De criminele migrantenbende 'Black Army' verspreidt angst en schrik onder de weerloze daklozen in Odense, Denemarken. Foto via Twitter

De criminele migrantenbende ‘Black Army’ controleert en heerst met harde hand in het Deense Odense. Afpersing, bedreigingen en verkrachting zijn volgens de vereniging Projekt Husvild gemeengoed geworden voor de daklozen.

Daklozen worden mishandeld en door de straten van de stad gesleept. Veel mensen kijken toe, maar niemand doet iets. Zo beschrijft de Deense organisatie Projekt Husvild het dagelijks leven van veel daklozen in de stad Odense, die regelmatig worden onderworpen aan chantage, bedreigingen en geweld van een criminele bende van raciale vreemdelingen die zich ‘Black Army’ noemen.

“Het gebeurt dagelijks in deze omgeving. De [daklozen] die erin geslaagd zijn drugsvrij te worden, worden gedwongen om drugs te verkopen”, legt Project Husvild’s oprichtster Isabella Mittelstein uit aan Danmarks radio (DR).

Zij vertelt dat minstens vier of vijf daklozen elke dag worden blootgesteld aan geweld in Odense door ‘Black Army’.

Volgens Isabella Mittelstein werd vorige week een vrouw verkracht nadat ze had aangegeven geen drugs te willen verkopen voor de migrantenbende. Na het incident nam ze contact op met Project Husvild, maar durfde ze niet, zoals zoveel andere daklozen, naar de politie te gaan.

Mittelstein twijfelt er niet aan dat de toename van geweld en bedreigingen verband houdt met de bende. Daarom is de situatie van de daklozen in Odense harder dan in de rest van Denemarken, zegt ze.

Vroeger woonde Mittelstein zelf op straat in Kopenhagen en zegt dat het niet eens te vergelijken is met wat de daklozen en kwetsbaren vandaag de dag in Odense meemaken.

De gemeente Odense bevestigt aan DR dat het straatmilieu van de stad hard is en dat ze daarom daklozenopvang biedt zodat ze niet alleen hoeven te slapen, maar vermeldt verder niet het multiculturele aspect van het probleem.

  Alles wat je moet weten over het falen van het Covid-vaccin in één grafiek

Twee jonge mannen van ‘Black Army’ zijn dinsdag in Odense veroordeeld voor afpersing en diefstal. Eerder dit jaar werden nog drie leden van ‘Black Army’ veroordeeld voor het chanteren van tattooshops in de stad.

Moslim valt Deense politicus aan – moslim krijgt pak

Vorig artikel“Multiculti is een nachtmerrie geworden” – Veel Oostenrijkers voelen zich niet langer veilig
Volgend artikelUniversiteit schrapt de vereisten voor correcte spelling en grammatica – voor zwarten – wordt beschouwd als een uitdrukking van racisme
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. ’t Is toch niet meer te bevatten wat er allemaal in d EUSSR geflikt wordt door z.g. “vluchtelingen” !
  En wij, de bevolking, laten het óver ons komen.
  Wanneer staat er sterke man of vrouw op die luid en duidelijk zegt : “Nu is ’t genoeg geweest, we nemen, desnoods met geweld, óns land terug van dat buitenlandse schorem”.
  Ik heb zelf de capaciteiten niet om als een “leider” op te treden anders had ik dat erg graag willen gaan doen.

 2. Ja, jammer genoeg zijn er onder ons veel zwakkelingen en lafaards, de kleine hoeveelheid anderen worden door de wetgeving onderdrukt, en dat zal in de toekomst er niet minder op worden, dat aanspoelend krapuul, ervaart de zwakte al de eerste uren na aankomst, en worden door de linkse soort langs alle kanten geholpen.
  wat een maatschappij, ik word er ziek van.
  in ons eigen land/streek is er op 8 november een betoging voor het behoud van onze eigen cultuur ( Zwarte piet / Pasen en noem maar op ) kan men het nog geloven, benieuwd met hoeveel, zeg maar hoe weinig we zullen zijn.

 3. Wij zijn niet met zoveel zwakkelingen en lafaards!! De mensen willen er wel wat aan doen, maar worden tegen gehouden door anti-burgers én anti-blanken wetten( zoal de anti-discriminatiewetgeving én de holocaust wetgeving ). Ook het perfide gerecht doet ziojn duit in het zakje door krapuul-vreemdelingen en profiteurs te bevoordeligen tegenover ons, Vlamingen!!!!
  Neem daarbij dat velen van ons alles te verliezen hebben wat ze hebben opgebouwd of vererfd, en het zaakje is rond!! Ieder voor zich… Schiet je een criminele migrant neer ( die je goed of je leven bedreigt ), dan word je vervolgd en ga je de bajes in!!
  Dit alles dank zij onze nietsnut politici van het idee ” eigen portemonnee eerst !”. Weg ermee én met de/alle vreemdelingen uit het zuiden én Afrika!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in