Na meerdere gevallen van kinderverkrachting door asielzoekers is een burgerwachtgroep begonnen met patrouilleren in de straten van Oulu, Finland

3
951
Soldiers of Odin (SOO) is een anti-immigratie groep die in oktober 2015 in Kemi, Finland, is opgericht.

Als reactie op verschillende gevallen van kinderverkrachting en seksueel geweld tegen Finse kinderen door asielzoekers is de burgerwachtgroep “Soldiers of Odin” begin 2019 begonnen met patrouilleren op straten en openbare plaatsen in Oulu.

De patrouille bezoekt onder andere winkelcentra in de stad, aangezien deze zijn geïdentificeerd als plaatsen waar asielzoekers op zoek zijn naar slachtoffers voor verkrachting en mishandeling.

Het initiatief komt kort nadat de politie de bevolking heeft gewaarschuwd om het recht niet in eigen hand te nemen, zo meldt Ålands Nyheter.

Soldiers of Odin (SOO) is een anti-immigratie groep die in oktober 2015 in Kemi, Finland, is opgericht.

De groep is opgericht als reactie op een bijna tienvoudige toename van het aantal migranten dat tijdens de Europese migrantencrisis in Finland aankwam.

Via Facebook

Het is genoemd naar Odin, de god van de dood en oorlog in de Noorse mythologie. De verwijzing naar dood en oorlog in de naam van de groep is te herleiden tot een toekomstig conflict dat Soldiers of Odin ziet met immigranten, aldus Jurgen Hamsfield

De Finse nationale politiecommissaris, Seppo Kolehmainen, zorgde voor verwarring toen hij aanvankelijk de oprichting van straatpatrouilles toejuichte.

De minister van Binnenlandse Zaken, Petteri Orpo, antwoordde daarop:

“In Finland zijn het de autoriteiten die toezicht houden op en zorgen voor de orde in de samenleving. Het is een eenvoudige zaak en we zullen ons er allemaal aan houden”.

Naast Finland zijn er ook leden van de groep aanwezig in Zweden, Noorwegen, Duitsland, Groot-Brittannië, België, Estland, Canada, Australië en de Verenigde Staten.

Soldiers of Odin  heeft alle beweringen van een racistische groep te zijn in interviews en op hun publieke Facebook-pagina ontkend.

Asielzoeker schopt asielzoeker dood – zaagt hem in stukken en kookt de lichaamsdelen

Duidelijk: Turkije stopt Zweedse en Finse toetreding tot de NAVO

3 REACTIES

  1. Goeie zaak! Jammer dat het nodig is.

    Andere dingen zijn ook mogelijk: alle “vluchtelingen”die kamp verlaten, tracker meegeven….wel op een bepaalde manier bevestigen…

  2. Welkom welkom in het land van de idioten linkse viezerikjes het zijn toch zo een zielige vluchtelingen nu maar te hopen dat het tuig hun kinderen zullen verkrachten , nogmaals welkom welkom in het land van gelukzoekers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here