Moslimterrorisme werkt: leerkrachten durven geen Mohammed cartoons te vertonen na onthoofding leraar in Frankrijk

8

Leraren in Noorwegen zijn bang om Mohammed-cartoons te laten zien tijdens “vrijheid van meningsuiting”-lessen, vooral nu na de moslimonthoofding van de Franse leraar Samuel Paty, die zulke beelden had laten zien.

“Een recent onderzoek heeft aangetoond dat Noorse leraren steeds meer op hun hoede zijn voor onderwerpen die als controversieel worden beschouwd, zoals de beruchte Mohammed-cartoons en de vrijheid van meningsuiting.

Bijna de helft van alle ondervraagde leraren in Noorwegen vond het zeer moeilijk om leerlingen te onderwijzen over onderwerpen die beledigend kunnen zijn. Een op de drie is onder andere bang om karikaturen van de moslimprofeet Mohammed te laten zien tijdens de lessen, uit angst voor de gevolgen”, meldt Sputnik.

Ondertussen heeft de moord op Paty ervoor gezorgd dat de linkse The New York Times een andere angst uitdrukt: dat “islamofobie” zal toenemen in Frankrijk.

Als de Times een “fobie” in de ware zin van de term zou bedoelen – een “angst” – zou de krant correct zijn, hoewel het effect, opnieuw, ver buiten Frankrijk reikt.

Zoals de Noorse lerarer Kjersti Marie Heldaas. Onlangs geïnterviewd door RT:

“Na de moord op Samuel Paty heb ik besloten [de cartoons] absoluut niet te laten zien, omdat ik me kwetsbaar voelde; ik voelde dat mijn beroep op dat moment werd aangevallen, en de vrijheid van meningsuiting werd aangevallen…

En ik wilde andere manieren vinden om mezelf te uiten en hetzelfde doel te bereiken met mijn onderwijs. Omdat de karikatuurtekeningen niet het doel zijn; ze zijn slechts een deel van de kritiek op een religie”.

In werkelijkheid is het “doel” van de moslims om “onislamitische” uitdrukkingen tot zwijgen te brengen door het afdwingen van een de facto sharia-spraakcode. En, missie volbracht – ten minste gedeeltelijk.

  Coronavaccin na 3 maanden zinloos: Antilichamen verdwijnen, virus muteert - met bijwerkingen 

In feite, zoals wordt vermeld, zegt 60,2 procent van de Noorse leraren dat ze geen Mohammad cartoons in de klas zouden laten zien, en 37,2 procent zegt dat ze in een “grote” of “zeer grote” mate bang waren voor de gevolgen van het tonen van Mohammad cartoons.

Zo opent Jihad Watch-eigenaar Robert Spencer zijn artikel over deze kwestie met de opmerking: “Terrorisme werkt. Daarom blijven we er zoveel van zien”. Dit is helaas maar al te waar met betrekking tot het bereiken van islamitische doelen.

Of het nu hier in Nederland, in Noorwegen of ergens anders is, het probleem is dat te veel mensen worden geregeerd door hun angsten; “The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing”, om de Ierse filosoof Edmund Burke te parafraseren.

Een ander probleem is de misleiding van de jeugd. Lerares Heldaas noemt bijvoorbeeld de haat-spraakwetten van haar land, maar ook “vrijheid van meningsuiting”. Maar het hebben van zulke wetten betekent dat er per definitie geen “vrijheid van meningsuiting” is, maar dat er een reeks grenzen zijn waarbinnen men wettelijk commentaar mag geven.

Wat er echt aan de hand is in het Westen, is een botsing van culturen: de moslims proberen de grenzen van de westerlingen te vervangen door hun eigen grenzen.

Vertolkster: “De vluchtelingen haten ons, ze zijn van plan ons te islamiseren”

Vorig artikelDuitse politie: bij migranten zeven kleuren bagger schijten – en bij huisbezoek bij echtpaar met klein kind krachtig optreden
Volgend artikelVK belooft iedereen die straks aan ernstige Covid-vaccin bijwerkingen lijdt 135.000 euro te betalen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Vreemd is het beslist niet dat leraren en politiemensen angst hebben om op te treden tegen gebeurtenissen en feiten die hun rechtsgevoel ernstig aantasten.
  Ze staan immers alleen:
  de schoolbesturen laten hen vallen en de overheid nog meer.
  Deze laatste verrotte, corrupte bende zal ze onmiddellijk strafrechterlijk vervolgen bij vermeende wetsovertredingen, die tegenwoordig immers zeer gepleegd worden op dit gebied.
  En als je dan een gezin met kindertjes achter je hebt staan, slaap je daar nog wel een nachtje over.
  De schuld ligt dus NIET bij leraren en politiemensen die zich op zéér ernstige wijze tégen hun wil onder druk gezet voelen, maar bij de verantwoordelijken:
  de verraders van de overheden, de schoolbesturen en politieleidingen.
  Niet het minst in Nederland.

  • Ik heb vast mijn 30cm lange keukenmessen geslepen en nog wat ketting sloten liggen.
   Zal het genoeg zijn om mij voor te bereiden op wat gaat komen?

  • Hoeveel Nederlanders zullen er een kist met munitie en handgranaten hebben liggen in de schuur en nog wat AK-47 hebben liggen in huis.om zich te verdedigen.?
   Wat denk je zelf?

   • Ik ben graag een beetje realistisch i.p.v. allerlei stoere babbeltje zoals , we schoppen ze er uit en we gaan ze te pakken nemen.
    Die tijd is voorbij.
    Het zal er op neer komen dat het ieder voor zich is en god voor ons alle.
    Op je buren hoef je niet te rekenen als het er op aan komt, ik weet niet eens hoe ze heten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in