Bundesministerium für Finanzen / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

Hoe corrupt is de Amerikaanse Food and Drug Administration, Dr. Anthony Fauci en het hele biomedische veiligheidsapparaat dat de angst voor Covid aanwakkerde en zei dat de enige hoop om het virus te verslaan was om te wachten op een nieuw technologisch geavanceerd “vaccin” – hetzelfde “vaccin” dat onveilig en ineffectief bleek te zijn?

We hebben het hier over een corruptie die veel mensen niet kunnen bevatten, schrijft Leo Hohmann.

De FDA, Fauci, de CDC, Biden, het hele Amerikaanse medische systeem en de bedrijfsmedia hebben miljoenen Amerikanen zo gehersenspoeld dat ze geloofden dat het gebruik van het bekende antimicrobiële medicijn Ivermectine een lachertje was dat in stand werd gehouden door kwakzalvers en samenzweringstheoretici.

Ze trapten elke arts die Ivermectine aan zijn of haar met Covid besmette patiënten wilde voorschrijven, de grond in. Ondanks het feit dat Ivermectine al tientallen jaren door de FDA is goedgekeurd voor gebruik bij mensen, deed ditzelfde staatsapparaat het voorkomen alsof Ivermectine gewoon een “paardenmedicijn” was dat domme mensen gevaarlijk innamen in een mislukte poging om Covid af te weren.

Ze bespotten en hoonden ons. Ze vertelden ons dat we “paardenpasta” gebruikten die alleen voor vee bedoeld was, terwijl bekend is dat Ivermectine, dat gebruikt wordt om paarden en runderen tegen verschillende virusinfecties te beschermen, net zo effectief is bij mensen.

Nu komt het explosieve rapport waar we allemaal op hebben gewacht, waarin wordt onthuld wie al die tijd de echte kwakzalvers zijn geweest, met details over hoe ze de toediening van een bekend, zeer effectief medicijn tegenhielden tijdens het heetst van de Covid-pandemie, dat miljoenen levens had kunnen redden.

De Epoch Times meldt dat artsen nu vrij zijn om Ivermectine voor te schrijven voor de behandeling van COVID-19, twee jaar nadat miljoenen mensen het leven lieten doordat artsen luisterden naar het advies van Fauci en de FDA om hen niet te behandelen met een bekend effectief medicijn.

  Al mijn (oude) helden zijn gevallen. Jullie zijn mijn nieuwe helden

Het kwam deze week allemaal aan het licht in een rechtszaak tegen de FDA.

Een advocaat die de FDA vertegenwoordigt, zei: “De FDA erkent expliciet dat artsen de bevoegdheid hebben om Ivermectine voor te schrijven voor de behandeling van COVID”.

Die advocaat is Ashley Cheung Honold, een advocaat van het Ministerie van Justitie die de FDA vertegenwoordigt. Zij maakte haar opmerkingen tijdens mondelinge argumenten op 8 augustus in het Amerikaanse Hof van Beroep voor het 5e Circuit.

De regering verdedigt de herhaalde aansporingen van de FDA aan mensen om geen Ivermectine voor COVID-19 te nemen, waaronder een bericht op Twitter met de tekst “Stop ermee.”

Drie artsen hebben de zaak tegen de FDA aangespannen met de bewering dat het federale agentschap zich op onwettige wijze bemoeide met hun medische praktijk door haar herhaalde verklaringen waarin ze het gebruik van Ivermectine voor de behandeling van Covid-patiënten hekelde en veroordeelde.

Waarom duurde het zo lang, vraagt u? Omdat een federale rechter de zaak op 6 december 2022 verwierp, waardoor er beroep werd aangetekend.

Jared Kelson, die de drie artsen vertegenwoordigt, vertelde het hof van beroep het volgende:

“De fundamentele kwestie in deze zaak is duidelijk. Nadat de FDA het geneesmiddel voor mensen heeft goedgekeurd voor verkoop, heeft het dan de bevoegdheid om zich te bemoeien met hoe dat geneesmiddel wordt gebruikt binnen de arts-patiëntrelatie? Het antwoord is nee.”

De FDA schreef op 21 augustus 2021 op Twitter:

“U bent geen paard. U bent geen koe. Serieus, allemaal. Stop ermee.”

Het bericht, dat linkte naar een pagina van de FDA die zegt dat mensen Ivermectine niet moeten gebruiken om COVID-19 te voorkomen of te behandelen, ging viraal.

In andere verklaringen zei de FDA dat Ivermectine “niet geautoriseerd of goedgekeurd is om COVID-19 te behandelen” en “V: Moet ik Ivermectine gebruiken om COVID-19 te voorkomen of te behandelen? A: Nee.”

  CDC, VK regering & Oxford Universiteit bevestigen dat COVID-vaccinatie NIET WERKT en mogelijk dodelijke gevolgen heeft

De aanklagers zijn de dokters Paul Marik, Mary Bowden en Robert Apter. Ze zeggen dat ze beroepsmatig schade hebben opgelopen door de verklaringen van de FDA, waaronder ontslag wegens pogingen om Ivermectine aan patiënten voor te schrijven.

Andere artsen dreigden dat hun licenties ingetrokken zouden worden als ze Ivermectine voor Covid zouden voorschrijven.

Het artikel in de Epoch Times citeert Dr. Marik, voorzitter van de Frontline Covid-19 Critical Care Alliance, die opmerkt dat een aantal onderzoeken het gebruik van Ivermectine tegen COVID-19 ondersteunen, zoals de FDA zelf heeft erkend.

Volgens de federale wetgeving mag de FDA informatie geven, zoals rapporten over bijwerkingen van medicijnen, maar geen medisch advies, zei advocaat Jared Kelson.

Er is een versie van het medicijn voor dieren beschikbaar, maar Ivermectine is volledig goedgekeurd door de FDA voor menselijk gebruik tegen ziekten die veroorzaakt worden door parasieten.

Honold, de advocaat van de FDA, voerde aan dat de FDA niemand verplichtte om iets te doen of iemand verbood om iets te doen.

“En toen de FDA zei: ‘Nee, stop ermee’?” vroeg Circuit Judge Jennifer Walker Elrod, in het panel dat het beroep behandelt.

“Waarom, is dat geen bevel? Als je in de Engelse les zat, zouden ze zeggen dat dat een bevel was.”

Honold beschreef de uitspraken als “slechts kwinkslagen”.

Dus ze speelden gewoon met ons. Ze maakten gewoon kwinkslagen, speelden met onze gedachten en probeerden ons te beïnvloeden om geen Ivermectine te gebruiken, maar ze “dwongen” ons nergens toe.

Onthoud dat de volgende keer dat u iets hoort van de FDA, of van welke overheidsinstantie dan ook.

Hieronder ziet u slechts één van de honderden berichten in de bedrijfsmedia waarin Ivermectine belachelijk wordt gemaakt als een medicijn “bedoeld voor boerderijdieren” en waarin de FDA wordt aangehaald als de autoriteit die Amerikanen waarschuwt om het niet te gebruiken.

Fauci’s handen zitten ook vol bloed. Tijdens het hoogtepunt van de pandemie was hij routinematig Ivermectine aan het bashen als een levensvatbare behandeling voor Covid. In een interview met Chuck Todd van CNN zei Fauci ook: “Doe het niet.”

  Welke vermeende samenzweringstheorieën zijn nog niet werkelijkheid geworden?

Het interview leek volledig in scène gezet. Todd formuleerde de vraag als volgt: “Het aantal gevallen stijgt in plaatsen zoals Mississippi en Oklahoma, omdat sommige Amerikanen proberen om een paardenmiddel tegen parasieten, Ivermectine genaamd, te gebruiken om het coronavirus te behandelen. Wat zou u tegen iemand zeggen die overweegt om dat middel te gaan gebruiken?”

“Doe het niet. Er is geen enkel bewijs dat dit werkt en het kan mogelijk giftig zijn omdat ze het middel in een belachelijke dosis hebben genomen en ziek worden, en er is geen klinisch bewijs dat aantoont dat dit werkt.”

De reden waarom Fauci, de FDA en de hele mainstream bedrijfsmedia de geloofwaardigheid van Ivermectine moesten vernietigen, was omdat ze het echte giftige medicijn – mRNA prikken – klaar hadden staan om gebruikt te worden, het medicijn dat inderdaad “geen klinisch bewijs” had van werkzaamheid of veiligheid.

We mogen ook niet vergeten dat ziekenhuizen hun bonus alleen uitgekeerd kregen als ze de vaccins gebruikten en een duur nieuw medicijn genaamd Remdesivir, dat in veel gevallen leidde tot nierfalen. En veel staten verboden apotheken om recepten voor Ivermectine in te vullen, zelfs als artsen het voorschreven.

Dit waren misdaden tegen de mensheid op een schaal die de wereld nog nooit had gezien.

Als gevolg daarvan stierven miljoenen mensen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

IVERMECTINE DOSSIER

Veritas documenten onthullen dat gezondheidsbureaucraten bewijs hadden dat Ivermectine en Hydroxychloroquine effectief zijn bij de behandeling van COVID – MAAR VERBORGEN DIT VOOR HET PUBLIEKVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne Situatierapport: Het einde van het tegenoffensief
Volgend artikelOekraïense soldaten onderschatten Rusland – aldus Westerse media
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

66 REACTIES

   • Dit betekent misschien dat ivermectine bij een volgende “pandemie” niet meer werkt. Waar het eerder de parasieten vernietigde in je darmen ( die je weerstand ondermijnen dus) is de veroorzaker van een volgend “virus”misschien wel heel iets anders..
    Misschien een vervolg op/gevolg van de vaxxen die in het najaar weer keihard aan het werk gaan.
    Iemand hier nog een theorie hier over?

    • Bisfenol a slijt in grote hoeveelheden van windmolen wieken af.
     Iedereen ademt er veel te veel van in.
     De klimaat idioten vergiftigen ons en zichzelf.
     https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Bisfenol_A
     In de mix met steeds meer fijnstof van gegalvaniseerd rubber en asfalt door veel te zware, enorm hard optrekkende elektrische voertuigen.
     Ze hoeven echt geen gif te sproeien.
     Ze hoeven echt n

 1. De Griep heb ik reeds 35 niet meer gehad, zet steeds in op ontgiften en imuunsysteem versterken.
  Maar met het inzetten van al die sproeistoffen de laatste tijd?
  Kan men reeds Ivermectine (preventief) laten voorschrijven in België en Nederland?

  • Ik maak mij ook wel zorgen om het non-stop sproeien dat ze echt alle dagen boven onze hoofden doen.

   Iedereen maakt zich druk om allerlei dingen op straat niveau, maar niemand beseft dat we als ongedierte worden bespoten. Hier op FN hebben de meesten het wel door… maar in de dagelijkse realiteit is er niet over te praten. Je kan nog makkelijker over aliens praten dan over chemtrails en geo-engineering. En dat terwijl die aliens alleen nog maar verhalen zijn, terwijl je de chemtrails en geo-engineering gewoon met eigen ogen kan zien.

   Het heeft allemaal te maken met hersenspoeling. Die aliens worden door de autoriteiten erkend, de chemtrails en geo-engineering worden totaal ontkent. Mensen zijn gehypnotiseerd. Alle media en celebs staan al heel lang onder controle van de cia, die iedereen via zn ego dmv MKultra besturen. Als we hier doorheen komen gaan we alleen nog zelf muziek, media en films maken ipv naar de mockingbird media, muziek en films te luisteren en te kijken.

   Gijp had het over zelf AI maken… we moeten alles weer zelf gaan maken. Eigen voedsel en drank, niks meer laten besproeien en bewerken, nergens meer toevoegingen in. We moeten even back to basics om de centrale hersenspoelmedia los te laten. Iedereen die wij vertrouwden is niet te vertrouwen.

   Alles is een wapen met als doel;
   – afleiding
   – verwarring
   – programmering
   – besturing
   – vernietiging

   De media, celebs en muzikanten zijn als slangenbezweerders!!! Ze hebben ons de waarheid onthouden en ons laten creperen terwijl er werkende medicijnen zijn die miljoenen hadden kunnen redden. En beeld je eens in wat ze nog meer voor ons verbergen.

   Wees heel selectief in wat je kijkt en luistert. Ze laten oms heel veel zien, van wat ze voor ons verbergen. Zo rechtvaardigen satanisten hun kwaadaardigheid. Ze hebben ons immers in muziek alles verteld en ze laten ons in films gewoon zien wat wij mislopen. Ze fucken met ons… volledig.

   Voor een glimps in het leven en de technologie die ze voor ons verbergen en het leven dat ze voor ons en zichzelf willen maken… filmtip; Elysium

 2. Ivermectine was en is nog steeds het goede middel? Als ik mij in de schoenen plaats van het onlicht zou ik ivermectine veranderen zodat het bij kan dragen aan mijn wens de mens te verdelgen. Dat is immers mijn grote doel. Mijn missie! Het onlicht maakt het middel immers zelf en iets goeds voor de mens op de markt houden is een doorn in hun oog. Natuurlijk zal het uiteindelijk aan het licht komen, als ze ivermectine met gif mengen maar zo ver kan het onlicht niet denken.
  Neem middellen die onder het volk bekend zijn zoals actief kool, MMS en CDC. Zelf neem ik het al jaren en ben nooit ziek. Doe wat onderzoek naar de middelen en je zult je verbazen. Kortom laten we het zelf doen zonder de gifmengers.

  • Gebruik alleen 100% natuurlijke geneesmiddelen. En luister een naar Dolores Canon die verteld dat wij niet ziek kunnen worden zolang we natuurlijk leven. Ziekte komt alleen door onnatuurlijk te consumeren en door overmatig te consumeren. Dat is precies wat momenteel in het westen de norm is. En ze willen nu next level. Alle natuurlijke voedsel moet weg, wij moeten onherkenbare blokken vega zooi eten… puur gif.

   Onthoudt één stelregel… laat Uw voeding Uw medicijn zijn. En medicijnen horen 100% natuurlijk te zijn.

   • Beste Mensen
    Perfect Weest Zuiver
    👍
    Maar niet alleen via medicijnen gebruik
    Evenzo het Eten en alle andere handelingen
    Dank U

    Let wel moorden hoort niet in het rijtje voor de dieren genaamd mensen thuis

    Dat leid alleen tot Ego polarisering en Tong Streling
    Welk als gevolg weer heeft verschuilen onder de Paraplu Dekmantel genaamd Shaytaan = Satan
    Onder leiding van de All Aliens bekend onder de namen
    Het KwallenRas de doorzichtigen het Blanke via Gespleten Tong mentaliteiten ZoeteGod ZureDuivel
    Een dier mens hoort voor zichzelf uit te zoeken
    In welke categorie die thuis hoort
    Omnivoren , Herbivoren of Carnivoren
    Veel geluk op zoek naar Uzelf

    Dank U

   • Weet niet wat je bedoeld met vega zooi…veganistische biologische voeding is puur natuur…zonder restanten van antibiotica,medicatie,chemische bewerkingen,additieven,kleurstoffen,bewaarmiddelen,hormonen…

  • Ivermectine is een van de zeer weinige echte ‘wondermiddelen’, net als eenvoudige asperine. Het is ontwikkeld in de jaren ’70 en wordt al sinds de begin jaren ’80 voor mensen gebruikt met phenomenale resultaten.
   Het heeft een brede werkzaamheid, werkt tegen parasieten en virusinfecties en het is niet alleen heel effectief, het is ook nog eens zo dat het heel moeilijk is om een overdosis te nemen die schadelijk is, dan moet je echt meer dan 500x of zo de normale dosis nemen, dus ook wat dat betreft werd er over gelogen.

   Zelf ‘covid’ gehad vorig jaar. Wat het ook was, het was niet de normale griep. Ik heb in mijn bijna 60 jaar 2x echte griep gehad die me een week goed ziek maakte en zwak liet, dit was anders, voelde anders en bleef ook veel langer aanhouden, ik had al 10 dagen geen energie, zwak, problemen met ademhalen, hele lage zuurstofwaardes in het bloed.
   Huisarts hier in VS wilde zelfs geen discussie aangaan, wilde me niet eens in de praktijk zien en wilde me naar het ziekenhuis laten brengen. Via het web FrondlineMDs gevonden. Online consult, ivermectine voorgeschreven gekregen. Dat kwam 3 dagen later via de post. Al halverwege dag 2 waren de symptomen bijna verdwenen. Na 3 dagen beter, hoewel nog zwak. Was dat meteen voorgeschreven (of zoals bv in Mexico ook preventief beschikbaar geweest) dan denk ik dat ik helemaal geen last zou hebben gehad.

   • Wij worden ziek gemaakt door parasieten, schimmels, straling, tekorten aan vitamines, zonlicht en mineralen, herbiciden, pesticiden, monocultuur, overmatige stress, schadelijke frequenties en zware vervuiling door onder meer toxische metalen en last – but not least – de zogenaamde ‘medicijnen’. Dat wordt allemaal geschaard onder de het satanische verdienmodel ‘virus’.

  • Ivermectine werkt GOED‼️
   Ik kan het beamen en iedereen aanbevelen.
   Al vroeg in de pandemie , hoorde ik dat het verboden werd terwijl er goede resultaten mee waren.
   Dr Zalensky (sorry voor de naam maar met en “ a” inmiddels overleden ) een arts in Amerika had een protocol ontwikkeld en dat werkte goed.
   Meteen heb ik Ivermectine per postorder in China besteld.
   Dit werd keurig geleverd.
   En heeft dienst gedaan!

   HET IS SCHANDE DAT DIT DOOR FAUCI EN DE FDA WERD VERBODEN.
   OOK IN NEDERLAND HEEFT DE JONGE DIT VERACHTELIJK EEN PAARDEN MIDDEL GENOEMD.

   Het is een misdaad om DIT MIDDEL mensen te onthouden.

   Het punt was……. Als er een geneesmiddel tegen covid zou zijn dan mocht er geen EXPIRIMENTEEL vaccin op de markt gebracht worden.‼️‼️‼️ Het was dus voorbedachte rade…..

   Dit middel had vele mensen levens gespaard…….. De inhalige op geld beluste maffia verbood dit middel om schandalige winsten te behalen…… en een “ undercover operatie “ t.a.v. De bevolkings populatie in werking te stellen……

   En moet je nu eens kijken……. Honderden mensen overlijden, zomaar aan rare ziekten, na een kort ziekbed, en ook deze OVERSTERFTE MAG NIET WORDEN ONDERZOCHT.

    • Hallo Anouschka,

     ´Aufgrund der hohen Nachfrage/des Bedarfs an Covid-19-Selbstpflegeprodukten finden Sie hier unser Protokoll:

     Ivermectin-Tablette, Glas 100 Stück 5 mg / Tabl. 49,95 € ( 1 Tablette pro 25 kg Körpergewicht für 5 Tage ). ( Weitere Infos hier: Das lateinische Wort für Virus ist Gift. Und gegen Gift muss man entgiften. Dadurch wird nicht genügend ATP produziert und Ihre Zellen sind in der Klemme Modus und es ist nicht genügend Energie vorhanden, um Zellabfall (tote Mitochondrien, Toxine) zu beseitigen, und die Entzündungen, die zur Bekämpfung der fremden S-Proteine ​​im Körpergewebe benötigt werden, sind nicht stark genug (minderwertig). Ivermec beseitigt die störenden S-Proteine, damit die Zellen wieder voll eingeschaltet werden. Ivermec heilt nichts, es fördert lediglich die Selbstheilungskräfte des Körpers und verleiht ihm die Kraft, sich selbst zu heilen. Ivermec wirkt sowohl präventiv als auch kurativ. Zusammen mit Mizellenwasser und energetischem Zink ist die Wirkung besser.
     Energetisches Zink, € 19,95,- Dosierung: 10 Tropfen pro Tag, 5 aufeinanderfolgende Tage im Monat, zusammen mit energetischem Ivermectin
     Neu: Energetisches Ivermectin 19,95 € – Dosierung: 10 Tropfen pro Tag, 5 aufeinanderfolgende Tage im Monat, zusammen mit energetischem Zink.
     Vitalisiertes Wasser mit Mizelleneffekt. 19,95 € Dosis: 2 Tropfen pro Glas Wasser.
     Vitalisiertes Quellwasser 4 € pro Flasche. Bei Beschwerden 1 Flasche pro Tag.
     Ademvitalisierer € 167,- 5x täglich 5x auf der dünnen Seite inhalieren. Erhöht die Sauerstoffaufnahme im Blut.
     Anti-5G-Platte € 238, – Unterdrückung der Strahlung von Lebensmitteln, und täglich 5 Minuten darauf stehen.´

     https://ecoboerderij-dehaan.nl/winkel

     (Dank je wel Pepper!)

 3. Al dat tuig oppakken en de bajes in smijten en laat ze nooit meer vrij en neem al hun bezittingen ,want dit zijn misdadigers die erger zijn dan Hitler.

 4. Al die lui die in de Covid periode ons bedreigden met allerlei sancties en ons opsloten en nu zeggen dat er geen verplichting was, al die lui zouden in mijn optiek geen vergiffenis mogen krijgen maar moeten worden drooggelegd en zeggenschap over zelfs een Goudvis niet meer mogen hebben….nooit meer, tot de dood erop volgt…

 5. Beste Mensen

  Hartstikke Fout
  Als Covid nooit heeft bestaan als een ziekte
  Het was is en zal zijn een uit de Lucht gegrepen benaming door de Geldwolven om de domme Schaapjes tot op de botten uit te kunnen melken knijpen

  Ivermectine is ook gemaakte vergift
  Net als de Covid Troep
  Gevolg door de Covid Bijbel welk leid tot Covid Kerk
  Hiermee Shaytan’s Satanische Vicieuze circle Compleet Rond

  Dus de doktoren kunnen gewoon de pot op
  Ga alstublieft niet te diep in boeken neuzen
  Boeken wurmen
  Ken Universele Liefde
  Liefde met overgave tot Alles

  Gij zult geen dode koeien opgraven

  Zo ontstaan er steeds weer nieuwere ziekten
  Hierdoor word het NEGATIEVE vicieuze circle in tact gehouden

  Dank U

  • Covid-19 is voor zover ik het begrijp gewoon een benaming voor een jaarlijks muterend terugkerend corona virus. Dat jaar dus corona virus ID 2019.

   Het grote verschil was echter dat dit niet een natuurlijk gemuteerde variant was maar een door mensen bewust besmettelijker en gevaarlijker virus uit een door Amerikanen gesubsidieerd Wuhan lab. Niet alleen ‘gain of function’ maar een genetische manipulatie gemaakte gevaarlijke lading.

   Een virus is net als een raket: een aflevermechanisme met een explosieve lading. Dit is precies als een computervirus: delivery mechanism en payload, een Trojaans paard. Een eiwit envelop met een lading RNA dat zichzelf vermenigvuldigt door meer eiwit en RNA aan te maken en voor de drager giftige eiwitten.

  • Goed lezen. Ik schreef ‘covid’ Die verrekte dingen staan er niet voor niks.
   Doe me een lol en lees mijn eerdere reactie eens zorgvuldig en probeer dan eens een reactie te geven zonder geleuter met rare zinnen.
   Ivermectine is geen gif, net zo min als asperine of kinine dat is, of dennenaaldenthee.
   Ik ben zeer voor natuurlijke geneesmiddelen maar moedwillige blindheid komt in beide kampen voor zoals uw reactie wel aantoont.

   • Beste Mensen

    Men hoort niet alles als zoete koek te slikken wat staatswege word op geschoteld
    Dat zoetstofje Aspartaam van zogenaamd suikervrije dranken is kanker verwekkend
    Op de een of andere manier toen al werd iets raars gevoeld in het lichaam na het nuttigen van zo een kanker gevulde energie drank met vallende vleugels
    Toen het op de markt werd gebracht
    Zo ook Paracetamol
    Dit is ook zelf uitgevonden
    Heb namelijk Paracetamol 25 jaren geleden willen weg gooien i.v.m kennis van kanker verwekkend zijn
    Hierop zei een meneer geef het mij maar
    Heb voorgenoemde opgedane gedane kennis met hem toen gedeeld
    En hij at het alsof het pepermunt was
    Hierbij zei Hij , Het helpt mij
    Geef het mij maar
    Nu licht Hij nagenoeg 24/7 op bed en moet om de haverklap nier dialyse doen i.v.m. uitgezaaide Kanker
    Voel zelf niet gezond daardoor
    Beetje schuldig
    Uiteraard kreeg hij zelf ook van dat vergift via zijn eigen huisarts

    Dank U

 6. Senator Rand Paul zit bovenop de zaak. Hij heeft fauci officieel aangeklaagd (criminal referral) wegens meineed in het congres, maar de door en door verrotte en corrupte procureur-generaal en minister van justitie merrick garland laat het gewoon op de plank liggen.
  Paul legt zich daar niet bij neer en heeft de locale US Attorney in D.C. ingeschakeld.
  “Het probleem is dat er partizanen (= toegewijde nazi’s zoals dat .‘66/vv. tuig hier) verspreid zijn over het hele rechtssysteem, en mensen zien dit. Je wordt niet vervolgd als je een Democraat bent onder deze regering, wat je ook doet.”, aldus Paul.

  • The swamp runs deep, 98% corruption.

   De eerste grote arrestatie zal een enorme schokgolf teweegbrengen. Ik vraag me af of die dit jaar nog komt of dat we gewoon weer een heel jaar doormodderen. Trump heeft tijdens zijn presidentschap een aantal nieuwe december feestdagen laten noteren. Die zouden samen kunnen vallen met een wereldwijde awakening zodra de deepstate implodeert. Mijn gevoel zegt dat we nu een jaartje wereldwijde tirannie gaan krijgen om de allerdiepste slapers en twijfelaars wakker te schudden.

   Tigron zei het laatst helder. In WO2 verenigden mensen pas toen ze in de schuilkelders zaten. We hebben als westerse mensheid dus een jaartje in de schuilkelder nodig, in de vorm van gelijkgeschakelde tirannie, om wakker allemaal te worden.

   Rand Paul is trouwens een totale held. Hij is al jaren een boegbeeld van de wakkere mensheid. Hopelijk is hij echt.

    • Hahaha… hoe kon het ook anders…

     We moeten het dus zelf oplossen. Niemand is te vertrouwen behalve ons eigen vertrouwen in liefde en eenheid.

    • Ja, maar ook met een kromme stok kun je recht slaan. Niet alle vrijmetselaars doen alleen maar slechte dingen en ze zijn het vaak niet met elkaar eens.

     • De graden 1 t/m 30 van de vrijmetselaars zijn – redelijk – onschuldig, maar leden van de 31ste t/m de 33ste graad beschikken over kennis die voor verborgen blijft – nog wel – want het imploderen van de Deep State voltrekt zich in een steeds hoger tempo en zoals ik al eerder schreef: het wordt met de dag, nee met het uur spannender.
      We zijn getuige van een adembenemend theaterstuk zonder weerga waarbij de drama’s uit de klassieke oudheid en Shakespeare, om maar wat te noemen verbleken.

    • “net als z’n vader Ron Paul (1935) een hooggeplaatste vrijmetselaar:”

     Dat is een verdachtmaking, zelfs uit je eigen video blijkt dat niet, het is alleen maar een vermoeden zegt de maker zelf. Een vermoeden dat onjuist is, Ron Paul is altijd bij zijn principes gebleven hoe zeer hij ook tegengewerkt en bedreigd werd.

     Rand Paul viel door de mand toen hij opeens zijn steun voor neocon Mitt Romney als presidentskandidaat in 2012 uitsprak.

 7. Toen ik vanmorgen boodschappen deed sprak ik een wakkere winkelmedewerkster. We hadden een praatje en het kwam ook over clojona. Ze zei dat ze van een vriendin had gehoord (die vriendin is iemand heel dicht bij de bron) dat de GGD overal alweer ruimtes afhuurt de komende herfst/ winter. Voor de nieuwe ‘vaccinaties’.
  ‘Er komt weer een ‘virus’ aan zei ze. Maar het ‘vaccin’ ligt al klaar. Ik zei dat ik al geïnformeerd ben door de alternatieve media. ‘We gaan komende herfst en winter weer heel wat meemaken’. Ik zei dat ik daar van overtuigd ben…….

  • Jup dat geloof ik ook. Het verhaal wordt alweer druk gespind. Dat wordt ‘van dik hout zaagt men planken’. Geen bijltjesdag maar bijltjesmaanden. Mensen lopen nu al een tijd met verzwakte immuunsysteem en allerlei klachten. Weer een injectie erin is de nekslag. Ik ben benieuwd. Ben eea aan t inslaan aan voorraad maar vooral mezelf zoveel mogelijk afschermen voor alle bullshit. Hoofdlijnen volgen om te zien waar het narratief zich bevindt en voor de rest bemoei ik me nergens mee.

   • Ik ben ook al weer wat aan het preppen. Misschien aardig om daar nog eens een artikeltje aan te wijden Rommel? Of we kunnen elkaar wat links doorgeven mbt tot goede prep info?

    • Bij onze natuurwinkel kun je met Florijnen betalen. En de manager is niet van plan om ongevaxten of mensen zonder mondlap te weigeren.
     Hij zegt: ik ben ondernemener, geen handhaver!!!
     Pinnen zal dan mss niet meer mogelijk zijn. Florijnen – een wettig betaalmiddel trouwens- gaat gewoon door.
     Verdiep je hier in!!

 8. MASSAMOORD met voorbedachte rade door de ‘medische’ mindphuvckers!!

  Natuurlijk bestaat daar maar één straf voor…. maar zelf die is niet genoeg om hun schuld, schande en schaamteloze slachtpartij weg te nemen.

 9. Valt mij steeds meer op dat de gezondheid van veel ouderen in mijn omgeving hard achteruit gaat. Ze kijken en handelen vaak wezenloos. Gistermiddag kocht ik twee stoelen in een meubelzaak in mijn omgeving . Ik betaalde bij de kassa en rekende af met de card (kontantfri). Toen ik stoel oppakte om de winkel uit te gaan pakte de verkoopster (een oudere dame) weer haar scanner, scande de sticker en zei dat ik nog niet had betaald. Ik zei dat ik reeds had betaald waarna ze de bon pakte en mij gelijk moest geven. Meest bizarre vond ik dat ze kennelijk niet eens door had wat er precies gebeurde. Ook geen excuses alleen dom voor zich uit staren. Kan alle oorzaken hebben maar bevreemde mij in hoge mate.

  • Ik was vandaag even bij de Lidl om mn prep voorraadje bij te werken. Op de parkeerplaats was het één grote bende. Het was één grote aaneenschakeling van bijna ongelukjes en mensen die op de raarste plekken stil bleven staan. In in de winkel was het ook heel erg onrustig. Wat me opviel is dat de meesten rondliepen en rondijden alsof ze helemaal alleen op de wereld zijn. Geen enkel besef van hun omgeving en allemaal licht geïrriteerd. Het voelde echt helemaal niet fijn. Het voelde als een kudde die elk moment volledig op hol kan slaan. Je ziet het inderdaad ook in de ogen van mensen.

  • Waarom léés je het dan?

   Het is één grote misleiding. Dat is waar. Maar de misleiding is niet dat virussen niet bestaan. Of het endemische corona-virus. De misleiding is dit: neem een onschuldig besmettelijk virus als een gewone verkoudheid, maak er een bewust gevaarlijke variant van (de explosieve lading) en maak er een gigantische ophef over alsof dit een natuurlijk gevolg is van menselijke overpopulatie.

   Helaas is de natuur hier niet mee eens: de natuurlijke variabiliteit heeft het virus al snel laten overgaan in een veel minder schadelijke variant en was het enige wat overbleef voor de planners was vooral propanda leugens. Liegen, liegen liegen en liegen tot je hoofd blauw aanloopt.

 10. Als de media het heeft over virussen, het woord virus alleen al maakt de mensen bang, angst is het juiste ingrediënt om de totale controle over de mensen te bewerkstelligen, Dr. Stefan lanka heeft aangetoond dat bijv. het mazelen-virus niet bestaat, als je je grieperig voelt dan komt dat het lichaam zelf in strijd is met de “afval” stoffen te verwijderen uit het lichaam, veel gaat verkeerd waneer grieperige mensen een of meer onderliggend lijden heeft kan ook verkeerd uitpaken en tot de dood leiden.

  De vraag zou moet zijn waarom weigerde de WHO om Ivermectine aan doodzieke mensen voor te laten schrijven en ze zo in de veelal geheimgehouden statistieken en oversterfte cijfers te benoemen, ja de totale controle macht over de mensen te houden.

  • “De FDA erkent expliciet dat artsen de bevoegdheid hebben om ivermectine voor te schrijven om COVID te behandelen”, zei Ashley Cheung Honold, een advocaat van het ministerie van Justitie die de FDA vertegenwoordigt, tijdens pleidooien op 8 augustus in het Amerikaanse Hof van Beroep voor het 5e Circuit.

   De regering verdedigt de herhaalde aansporingen van de FDA aan mensen om geen ivermectine te gebruiken voor COVID-19, inclusief een bericht met de tekst “Stop ermee”. >>>

   https://www.zerohedge.com/covid-19/fda-drops-ivermectin-bombshell

 11. Maar die artsen zijn toch aangesloten bij die machtige koninklijke bond.
  Deze bond verdedigd door dik en dun heen hun leden.
  Of was deze koninklijke bond ook betaald door de farmacy ?
  en accepteren die artsen dat dan ?

 12. Denk toch na

  virussen en bacterien en schimmels en gisten zijn overal

  Met heel veel moeite kunnen ziekenhuizen hun operatie kamers en spullen min of meer steriel houden.
  Aleen de baarboeder kun je als clean beschouwen.

  Als je geboren word heeft je lichaam nog nooit met een bacterie of virus en de rest gedealt
  Maar dat geeft niet, je lichaam heeft genoeg verdedigings mechanismen ingebouwd
  Kijk naar natuurmensen in amazone of namibie of eskimos, nul sanitaire voorzieningen
  Lage tot matige kindersterfte (Ik schat onder 15 procent) .
  Als je gezond bent is er geen groot probleem.

 13. Wees voorzichtig met ivermectin, did is giftig…doe je huiswerk…..Schrijf gewoon hcq uit, bijna alles heeft te maken met parasiten!!!

 14. we moeten al die gekken opsporen en doden zie je er een niet twijfelen maar kapot maken en van Ranst moet er zeker bij ook hij zei dat het paardenpasta was waar zijn de stroppen

 15. We zullen het zelf moeten doen = DE NIEUWE BATAAFSE REPUBLIEK

  Rutte en veel van zijn kompanen hebben de Nederlandse politiek inmiddels verlaten!

  Het is nu aan ons, de bevolking, om Nederland om te vormen naar de Nieuwe Bataafse Republiek.

  Met eerlijke en betrouwbare Goddelijke wezens aan het roer, Succes!

  Graag delen 👍👍
  https://t.me/volkstribunaal Louis Pasteur die de ‘’zogenaamde’’ ziektekiem theorie heeft uitgevonden, was een fraudeur.
  De stem is van Dr. Andrew Kaufman (arts, bioloog)

  Als je iedereen wijsmaakt dat onzichtbare ziektekiemen in de lucht rondhangen kun je mensen angstig maken. Je creëert dan een ziekte, je maakt mensen angstig en dan kunnen ze een vaccin aanbieden als oplossing. De farmaceutische industrie verdient hier tonnen geld mee. Dit noemen ze de problem, reaction, solution methode. Dat virussen in de lucht hangen word al zeker 150 jaar gelogen, misschien wel langer.

  We zitten gelukkig nu in een Great Awakening. En gelukkig beginnen mensen dit door te hebben. We worden ziek door de vergiftigingen. Daarom bombarderen ze ons bewust met gifstoffen. Alles is vergiftigt: je eten, drinken, verpakkingen, verzorgingsproducten, vaccins, medicijnen, supplementen, poetsproducten enz……
  https://www.gezondwereldnieuws.com/verschillende-artsen-leggen-uit-dat-de-ziektekiemtheorie-een-fraude-is-virussen-ontwikkelen-zich-in-het-lichaam-en-niet-er-buiten

  • @Andreas, virussen bestaan niet! Wat ons als virussen wordt opgedrongen zijn in werkelijkheid exosomen, die zorgen dat afvalstoffen het lichaam kunnen verlaten.

 16. Dit artikel geeft aan hoe een WERELDWIJD EXPIRIMENT M ET mRNA INJECTIES SCHROMELIJK IS MISLUKT.‼️‼️

  Miljoenen mensen zijn geïnjecteerd met een EXPIRIMENTEEL mRNA middel waar tegen duizenden hebben gewaarschuwd dat dit op de lange termijn een dodelijk middel zal worden, krijgen nu indirect hun gelijk.❗️
  En niemand is verantwoordelijk…… de farmaceuten wassen hun handen in onschuld, en ze gaan vrijuit….. dat hadden E immers vooraf al bedongen…..
  Dus ook regeringen zijn verantwoordelijk, voor deze misdaad want zij hebben de farmaceuten cart blanche gegeven, en artsen die echt wilden met Ivermectine “ KALT GESTELT”met grote boete’s…….

  Het is niet vreemd dat vele kamerleden NU op stappen….. zij hebben op zijn minst “ enige kennis “ van deze WANDADEN…….

  Ivermectine mocht niet gegeven worden van het FDA want wanneer er een werkzaam middel zou zijn tegen covid , dat zou er NOOIT TOESTEMMING WORDEN GEGEVEN VOOR EEN EXPERIMENT MET mRNA INJECTIES.

  DIT IS EEN MISDAAD TEGEN DE MENSHEID.
  MAAR HET IS AMERIKA EN DAAR DRAAIT DE FARMACIE EN DE POLITIEK VROLIJK VERDER……..😡❗️
  Mensen pas op, z’ on volgend proces is “ in de maak “ met w.s. Nog meer angst en w.s. Nog dodelijker, virus. Want hun geld moeten ze blijven vermeerderen en anderen vinden dat de wereld bevolking te veel wordt en dit zal moeten worden uitgeroeid volgens hun MOORDDADIGE PLANNEN.

  En deze RAMPEN zijn Bijbels, dus ze zullen zeker komen…… weest op uw hoede.!

 17. Wat de Solar Flash met mensen doet. A Celestial Event That Could Change Humanity’s Future.

  Inner Engineering is a comprehensive course.

  Solar flares will peak in the next few years, potentially providing extra energy for human beings to transform – or self-destruct.
  https://youtu.be/ymhHwq06YqU

  I’ve noticed I’m affected by the solar flares the last 2 years! This is a beautiful beautiful validation of what I’ve been feeling. Let us all rise!! ❤

  Zon en maan staan dichter bij de aarde. Betekent oude gevoelens worden op gewekt is weten dat je lichaam een en al geheugen is en daarnaast wordt je geactiveerd is de zon beïnvloed ons brein.

  Ieders QR code is een Blueprint of the kosmos en dus om die reden altijd terug te vinden.
  BEVAT alles wat ELKE ZIEL (jijzelf dus is remembering) in de LOOP VAN ZIJN BESTAAN OOIT heeft GEDACHT, GEZEGD en GEDAAN, maar waarin ook alles ten aanzien van zijn toekomstige mogelijkheden IS VASTGELEGD.

  Tenzij je een keer je gedachtengangen onder de loep gaat nemen en perceptie over je handelen gaat veranderen. Deze zitten veelal vastgeroest in belemmerende overtuigingen. Je houdt niet van jezelf en/of hebt onvoldoende kennis van je eigen lichaam met wat werkelijke liefde is.

  Is het oordeel die je geeft over anderen en uiteindelijk jezelf.

  Je brein snapt daar niets van en wil alleen liefde ervaren. Je doet het jezelf en anderen aan.

  Messages for the New Moon | August 16 – 29, 2023 ✨ The New Moon in Leo on August 16th is ushering in a cycle of planting new seeds, and integrating the energy upgrades of the Lion’s Gate Portal. ✨🙏✨This is your opportunity to go deeper in aligning your heart chakra to higher consciousness, integrating ascension light codes, and honoring the divine feminine “goddess” within. 💖 https://youtu.be/HFbBEdY1Nhg

 18. Wanneer dringt het besef door dat er geen “virus” bestaat en dat in 1860 de vrijmetselaar Louis Pasteur “virussen” VERZONNEN heeft uit jaloezie op Robert Koch die toen de tbc bacterie ontdekt heeft met een microscoop. Anno 2022 zitten we nog met een verzonnen maçonniek virus die nooit ergens geïsoleerd is.

  Alles komt aan het licht…….Humanity is going through the phase of Anahata….When the Moon is closer to the Earth is feeling and most probably don’t want to feel it when it is already 100 years “OLD KARMA” to be revealed……”the space in the heart where purity dwells.” Is remembering the subconscious for better understanding. Sometimes, the clearest and most genuine guidance comes from a soft, gentle voice inside us, not the loud ones filled with fear and doubt. Love and trust may not shout, but they consistently speak from the depths of our ❣hearts. So, it’s essential to have faith in the quiet truths that reside within us. Wednesday was linked with Mercury, supports the activation of your “THIRD EYE”🪬chakra. This connection can enhance your intuition and insight. Embrace this energy to explore new perspectives and trust your inner guidance. With the Sun in Leo ♌ and the lingering full moon in Aquarius, creativity and innovation are at your disposal. Balancing your third eye chakra will amplify your intuition and self-awareness.

  Cold Case Pasteur Zwendel
  1 ziekteverwekker verantwoordelijk voor 1 ziekte?
  Pasteur beweerde  zonder over bewijzen te beschikken, dat elke (infectie)ziekte te wijten was aan slechts een welbepaalde indringer(een bacterie, een virus, een schimmel), en dat die ziekte pas op te lossen was door het bestrijden en elimineren van deze indringer. Uit laboratorium onderzoek blijkt dat Pasteur van alles moet hebben verzwegen, en dat hij meer heeft gedaan voor de eer en het krijgen van een beurs, onderscheidingen en titels, dan om de mensheid te dienen en ziektes te helpen genezen zoals via de Bacteriofagen methode.

  Op basis van Pasteurs kiemtheorie, is het gigantische gebruik van vreselijk slechte antibiotica en vaccins gebaseerd. De kiemtheorie van Pasteur, is tot heden toe schandalig genoeg niet als een gigantische vergissing en dwaling  bekend gemaakt en dat terwijl prominente onderzoekers het tegendeel van Pasteurs theorie duidelijk hebben bewezen.

  https://www.stanrams.com/vaccinatie-gevaren-groter-dan-te-vrezen-wegens-dna-mutatie/

  • Ik leerde ooit dat Pasteur op zijn sterfbed had toegegeven dat hij fout zat.
   Het is niet de microbe, het beestje, wat ziek maakt, maar het milieu. Dus inderdaad hoe leef je, wat eet je enzovoort.
   Maar dat zal de farmacie e.d. hem niet in dank hebben afgenomen want dat konden ze niet verkopen.

 19. Je lichaam reageert op klank en frequenties.

  DNA functioneert als een kristal. Het heeft een hoog gestructureerde coherente structuur met een perfecte geometrie. Vanwege zijn geometrische structuur laat het slechts bepaalde golflengtes door. De ontstane golf is zeer stabiel, opent de dubbele helix en leest de holografische informatie. DNA/rDNA Is begin-midden-eind van een conversatie. Komt het eind niet in afmaken, verontschuldigingen aanbieden en diep innerlijk vergeven dan blijft ie open staan en vertaalt zich in pijn in je lichaam = ether. Dit is niet het chemische, maar het akoestische deel. Er is sprake van een interactie tussen de licht- en geluidsaspecten in het DNA. Het is niet alleen laserlicht, het is een combinatie van licht en klank.

  Emoto

  Er bestaat er een directe structurele relatie tussen de taal in het DNA en het gesproken woord. Je kunt tegen het genoom spreken. Het DNA begrijpt taal. Je kunt de chemische reactiesnelheid in het DNA beïnvloeden door spraak, door taal en door muziek. Daarbij ontstaan waterkristallen. Ziek water kan geen kristallen meer vormen, het is zijn Merkabah verloren, er is geen geometrie meer aanwezig.

  Het is de manier waarop je spreekt tegen jezelf en anderen = Door positieve energie, meditatie en het uitspreken van gebeden ontstaan er nieuwe kristallen. De Heilige Namen zijn elementen van taal, die in de mens, in het DNA, hogere dimensies bereiken en hogere gedachtevormen wakker maken. Positieve communicatie, positieve gedachten en positieve woorden hebben invloed op ons DNA, ons welzijn en onze gezondheid.

  Beeld en Gelijkenis

  Het DNA staat in directe relatie met het Shekinah-veld. Er bestaat een onzichtbare orde, waardoor we steeds verder kunnen groeien naar een hoger bewustzijnsniveau.
  https://www.bakenvanlicht.nl/dna/

 20. Maar Meneer De Rommel , dacht dat het virus nog nooit gevonden was , waarom nu een nieuw verhaal over iets wat allang bestaat , en de werking ervan bewezen is . Maar niets te maken heeft met .

 21. Tja het beste medicijn heeft u in uw lichaam toen u geboren werd ziek worden is normaal en zal altijd wel zo zijn In de middeleeuwen zijn veel mensen gestorven aan de pest en cholera maar nu steekt een andere ziekte op die de mens ziek heeft gemaakt maar beide zijn veroorzaakt door de mens zelf Er zijn grenzen maar die worden nu massaal vrijgegeven en mens en dier kunnen er zo oversteken ook dIe brengen onbekende ziekten mee……….. Datzelfde gebeurde in de 18 de eeuw toen de indringers en veroveraars Amerika bezetten waardoor de ziekten die zij meebrachten onbekend waren bij de indianen die massaal stierven en uitgeroeid waren Laat nou dat zijn wat de indringers wilden Maar nu gebeurt hetzelfde in de EU en ook al in de VS alleen zijn de rollen van bezetting nu omgedraaid…… de aarde is en blijft een groot risico voor de die denkt hier het eeuwige leven te hebben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in