Hier is een tekenfilm uit de begintijd van de bewegende beelden die waarschijnlijk een commentaar was op de Spaanse griepepidemie van 1918. Redpilluniversity.org heeft de herkomst niet kunnen verifiëren, maar de zingende radio die in de cartoon te zien is, heeft exact hetzelfde ontwerp als de radio’s gemaakt door de firma Atwater Kent, die actief was van 1921 tot 1936.

De waarde van deze cartoon ligt niet in zijn antiquiteit of zeldzaamheid, maar in zijn redactioneel commentaar dat verbluffend actueel is voor onze huidige tijd. Het volk was zich honderd jaar geleden duidelijk veel meer bewust van een agenda achter de propaganda en, zoals u zult zien in de laatste boodschap van de cartoon, de mensen wisten wie erachter zat en wat het eindspel was. Een verbazingwekkende tijdcapsule van waarheid. Heruitgegeven 1 juni 2021. Bron: Early-Warning Cartoon the Plan.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bizar door de EU gefinancierd stripboek voorspelde pandemie – met globalisten als reddersVolg Frontnieuws op Telegram

  Bijna 1 op de 6 voor covid "volledig gevaccineerde" Amerikaanse volwassenen lijdt nu aan ernstige gezondheidsproblemen
Vorig artikelDr. Luis Marcelo Martínez: “Het spike-eiwit is niets anders dan grafeen in je lichaam en het spiket je”
Volgend artikelGeen seks voor de gevaccineerden! Russische politicus vertelt burgers dat ze rampetampen moeten vermijden na COVID-19 prik
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Kan iemand ook verifiëren of dit echt is? Dit is natuurlijk anno 2021 in een avondje in elkaar te flansen. Ik vertrouw ik dit filmpje niet, het lijkt me te gemaakt en het geluid lijkt ook oud “gemaakt”. Ik durf wel een weddenschapje aan te gaan betreffende de authenticiteit.

  • Zou best kunnen, is anders te toevallig.
   In ieder geval een goede weergave van dit moment.
   Anderzijds is het een mooie dekmantel om door alle censuur te komen.

 2. Meeste zijn het er over eens dat het een fake is. Wel goed gedaan, precies in de stijl van de jaren 30. Het brengt in elk geval een boodschap over.

  • Moeilijk om nog te bepalen in deze computer tijd, wat nog echt is en nep.
   Morgen kunnen ze een film uitbrengen waarin Elvis Presley te zien is als Rambo.
   Waar je zelfs de grootste fans in kan laten geloven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in