Hier is een tekenfilm uit de begintijd van de bewegende beelden die waarschijnlijk een commentaar was op de Spaanse griepepidemie van 1918. Redpilluniversity.org heeft de herkomst niet kunnen verifiëren, maar de zingende radio die in de cartoon te zien is, heeft exact hetzelfde ontwerp als de radio’s gemaakt door de firma Atwater Kent, die actief was van 1921 tot 1936.

De waarde van deze cartoon ligt niet in zijn antiquiteit of zeldzaamheid, maar in zijn redactioneel commentaar dat verbluffend actueel is voor onze huidige tijd. Het volk was zich honderd jaar geleden duidelijk veel meer bewust van een agenda achter de propaganda en, zoals u zult zien in de laatste boodschap van de cartoon, de mensen wisten wie erachter zat en wat het eindspel was. Een verbazingwekkende tijdcapsule van waarheid. Heruitgegeven 1 juni 2021. Bron: Early-Warning Cartoon the Plan.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bizar door de EU gefinancierd stripboek voorspelde pandemie – met globalisten als reddersVolg Frontnieuws op Telegram

Het narratief valt uit elkaar, stukje bij beetje

5 REACTIES

 1. Kan iemand ook verifiëren of dit echt is? Dit is natuurlijk anno 2021 in een avondje in elkaar te flansen. Ik vertrouw ik dit filmpje niet, het lijkt me te gemaakt en het geluid lijkt ook oud “gemaakt”. Ik durf wel een weddenschapje aan te gaan betreffende de authenticiteit.

  • Zou best kunnen, is anders te toevallig.
   In ieder geval een goede weergave van dit moment.
   Anderzijds is het een mooie dekmantel om door alle censuur te komen.

 2. Meeste zijn het er over eens dat het een fake is. Wel goed gedaan, precies in de stijl van de jaren 30. Het brengt in elk geval een boodschap over.

  • Moeilijk om nog te bepalen in deze computer tijd, wat nog echt is en nep.
   Morgen kunnen ze een film uitbrengen waarin Elvis Presley te zien is als Rambo.
   Waar je zelfs de grootste fans in kan laten geloven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here