Ireland’s Health Services (HSE) heeft toegegeven dat er voor het vaccin van AstraZeneca nog steeds een groter risico op bloedstolsels bij jongere mensen bestaat, maar dit risico weegt nu niet meer op tegen de noodzaak om de vaccinatie van het publiek te versnellen, bericht irishexaminer.com.

Een nieuwe modelleringsstudie, gepubliceerd in het medisch tijdschrift van het Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding (ECDC), komt tot de conclusie dat de risico’s van het vaccin van AstraZeneca voor jongere mensen groter zijn dan de voordelen.

De studie, die is gepubliceerd in de wekelijkse editie van het tijdschrift Eurosurveillance, geeft een model van vier maanden van een strategie voor de distributie van vaccins in Frankrijk waarbij Vaxzevria (algemeen bekend onder de naam AstraZeneca) vanaf mei 2021 is betrokken, en concludeert dat het gebruik van het vaccin op de gehele volwassen bevolking daar 10 sterfgevallen door Covid onder 18- tot 39-jarigen zou voorkomen, maar gepaard zou gaan met 21 sterfgevallen door bloedstolsels in dezelfde leeftijdsgroep gedurende dezelfde periode.

“Onze resultaten benadrukken het duidelijke voordeel van de verspreiding van Vaxzevria onder de bevolking van 55 jaar en ouder en leveren waardevol bewijs voor de besluitvorming op het gebied van de volksgezondheid,” concludeert de studie.

Afgelopen april heeft het National Immunisation Advisory Committee (Niac) aanbevolen AstraZeneca alleen te geven aan mensen boven de 60 in Ierland, vanwege het risico van zeer zeldzame bloedstolsels en het feit dat ouderen vatbaarder zijn voor ernstige covid-infecties dan hun jongere medeburgers.

Deze maatregel volgde op een golf van soortgelijke besluiten in andere Europese gezondheidsinstellingen naarmate de details over het risico op bloedstolsels zich opstapelden.

  Tirannie komt naar Amerika: gezondheidsautoriteit CDC stelt concentratiekampen voor als Covid bestrijdingsmaatregel

In het licht van de horrorvoorspellingen van Nphet eerder deze week over de mogelijke verspreiding van de deltavariant van Covid-19 heeft de HSE aangekondigd dat vanaf maandag 5 juli alle 18- tot 34-jarigen in aanmerking zullen komen voor het Janssen-vaccin, dat door 750 apotheken zal worden toegediend.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ook in Nederland waarschuwen nu 1500 artsen tegen de komende Covid-vaccinatie voor kinderenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVaccinatiekampioen Israël laat gevaccineerden het land niet in en wil reizen nog meer beperken en de bewaking opvoeren
Volgend artikelBekende influencer lijdt aan onwillekeurige neurologische bewegingsstoornis na COVID-19 vaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Hopelijk voor die jongeren is deze statistiek gebaseerd op het werkelijke overlijdensrisico, en niet de opgekrikte.

 2. In het NoordHollands Dagblad verscheen een column. Een ieder mag van mij een mening hebben , maar deze krant is al aan het vermelden dat er 14 besmettingen zijn bij gekomen dit weekeinde. Dan begrijpt u al de propaganda positie van deze krant. Het opdringen van een mening en bangmakerij kenmerkt deze krant. De column is naar mijn mening bevooroordeeld , aan het manipuleren en roept op tot haat eb verdeeldheid. Ik vind dit een kwalijke zaak en u kunt in de link zelf uw conclusies trekken. De column begint al met een verkeerde aanname , namelijk anti vaxxers. Dat is een duiding die niet de werkelijkheid samenvat. Ik ben absoluut niet tegen vaccineren , maar heb enkel bedenkingen bij de huidige gang van zaken en denk daar goed over na. In de column staat dat je een egoïst bent als je geen vaccin neemt. Wij weten door de artikel op o.a Frontnieuws dat dit al aantoonbare achterhaalde onzin argumentatie is. Kortom , wat is nu uw mening over deze column ?
  https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/DMF20210718_93592639

  • Nazi praat, dit zijn de ( betaalde) volksverraders. Dus als ik geen vaccin neem,[ ik kan daar een gloeiende reden voor hebben bv zeer ernstige allergie voor bestanddelen, of chronische gezondheid klachten], het maakt niet uit, volgens dit Nazi persoon ben ik een egoïst en moet maar uit de samenleving verwijderd worden. Naar het vernietigingskamp, volgens deze Nazi. Hier begint het mee, dit persoon is al na getrokken+ door mensen, en inderdaad, zijn banden gaan richting bepaalde EU figuren die niet zo fris zijn. Blijkbaar peilen ze met dit soort artikelen hoe de Nederlanders er over denken en je zal ze steeds meer tegen komen. De geschiedenis herhaald zich, we hebben dus in de 80 jaar helemaal niets geleerd als we dit tolereren.

 3. Excuses voor sommige taal misverstanden , maar een klein telefoonscherm geeft af en toe dit soort van onvolkomenheden. Mijn verhaal begrijpt u wel.

 4. Hier is men ook niet tegen vaccins. Maar men is wel tegen iets dat geen vaccin is. En men wil niet gedwongen worden iets in te spuiten dat duidelijk geen nut heeft tegen de eoa zgn “pandemie.” Waarom is men dan een egoist? Krijgt die hufter ook wat toebedeeld door de Pharmaboeren?

  • Ik heb na aanleiding van jouw comment even op Twitter / Google deze onwetende opgezocht , en ik moet zeggen hij krijgt er ( terecht ) wel van langs.

   • Wat een rotvent he. En hij heeft nog wel wat te zeggen ook, zo te zien met zijn betrekkingen bij Media House. Blij dit te horen over de twitter. (ik doe niet aan dat soort dingen.) Maar ik ben heel blij dat Rommel je link heeft opgepakt, want die aanklacht dat is echt iets bijzonders! (Leidsch Dagblad is trouwens onderdeel van de Telegraaf, dus dan weet je hoe laat het is.)

 5. De angst campagne woekert voort.
  Voor of tegen hebben er niets mee te maken, alleen wil je hem ja of nee. Waarom zou je dat moeten motiveren?
  Alleen omdat een of ander randfiguur een hoop troep heeft ingekocht zonder zich te overtuigen of het zin heeft en deze troep koste wat kost weer “netjes” wil slijten. Dat dit levens kost is “niet aantoonbaar door deze spuiten”. Dat is de leidraad ontwikkeling van chemische wapens heden ten dage.
  Alle “bijverschijnselen” zullen in de toekomst nauwelijks te herleiden zijn naar de oorzaak.
  Maar ja, het motto van de msm: We notuleren de door ons verkozen “experts” en de rest is onzin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in