Russische troepen in het rood - Strijdkrachten van Oekraïne in het blauw gestreept op de foto rechts.

Zoals de voormalige Oekraïense premier Mykola Azarov via de social media heeft laten weten, hebben eenheden van Donetsk en Lugansk – DPR & LVR – samen met Russische strijdkrachten op het laatste moment roet in de plannen van de NAVO gegooid:

 1. Rusland was al sinds december 2021 op de hoogte van de plannen van de NAVO om vier militaire brigades (twee te land, een ter zee en een in de lucht) op Oekraïens grondgebied in te zetten, bericht Unser-mitteleuropa.com.
 2. Eén luchtbrigade met het vermogen kernkoppen te dragen.
 3. De NAVO wilde tijdens de vergadering van de VN-Veiligheidsraad in de zomer van 2022 overeenstemming bereiken over de troepeninzet. Tegen het eind van het jaar zouden zij een conflict uitlokken en een grootscheepse militaire actie met kernwapens tegen Rusland beginnen.
 4. De Russische regering besloot een einde te maken aan deze situatie en de zaken in Oekraïne recht te zetten.
 5. Nu pas is het mogelijk geworden om inlichtingengegevens te publiceren over de voorbereiding van een provocatie gevolgd door een aanval en de vernietiging van de bevolking op het grondgebied van de Volksrepublieken Donetsk en Loehansk.
 6. De Oekraïense strijdkrachten onder leiding van de Nationale Bataljons maakten zich op om op 25 februari 2022 een militaire operatie in de Donbass te beginnen.
 7. Donetsk, Lugansk en verschillende andere steden zouden in eerste instantie niet ingenomen, maar omsingeld worden. Een blokkade van de bevolkingscentra was gepland voor de “volledige zuivering”.
 8. Poetin is de plannen van Kiev en het Westen letterlijk één dag voor geweest. Een dag voor het begin van de oorlog ter uitroeiing van de Russischtalige bevolking in de Donbass werden beslissingen met verstrekkende gevolgen genomen.
 9. Waarom zijn zij zo hysterisch? Want alles stond klaar om het grondgebied in te nemen, maar plotseling, een dag te vroeg, begonnen eenheden van de LVR en de DPR, gesteund door Russische troepen, in actie te komen.
  Werd de Turkse aardbeving door de mens veroorzaakt? Nou, de technologie bestaat

Tot zover de uitspraken van de oud-premier. Zij verklaren de wanhopige oorlogspropaganda van het “Keizerrijk der Leugens” (Poetin).

Opmars frontsituatie: Russische aanvalswiggen vanuit het noorden en zuiden in oranje. Oekraïense strijdkrachten ertussen in het blauw.

Van de ongeveer 200.000 troepen aan beide zijden richten de voornaamste Oekraïense troepen zich in het oosten tegen de Volksrepublieken Donetsk en Loehansk. Daaronder bevonden zich neonazi-bataljons, zoals het beruchte Azov-bataljon, waarvan de emblemen nog steeds versierd zijn met runensymbolen, zoals de wolfsangel van de vroegere SS-divisies:

Maar niet voor lang: wat weer mocht herrijzen dank zij Atlantische beschermheerschap, zal spoedig tot zijn definitieve en abrupte einde komen dank zij Russische krachten. Binnenkort zal er een eindschoonmaak zijn.

Einde van de neonazi-huurlingen van het Westen

De Oekraïense strijdkrachten in de Donbass zitten nu in de val: een uitbraak naar het Westen is niet meer mogelijk, zelfs zonder dat de Russische aanvalswiggen zich al verenigd hebben. Een dergelijke uitbraak zou doeltreffend gestopt worden door artillerievuur en het bestaande Russische luchtoverwicht.

Overigens strekt de hele frontlijn zich uit over 3.000 km. De eerste fase van de speciale operatie om Oekraïne te demilitariseren en te denazificeren was gepland voor 10 dagen. Deze zijn nog niet bereikt, maar aan het nazi-spook zal spoedig een einde komen!


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Heldhaftig Oekraïne: meisjes met molotovcocktails om Russen te verbrandenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOrban: “Ik zie dat links aan de kant van de oorlog staat, omdat zij ons er in willen meeslepen”
Volgend artikelUitgelekt regeringsdocument : Meer dan 40% Oekraïens grondgebied door Russisch leger veroverd; 75% van Oekraïense militairen vernietigd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Ik hoorde net van een kennis dat mensen zich gemeld hebben als gastgezin voor onderdak. Vast 3x ingespoten vaxxies, als de dood voor vax-vrijen, lekker klokken geluid, en nu halen ze de 8 jarige nazi-jochies met kaloshnikov training binnen, en de snoezige meiskes met molotovjes in hun roze my-little-pony rugzakjes, naar de achtertuintjes van NLlalaland, om daar lekker te voetballuh met de gevaxte kindjes. Wat zijn er toch weer een hoop do-gooders luid aan het roffelen!

  https://www.nu.nl/spanningen-oekraine/6187711/5000-nederlandse-gastgezinnen-melden-zich-voor-initiatief-onderdak-oekraine.html

  • Ik zou eens moeite doen elders je info te halen, die de info op deze website ondersteund. Kijk om te beginnen eens de docu Donbass 2015 of 2016 van Anne Laure Bonnet. Een oorlog die al ruim 8 jaar duurt, na een westers georkestreerde coup van Ukraine, waar delen van de Ukraine het niet mee eens waren, die aangesloten wilden blijven bij Rusland. Broeders van elkaar. Iets wat jij niet kan begrijpen kennelijk. 11 amerikaanse biolabs aan de grens van Donbass. Constant sprayen met pathogenen van lokale bevolking oa via operatie Seaspray ook vanaf schepen. De USA viel ontelbare soevereine landen in en vermoordde millioenen burgers. De wereld staat erbij en kijkt ernaar. En nee ik ben geen fan van Putin. De docu van Juri Lina over de Bolsjevistische revolutie, de docu Hellstorm, Europe the last battle, maar ook de Holodomor in de Ukraine, uitgevoerd door joodse bolsjevieken hebben me duidelijk gemaakt dat gewone burgers nooit de waarheid verteld wordt en zij voortdurend gemindprogrammed worden om de leugen to waarheid te bombarderen. Persoonlijk ben ik klaar met dit alles. Kijk Donbass. Misschien heb je nog wat gevoel in je donder.

  • Beste Greetje-wakker,
   Noem dan de punten die volgens jou niet kloppen
   Ik stel voor dat je dan met alternatieve info komt die de info hier weerspreekt.
   Maar dan wel info die verifieerbaar is en geen MSM propagande.Dus graag de bronnen bij voegen)
   Het is opvallend dat al die reaguurders die content op de alternatieve media afzeiken, zelf geen lezenswaardige reacties plaatsen, geen onderbouwing, geen bewijzen enz.
   Alleen hun gal spuwen en persoonlijke mening verkondigen.

 2. oekraiense-strijdkrachten-en-azov-bataljon-in-donbass-staan-op-het-punt-van-omsingeling/

  dit zei ik twee dagen geleden lol LMAO

 3. Wie uit zijn hoofd kan gaan, kan niet beinvloed worden.
  Wie niet beinvloed kan worden, ziet de waarheid.
  Die waarheid hoef je niet te zoeken die komt naar je toe.
  Prima werk van de mind-fuckers, die hebben bij jullie een perfecte job gedaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in