Danny Tommo is een vrijheidsstrijder die reeds vele maanden heeft besteed aan het rapporteren en delen van de waarheid die de mainstream media heeft nagelaten te doen. Tommo heeft als slogan: “De ongemakkelijke waarheden recht uit het hart” en dat is precies wat hij vandaag heeft gedaan, schrijft Patricia Harrity.

Deze week heeft Danny een verpleegster uit Groot-Brittannië geïnterviewd die haar ervaring deelt van het werken in drie verschillende ziekenhuizen als een eerstelijns A & A verpleegster tijdens de “Pandemie”. Ik vermeld een paar hoofdpunten, maar de video is onderaan het artikel te vinden.

Vechten om patiënten

Eerst en vooral onthult de verpleegster, zoals vele anderen, dat de ziekenhuizen absoluut niet druk waren tijdens het hoogtepunt van de “pandemie” ze zegt dat

“Tijdens de eerste lockdown vochten we om patiënten, we zaten daar letterlijk te wachten, ik zal die patiënt zien, ik zal die patiënt hebben.”

Tommo vraagt haar “Je bent een verpleegkundige, je bent omringd door verpleegkundigen, je zegt dat je vecht voor mensen om naar te gaan kijken […] omdat er zoveel verpleegkundigen waren in vergelijking met patiënten Toen je het tv-scherm zag wat dachten jullie als verpleegkundigen”?

De verpleegster antwoordt: “Ik vroeg me af wat er in hemelsnaam aan de hand was, ik vroeg me af waar deze ziekenhuizen waren want het waren niet de drie waar ik werkte, het moet Londen zijn maar waarom zou het in Londen anders zijn dan ergens anders?”

Ze vervolgt met te zeggen dat een van de ziekenhuizen waar ze werkte volgens de statistieken een van de ergste moest zijn, “maar dat was het zeker niet”, zegt ze.

  "Hoogstwaarschijnlijk" militair ontwikkeld COVID, gelekt uit lab

Enkele belangrijke punten:

• Volgens de verpleegster zijn de meeste patiënten “ziek met COVID” mensen met Grossly Overweight Obese (extreem overgewicht).

• “Nieuwsberichten zeiden dat ze COVID hadden opgelopen en daar bleef het bij, het is COPD, Chronisch Astma, Hartfalen, Nierziekte. Diabetes…”

• Het waren dus geen normale fitte en gezonde mensen die met Covid door de ziekenhuisdeuren kwamen.

• 2018 was veel erger dan wat de verpleegster zag in 2020/21. Ze zegt dat mensen met dezelfde ziekte in een afdeling werden gezet om anderen niet te infecteren, ze deden hetzelfde met Covid.

• Maskers werken niet, ze worden alleen gedragen om de patiënten te kalmeren.

• Neurologische effecten gezien na de prik.

Interessant is dat de klokkenluidster zegt dat degenen die hun mond niet open doen uit angst hun baan te verliezen in de minderheid waren, maar dat de meerderheid eigenlijk meedeed, “de massa volgde”.

Hoewel zij weten dat er iets aan de hand is, is het personeel een “automaat” geworden die gewoon doorgaat met zijn werk.

Personeel mag geen mening geven op social media

De verpleegster onthult dat er een e-mail naar het ziekenhuispersoneel was gestuurd om hen te vertellen dat, hoewel ze begrijpen dat iedereen zijn eigen mening heeft, ze die niet mochten uiten, maar mensen moesten doorverwijzen naar de officiële bronnen.

Het ziekenhuispersoneel mag zijn mening op social media niet delen en dat er actie kan worden ondernomen tegen mensen die dat wel doen.

Ze zeggen in feite: “We weten dat je een mening hebt, maar je mag alleen je mening geven als die overeenkomt met de onze,” aldus de verpleegster. Gelukkig heeft ze een platform gevonden om haar mening en ervaring te uiten.

  VS staats-epidemioloog Fauci en mainstream media geven toe dat het vaccin mislukt is... terwijl ze nog meer boosters pushen voor de goedgelovigen 

De verpleegster zegt dat mensen hun onderzoek moeten doen “Er is veel informatie beschikbaar, ze hebben er duidelijk voor gekozen die niet te lezen, mensen zijn meegegaan met de propaganda… mensen hadden veel meer onderzoek moeten doen.”

Dank aan zowel Danny Tommo als de anonieme verpleegster voor het delen van deze waarheidsgetrouwe, belangrijke informatie.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Italiaanse chirurg over het 18-jarige dodelijke vaccinslachtoffer: “Zoiets is nog nooit gezien, het is niet normaal”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVrouw van dominee zegt dat sinds de uitrol van Covid injecties er begrafenis na begrafenis is geweest, het is tragisch
Volgend artikelToxicoloog waarschuwt tegen COVID prikken “We zouden in feite een hele generatie onvruchtbaar kunnen maken”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Wat ik dus al heel lang vermoed…
  Natuurlijk word je onder druk gezet als je in een ziekenhuis werkt, ziekenhuizen zijn allemaal in handen van multinationals, direct of indirect. Toch fijn dat er af en toe klokkeluiders zijn die hun mond opendoen.
  Had ook al van iemand begrepen dat het heel rustig is in de ziekenhuizen, als je iets hebt kun je zo terecht en hoef je niet lang op een behandeling te wachten.
  Ik ben de leugens en het ontbreken van essentiële informatie helemaal zat, daarom heb ik 3 jaar geen TV meer gekeken. film kijken via Netflix zonder reclame, ja dat wel.
  In het begin van de plandemie werd er al met cijfers gegooid, vaak nietszeggende absolute getallen. Als je even doorrekende wist je al meteen dat het paniek op niets af was, wat zeggen cijfers over ziekenhuis opnames nu als je niet weet hoeveel griep patiënten er in 2018 waren opgenomen. Een vergelijk is dan een stuk duidelijker…
  De Omikron? tja het beestje moet weer een naampje hebben… besmettelijk?? nou en!!! het gaat erom hoe ziek je ervan wordt en daar hoor ik nog niets over.
  Heb ergens gelezen dat vooral gevaccineerden daar last van krijgen, blijkbaar is het immuun systeem bij de gevaccineerden al aardig ver heen.

 2. Altijd als iemand beweert en/of zich beroept op ‘de cijfers’ dat de ziekenhuizen vol liggen met hoofdzakelijk ongevaccineerde patiënten, vraag ik aan diegene of hij/zij dat ter plaatse heeft gecontroleerd en geconstateerd.
  Het antwoord is meestal radiostilte…

 3. Vandaag is het zover , een test is niet goed genoeg meer om deel te nemen aan de samenleving dus een feitelijke verplichting van vaccinatie in België ongelooflijk wat een dictatuur heb alles gehad 1,2 en booster 2 maal liggen schokken 1x in op spoed beland voor nr 4 bedank ik , dan blijven we maar thuis of zal ik een land opzoeken waar nog vrijheid heerst en democratie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in