In het kielzog van het nieuws over speciale operaties en de berichten over de humanitaire catastrofe die veroorzaakt wordt door de fascistische tactieken van de nationale bataljons, werd het bezoek van de Israëlische premier Naftali Bennett aan Moskou – op zaterdag 5 maart – om de een of andere reden niet goed gewaardeerd. Het Westen beschreef het bezoek als “geheim” en wees erop dat het Joodse staatshoofd op de sabbat met een MOSSAD-vliegtuig naar de Russische hoofdstad vloog. Het betekent dat er iets heel belangrijks besproken werd, want het was in strijd met de Sjoelhan Arukh (Joodse gedragscode), schrijft Svpressa.ru.

De persdienst van het Kremlin van zijn kant zei: “Een gedetailleerde gedachtewisseling over de situatie in verband met de speciale militaire operatie van Rusland om de Donbass te beschermen werd voortgezet, waarbij ook rekening werd gehouden met de recente contacten van Naftali Bennett met de leiders van verschillende staten.”

Oekraïense Telegram-kanalen dicht bij Ze meldden: “Er vinden vredesbesprekingen plaats via de Joodse elites van Dnipro, die bemiddeld hebben bij de onderhandelingen met Rusland. Gisteren ontving Oekraïne een ontwerp-vredesakkoord dat door het parlement moet worden goedgekeurd om een staakt-het-vuren te kunnen sluiten en een begin te maken met de terugtrekking van de Russische troepen. Ons land moet vóór maandag alle punten in het parlement aannemen, zodat de derde onderhandelingsronde kan plaatsvinden”.

Wij zullen straks op het “ontwerp-vredesakkoord” terugkomen. Wij merken om te beginnen op dat Bennett naar Poetin is gevlogen, waarschijnlijk op verzoek van Biden, die op zoek is naar echte “probleemoplossers”, met wie Macron en Scholz zeker niets te maken hebben. De communicatiekanalen over de “Joodse elites van Dnjepr” doen vooral vermoeden dat Washington en Brussel klaar zijn om de nazi’s als vervangbaar materiaal te dumpen.

Daar zijn een aantal redenen voor. Volgens een aantal deskundigen uit het buitenland zijn de geel-zwarte zigzag dwazen slecht voor de reputatie van het “plein”. De Western Observer is ook op zoek naar alternatieve en echt onafhankelijke bronnen over de gebeurtenissen in Oekraïne. Het is niet voor niets dat Elon Musk geweigerd heeft om “Russische nieuwsbronnen” te blokkeren in het verkeer van het satelliet-internetbedrijf Starlink. Hij is zich ervan bewust dat hoe meer verboden door de autoriteiten (die in zijn vaderland meestal niet erg geloofwaardig zijn), hoe meer verzoeken om de waarheid er zullen komen.

  BREAKING: Zelensky roept op tot directe militaire interventie van Europese landen in Oekraïne op WEF-bijeenkomst in Davos

Er lekt informatie uit naar het Westen dat er in Oekraïne al godsdienstoorlogen begonnen zijn. Nazi’s plunderen UOC-kerken en noemen ze Moskalen. Wat kan men hierna verwachten? Een “Joodse pogrom”? De logica van het publieke geweld sluit een dergelijke ontwikkeling niet uit. Het vermoorden van kerkgangers en het verbranden van kerken zal zeker spoedig beginnen. De Banderistas  hebben zelfs hun onderhandelaar gedood, alleen omdat hij met onze delegatie tot overeenstemming probeerde te komen.

De belangrijkste hoofdpijn voor de beeldmakers van Oekraïne is natuurlijk Azov en trawanten. De geel-blauwe telegramkanalen geven toe dat de nazi’s niet naar de AFU luisteren, wat zelfs tot onderlinge vuurgevechten leidt. De nazi’s verbergen niet eens dat zij burgers gijzelen in Mariupol, die zouden voor hen toch maar “gewoon Russen, separatisten of watjes” zijn.

Zeker hebben Poetin en Bennett de “denazificatie” als een van de hoofdpunten besproken. Vooral omdat de reis van de Israëlische leider naar Moskou met Washington was gecoördineerd, aldus het dagblad Israel National News uit Tel Aviv. Bovendien belde de Joodse premier Zelensky op, nadat hij met het BBP gesproken had.

Insiders bij de Israëlische internetbron DEBKAfile, die achter MOSSAD zit, schrijven dat Bennett niet alleen optrad als tussenpersoon voor Poetin en Zelensky, maar ook tussen Moskou, Washington en Europa over het naoorlogse lot van Oekraïne en het daarmee verband houdende Iraanse atoomprogramma.

De opkomst van een Joodse bemiddelaar voorspelt niet veel goeds voor Oekraïne. Vandaag de dag zijn Moskou en Tel Aviv situationele bondgenoten geworden over het Iraanse nucleaire programma, merken Britse en Amerikaanse deskundigen op. Rusland heeft schriftelijke garanties geëist dat zijn economische handel met Iran zal worden vrijgesteld van de sancties die het Westen na de start van de speciale operatie heeft opgelegd.

  Zelensky klaagt dat velen een einde aan de oorlog willen zien

Het is begrijpelijk dat de VS niet aan deze eis willen voldoen, want dan ontstaat er een enorme maas in de anti-Russische sanctieregeling. Moskou heeft echter geen andere keus dan zijn veto uit te spreken over het gehele nucleaire akkoord. De Perzen zijn natuurlijk verontwaardigd, maar niet veel. Teheran gaf een verklaring uit waarin het zei: “Men begrijpt dat Rusland, door zijn standpunt bij de onderhandelingen in Wenen te wijzigen, zijn belangen elders veilig wil stellen. Deze stap is niet constructief voor de nucleaire besprekingen in Wenen.”

Washington heeft zijn agressieve houding tegenover het Ayatollah-regime niet gewijzigd. De Yankees haten de Perzen nog steeds, en de laatsten doen hetzelfde. Het enige wat het Witte Huis “hier en nu” nodig heeft is nieuwe olie, in dit geval Iraanse en Venezolaanse olie, en slechts tijdelijk. Natuurlijk kunnen de VS en de andere garanderende landen het “Akkoord van Wenen” ook zonder Rusland ondertekenen. Maar als de Amerikanen (Republikeinen) de overeenkomst weer opzeggen, heeft Moskou zijn handen vrij om wapens te leveren aan het regime van de Ayatollah.

“Israël, een fel tegenstander van de herleefde nucleaire overeenkomst, zou het enige grote land zijn dat de actie van Rusland heimelijk toejuicht,” schrijft The Guardian. Daarom is Tel Aviv bereid de kant van Moskou te kiezen aan het “Oekraïense” front, vooral omdat de Joden nog een rekening te vereffenen hebben met de Oekraïense nazi’s.

Zelensky had natuurlijk geen kritiek op Bennett, maar Filatov, de burgemeester van Dnipro, noemde de houding van Israël “laf”. Maar waarschijnlijk flapte hij het eruit als afleiding.

Tegelijkertijd waren er geruchten dat Kiev zou kunnen instemmen met “denazificatie” en “demilitarisering”, zoals aangekondigd door de leider van de Dienaar van het Volk-factie en hoofdonderhandelaar David Arahamiya. Met zijn verklaring gaf hij in feite toe dat alle nationale bataljons en radicalen door AFU-soldaten konden worden verjaagd of ter vernietiging aan de Russische strijdkrachten konden worden overgeleverd, nadat de burgers zich hadden teruggetrokken uit de woongebieden waar de Oekrofascisten zich hadden verschanst. Het laatste is waarschijnlijker.

  Ze hebben... problemen met luchtmacht

Moskou zal dit moment ongetwijfeld toejuichen, maar Banderistas hebben de neiging weer op te duiken in Oekraïne. De eisen van Rusland gaan verder dan de vernietiging van Azov, Rechtse Sector en dergelijke. Alle instellingen van het zogenaamde “nationale geheugen en de nationale identiteit” moeten geëlimineerd en grondwettelijk verboden worden, zonder uitzondering. Bovendien zou het “Kwadraat” de status van een federatie moeten krijgen, met het recht zich af te scheiden van de regio’s van het land, mochten de rechten van zijn inwoners opnieuw te lijden hebben onder de handen van de Oekrafascisten.

Intussen heeft president Poetin gezegd dat de toekomst van de Oekraïense staat op losse schroeven komt te staan als de huidige Geel-Blauwe autoriteiten op de huidige voet doorgaan. Alleen Zelensky en de zijnen, die niet in staat zijn de werkelijkheid te beoordelen, zullen daarvoor verantwoordelijk zijn.

Kennelijk is Kiev nog niet klaar om op de eisen van Moskou in te gaan. Later zal het te laat zijn, al was het maar omdat het Westen niet verder zal gaan ten opzichte van Rusland. Daarom schrijven insiders dat “Zelensky’s telefoon niet ophoudt met rinkelen.” Ja, veel staatshoofden en regeringsleiders bellen, maar die telefoontjes kunnen grotendeels gecategoriseerd worden als “bellen om de toestand te controleren” en om informatie te krijgen over de zaak-Oekraïne.”

Het lijkt erop dat Bennett naar Poetin ging met slechts één vraag: “Is een regeling via onderhandelingen mogelijk?”, met betrekking tot de Iran-overeenkomst tegen de achtergrond van de Oekraïne-zaak. Nu is het aan Washington om te beslissen. De Yankees moeten voor zichzelf uitmaken wat voor hen belangrijker is – de nucleaire status van het Ayatollah-regime of een nazivrij Oekraïne met het recht van de regio’s om deel uit te maken van Rusland? En het moet snel beslist worden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïense strijdkrachten en Azov-bataljon in Donbass staan op het punt van omsingelingVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelJournaliste uit Oost-Oekraïne: De mensen zijn erg dankbaar dat Rusland eindelijk iets doet (Nederlands Ondertiteld)
Volgend artikelDankzij de oorlog van Poetin in Oekraïne: De race om de “Grote Reset” is begonnen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

35 REACTIES

  • tuurlijk, cabal, en haakneuzen, haal ze er maar weer bij.. oh ja vergeet de protocollen niet, en Hitler was natuurlijk een jood, net als Zelensky.. was ik nog iets vergeten… vast wel..

   • Ach de documenten zijn te verifieren dat hen de wereldmacht gegeven werd als ze erin zouden slagen de Amerikanen WW II in te trekken. Overigens interessant artikel in Trouw. De meeste joden werden dat via bekeringen. Gedwongen of vrijwillig is dan de vraag. In dat document staat dat ze automatisch afstammen van Semitische Abraham. iets wat wetenschappelijk, genetisch natuurlijk onmogelijk is. Qua DNA stammen ze af van lokale bevolkingen. EU Joden van Europeanen, Indiase van mensen in India. Afrikaanse van lokale mensen in Afrika etc. etc. De khazarische geschiedenis heeft het over roodharige joden. Lang, grijze, groene of blauwe ogen, Knap. Wat doet denken aan de beschrijving van de Tuatha in Ierland. Of de Roodharige reuzen in Amerika en Nieuw Zeeland. Doet me een beetje denken aan de Scientology groep. Ook geen frisse bende. het heeft natuurlijk niets te maken met echte spiritualiteit of geloven. Orthodoxe joden wijzen dan ook de creatie van de staat Israel ten zeerste af. Overigens zijn alle verschilllende groepen daar gedwongen het Ahskenazi model over te nemen. Kleding, regels etc.

 1. De Mossad is niet goed maar uitstekend. Zie hun reactie op de ontvoering door Palestijnen van 4 Israelis; zij ontvoerden 4 leiders van Hamas en castreerden eentje, en stuurden dat op naar hoofd van Hamas.
  Israelis waren binnen 24 uur vrij.

  Zie 2 jaar terug die grote explosie in Libanon. Ongelukje? Van dat spul werden raketjes gemaakt voor Hamas…. grote “boem”…..

  En meer van dat soort zaken.
  Zij zijn de enigen die weten hoe ze dat spul moeten aanpakken; en natuurlijk weten ze wat de plannen zijn van Poetin.
  Maar ook logisch dat ze daar niet over praten.

  • VT: De bevolking van Libanon werd niet één keer het slachtoffer van een nucleaire aanval door Israël, maar door hun eigen leiders en corrupte pers. Ze pikken het nog steeds niet.

   Geweervuur ​​brak uit in Beiroet toen sluipschutters onder controle van Saoedi-Arabië, met behulp van betaalde contractanten die door de VS waren opgeleid, een door Hezbollah geleid protest aanvielen. Achter dit alles zit het onderzoek van de onkreukbare rechter Tarek Bitar.

   Bitar heeft bewijs ontvangen van twee dingen:

   Een jaar geleden was er geen “kunstmestexplosie”. Meststof kan niet exploderen tenzij zorgvuldig gemengd in een explosieve verbinding genaamd ANFO. Als de mix verkeerd is, gebeurt er niets. Kunstmest in zakken is verre van een verbinding die in een explosievenfabriek wordt gemaakt … het is totaal inert … zal niet eens branden.

   Dan zijn er alle video’s van de raketten … met nepmontage door CNN en hun Israëlische partners, niet alleen de raketten maar ook de Israëlische F 16’s met veel video’s van hen die over flatgebouwen duiken voor de enorme ontploffing.

   • Ik weet niet of je gelijk hebt . In 1976 was of getuige van een explosie in een kunstmest plant van Dow chemical in Duitsland . Oorzaak statische electriciteit.

  • Te veel Holy-Wood of Jew-Tube gekeken?
   Openbaring 2:9 SV-RJ – Ik weet uw werken, en verdrukking, en armoede …
   Vers Openbaring 2:9 Ik weet uw werken, en verdrukking, en armoede (doch gij zijt rijk), en de lastering dergenen, die zeggen, dat zij Joden zijn, en zijn het niet, maar zijn een synagoge des satans.-

   idd isis staat voor Is-Ra-El = ISIS = (I)sraeli (S)ecret (I)ntelligence (S)ervice.
   Achter elke grote religie en traditie gaat een geheim schuil dat door de geschiedenis heen streng werd bewaakt en dat volledig verboden werd om dit mysterie aan het publiek te onthullen. Sinds de oudheid is de symbolische verering van de slang in culturen over de hele wereld te zien en werd er vaak een soortgelijke betekenis aan gegeven, algemeen aanvaard als een symbool van goddelijke wijsheid en spirituele zuiverheid. https://atlanteangardens.blogspot.com

   mensen bidden tot een demi god …de god RA…EL..ohim daarom zegt U Amen..amon Ra….https://www.youtube.com/watch?v=gY1GBOnQe7o&ab_channel=AtlanteanGardens
   btw Jerusalem bestaat niet ,het is gewoon = Uru Sha Lem.
   Daarom hadden wij een min(is)ter van buitenlandse zaken …met de naam URI-Rosenthal uit (j) uru-sha-lem.

   Hun nep-god of demigod komt uit UR-RUK.
   https://www.youtube.com/watch?v=0UICkF2yxqI&ab_channel=vlad9vt
   Enlil=Jahweh
   Enlil halfbroer van Enki zonen van vader AN…
   Zie bv tablet 6 over het onstaan van ons…het slaven ras.
   vergeet de bijbel ff. aub
   https://duckduckgo.com/?q=tablet+6+lost+book+of+enki&t=ffab&iax=videos&ia=videos&iai=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D4xMnRtkyq70
   De mens is hybride slaven ras….van de god AN.

   Daarom is de naam voor kinderen op veel plekken op deze aarde nog steeds ANAK…kinderen van de god an.
   anak song= https://www.youtube.com/watch?v=ibmh64itn1M&ab_channel=VivaRecords

   Daarom gebruiken we vandaag de dag nog steeds AN in velen namen..zoals ANNIE anne anne-bel n afgeleide van de BA-AL god BA-EL..BEL bull-god .
   Vertaal naar het frans BASEL…waar de NAZI-Bank zit B.I.S en je krijgt Bâle…

   Nefilim Anunnaki 8/8>https://www.youtube.com/watch?v=LXzxmHq4Wyk&ab_channel=vlad9vt
   Unexplained ancient artifacts:https://www.youtube.com/watch?v=–IHd0wi4-o&ab_channel=vlad9vt
   Did the Anunnaki Create Humans? By Billy Carson>https://www.youtube.com/watch?v=GIwnJyG0BmA&ab_channel=BillyCarson4biddenknowledge

   Als Thoth, zoon van Enki, correct is , dan moet haar bloedlijn uit het blauwe bloed in Rigel bij Orion zijn geweest?
   Enlil noemt zichzelf ’Mich-a-EL’ de draak Doder (MICH-a-bo betekent God ook in veel inheemse stammen) was een Campagne tegen de bloedlijn van zijn halfbroer Enki/Adonai. Enlil’s jaloezie over het succes van zijn broeders met zijn slaven, veroorzaakte de interessante politiek die leidde tot de ‘koninklijke’ familie van de Joden, en de ‘Genes-is van de Graal Koningen’ van de Gardner. – Ja. De Orion Koningin MAGS heette ASSARU. (De ASSA van de URU … letterlijk de koningin van SNAKE of DRAGON).
   De beste ASSSSA van URU vertrok uit UR (u) – de stad Dragon’s in Mesopotamië . Ze werd Sarah genoemd – de ASSSSA van RA, wat betekent dat De Dragon Queen (ASSSA) van RA (die de Zon God is – zonne-logo’s AN En Enki). Abram (Abraham) neemt haar mee naar Egypte, waar RA (Ptah) Enki wordt verliefd op haar, bevrucht haar, en zo begint de koninklijke Het bloed van de Joden. Wat interessant is, is de …. van de rabbijn Hij nam in hun leugens, om het feit te verbergen dat Sarah’s kinderen, die Enlil/Yahweh’s ‘stam’, de Joden, zijn in feite letterlijk de helft De rassen van zijn gehate broer Enki/Adonai/Ptah. De reden van Dit is omdat, Enlil zelf geen vermogen heeft om ziel te zijn – Een groep.
   BRON :https://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/ciencia_danwinter07.htm

   13Ik weet, waar gij woont, dáár waar de troon des satans is; en gij houdt vast aan mijn naam en hebt het geloof in Mij niet verloochend, ook niet in de dagen van Antipas, mijn getuige, mijn getrouwe, die gedood werd bij u, waar de satan woont. 14Maar Ik heb enkele dingen tegen u: dat gij daar sommigen hebt, die vasthouden aan de leer van Bileam, die Balak leerde de kinderen Israëls een strik te spannen, dat zij afgodenoffers zouden eten en hoereren. 15

   • Eind december 2024 zal U blij zijn met deze voorkennis….
    Volg Cliff : https://www.youtube.com/watch?v=84StPiCftRo&ab_channel=Clif_High
    ASK yourself…Waar komt de term blauw bloed vandaan?.Waarom zouden mensen van adellijke afkomst ‘blauw bloed’ hebben?
    Twee bloedlijnen……de RH-positieven die ongeveer 85% van de wereldbevolking uitmaken en de RH-neg die 15% uitmaken.

    Demi god Enki had n hoog kopergehalte in zijn bloed….groen/blauw bloed…omdat koper roest …en een groene kleur krijgt.
    Blauw bloed…in de volksmond koperbloed…in China noemen ze het zelfs Panda bloed.. rh-negatief bloed heeft ongeveer 0,6% van de Chinese bevolking….DUS PAS OP ALS U OP VAKANTIE GAAT…in China Vietnam Thailand ed…

    Bedenk dat 85% van alle mensen zijnn bloedgroep Rh-positief.
    info over u bloedgroep:https://atlanteangardens.blogspot.com/2018/06/rh-negative-bloodlines-in-history.html
    Het bloed van elke persoon is een van de vier belangrijkste typen: A, B, AB of O. De bloedgroepen worden bepaald door de soorten antigenen op de bloedcellen. Antigenen zijn eiwitten op het oppervlak van bloedcellen die een reactie van het immuunsysteem kunnen veroorzaken. De Rh-factor is een soort eiwit op het oppervlak van rode bloedcellen. De meeste mensen die de Rh-factor hebben, zijn Rh-positief. Degenen die niet de Rh-factor hebben, zijn Rh-negatief. Als u Rh-negatief bent, kunt u antilichamen ontwikkelen tegen een Rh-positieve baby. Als een kleine hoeveelheid bloed van de baby zich vermengt met je bloed, wat vaak gebeurt, kan je lichaam reageren alsof het allergisch is voor de baby. Je lichaam kan antilichamen tegen de Rh-antigenen in het bloed van de baby maken. Dit betekent dat je gevoelig bent geworden en je antilichamen de placenta kunnen oversteken en het bloed van je baby kunnen aanvallen.

    info:https://thephuketexpress.nl/2022/12/23/veel-buitenlanders-doneren-bloed-na-een-enorm-tekort-aan-rh-negatief-bloed-in-Phuket/
    Buitenlanders hebben een enorm tekort aan Rh-negatief in Phuket als gevolg van een toenemend aantal buitenlanders dat betrokken is geweest bij ongelukken.

 2. Ook op FN wordt er alleen maar gereuteld over de Oekraiene en de gifspuit, maar de kern van de zaak, de digitale identiteit, die nu langzaam hier en daar achter je ruggen uitgerold wordt, daar wordt niet over gerept. Maar dat is de kern van de zaak, Eindpunt Trein des Doods, Bestemming het Nieuwe Abnormaal, waar iedereen op af dendert. De permanente beklap waar je helemaal door gesnoerd gaat worden, terwijl de technologie doordreunt, om uiteindelijk mensen automatisch uit te kunnen zetten dmv de satellieten en de grafeen die constant en vereist ingespoten wordt in de bevolkingen. De 5G staat al klaar. Waarom denk je dat die er niet is in Rusland en West China?

  Alles is constante afleiding, te beginnen met de covid “pandemie”. Heel gek dat er weinig tot niets over die digitale identiteit tevoorschijn komt, zelfs links er over zijn niet functioneel. Net alsof iedereen er maar stiekem op zit te hopen. Zeg dat het niet zo is, zeg dat ik er helemaal naast zit. Of zit iedereen nu hard te grijnzen, en te appen naar Rutte?

  Wanneer komen de relevante artikelen en discussies hierover? Iemand enige input? Iemand enige interesse? Iemand maakt zich zorgen? Graag lees ik er meer over….

  • daar heb je misschien weer andere kanalen/websites over, daarom lees ik bijv. niet alleen FN, maar ook 9fornews, E.J. Bron, Xandernieuws, The Stew Peters show, Karel van Wolferen, en nog een hele hoop meer die allemaal hun ‘gebreken’ hebben of laten we zeggen een iets andere focus, maar alles bij elkaar wel een redelijk beeld van de werkelijkheid schetsen. Maar niets is perfect. Ik hoop hiermee wat geholpen te hebben.. ik ben ook niet perfect..

   • Ja dank. Ik probeer ook wel wat info op andere sites te vinden, maar FN is doorgaans bijzonder goed in het opduiken van relevante info. Maar wat me opvalt is dat zo weinig medemensen wezenlijk geinteresseerd zijn in de uitrol van die totaal griezelige Digi Id met al zijn voorwaarden en controles op alle facetten van je leven en bestaan, hier in NL. Ik las zelfs dat de schapen er al voor in de rij staan in sommige andere landen. (Ik heb dit nog niet zelf bevestigd, kon er niets over vinden.) Gelukkig kwam dat artikel van Tom Luongo en dat schepte weer wat hoop. Als de EU niet gauw overstag gaat met de onderdrukking van de bevolking, dan lopen ze inderdaad in de Schwab 4e Reich val net zoals gepland is, met alle gevolgen vandien – honger, armoe, werkeloosheid etc van al die zielige ingespoten gedigitaliseerde mensen. En ik denk niet dat het Putin enige zorgen baart. De EU heeft nu echter wel een heel duidelijke waarschuwing gekregen over het meelopen met Schwab et al. Ik denk dus eerder dat Putin zichzelf in de kaart speelt, met het opzetten van zijn eigen Reich. Weliswaar ten koste van EU en de VS, als die niet heel snel het roer omgooien nu.

    • Prima stukken van je. Samen met een aantal anderen, helaas niet veel, zie ik dit namelijk ook zo. Just tell it like it is schijnt toch moeilijk te zijn voor een hoop mensen.

  • Wij van het VB protesteren dagelijks in de onverkozen graairegering van Vivaldi tegen het Eu paspoort en de totale controle over de burgers door Zionisten zoals Suckerberg, Schwab ,Black-rock en andere totalitaristen.
   De door hen vet gesponsorde media-in België is dat D.P.G media die alle zenders en dagbladen in handen heeft plus een groot deel Nederlandse media- Deze links-liberale leugen bende krijgt jaarlijks miljoenen€ belastinggeld om de dogma’s en propaganda van de liberale maffiosi zoals RUTTE te proclameren Het ‘domme’ plebs moet dom gehouden worden met allerlei debiele tv spelletjes en sitcoms waar steeds dezelfde figuren in opdraven, andere meningen worden afgedaan als “fake news “en afgebroken door 18 jarige “facktcheckers” Idioten die gebuisd zijn op Uniefs en hogescholen

  • Als je een aantal videos op deze site gekeken had had je het geweten. En nee. Ze haten Joden en Russen. Bizar is dat het lijkt alsof hun Neo Nazisme stoelt op die groep in het Westen en de USA. Over de Holodomor in de Ukraine heeft niemand het. Het klinkt ook alsof het in de Ukraine er een beetje zo aan toe gaat als destijds in de Weimar republiek. Een specifieke groep die de topbanen heeft ingepikt, banken en niets tot weinig voor de echte Ukrainers. Dan zijn er nog de vele oorlogsmisdaden in de Donbass. Sommige van hen stoer doende tieners. Maar ook een aantal regelrechte psychopaten.

 3. “Er vinden vredesbesprekingen plaats via de Joodse elites van Dnipro, die bemiddeld hebben bij de onderhandelingen met Rusland.”

  Tja de groothandelaars in menselijk leed de Joodse nazi Bilderberg WEF trekpoppen willen vrede doen verkopen om hun besmette blazoen enigszins op te poetsen, de joden hun gang laten gaan betekent meer immigratie, meer destabilisatie van Europa waarvan de psychopathische Biden regime een strakke plasser van krijgt.

  Ik denk steeds terug dat de NAVO 3 maanden lang Belgrado aan het bombarderen waren geweest, waarom is men nu zó opgewonden over een oorlog in Europa die men lang van te voren zag aankomen, maar die van Belgrado werd expres in een verdomhoekje geplaatst allemaal om het feit dat Rusland hoe dan ook kapot gemaakt dient te worden, eigenlijk Churchill’s uitgestelde plan Operation Unthinkable.

  • Eerst het Greater Israel plan, nu het hele voormalige Khazarische rijk??? In een video getuigt iemand dat hij 1 millioen kreeg om of via Belarus of via Ukraine Rusland kapot te maken. De Bolsjevistische communistische revolutie moordde de meeste Slaven uit. Dus wie zijn die Russen vandaag de dag. En hoe kwam het orthodoxe Christendom daar tot stand. Net zo gedwongen, gepaard gaande met genocide als in NL.

 4. Dat Azov bataljon heeft behoorlijk huisgehouden tegen de Russen in Oekraïne. Het meest weerzinwekkende is, is dat die nazi’s gewoon door Washington, Brussel en consorten gesteund worden.

  • Nergens geen berichten over Russische slachtoffers en gesneuvelden alleen te vinden op de originele Russische sites. Zaterdag morgen hoorde ik op NPO Radio 1 een deskundige zeggen dat er 11.000 Russische krijgsgevangenen waren gemaakt, gewoon een spook bericht om het goede gevoel in het hoofd te behouden en voor propaganda doeleinden.

  • Klopt inderdaad. De wereld zit vol met die nepjoden die uitgewaaierd zijn over de hele wereld om vervolgens aan de knoppen te draaien.

  • Vlgs mij ging dat rijk tot helemaal in het Noorden toe. Geen gezellige mensen. Namen graag de identiteit van een ander over na die vermoord te hebben. Jacob vocht met Israel en vermoordde hem en stal zijn identiteit. Of werd er met die genen een groep nazaten gecreeerd. Alles in het geheim.

 5. Aanstaande Oekraïne-vredesbemiddelaars in de afgelopen 48 uur, waaronder premier Naftali Bennett, waren onder de indruk van de vastberadenheid van president Vladimir Poetin om door te gaan met de oorlog in Oekraïne totdat zijn doel is bereikt. Naar verluidt legde hij de basis voor massale mobilisatie en dienstplicht – zelfs de staat van beleg, indien nodig – om zijn militaire inspanning te versterken, die na 12 dagen vechten nog steeds niet voldoet aan zijn doelstellingen.

  Stijgende olieprijzen – die nu $ 139 per vat bereiken – leveren winst op voor de financiering van zijn

  https://www.debka.com/putin-mulls-mass-mobilization-to-push-his-ukraine-objectives-oil-hits-149/

 6. Zonder kennis over de toedracht van de Bolsjevistische revolutie, kijk docu Juri Lina op YT, De Holodomor een holocaust waarin 10 millioen ukrainse christenen afgeslacht werden, de verwelkoming van Hitler als redder daar, de rekrutering in NL door de Rooms Katholiek Kerk om naast Hitler tegen de Bolsjevieken te vechten, is het onmogelijk de nazis daar te interpreteren of ook maar iets te begrijpen van de sentimenten daar. MSM en comments interpreteren voortdurend vanuit wat Duitse Nazis voor Nederlanders betekenen. Inmiddels is mij helder na het kijken van de docu Hellstorm en Europe the last battle dat ook daar wij geschiedkuning besodemieterd zijn en de vele oorlogsmisdaden van USA, UK en Joodse russische bolsjevieken tot de dag van vandaag niet juridisch vervolgd zijn. Net zo min de oorlogsmisdaden van het officiele Ukrainse leger die al sinds 2014 de oostelijke republieken terroriseren. Is het plan om na de door het westen georkestreeerde coup, heel Rusland te vernietigen tbv specifieke groepen in de wereld? Al tientallen jaren voorspeld en dat soort intenties al veel langer te lezen. De Ukraine door Kolomoisky gezien als tweede joodse staat. Netanyahu die daar de Krim voor ogen voor had. Huisvessting van vele joodse settlers die in de West Bank wonen, zonder die terug te geven aan de Palestijnen, waardoor een Palestijnse staat gewenst is, maar onmogelijk realiteit kan worden. Van een gatenkaas maak je geen homogene staat.

 7. Als het klopt dat het om lithium gaat, dan is het “follow the money” en dan is dat waarschijnlijk (onder meer) een reden waarom Israel op de sabbat naar Rusland vloog. Lees de posting van Brunhilde:

  Brunhilde maart 9, 2022 at 16:15
  “Het gaat niet meer over olie of gas maar over de lithiumproduktie (nodig voor de 4e industriele revolutie van Klaus Schwab en klimaat) in vnl Oost Oekraine (lithiummijnen). Investeerders zijn o.a. European Lithium cy en Petroconsulting cy. gevestigd in Australia en Oostenrijk. Servie beschikt ook over een ruime voorraad maar (milieuactivisten) wil absoluut geen lithiummijnbouw ivm verwoesting landschap. Speciale toestemming voor mijnbouw was gegeven vanuit Kiev zonder openbare aanbesteding! Niet zo democratisch toch. Er is een gigantische behoefte aan dit mineraal op korte termijn anders is The Great Reset mislukt. De prijs van dit mineraal is gigantisch ah stijgen op de wereldmarkt en dat weet Poetin. Het oostelijk deel Donetsk e.a. zijn nu onafhankelijke pro russische staten met zicht op gigantische inkomsten van de produktie van lithium.”

  Als dit klopt, dan is het alles bij elkaar wel duidelijk wie er allemaal onder 1 hoedje spelen. Joden – Schwab – Putin – Vrij metselaars – Digitale identiteit – Oekraiene mineralen – deep state – etc. Wsch krijgt Zelensky ook een paar stuivers toegeschoven voor zijn toneel. En dan kunnen we net zo goed van de planeet afspringen, want het heeft geen zin meer om nog te gissen naar wat er aan de hand is – de digitale identiteit en de gifspuiterij gaan gewoon door, ondanks de gruwelijke ellende die het gaat veroorzaken. Maar ja, de schapen hebben het altijd zo gewild. Ze staan wederom in de rij. Deze keer voor de Digiteit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in