Als u moest kiezen tussen leven onder een extreem onderdrukkende wereldregering of een kernoorlog, wat zou dan uw keuze zijn? Persoonlijk hou ik van geen van beide opties, maar de laatste dagen proberen de westerse leiders ons ervan te overtuigen dat het het een of het ander wordt. Volgens hen kunnen we ons ofwel onderwerpen aan een “wereldorde” die wordt gedomineerd door de waarden en de agenda van de westerse elite, ofwel een multipolaire wereld accepteren die uiteindelijk zal leiden tot grootschalige chaos en kernoorlog. Het behoeft geen betoog dat westerse politici hun uiterste best zullen doen om ons voor het eerste te laten kiezen, schrijft Michael Snyder.

Vrijdag hield de Franse president Emmanuel Macron een toespraak op de top van de Asia-Pacific Economic Cooperation (APEC) in Bangkok, ook al is Frankrijk eigenlijk geen lid.

Tijdens die toespraak beklaagde Macron zich over het feit dat de snel verslechterende betrekkingen tussen de VS en China de wereld verscheuren, en verklaarde hij stoutmoedig dat we echt behoefte hebben aan “één wereldorde“…

De Franse president Emmanuel Macron riep vrijdag in een toespraak op tot een wereldregering, en beweerde dat dit conflicten tussen concurrerende grootmachten zou voorkomen.

“We hebben één enkeke wereldorde nodig”, zei Macron tegen het publiek op de lopende top van de Asian-Pacific Economic Cooperation (APEC) in Bangkok, Thailand.

“Staat u aan de kant van de VS of aan de kant van China?” vroeg Macron retorisch. “Want nu willen veel mensen geleidelijk aan zien dat er twee ordes zijn in deze wereld.”

“Dit is een enorme fout – zelfs voor zowel de VS als China,” voegde hij eraan toe nadat hij de twee grootmachten had vergeleken met “grote olifanten” in de geopolitieke “jungle”.

Wanneer hij zegt dat we een “één enkele wereldorde” nodig hebben, bedoelt hij natuurlijk niet een wereldorde waarin landen als China en Rusland gelijkwaardige partners zijn.

Wat Macron en andere westerse leiders voor ogen staat, is een mondiaal systeem dat wordt geregeerd door westerse regels en westerse waarden.

  Europese boeren zien het teken aan de wand met energiecrisis: voedseltekorten zijn een zekerheid

Toen hij zijn zin over “één enkele wereldorde” uitsprak, vertraagde Macron en sprak hij elk van de woorden met bijzondere nadruk uit.

Ik heb het gevoel dat Macron zich kan voorstellen dat hij ooit die “één enkele wereldorde” zal leiden.

Dergelijke grootheidswaanzin kan uiterst gevaarlijk zijn.

Ondertussen waarschuwen andere westerse leiders, zoals de Amerikaanse minister van Defensie Lloyd Austin, dat een werkelijk multipolaire wereld onvermijdelijk zou leiden tot nucleaire confrontaties en nucleaire conflicten…

De Amerikaanse minister van Defensie Lloyd Austin waarschuwde zaterdag dat de inval van Rusland in Oekraïne een voorproefje is van een wereld waarin landen met kernwapens andere landen kunnen bedreigen en zei dat Peking, net als Moskou, streeft naar een wereld waarin macht het recht maakt.

Austin maakte deze opmerkingen op het jaarlijkse Halifax International Security Forum, waar defensie- en veiligheidsfunctionarissen van westerse democratieën aanwezig zijn.

Politici in de hele westerse wereld praten de laatste tijd veel over de dreiging van een kernoorlog.

Ik denk dat zij de dreiging van een kernoorlog proberen te gebruiken als afschrikmiddel om hun agenda te bevorderen, want als zij echt bezorgd waren over een kernoorlog, zouden zij er wel hard aan werken om die te voorkomen.

Maar in plaats van langs diplomatieke weg vrede met China en Rusland na te streven, lijken de westerse leiders besloten te hebben dat het nu tijd is om China en Rusland keihard aan te pakken.

Uiteindelijk zouden onze leiders graag zien dat beide regimes instorten en worden vervangen door regeringen die bereid zijn de westerse waarden en een “ene wereldorde” te omarmen die wordt geleid door de westerse naties.

  Misvattingen - Van Ashraf Marwan tot Zelensky en Poetin

Westerse politici blijven hopen dat de oorlog in Oekraïne tot een dergelijke uitkomst in Rusland zal leiden, en ik weet zeker dat zij proberen uit te zoeken hoe zij de komende Chinese invasie van Taiwan kunnen gebruiken om een dergelijke uitkomst in China te bewerkstelligen.

We hebben de afgelopen decennia al zoveel andere regeringen ten val zien komen, en nu gaat de westerse elite achter de twee grootste vissen in de vijver aan.

Maar door zo agressief te zijn, brengen ze ons letterlijk aan de rand van een nucleair conflict.

Eerder dit jaar werd een studie gepubliceerd waarin werd geconcludeerd dat een volledige nucleaire uitwisseling tussen de Verenigde Staten en Rusland miljarden doden zou opleveren.

Maar slechts ongeveer 360 miljoen mensen zouden worden gedood door de oorspronkelijke nucleaire uitwisseling.

Dat is het goede nieuws.

Het slechte nieuws is dat ongeveer 5 miljard mensen zouden verhongeren tijdens de nucleaire winter die zou volgen…

Volgens een peer-reviewed onderzoek, gepubliceerd in het tijdschrift Nature Food in augustus 2022,[139] zou een volledige kernoorlog tussen de Verenigde Staten en Rusland, die samen meer dan 90% van alle kernwapens ter wereld bezitten, 360 miljoen mensen direct doden en meer dan 5 miljard mensen indirect door verhongering tijdens een nucleaire winter.[140][141]

In de nasleep van een volledige nucleaire uitwisseling tussen de Verenigde Staten en Rusland zouden de temperaturen op aarde dramatisch dalen door al het roet dat in de atmosfeer wordt geïnjecteerd…

“Een oorlog tussen de Verenigde Staten, haar bondgenoten en Rusland – die meer dan 90% van het wereldwijde kernwapenarsenaal bezitten – zou meer dan 150 teragram roet en een nucleaire winter kunnen produceren”, aldus de studie.

Een teragram is een meeteenheid die gelijk is aan 1 biljoen gram en modellen tonen aan dat een roetinjectie in de atmosfeer van meer dan 5 teragram zou leiden tot massale voedseltekorten in bijna alle landen.

In zo’n omgeving zou heel weinig kunnen worden verbouwd, en dus zou de wereldwijde voedselproductie al snel dalen tot slechts een fractie van wat zij nu is

  WEF beveelt scholen om kinderen te dwingen naar hardcore porno te kijken 'voor hun eigen bestwil'

In het scenario van een oorlog tussen de Verenigde Staten en Rusland zou de wereldwijde gemiddelde calorieproductie uit gewassen binnen vier jaar na de kernoorlog met ongeveer 90% afnemen. Een kernoorlog zou ook de wereldwijde visvoorraad verminderen.

Mensen in de meeste landen zouden minder calorieën consumeren dan hun lichaam in rust verbrandt en meer dan 5 miljard mensen zouden tegen het einde van het tweede jaar sterven.

Westerse leiders proberen ons ervan te overtuigen dat de manier om een dergelijk lot te vermijden is om hun visie van een “ene wereldorde” te omarmen die door hen wordt geleid.

En de waarheid is dat er een heleboel mensen zijn die meer dan bereid zijn hun vrijheden op te geven voor de veiligheid van een wereldregering.

Zulke mensen zijn net als de hersenloze schapen die onlangs werden gesignaleerd “terwijl ze 12 dagen lang in een cirkel rondliepen“…

Tientallen schapen lopen al 12 dagen achtereen in een cirkel rond in het noorden van China’s Binnen-Mongolië.

Het bizarre gedrag, vastgelegd op een bewakingsvideo, toont de grote kudde die voortdurend met de klok mee in een bijna perfecte cirkel rondloopt op een boerderij.

Ik hoop dat we meer “sheeple” wakker kunnen krijgen nu het nog kan.

We willen geen wereldregering.

En we willen ook geen kernoorlog.

Helaas krijgen we niet altijd wat we willen.

De westerse elite maakt er echt een puinhoop van, en wij zullen allemaal de gevolgen ondervinden van hun ongelooflijk roekeloze beslissingen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Operatie Z – Wiens moeras? Elke dag brengt Europa dichter bij een koude en hongerige winterVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEen Amerikaanse neonazi die in het Azov-regiment vocht, bekent de misdaden van zijn Oekraïense “collega’s”
Volgend artikelDe Vierfronten Wereldoorlog III: Een schets
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

47 REACTIES

 1. alles of niets dan maar een kern oorlog wij niets de elite ook helemaal niets want geleefd worden is geen leven dan maar in een klap plijten

 2. Die elite schijt steeds meer in hun broek ze weten al dat geen nwo komt , gelukkig een aantal wereldleiders die hier niets voor voelt dus proberen de schoften een nucleaire oorlog uit te lokken want de dag dat ze uiteindelijk door het volk worden gevild en vermorzeld komt naderbij de woede is enorm .

 3. Liever dood door massale sterfte en honger dan een SLAAF zijn van de Psychotische financiële machthebbers van het WEF.
  De FEODALE struktuur van eeuwen geleden onder de zogenaamde “koninklijke” regeerders waaronder de huidige koningshuizen trekt mij voor geen meter. Ook toen was hongersnood een middel om macht te bestendigen. De ego trippers van nu zijn geen haar beter.

 4. “Ik denk dat zij de dreiging van een kernoorlog proberen te gebruiken als afschrikmiddel om hun agenda te bevorderen, want als zij echt bezorgd waren over een kernoorlog, zouden zij er wel hard aan werken om die te voorkomen”.

  Juist dat denk ik ook.

 5. Ik heb persoonlijk geen probleem met een wereldorde.
  Als deze gestoeld is op Christelijke waarden.
  Als je als soeverein land mag kiezen.
  Willen de meeste mensen het niet, dan komt het er niet van.
  En zo’n totalitaire ideologieën die deze satanisten willen, NOOIT.
  Maar ja, we hebben nooit iets te kiezen gehad…

   • Ja, dan is het niet erg want je verdampt in een split seconde.
    Maar….zoniet dan wordt het heel moeilijk.
    Geen supermarkt maar rovende bendes en honger.

    Da Apocalyps voorzegt dat 1/3 van alle mensen door vuur en zwavel zal sterven.
    Daarna een grote verdrukking die moeilijk is door te komen en indien niet verkort blijft er geen vlees behouden.

    Dat lijkt verdomd veel een nucleaire oorlog met zijn horror nasleep.

 6. Alle Aziatische en Afrikaanse landen kennen europa/het westen van het imperialisme en gekoloniseerd zijn. Ik denk niet dat ze zitten te wachten om opnieuw onder de westerse koloniale paraplu te vallen. China heeft extreem geleden onder de Britten, de Fransen hebben huisgehouden in Indochina, de Nederlanders op de Indonesische eilanden, welkom zijn we niet.
  De normen van ‘woke’ Europa en de VS zijn niet de waarden van de rest van de wereld. Wij zijn 1 miljard, zij zijn 7 miljard.

  • Het doet er niet meer toe – burger november 21, 2022 at 16:29

   Aziaten zijn gemakkelijker te manipuleren door hun regering/dictators bijv. China hoe zij zwichten onder het zero convid beleid van Pres Xi Jingpin.

 7. Ik kies zonder enige twijfel voor de 2de optie: De mens is zowiezo het slechtste wat er op aarde is, dus totale vernietiging is op zo’n plaats. Leven onder tirranie is geen leven. Of een goed leven of geen. Ik gun het de elites zowiezo niet dat ze winnen, dan allemaal dood. Blaas de wereld maar op.

 8. Het gaat volgens hun agenda. Laten we het daarbij houden. Mijn keus is voor de eerste mogelijkheid.Waarom? Wij zijn al jaren zelfstandig in het nemen van beslissingen etc. Straks wordt alles door externen bepaald. Hoe je leeft!, beweegt, eet etc..

  • Tja Levi…1 van de stammen… natuurlijk… maar zoveel Rabbijnen en in groep dan nog worden overal in westerse landen en nog meer in de US Worden aangehouden wegens kinderhandel…2of3 maanden geleden 17 van die (askinazi’s) Rabijnen geboeid naar de politie-combi’s…HANDEL IN KINDER…ORGANEN…LEES GOED HÉ..nog een stam van hen…en kijk naar de Spelling ASKI…NAZI’S….ZO WORDT HET GESCHREVEN HÉ…NAZI’S…kinder en baby.. delen en Organen….in de eerste Heilige Geschriften van Uw soort is alles EEN NOODZAAK om uw stammen te laten overleven… niet toevallig dat Uw soort ook de meeste Advocaten heeft in de Westerse cultuur….Zelenski’s in overvloed… toevallig misschien lid van de ..Bnai bit… misschien 💸💸💸🪠🪠🪠🤮

  • 👍👍🌟🌟🌟🌟🌟👍👍🤗🤗🤗♥️🇷🇺🇧🇾🇨🇳♥️…. christelijke waarden 🤣😂🤣😂🤣😂 de kerken zijn gehalveerd…en dan nog lopen er alleen maar oudjes en nog wat schapen en nieuwsgierige Pedo’s.. dromen van toen……..

 9. Een eerste aanval op Washington en New York zou nog relatief gunstig kunnen uitpakken, zij het dat het mijoenen onschuldige amerikanen het leven kost!

  Een precisie aanval op een Soros, Rothschild, de Bilderbergers en Geneve met BIS en WEF zou ook héél mooi zijn!
  En natuurlijk Macron en Attali!

 10. Als je bij de 360 miljoen hoorde dan is het wel een troost dat onze zorgzame leiders een paar jaar in de isolatie gaan en daarna moeten vaststellen dat een schip met alleen kapiteins nergens heen vaart.
  En ik zou me kunnen voorstellen dat de 2 jaar kandidaten zich wel eens een beetje gaan uitleven op ventilatie systemen e.d.
  Meemaken zullen we het niet.

 11. He.! Ik maak die keuze niet!
  Omdat geen van beude gebeurt!!
  Heb jjj toen ook gekozen toen die Boesj op de puinhopen stond en schreeuwde ; wie niet voor is is tegen!
  Was dat niet het startschot om de nieuwe op het punt staande uitbreken goede wereld opnieuw de kop werd ingedrukt!?
  En nu mag je kiezen tussen een geestelijke dood of een fysieke dood.
  Wie niet voor is niet voor. Wie niet tegen is niet tegen!
  Wie BEN jij?

 12. Als ik de Bijbel goed begrijp dan zal 2 keer 1/3 van de mensheid gedood worden.
  Daarna krijgen we een wereldregering die geregeerd wordt door 144.000 mensen uit de 12 stammen van Israël (12000 uit Israël de rest 132.000 uit de stammen van de verstrooing).
  Met de wereldregering zullen er nog landen en Naties zijn.
  Ik vermoed dat deze wereldregering zich alleen maar bezighoud met vrede bewaren. (landen zullen geen leger of bewapening mogen hebben) en er verder voor zorgen dat geen landen onder de kar of verdrukking komen

  • KUT ! zal je zien dat Rutte en Kaag nog erbij zijn….KUT !!!

   We gaan het zien, dus leef alsof je nooit eerder hebt geleefd en leef alsof je morgen gaat sterven….

 13. Op het juiste moment mijn naam uitvoeren is de beste optie….Onder woke tirannie ga ik echt niet leven, op meelwormen bij foodhubs zeker onder tirannie van pedo’s en satanisten nee,nee dan strijd ik mij sowieso dood of andere optie, dan maar nuke direct op mijn dak graag, meteen van deze gestoorde wereld af…Psychotisch afval putje van het universum hiero…Wel zonde de aarde op zich is mooi. Gefaalt project vd Goden volgens mij voor de zoveelste x. Of geïnfiltreerde hybride mensen van reptilians/gray ones wat zich vertaald naar Satanisme en hopen dat ze de boel recht komen zetten de Anunakki want wat bij Cern 666 wordt uitgevoerd klopt voor geen meter daar is iets mee.

 14. Dan kies ik ook voor vechten hoor, maar wel vechten voor de vrede en vrijheid, we moeten ons verdedigen voor een menswaardig bestaan op aarde.

 15. WAW…VERDOMD 1000% GELIJK..STRAF WAT JE ZEGT OP HET LAATSTE..🔝🔝 LAAT MAAR KOMEN ALLES WEG EN VAN HET BEGIN HEB IK OOK GEZEGD…. DROPPEN MAAR…EN LIEFST NU PER DIRECT… HET KWAAD OOK WEG..EN DE NATUUR HERSTELD ZICHZELF….LAAT DE MENS MAAR WEG..

 16. Ik zag vd week een film waarin dit alles voorkomt.

  niet een topfilm, maar als je dit allemaal weet zie je de dingen gebeuren, zitten op een space station, bekende namen worden gebruikt, dan een giftige wolk trekt over de aarde, maar je ziet dan ook overal kleine flitsen, echter noemen ze daarover niks in die film… stel die flitsen zijn atoombommen en die grauwe giftige wolk die het meeste overwolkt is de giftige atoomwolk en dus waardoor de zon ook weinig kans heeft enz enz… ze denken iedereen dood geen signaal maar dan via oude manier toch signaal en vanuit wat bunkers praten de D-elite (Delite the elite) terug… zijn allen ‘hoge’ piefen met hun families, de rest gaat dood en daar zijn ze heel makkelijk in… pas na een paar jaar is er weer leven mogelijk afijn, kijk de film, geen topper, maar als je het weet en de triggers herkent zie je het, zoals in vele films…

  de film heet.

  Rubikon uit 2022

 17. We hoeven niet naar de inhoud van de toespraak van Macron te luisteren omdat hij een vrijmetselaar is, net zoals Rutte, Kaag en Schwab. Ze zeggen allemaal hetzelfde het oude marxistische refrein waar Rusland 70 jaar geleden heeft moet nu voor de hele wereld gelden.

 18. Beter vrij sterven in een kernoorlog dan generaties lang in slavernij leven. Maar dan wel voor zorgen dat de elite diep onder de grond ook kapot gemaakt gaan worden wereldwijd die dit financieel steunen en mede uitvoeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in