Als ik terugdenk aan de eerste dagen van de covid-pandemie, dan vermoed ik dat de meerderheid van de mensen, zelfs veel conservatieven en types van de vrijheidsbeweging, een gezonde bezorgdheid hadden over de effecten van het virus en het potentieel voor structurele opschudding als het zo dodelijk zou blijken te zijn als de Wereldgezondheidsorganisatie aanvankelijk beweerde. Als covid een dodelijke infectiegraad van 3% of meer zou hebben, zoals gezondheidsfunctionarissen wereldwijd waarschuwden, dan zou de schade aanzienlijk genoeg zijn om onze wereld voor vele jaren te veranderen, schrijft Brandon Smith.

Iedereen die niet op zijn minst gedeeltelijk bezorgd was over een biologische ramp (of biologische oorlogsvoering) was waarschijnlijk een idioot. Iedereen die slim was, was voorbereid. Maar na een paar maanden van verspreiding van het virus en na de eerste vlaag van wetenschappelijke gegevens, werden verschillende feiten duidelijk:

1) De lockdowns hielpen niets om de verspreiding te stoppen, ze vernietigden gewoon onze economie.

2) De maskers waren nutteloos en deden niets om de overdracht van het virus te voorkomen.

3) De IFR van covid was een piepkleine 0,23%, en dan hebben we het nog niet eens over alle co-morbiditeitsdoden die ten onrechte als covid-doden werden bestempeld.

4) De vaccins hebben de overdracht voor miljoenen mensen niet voorkomen. Ze hebben infectie in veel gevallen niet voorkomen en talloze gevaccineerde mensen zijn aan het virus overleden. Niet alleen dat, maar ongevaccineerde mensen met natuurlijke immuniteit waren beter beschermd dan degenen die het vaccin en de boosters namen.

5) Studies tonen aan dat de vaccins veel vaker gevaarlijke bijwerkingen veroorzaken dan de CDC toegaf.

Alles wat overheidsfunctionarissen ons tijdens de pandemie vertelden, was een leugen. Het was geen vergissing, het was geen bureaucratische verwarring, het was een leugen. Zelfs nadat deze informatie beschikbaar was gekomen, bleven ze doorgaan – Ze hielden mensen in lockdown, maskeerden hen en probeerden zelfs de bevolking te dwingen zich te laten vaccineren. Er waren enkele Republikeinse politici die ook meegingen in de paniek, waaronder veel Neocons (nepconservatieven). De meerderheid van de Republikeinse staten maakte echter snel een einde aan de beperkingen toen de tegenstrijdige gegevens bekend werden gemaakt. Ondertussen zagen de Democratische staten er belachelijk en paranoïde uit terwijl ze wanhopig vasthielden aan de mandaten.

Ik denk dat de enige reden waarom Biden, de Democraten en de globalistische instellingen uiteindelijk stopten, niet was omdat ze beseften dat hun wetenschap onjuist was; het was omdat ze beseften dat miljoenen conservatieven en onafhankelijken klaar waren om een schietoorlog te beginnen over de mandaten en ze wisten dat ze zouden verliezen.

Zelfs vandaag nog, maanden nadat Biden gedwongen werd om eindelijk de nationale noodtoestand voor covid te beëindigen, lopen er nog steeds veel mensen rond met maskers, isoleren ze zich nog steeds in hun huizen en klagen ze nog steeds via de sociale media dat het publiek de pandemiehysterie achter zich heeft gelaten. Waar komt dit gedrag vandaan? En waarom zijn zoveel Amerikanen (voornamelijk linkse mensen) op de autoritaire bandwagon gesprongen als het gaat om lockdowns en gedwongen vaccinatie?

  “Zal ik ooit nog gitaar spelen na de Corona prik?” vraagt Eric Clapton zich af in een interview

Ik wil hier de psychologie van zulke mensen onderzoeken, omdat ik denk dat het tegenwoordig de natuurlijke neiging van het publiek is om het ongemak van vreselijke gebeurtenissen snel achter zich te laten en de diepere implicaties te negeren. We kunnen hier niet verder mee, omdat het uiteindelijke probleem nooit is opgelost. Deze zelfde linksmensen en globalisten zijn nooit berispt voor hun gedrag, ze hebben nooit hoeven toegeven dat ze fout zaten en ze zullen in de toekomst weer dezelfde draconische maatregelen proberen te nemen als ze niet gecontroleerd worden.

Dit is wat ik denk dat er gebeurd is tijdens de covid-cultus razernij…

Een nuttig wapen tegen de grondwet

Linkse mensen veranderen tegenwoordig snel van onderwerp of ontkennen hun autoritaire activiteiten tijdens de covid. Dat is logisch, ze zien de volgende verkiezing als een beslissende verkiezing en ze willen dat de mensen vergeten dat we bijna de restanten van onze grondwettelijke rechten zijn kwijtgeraakt door hun beleid. Maar nogmaals, we kunnen niet toestaan dat deze dingen in de ether verdwijnen. Hier is een lijst van de ergste overtredingen van linksen en globalisten tijdens de pandemie:

Ze logen over de effectiviteit van de lockdowns.

Ze logen over de effectiviteit van de maskers.

Ze logen over de effectiviteit van de vaccins.

Ze logen over hoe intensief de tests voor de covidvaccins waren.

Ze logen over de “pandemie van de ongevaccineerden”.

Ze dwongen BUITEN lockdowns af, waar het bijna onmogelijk is om een virus op te lopen.

Ze probeerden de bevolking huisarrest op te leggen.

Ze zetten in sommige staten wetgeving in gang om “covidkampen” in de VS te bouwen.

In sommige landen bouwden ze inderdaad covidkampen, niet alleen voor reizigers, maar voor iedereen.

Ze spanden samen om overvloedig bewijsmateriaal te onderdrukken dat het Wuhan Lab in China in verband bracht met de uitbraak.

Ze (de overheid en Big Tech) spanden samen om social media te gebruiken als instrument voor massacensuur van tegenstrijdige gegevens.

Ze maakten gebruik van algoritmes via zoekmachines om alle tegenstrijdige informatie te begraven.

Zoals veel linkse mensen openlijk toegaven, was het doel om het de ongevaccineerden zo moeilijk te maken dat ze uiteindelijk zouden gehoorzamen om te overleven. Op deze manier konden de gevestigde elites en linkse partijen beweren dat mensen “vrijwillig” aan de vaccins wilden meedoen en dat niemand gedwongen werd. Wat ze eigenlijk bedoelden was dat niemand gedwongen werd, maar we wisten allemaal dat die dreiging er aan zat te komen. Uit peilingen bleek zelfs dat een groot percentage Democraten bereid was om de Bill of Rights helemaal te schrappen en de oorlog te verklaren aan de ongevaccineerden…

  Discriminerende houding van de gevaccineerden tegenover ongevaccineerden

Uiteindelijk steunde de overgrote meerderheid van de linkse partijen Biden’s uitvoerend bevel voor vaccinpaspoorten voor werknemers in bedrijven met 100 of meer werknemers, wat uiteindelijk zou hebben geleid tot vaccinpaspoorten voor iedereen. Dit zou de grondwet zoals we die kennen hebben vernietigd en een maatschappij hebben gecreëerd waarin economische participatie volledig door de overheid wordt gecontroleerd. Vergeet niet dat dit allemaal gerechtvaardigd werd door een virus met een kleine 0,23% mediane sterfte.

Aangezien politiek links de Bill of Rights ziet als een obstakel voor het merendeel van hun politieke doelen, beweer ik dat ze de pandemie gewoon zagen als een middel dat ze konden gebruiken om grondwettelijke beschermingen te verwijderen waar ze toch al altijd vanaf wilden.

De geesteszieken hebben het land overgenomen

Naar schatting heeft ongeveer 23% van de Amerikaanse bevolking minstens één geestesziekte. Gemiddeld lijdt ongeveer 3% van de bevolking aan psychotische episodes en 1% van de bevolking is volledig psychopathisch (niet in staat tot empathie en beleeft plezier aan het lijden van anderen). Amerika is een zieke natie vol psychisch gestoorde mensen, en er is momenteel geen oplossing om het probleem op te lossen.

In plaats daarvan worden de geesteszieken volgens de linkse methodologie verheven, verafgood en ingeschakeld, terwijl gewelddadige criminelen keer op keer op straat worden losgelaten. Kijk maar eens naar alle grote steden aan de westkust van de VS waar progressief beleid heerst en zie de verontrustende achteruitgang. Maar wat heeft dit te maken met de medische tirannie onder covid?

Politiek links gebruikt geesteszieken als een wapenstok, een gemakkelijk te manipuleren instrument voor chaos. Tijdens de lockdowns en beperkingen hebben het establishment en de media het vuur van de paranoia aangewakkerd. Zelf hebben ze geen macht; ze hebben de gestoorde menigte nodig als wapen om de rest van het land bang en in het gareel te houden. Ze hadden goede kleine Stasi’s nodig, die altijd opletten, altijd corrigeren, altijd schreeuwen tegen degenen zonder masker, degenen aanvallen die weigerden zich te laten vaxxen en de spot drijven met degenen die zich uitspreken over wetenschappelijke inconsistenties.

  Planeet van de cavia's

En in ruil daarvoor gaf het establishment de geesteszieken het gevoel dat ze normaal waren. Voor een kortstondig moment kregen de meest onstabiele en narcistische mensen op deze planeet het gevoel dat ZIJ aan de goede kant van de geschiedenis en de rationaliteit stonden. Het was een parasitaire terugkoppelingslus die de laatste overblijfselen van het Westen bijna vernietigde.

Kleine tirannen smeken om restjes van de globalistische tafel

Er zijn over het algemeen twee soorten mensen in de wereld – zij die macht over anderen willen en zij die gewoon met rust gelaten willen worden. De progressieve ideologie lijkt een broedplaats te zijn voor “kleine tirannen”: Mensen die geen individuele macht, weinig prestaties en geen noemenswaardige invloed hebben, maar toch getroffen zijn door een obsessie om de wereld om hen heen te micromanagen. Deze mensen zien crisis en overheidsbemoeienis eerder als een kans dan als een bedreiging.

Er zijn ook mensen die hun bestaan als zo oninteressant of tekort aan opwinding beschouwen dat ze de neiging hebben om hun leven te leiden via rampen en conflicten. Zij zagen de uitbraak van de covid en de lockdowns als een moment dat hun leven “zin” gaf. Ja, het is triest en zielig, maar dit is hoe veel mensen omgaan met obscuriteit en gebrek aan verdienste.

Deze opportunisten wilden niet dat de pandemie ophield. Ze wilden dat het eeuwig doorging, omdat ze zich dan konden voeden met de machtsverschuiving van het establishment. Ze konden restjes van de globalistische tafel verzamelen en zich als aaseters tegoed doen aan het lijk van onze Republiek. Het motief? Egoïstische ijdelheid, dat is alles.

Dit alles zou heel goed opnieuw kunnen gebeuren. De grote tirannen en kleine tirannen lopen nog steeds rond, wachtend op de volgende crisis; de volgende paniekgebeurtenis om het publiek van hun stuk te brengen. Een andere virale gebeurtenis is onwaarschijnlijk, maar ze lijken erop gebrand om klimaatverandering, oorlog en economische onrust als de volgende grote “reset”-knop te gebruiken. Uiteindelijk zal er een dramatische verschuiving moeten plaatsvinden in de manier waarop vrijheidsgezinden omgaan met autoritair links. Het is duidelijk dat we niet hetzelfde land of dezelfde samenleving kunnen delen. Onze waarden staan fundamenteel haaks op elkaar. Het is slechts een kwestie van tijd voordat één enkele vonk een vuurstorm ontsteekt.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINZELOTEN DOSSIER

De slechtste vier minuten die u vandaag zult hebbenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïense soldaten onderschatten Rusland – aldus Westerse media
Volgend artikelRusland creëert een dorp voor blanke Zuid-Afrikaanse vluchtelingen om aan het zwarte terrorisme te ontsnappen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

35 REACTIES

 1. Mooie analyse van Brandon Smith. Klopt helemaal ook al moest hij het “bestaan v het virus” aanhalen om dit verhaal te kunnen schrijven. Stoor je niet, want het vals-dominante gedrag door de Empty Heads is helemaal raak. Maar zulke Leeghoofden zijn er in NLeegland ook legio. Mensen zijn dol op het opleggen van gedrag aan anderen. Helaas, maar zo voeden ze hun kreupel ego.

  • Soms denk ik dat jij en ik elkaar op LinkedIn hebben toegevoegd en niet weten van elkaar dat we hier reageren.. wel grappig overigens…(ik meen je schrijf stijl en uitmuntend-intellect te herkennen)…

   Anyway…..

   Je zegt het perfect Immortal…. leeghoofden…. man man man WAT zijn dat er veel… we hebben allemaal wel wat te leren maar dit volk zit in een HELE DIEPE deep state Ontkenning en 80% van die mensen doen het gewoon bewust hoor… ze WILLEN de learning curve niet door…. wij allemaal reflecteren, analyseren, staan open voor gesprek, hebben empathie maar zij…. de groep die BEWUST dat niet heeft…. telt voor mij gewoon niet meer mee. De overige 20% die wél degelijk inzien dat het tegenstrijdig was en dat ze nu spijt hebben; daar heb ik alle begrip voor… de rest zoekt het lekker uit… pakt nog maar een booster of een (liefst enkeltje) retourtje Greece……

   FACISTEN zijn het….. heel simpel…

   Mensen om mij heen zeggen dan; “neee maar ze wisten het ook niet” of “nee ze hebben zich laten misleiden”..

   Nee….

   Het zijn verbitterde, levensmoe mensen…. die op hun 18e al gestorven zijn en het ze niets uit maakt of de ander lijdt of niet.. of dat ze zelf lijden of niet. De bijwerkingen laten hun juist het gevoel van “ik leef” geven.

   Ik heb geen wrok maar wat ik wel heb is inlevingsvermogen voor hen die bereid zijn om zichzelf een spiegel voor te houden…. en op de overigen heb ik (vind ik) een realistische kijk…

   Er was en is gewoon geen excuus voor hun gedrag (destijds).

   Maskers zijn gevallen en opdat ik nooit zal vergeten, absoluut.

   Uiteindelijk hebben ze zichzelf er het hardst mee…. en dat neemt dus niet weg dat ze heel goed wisten dat ze in een diepe denial zaten EN zitten (meesten toch nog).

   Weg ermee…(als in niet “liquideren” maar ver van mij vandaan blijven… die mensen leven in een illusie).

   Blij dat ik niet omringd bent met dat volk… in huishouden etc. Moet er niet aan denken.

   Clean and well i am and i expect from others…clean als in; geen bioweapen in je lijf én mentaal niet in staat om voor jezelf op te komen (want ze gingen met de horde mee).

   Tijd om de realiteit in te zien; zij hebben hun lessen en wij allemaal ook; wij; zelfrespect en zij; grenzen aan geven.

   Ieder zoekt het lekker uit… life is too beautiful om anderen te proberen te overtuigen van iets waarna ze je dieper de grond in willen duwen.

   Leef ….!

   • Ik denk dat de omschrijving ‘leeghoofden’ niet de juiste benaming is. De amygdala bevind zich immers ook in ons hoofd en neemt een centrale plaats in. Het centrum van de angst.

    Het doet mij eerder denken aan de Joodse Raad in de ghettos. Dat waren niet de domste mensen. Maar ze dachten nog iets te kunnen sturen door mee te werken aan hun eigen ondergang. Ze konden maar niet geloven in de echte agenda, ondanks de vele alarmerende indicaties.

    Achteraf is het altijd makkelijk om de verraders aan te wijzen terwijl iedereen natuurlijk in het verzet zat.

    Het is zaak altijd en overal vooral de waarheid te verspreiden. De grote vijand van oorlog is de waarheid, begrip en respect.

    • Disciplus Simplex, houd toch op…..

     Leeghoofden vind ik wel degelijk een goede verwijzing van Immortal.

     Mensen komen niet voor zichzelf op.
     Mensen houden ervan om zich de les te laten lezen.
     OBEY.
     Volgzaam zijn want ja; je zou eens moeten opkomen voor je eigen morele waarden. Dan creëer je wel wrijving met de mensen waar je zo afhankelijk (emotioneel) van bent…

     Diep triest.

     Niet de domste mensen? Angst is een slechte raadgever.. als je dát niet snapt, ben je wel degelijk dom.

     Je kan opkomen voor jullie linkse volk zoveel als je wilt maar het een keuze om ignorant te zijn. En die keuze is zowaar betaald met een behoorlijke dure les. #Vaccinspijt.

     “Achteraf is het altijd makkelijk om de verraders aan te wijzen terwijl iedereen natuurlijk in het verzet zat.””

     A c h t e r a f ??

     Laat me niet lachen met je GASLIGHT (typisch links weer) woorden..

     De mensen die het TOEN zagen trokken toen ook al hen mond open. Maar ja…. jezelf verheven voelen want hoger IQ i.p.v. EQ.. tja… wilden niet luisteren en gedroegen zich als leden van de SS… behoorlijk snel.

     Slimme mensen lezen bijsluiters.. alvorens injecteren van een “net 6 maanden” ontwikkeld medicijn…

     Slimme mensen begrijpen corruptie.. slimme mensen doen geen afstand van hun bestaasdrecht….

     Slimme mensen lopen niet blindelings naar een buurthuis om daar via massa lopende band VEE zich te laten injecteren door een “specialist” (vrijwilliger bij GGD)…

     Slimme mensen wéten dat een échte specialist de eigen huisarts is en als die de prik niet WIL zetten; er iets niet schort….

     Het is allemaal gebeurd… jazeker…

     Niets met intelligentie te maken maar met Intellect.

     Als je dat nog niet begrijpt (en dat blijkt wel) dan zit jij nog DIEP in DENIAL….

     Tijd om eruit te komen…. of ach… blijf lekker waar je bent ajb..

     Goede zondag gewenst!

     #LeegHoofdenBestaanWelDegelijkEnOntkennersOok.

 2. Hoe waar het ook allemaal is, we moeten blijven beseffen dat ze het principe “verdeel en heers” toepassen. Ze gebruiken dit principe al eeuwen om mensen tegen elkaar op te zetten. Links/rechts, blank/gekleurd, man/vrouw, islam/christen enz. Zolang we tegen elkaar strijden, strijden we niet tegen onze regeringen. Dit principe werkt al eeuwen, we blijven erin trappen helaas. Kortom strijd niet tegen je medemens, zij zitten net zo diep in de shit als jij. Strijd tegen het échte kwaad 😉

 3. Links en rechts werken samen om een wereldregering te kunnen vormen, dat is het uiteindelijke doel. Links en rechts krijgen beide enorme bedragen toegeschoven van multinationals, ngo’s, miljardairs en overig corrupt tuig om hun belangen door onze strot heen te duwen. Maar van dwang zal geen sprake zijn hoor, je accepteert het allemaal vrijwillig. Niemand zal je verplichten digitaal geld te gebruiken. Maar als je nergens meer terecht kan met je contant geld, tsja, dan is dat je eigen keuze hoor, dus niet zeuren.
  Waar hebben we dat eerder meegemaakt?

 4. “Nooit vergeten: Linkse mensen toonden hun ware autoritaire kleuren tijdens de Covid”

  ja ik weet het hoe het ging bijv. op Twitter dat ik nu aan de kant gegooid heb, plaatste regelatig artikelen van FN op Twitter je had de reachties een moeten zien van deze geprikte idioten, net zoals veel drugsverslaafden probeerden ze ander mensen die kritisch stonden tegen deze miljarden kostende corona hoax over te halen, het mooiste van Twitter is dat je deze tering idioten instant kan blokkeren en uit je tijdlijn kan flikkeren, scheelde weer een hoop stress.

 5. Er bestaan geen virussen!
  Nergens op de hele planeet heeft iemand een geïsoleerde cel van het covid virus of welk virus dan ook! U is net als de rest getrapt in de leugen en geloofd het narratief wat over ons is uitgerold. Fijne dag nog.

   • @Joop, het hele HIV/ AIDS/ SIDA-verhaal hangt van a t/m z van leugens aan elkaar. De uitreiking van nobelprijzen zijn een eerste klas Deep State-feestje en de duurste uitkeringstrekker van Zweden koning Carl XVI Gustav (1946) mag ieder jaar in december de prijzen overhandigen.

    • HIV bestaat waarschijnlijk wel. AIDS bestaat natuurlijk. Het hele verhaal dat er een Sterke correlatie/causaal verband bestaat van HIV naar AIDS is bullshit. HIV positieven zijn waarschijnlijk vermoord met de anti AIDS medicijnen.

    • Ron Swart augustus 12, 2023 at 16:57

     Juist Ron, in Nederland werd het de homo-ziekte genoemd en niet voor niets, emotione wrakken die alles geloven wat er op de buis werd beweerd, trouwens veel homo jongens zijn zo promiscue dat ze veel “geslachtsgemeemschappen” hadden, vooral in de zgn. Darkrooms waar hun eigen geslacht een eigen leven leidde.

     1979 Illuminati Manifesto – Het plan om de mensheid tot slaaf te maken, de hoeksteen van de samenleving moet kapot gemaakt worden de LHBTIQ gemeenschap gooit alle vertrouwde normen en waarden overboord.

     “Het publiek kan dit wapen niet begrijpen en kan daarom niet geloven dat ze worden aangevallen en onderdrukt door een wapen”, zegt het rapport uit 1979 dat in 1986 werd gevonden in een IBM-kopieerapparaat dat was gekocht bij een surpluswinkel.

     https://henrymakow.com/000504.html

  • Geef eens een betere hypothese dan? Een hypothese die de besmettelijkheid van ziektes beter en logischer verklaard, inclusief de verandering van informatie in het RNA.

   Dat iets ongrijpbaar is voor sommigen wil niet zeggen dat het niet bestaat of onmogelijk is.

   Ik zie veel overeenkomst met zgn flat-earthers. Vooral domme, onwetenschappelijke betweterigheid. Daarmee bedoel ik echte wetenschap, geen scientism.

 6. De ‘Leftards’ zijn in mijn ogen psychopatische NSB-ers die de diktatuur van de CoroNazi’s kritiekloos accepteerden en zelfs verdedigden door de weigeraars te demoniseren, te criminaliseren en uit te sluiten!

 7. Maar, zoals Sandra al schreef: vergeet het verdeel-en-heers principe niet. Vervang in dit artikel “linkse mensen” door machthebbers en vergeet links en rechts. We zijn mensen. We hebben allemaal gebreken. Laten we dat grimmige machtsspelletje van de dictators niet meespelen en tegen mekaar gaan (bek)vechten. In feite willen we allemaal hetzelfde: een gelukkig en zo lang mogelijk leven. U kunt zich misschien slim vinden omdat u de coronacorruptie doorziet, maar dan bent u toch niet slim genoeg om het tegen mekaar opzetten van mensen op te merken. Als twee honden vechten om een been, loopt de derde er mee weg. Wanneer zullen we het ooit leren?

 8. Of nu de atheïstisch linkse kant of de religieuze rechtse kant regeerd.
  , is lood om oud ijzer.
  Oorlog is en blijft het credo.

  Alleen een Linker been of rechter been…
  maak geen f#ck uit , je komt nergens als je alleen in rondjes blijft hinkelen.

  We hebben corporaties nodig zowel als het geloof in onvervreemdbaar en onveranderbare natuurlijke wetten die deze vlakte domineren.

  De technocraat is het 3e wiel die aan iedereens stuur trekt in de richting van hun belangen , het hebben van een functie.

  Die 144000 overgebleven uit dat tig x herschreven predictive programing boek komt steeds dichterbij.

 9. Dat denk ik ook. Covid als ziekte was en is niet bestaand. Een door de media over het paard getilde griep. Een manier om te manipuleren en zodoende overheidsvertrouwenden in kaart te brengen. Qua aantallen dan. Evenals bezien hoeveel weerstand er ontstaat op het moment dat de vrijheden ontnomen worden. Het was een weegschaal. Welke kant slaat die door en welk risico ontstaat er als die weegschaal doorslaat naar de kant van weerstand en verzet. Een testcase was het en een goede ook. Dat valt niet te ontkennen. Het was een geniale maneuvre….
  En de weegschaal sloeg door naar de verkeerde kant.

 10. Ps:
  Het was een reactie op Adriaan.
  De coroa hoax was een intelligentie en gehoorzaamheidstest.

  Propaganda werkt het beste als degenen die worden gemanipuleerd er zeker van zijn dat ze uit eigen vrije wil handelen.

  – Joseph Goebbels

 11. Bijzonder dat er naief in de verleden tijd wordt gesproken.
  Zo maar een voorbeeld, ik kreeg een afspraabevestiging voor een ziekenhuisonderzoek van iemand in Nl te zien.
  Nog steeds:
  – Handen desinfecteren (lees: goede beschermende bacteriën verwijderen bij binnenkomst gevaarlijk hol)
  – Bij verkoudheid neus/mondmasker dragen (lees: vooral de infectie aan de luchtwegen verergeren door weerhouden binnenkrijgen ververste lucht)

  ZE STOPPEN NIET EN HET GAAT ERGER EN ENGER WORDEN!!!!!!!

 12. Klopt, verdeel en heers wordt ook hier toegepast. Echter hebben de meeste “voormalig rechts” georiënteerde wel door dat de “rechtse” politiekers (zoals Wilders of BBB) een schijnvertoning is en onderdeel van de politieke fuik waar je in moet lopen. De meeste “linksjes” adoreren Klever, Halalsema en zeggen dat de VVD een echte rechtse partij is. De hersenspoeling zit het diepst bij deze, zich als progressief links identificeerde, luitjes. Dankzij 50 jaar links, eenzijdig stupide progressief onderwijs. De democratie is al ver voor 2020 vermoord. En de echte fascist vandaag de dag noemt zichzelf anti-fascist.

 13. “ZE” dienen nu zo snel mogelijk voor een tribunaal gebracht en berecht te worden !!
  “ZE” hebben de dood van miljoenen veroorzaakt en van miljoenen met schadelijke bijwerkingen, schroom niet om ze de doodstraf te geven of zeer lange gevangenis straffen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in