Servische leger bij grens gestationeerd om bevolking te beschermen tegen asielzoekers

1

Afgelopen weekend heeft de Servische regering het leger naar een stad aan de grens met Kroatië te sturen waar een grote groep asielzoekers op weg verder naar het noorden van Europa vastzit.

In een verklaring van het ministerie van Defensie staat dat president Aleksandar Vucic de opdracht heeft gegeven om drie migrantenkampen in de buurt van de stad Sid te “bewaken”, waar zich ongeveer 1500 asielzoekers uit voornamelijk Syrië, Afghanistan en Pakistan bevinden.

Volgens Vucic zullen de soldaten de lokale bevolking beschermen tegen intimidaties en overvallen waar de migranten zich aan wijdden.

Nadat de noodtoestand als gevolg van het Coronavirus eerder deze maand was opgeheven, waren asielzoeker begonnen zich buiten hun kampen te verplaatsen om misdaden te plegen en drongen onder andere de huizen van mensen binnen.

Het gedrag van de migranten heeft hen steeds impopulairder gemaakt en er vinden regelmatig demonstraties tegen hen plaats.

In Servië zijn er al naar schatting 4.000 migranten die naar het noorden willen vertrekken.

Het zijn er honderdduizenden: Migrantenleger staat in de Balkan klaar om naar West-Europa te marcheren

  Servië stuurt zijn leger om zijn burgers tegen asielzoekers te beschermen
Vorig artikelNa druk van het publiek: Britse regering gedwongen rapport over etniciteit van verkrachtingsbendes te publiceren
Volgend artikelDuitse politieagent redt meisje van opdringerige asielzoekers – en wordt veroordeeld voor geweldpleging
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in