronische vermoeidheid, oorsuizen, nek en schouderklachten, concentratie problemen…….ga ontgiften. Stress uit de vuile bagger die zowel geestelijk als lichamelijk over ons wordt uitgestort, levert mede een bijdrage.

  Chinese acupunctuur werkt. Door stress wordt er geheid een stevig deel uit je meridianen-cultuur geblokkeerd. Somberheid en machteloosheid is het gevolg. Heb er héél goede ervaringen mee. Vluchten in alcohol is een logisch gevolg…….ik drink geen druppel alcohol meer…..slaap tegenwoordig uitstekend. Dank u dank u .

  Zoals ” Het muffeldier ” hier al opmerkte…….uit zijn kennis van Marsman……de breuk der kernen zij!
  De splitsing ook dus.

  Het loslaten van mijn illusies over mijn familie was noodzakelijk, en ongelooflijk pijnlijk…… inclusief het loslaten van mijn illusies over de staat en maatschappij……en het dwingt mij tot een intensieve zelfreflectie.

  WAT WIL JE MET DE REST VAN JE LEVEN DOEN !!?

  Ik ga het niet verkloten in zinloos chagrijn. Dat is precies waar het tuig op uit is. …..en ja……ik heb hier óók geraasd en getierd…….mijn energetische waarde daarmee doen afvlakkende tot de grauwheid van een leeg bestaan……bolderend op de razende woede om de verkrachting van mijn kind, de daaruit voortvloeiende verslaving aan alles waar ze de trauma’s mee kon wegstoppen……..de machteloosheid naar dat dealers tuig, wat zijn vrije gang kan gaan…..
  en noem de hele verdere verdomde rotzooi maar op .

  ‘De splitsing zij’ …..inderdaad.

  Laat maar los.

  Het gris

 7. Het merendeel van die opvreters is natuurlijk hartstikke medeschuldig 🙄
  En er zijn vast wel ergens een paar slimme gasten, die er wel achter kunnen komen 😉

 8. Ik heb hun niet gekozen, dus ik begin ook maar een ongekozen orgaan dat heel Europa zonder toestemming gaat besturen. Als eerst wil ik een stemming inbrengen op een belangrijke motie.

  Alle europarlementariërs voor ‘vaccins’ en de oorlog in Oekraïne hebben gestemd en die nu tegen deze openbaarmaking hebben gestemd, moeten allemaal per direct worden geëxecuteerd.

  Dat is mijn eerste motie. Jullie zijn natuurlijk vrij om ook een eigen bestuursorgaan op te richten. Want kennelijk mag je gewoon een groepje mensen verzamelen en de macht overnemen.

  • een verdwaalde Kinzhal op Davos of Brussel zou een welkome afwisseling wezen waar de arme burgers van de Oekraiene echt mee geholpen zouden zijn.

  • Dit gaat aantonen dat de rechtstaat (matrix) een total loss is en dat we afscheid moeten gaan nemen, zodat er ruimte ontstaat om verder te gaan. Het is net als een relatie… we hopen dat het nog goedkomt, maar we accepteren dat de relatie kapot is en dat we uit deze relatie moeten stappen ipv blijven aanmodderen.

   Het westen is een ’total loss’, als we dat erkennen kunnen we beginnen om de problemen echt op te lossen, door de veroorzakers op te ruimen. Maar we blijven nog een tijdje in hun matrix en met hun regels proberen om dit verrotte ’total loss’ systeem te repareren. Alles moet de prullenbak in, maar mensen willen (nog niet) geloven dat het gewoon over en uit is en dat het westen een ’total loss’ is en dat alle hoekstenen in het westen kapot zijn. we leven in een concentratiekamp waar alles door de eigenaren van het kamp wordt verzonnen. Overheid, onderwijs, wetten, rechten, wetenschap, zorg, media, banken, geld, verzekeringen… alles is in de top van nagenoeg alle bedrijven, is voor 98% gecorrumpeerd. Alle hoekstenen in het huis van het westen, zijn door de satanisten vervangen door piepschuim nepstenen. Alles moet opnieuw en dat gaat in het komende jaar voor iedereen duidelijk worden.

 9. Hier zien we het werkelijke gezicht van de ratten in Brussel:

  FASCISME IN UITVOERING DOOR DE MASSAMOORDENDE SATANISTEN EN DE USEFUL LANDVERRADERS!

 10. Het kabbalistische judaïsme (vrijmetselarij, satanisme) is een kanker die ons levend opeet, maar we mogen er niet over praten. We zijn satanisch bezeten maar willen het niet toegeven.

  Wanneer worden de klootzakken aan de linkerkant volwassen? Wanneer gaan ze zich gedragen als volwassenen in plaats van als stoute kinderen die alles en iedereen willen bezitten en beheersen?

  Hun tot stilstand gekomen ontwikkeling komt doordat ze satanisch bezeten zijn, een aandoening waar we allemaal in verschillende mate aan lijden. Ik heb er mijn hele leven last van gehad omdat ik me had aangemeld voor de perversiteit die in hun MSM en ‘onderwijs’ werd verspreid.

  Makow – Satanisme uitgelegd In essentie nemen kabbalistische joden en vrijmetselaars Gods plaats in. Dit is een recept voor een ramp.
  —-
  De modRNA- en DNA-“vaccins” tegen SARS-CoV-2, die geen vaccins zijn maar gentherapieën, veranderen (delen van) je organen letterlijk in “getransplanteerde organen” die door je immuunsysteem worden afgestoten. Door dr. Thomas Binder, MD

  Door de bewezen besmetting met functioneel bacterieel DNA kunnen ze dit jaren en misschien wel je hele leven doen. En de kans is groot dat je deze gentherapie zelfs doorgeeft aan je nageslacht.

  “Momenteel werkt de farmaceutische industrie aan het overbrengen van alle vaccinaties naar het modRNA-“vaccin”-platform. Dat doet het, hoewel alleen al het kunnen tellen en onderscheiden van vreemden van zichzelf, zelfs een spoor van intelligentie hebben, voldoende is om te beseffen dat het modRNA-vaccinplatform is totaal onzinnig en levensbedreigend.

  https://henrymakow.com/2023/07/july-5-trapped-in-a-sci-fi-horror.html

 11. Voor mijn gemoedsrust hoeft er geen rechter aan te pas te komen, het is al lang duidelijk dat het allemaal crimineel tuig is. gewoon een nekschot is voldoende

 12. The EU, WEF and WHO; They all are the same and believe that they can continue to make people life a living hell. Guess what? we had enough of all you guys, and we will not take it a second time around. Keep your eyes open.
  God does not sleep and soon all of you who think you own the World will be Suprise to see the outcome that will fall on them and their families. IT IS NOT OVER YET!!!!

 13. Weg met deze banditen. Geen transparantie dus geen democratie. Hoeveel false Covid certificaten hebben zij gekregen? Exit van de EU z.s.m.

 14. ….onze in jaren NIET VERKOZEN , ex geld verbrander , zomaar uit het niets opgedoken ‘gezondheids’ minister/ Covid ‘specialist’ , Frankske Vandenbroucke , wil zijn corona gerelateerde mails ook niet vrijgeven ….Demokratie is fantastisch toch?!

  • De Nederlandse inmiddels demissionaire mp Rutte weigert ook tot op heden zijn sms-berichten openbaar te maken en Hillary Rodham Clinton heeft tijdens haar ministerschap van Buitenlandse zaken (2009 – 2013) 33.000(!) e-mailberichten verstuurd via haar privésurfer, een ware doodzonde en vervolging ho maar.
   Deze move van het ‘europese’ parlement zie ik als het zoveelste bewijs dat op zeer korte termijn deze met de dag meer onhoudbare toestand van de wereld op het punt staat door de geschiedenis te worden ingehaald.

 15. Het enige dat ontbreekt zijn bruine hemden en hakenkruizen. Verder is er geen verschil met Berlijn 90 jaar terug. ‘Wir haben es nicht gewust und jetzt wissen wir auch nichts….gar nichts. Und wir wollen nichts wessen.’

 16. …. een “Rapport over de lering die getrokken is uit de Covid-19-pandemie” ….

  Waar was die pandemie dan???

 17. Over deze etter mag ik wel graag op uiterlijk en voorkomen uitgaan.

  – Handjes vast op desk omdat ze de handpop-speler voelt van onderen.
  – Doodse poppenogen
  – Denkrimpels vanwege dik probleem met haarzelf
  – Elke dag een ander mantelpakje ter afleiding
  – Overdreven hysterische handgebaren (denkbeeldige touwtjes naar poppenspeler)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in