Dokter Ngozi Ezike, directeur van het Illinois Department of Public Health, noemt het een “robuustere immuunrespons” en waarschuwt dat de tweede dosis van het Covid-19 vaccin ernstigere bijwerkingen zal veroorzaken dan de eerste.

Toen NBC 7 San Diego meldde dat gezondheidswerkers die hun tweede dosis kregen, klaagden over intensievere bijwerkingen zoals hoofdpijn, gewrichtspijn en vermoeidheid, zei de infectieziektespecialist Dokter Edward Cachay dat hetzelfde was gebeurd tijdens klinische onderzoeken en dat dit dus te verwachten was, meldt Uncut-news.

Ezike bagatelliseerde de ernstiger reacties als iets om je geen zorgen over te maken, maar het persbureau FiercePharma van de farmaceutische industrie drong er bij de medicijnfabrikanten op aan zich voor te bereiden op “een vloedgolf van meldingen van ongewenste voorvallen”, gevolgd door mogelijke rechtszaken. “Het zijn niet alleen de vaccinfabrikanten die actief moeten zoeken naar mogelijke bijwerkingen of interacties met andere geneesmiddelen”, voegde FiercePharma eraan toe.

Een van de redenen waarom andere bedrijven dan de vaccinfabrikanten zullen worden getroffen, is dat veel mensen die de vaccins gebruiken ook andere medicijnen zullen gebruiken, soms meer dan één, wat op zijn beurt weer zal leiden tot nieuwe meldingen van ongewenste voorvallen.

Prominent viroloog: Covid-19 pandemie is ‘de grootste hoax ooit gepleegd’ en mondkapjes, sociale afstandelijk en lockdowns ‘moeten morgen allemaal stoppen’

  Moderna's topwetenschapper over mRNA-technologie in COVID injecties: "We zijn eigenlijk de software van het leven aan het hacken"
Vorig artikelNa “seksspeeltjes-koffer” eist de Duitse onderwijsadviseur nu “masturbatieruimtes” in kindercrèches
Volgend artikelNoorwegen: 23 sterfgevallen na vaccinatie met Pfizer/Biontech-vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Patent nummer WO2020060606
  Het patent, dat de nummers 2020 en 666 bevat, beschrijft een systeem dat informatie van het lichaam van een gebruiker uitleest, het terugstuurt naar een server en die data koppelt aan een cryptocurrency-systeem.

  In de context van het Coronavirus kan deze extreem invasieve technologie worden gebruikt om de lichamen van mensen uit te lezen om aan te geven of je besmet bent of niet.

  De aanvrager van het octrooi is Microsoft LLC. De man achter Microsoft, Bill Gates, heeft veel geld geïnvesteerd in vaccinatiebedrijven en ID2020 (koppelt vaccinatiecertificaten aan een digitale identiteit). Hij zal veel geld verdienen als de hele wereld zijn (terugkerende) vaccins en volgtechnologie krijgt.

  In Gematria (numerologie), rekent het woord corona om naar 66.
  2. Het woord corona telt 6 letters.
  3. Als je 66 en 6 samenbrengt heb je 666.

  H.R.6666 – COVID-19 Testing, Reaching, And Contacting Everyone (TRACE) Act
  In deze huisresolutie zien we wederom het satanische getal 666. Omdat resolutienummers vier cijfers moeten hebben, werd er nog een zes toegevoegd.

  https://www.congress.gov/bill/116th-congress/house -bill /6666/tekst

  De resolutie wil iedereen testen en traceren.

  Een regering heeft gewoon geen zaken met het koesteren van dergelijke grondwet-schendende praktijken. Voor mij is het duidelijk dat de regeringen schurkenstaten zijn geworden en geen geldigheid meer hebben.

  Ze hebben het over mobiele gezondheidseenheden, wat betekent dat de Amerikaanse bevolking medisch personeel in hun buurten mag verwachten

  Last but not least, voor al deze streken is maar liefst 100 miljard dollar beschikbaar gemaakt.

  Outbreak was 6666 days after 9/11
  De WGO “identificeerde” COVID-19 nadat het een rapport had ontvangen nadat het een raport had ontvangen dat er mensen geïnfecteerd waren van de gezondheidscommissie van Wuhan op December 12 of 2019.

  Als je 9 November 2001 aftrekt van 12 December 2019, dan krijg je 6666.

  33 in SARS-CoV-2-genoom
  De vrijmetselaars / vrijmetselarij is een geheim genootschap met leden van de hoogste rangen in zaken en wetenschap.

  Vrijmetselaars hechten grote waarde aan het getal 33. Een voorbeeld: er zijn 33 niveaus in de organisatie, het 33e is het hoogste niveau. Een andere voorbeeld, de 33 secties op de wereldkaart van het WHO-logo.

  Het gepubliceerde SARS-CoV-2-genoom eindigt met 33 A’s. Zoals we eerder zagen, staat A in de numerologie voor het getal 1.

  Genomen van natuurlijke oorsprong hebben nooit zulke blokken van identieke nucleotiden.

  COVID-19 vaccinproducent AstraZeneca’s logo verbergt 666 in open zicht.

  Omgekeerde numerologie van 19
  Wanneer je letters aan de cijfers toewijst, geeft 1 ‘A’ en 9 ‘I’.
  Samen vormt het AI, wat een afkorting is voor kunstmatige intelligentie.
  AI, 5G en vaccins zijn sleutelcomponenten van de transhumanistische agenda.

  Om precies te zijn, nanotechnologie in de vaccins wordt verondersteld te integreren met de menselijke biologie, het lichaam uit te lezen en een communicatiekanaal voor verzenden en ontvangen op te zetten met behulp van de 5G-infrastructuur. Die informatie voedt de AI die op zijn beurt commando’s naar de nanotech stuurt om het lichaam en zelfs de geest te manipuleren.

  Logo van het World Economic Forum (WEF) bevat 666
  De link tussen WEF en COVID-19 kan eenvoudig worden gelegd via de oprichter, Klaus Schwab, die een boek publiceerde met de titel COVID-19: the great reset.

  The great reset is een moment in de geschiedenis, een crisis (covid-19), die de implementatie van een technocratie mogelijk maakt, wat neerkomt op een gevangenisplaneet met indringend toezicht met behulp van technologie die zover gaat al IN het lichaam (vaccin).

  Nou stop ik even want ik word misselijk

  • In 1 ding ben jij wel vrij handig.
   Jij bent in staat om de meest mogelijke onzin aan mekaar te kletsen.

   D66 blijft een partij van galbakken. Daar zijn we het over eens.
   Als van Mierlo een jaar eerder of later was begonnen had niemand een link gelegd.
   Of was van Mierlo ook een satanist die hier ooit aan gedacht heeft met een bedoeling.

   • Esoterie duidt in essentie op kennis die slechts voor ingewijden

    English, Hebrew and Simple Gematria Calculator Values

    Gematria (Hebreeuws: גימטריה, gēmaṭriyā) is een vorm van numerologie. Het gaat om een geheime leer van kabbalisten
    https://youtu.be/yWDZxmeKejw
    Seattle “Spaceneedle” CGI Illuminati lightshow
    Ik ben gewoon heel intelligent

 2. World Economic Forum (WEF) logo incorporates 666
  The link between WEF en COVID-19 can easily be established via its founder, Klaus Schwab, who published a book titled COVID-19: the great reset.

  The great reset is a moment in history, a crisis (covid-19), that allows the implementation of a technocracy, which boils down to a prison planet with intrusive surveillance using technology going as far as inside your body (vaccine).

 3. De Bruid van Christus
  ‘Want ik beijver mij voor u met een ijver voor God. Ik heb u immers ten huwelijk gegeven aan één Man om u als een reine maagd aan Christus voor te stellen’ (2 Korintiërs 11:2).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in