Uit een studie van het Oostenrijkse Integratiefonds is gebleken dat veel Oostenrijkers zich niet meer veilig voelen in hun leefomgeving. De FPÖ-leider Manfred Haimbuchner presenteerde een 5-puntenplan om de veiligheid te herstellen.

Zoals de opiniepeiler Rudolf Bretschneider ontdekte, neemt 70% van de ondervraagden sociale ruimtes waar waarin ze niet graag verblijven.

Studie: negatieve gevolgen voor het samenleven in Oostenrijk

Elke tweede persoon ziet risicoplekken in het openbaar vervoer, ziekenhuizen, kantoren en onderwijsinstellingen. Vooral ouderen vermijden steeds vaker publieke ruimtes uit angst voor geweld. Bovendien vrezen de Weners dat buitenlandse conflicten tussen immigranten in de toekomst nog meer worden uitgevochten.

Meer dan 70% van de deelnemers aan het onderzoek ziet in de gevechten tussen Turken en Koerden een conflict dat zijn oorsprong vindt in het buitenland. Bovendien vrezen de geïnterviewden voor negatieve gevolgen voor de samenleving in Oostenrijk. De deelnemers, die werden geïnterviewd in wetenschappelijke focusgroepen, zagen een groot potentieel voor problemen in de radicale islam en drugsconflicten die de risicogebieden kenmerken.

Bij 4 van de 10 respondenten kon een drastische verslechtering van hun subjectieve gevoel van veiligheid worden vastgesteld.

Migratie gaat door ondanks ‘gesloten grenzen’

Vooral op het gebied van asiel en migratie moesten onaangename waarheden onder ogen worden gezien, verklaarde vice-gouverneur Manfred Haimbuchner. Zo waren zelfs tijdens de piekfase van de strenge Coronamaatregelen illegale migranten – in tegenstelling tot het publieke beeld van gesloten grenzen – naar Oostenrijk gekomen.

5-punten voor het herstel van de veiligheid

• Echte grensbewaking: vermindering van de illegale migratie tot nul
• Terugsturen aan de Oostenrijkse grens
• Weigering om asielverzoeken te aanvaarden bij binnenkomst via veilige derde landen
• Bijstand ter plaatse: oprichting van internationaal beheerde asielcentra in de Maghreblanden
• Economische en financiële sancties tegen derde landen die weigeren samen te werken op asielgebied.

Het Oostenrijkse regime neemt mensen in dienst om op ongevaccineerden te jagen

Het hoge niveau van asielzoekersgeweld zou te wijten zijn aan de mislukking van de crisis van 2015. Haimbuchner beschreef de situatie als een mislukking van zowel Oostenrijk als de hele Europese Unie.

Hij zei dat het geen kwestie was van de migranten te verwijten. De migranten waren naar Europa gelokt door valse beloften, analyseerde vice-voorzitter Haimbuchner in de loop van de persconferentie.

40 procent van de delicten in Oostenrijk wordt gepleegd door buitenlanders

Vorig artikelNieuwsgigant AP begint met ‘zwart’ te schrijven met een hoofdletter, ‘wit’ met een kleine letter
Volgend artikelDeense vereniging: Criminele migrantenbende bedreigt en mishandelt daklozen in Odense
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

 1. Waarom doe je ’s avonds de buitendeuren op slot? NIET uit haat voor de buitenlanders, maar uit sympatie voor degenen van je huishouding.

  –grenzen dicht en bewaakt;
  –asielaanvragen doen vanuit land van oorsprong
  –geen beroepsmogelijkheid op afwijzing
  –alle verblijfsvergunningen tijdelijk, en gerelteerd aan veiligheidsnormen in land van oorsprong; land veilig: asielant retour
  –verblijfsvergunningen of permanente status intrekken als land van oorsprong veilig is.
  –geen gezinshereniging–is meestal frauduleus
  een quotum per jaar; begrensd aantal, en gerelateerd aan bruikbaarheid voor ontvangend land
  –eerste jaar: alleen bed en eten.
  –eerste drie jaar: geen sociale uitkeringen of subsidies
  –inburgeren met ECHTE toets zoals in USA–niet goed: byebye
  –taal leren op eigen kosten.
  –geen voorrang bij woningen
  –drie jaar werkloos: byebye.

  dan-voor sociale orde: NL is een land voortgekomen uit christendom en jodendom. Dat laat zijn sporen na in de geschiedenis en toekomst.
  Voor islam is geen plaats in west europa, of in geen enkel ander beschaafd land.

  Net als dat in Syrie, Irak, Iran, Saoudia, Turks Cyprus en andere islamitische landen kerken zijn gesloopt, de mosketjes slopen en de koran verbieden

  Moskee en koran net zoveel toestaan als dat er kerken en priesters ijn in Mekka of Medina

  Dan hebben we europa weer terug
  Zachte heelmeesters maken stinkende wonden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in