Mensen moeten de feiten kennen voordat ze zichzelf onderwerpen als proefkonijn. Thecovidblog meldt: “Braveheart” acteur kreeg beide Sinovac injecties, daarna derde Pfizer “booster” injectie, zes dagen later dood.

Wat interessant is, is hoe de mainstream media hun best doen om diegenen te beschermen die verantwoordelijk zijn voor deze criminele samenzwering die op globale basis plaatsvindt.

Een 65-jarige acteur, bodybuilder en voormalig Mr. Universe is dood nadat hij trots toegaf vrijwillig proefkonijn te zijn.

De heer Michael Mitchell kreeg zijn eerste experimentele Sinovac Coronavac “geïnactiveerd virus” injectie op 22 februari, volgens zijn Facebook-pagina. Coronavac wordt zowat overal gebruikt (ook in Mexico en de Filipijnen) behalve in de Verenigde Staten, Rusland en West-Europa. De tweede injectie kreeg hij op 20 maart. Hij meldde geen duidelijke bijwerkingen. Maar de heer Mitchell en een vriend vroegen zich onmiddellijk af of de COVID-19 injecties van Chinese makelij voldoende zouden zijn voor internationale reizen.

FOX nieuws rapporteert: Mike Mitchell, ‘Gladiator’ acteur en bodybuilder, overleden op 65.

De Schotse acteur was vijfvoudig World Fitness Federation kampioen.

Mike Mitchell, een acteur en bodybuilder die speelde in “Gladiator” en “Braveheart,” is overleden. Hij werd 65 jaar.

Een vertegenwoordiger van Mitchell vertelde TMZ dat hij vrijdag overleed op een boot in Turkije. Zijn familie zei dat zijn dood een natuurlijke oorzaak had, maar gaf geen verdere details.

In een verklaring, herinnerde Mitchell’s vertegenwoordiger hem als een acteur, vriend en “eerlijk persoon.”

Hoe vaak moeten mensen nog voorgelogen worden voordat ze doorhebben dat de leugens die ze te horen krijgen niet waar zijn?

  Vaccinpaspoorten veranderen elke samenleving in een dystopische nachtmerrie, en dwingen ongevaccineerden om als voortvluchtigen te leven

Deugdsignalering begint

Mitchell’s complete Facebookpagina werd ergens afgelopen weekend ontdaan van alle berichten. Slechts één bericht is overgebleven – zijn huwelijksaankondiging uit 2013. Maar de deugdsignalering was zeer sterk na de tweede injectie. Mitchell postte op 31 maart een afbeelding van Charlie Brown met de tekst “Goeie genade, draag gewoon het mondkapje”.

Op 22 april schreef hij dat het aantal COVID-gevallen in Turkije was gestegen door “dommeriken die geen mondkapje dragen en sociale afstand bewaren”.

Op 2 mei plaatste hij de spreekwoordelijke banner “volledig gevaccineerd” op zijn profielfoto. Zijn update van 5 mei was een reactie op mensen die hem vertelden dat hij de experimentele injecties niet had moeten nemen. De heer Mitchell plaatste desinformatie door te zeggen dat slechts 0,005% van alle ontvangers van experimentele injecties last hadden van bijwerkingen.

Mitchell leek op 2 juni te vieren wat hij als goed nieuws beschouwde – dat de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) Sinovac blijkbaar had goedgekeurd als een legitiem “vaccin”.

De goedkeuring van Sinovac was niet genoeg om de heer Mitchell tevreden te stellen. Hij kondigde op 16 juli aan dat hij een “derde prik” had gekregen, de experimentele Pfizer mRNA injectie. Hij gaf ook toe dat hij een proefkonijn was voor farmaceutische bedrijven.

Vijf dagen later plaatste hij een lange update waarin hij probeerde zijn eigen gedrag en daden te rechtvaardigen. Hij droeg sinds vorig jaar mondkapjes om “rekening te houden met anderen voor het algemeen welzijn”.Mitchell zei onder andere dat het dragen van een mondkapje geen teken van zwakte is, maar juist laat zien dat hij “zorgzaam en verantwoordelijk” is. Verscheidene van zijn vrienden waren het daarmee eens en reageerden dienovereenkomstig.

  De "Lab-Lek Theorie" keert terug... als de zoveelste valse binaire

De laatste zin in het bericht van 21 juli luidt: “P.S. Ik heb drie vaccinaties gehad van verschillende merken, dus we komen misschien meer te weten over een manier om verder te gaan.”

Mitchell overleed de volgende dag, vrijdag 22 juli in een jachthavencabine bij zijn woonboot. De manager van de jachthaven controleerde de acteur nadat hij ongewoon lang in de cabine was . Mr. Mitchell werd gevonden zonder te reageren, liggend op de vloer.

Sommige media zeggen dat het een “natuurlijke dood” was. Anderen zeggen een hartaanval. Mitchell was vooral bekend door zijn acteerrollen in de films Gladiator, Braveheart en City of Hell. Hij won ook verschillende bodybuilding wedstrijden.

Verwacht meer doofpotaffaires nu het aantal doden toeneemt

We hebben vorige week alle screenshots van Mitchell’s Facebook pagina genomen, in afwachting van het schrijven van dit artikel. Maar nu blijkt dat Facebook en de mainstream media proberen om de geschiedenis en de feiten te verbergen. De heer Mitchell is niet alleen de eerste high-profile “derde booster shot” case studie, maar ook ten minste het tweede geval van high-profile censuur in een week.

Er was een toename in het verkeer naar ons verhaal over Atlanta nieuwsanker Jovita Moore. Dat komt omdat haar voormalige werkgever aankondigde dat ze agressieve hersenkanker heeft en waarschijnlijk nooit meer zal terugkeren in de ether. Geen enkel nieuwsverhaal over Mevrouw Moore in de mainstream media vermeldt dat ze de tweede Pfizer injectie kreeg minder dan twee weken voordat ze ziek werd. Het is de verantwoordelijkheid van de pers om deze feiten te melden, als een zaak van algemeen belang. Natuurlijk hebben we geen vrije pers meer. We hebben door de staat gecontroleerde media.

  Britse begrafenisondernemer John O'Looney: Sterfgevallen stegen met '300%' na Covid-vaccin

Mitchell bleef zichzelf letterlijk injecteren tot hij bijwerkingen kreeg en/of stierf. Hij zei dat “ze” hem aanraadden de derde injectie te nemen. Artsenpraktijken en mainstream media zijn twee entiteiten die kritische denkers moeten vermijden voor zowel geestelijke als lichamelijke gezondheid. Beide zijn eigendom van de farmaceutische industrie. Zij hebben altijd en alleen het belang van hun belanghebbenden voor ogen. U bent slechts een deel van die beste belangen na bijwerkingen en/of de dood. Laat u niet voor de gek houden. Wees geen dwaas.

Blijf waakzaam en bescherm uw vrienden en dierbaren.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

48-jarige chirurg DOOD na bespotten van “anti-vaxxers” en schrijven van zijn eigen overlijdensbericht na Moderna COVID-injectiesVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHoe kunnen zoveel leugens en bewijzen van fraude en staatsmoord worden verdoezeld?… Collectieve krankzinnigheid
Volgend artikelStudie: mRNA-vaccins kunnen “tragische en zelfs catastrofale” bijwerkingen veroorzaken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Provaxers hebben een achterlijke neiging to geldingsdrang. Zij moet altijd en overal van de daken schreeuwen worden dat ze gevaccineerd zijn. Op Twitter zie je dat soort types overal. Goldman Sachs, de financiële zwendelaars van Wall Street, verplichten hun werknemers om open kaart te spelen over vaccinatie. Als iemand je vraagt of je de vaccinatie hebt gekregen wees dan gerust kwaad op die persoon, want die informatie behoort tot het medisch geheim (in België) en niemand heeft daar zaken mee. En wat Michael Mitchell betreft: “proud to save lifes?” Dan toch niet zijn eigen leven. Daar sta je dan, je hebt je op sociale media geprofileerd als gutmensch en het heeft uiteindelijk je leven gekost. Triest.

 2. Deze high profile mongolen worden gebruikt om te kijken hoe de sheeple reageren op fakebook en andere a -sociale networken, om daarna eventueel de werkwijze bij te sturen, zodat de sheeple in angst/onderdanig/beinvloedbaar kunnen gehouden worden via de corrupte/omgekochte (staats)media en hun hoernalisten.

 3. “Masks work” vs “I’m educated”

  En met het overlijden van dit gedrocht schoot het gemiddeld wereld IQ weer met enkele punten omhoog. Na 1,5 jaar deze onzin kan ik niets meer voelen voor dat soort mensen dan opluchting als de spuit zijn werk doet. Je zou het verdomme bijna eens worden met Bill Gates.

 4. DE beste man had wat meer moeten luisteren naar de : thehighwire.com. Dan had hij geweten dat de vaccins een totale mislukking zijn en ook had hij dan geweten dat de voormalige directeur van de CDC in een interview
  had gezegd op de vraag : zijn maskers nu veilig of niet? zijn antwoord: WE HAVE NO DATA!!!!!!!
  U kunt dit allemaal vinden in bovengenoemde website(episode 228) en nog veel meer leugens. Het is wel ieder keer een hele zit van meer dan 2 uur maar de moeite waard.

 5. Net nog wat Urkers gesproken.
  Het enige dorp waar bijna iedereen weigert.
  Niet omdat ze weten wat er in zit of wat het kan aanrichten.
  Maar om een godsdienstige reden. Als je maar weigert om welke reden dan ook.
  Ze wisten geen van allen wat grafeen was.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in