Volgens de informatie die de nationale en immigratiekritische EU-fractie Identiteit en Democratie heeft ontvangen, heeft de Unie 36,5 miljoen euro uitbetaald aan een aantal groepen die banden hebben met de Moslimbroederschap, een terroristische organisatie in verschillende landen. Op de agenda van de groepen staat de islamisering van Europa. – Een enorm schandaal, zegt Joachim Kuhs van de ID-groep.

De cijfers kwamen naar voren toen de vice-voorzitter van de ID-groep, Nicolas Bay, het Financial Transparency System van de EU voor de jaren 2014-2019 doorzocht.

Gedurende deze vijf jaar is er 5.422.678 euro betaald aan het European Network against Racism, een overkoepelende organisatie voor zogeheten niet-gouvernementele organisaties in de lidstaten van de Unie. Onder de leden van het netwerk is het Forum of European Muslim Youth and Student Organizations, FEMYSO, dat in 2015 door de Duitse Bondsdag is geclassificeerd als een frontorganisatie voor de Moslimbroederschap.

FEMYSO treedt op zijn beurt op als een lobbyorganisatie in Brussel. Zij protesteerden in 2019 onder meer tegen het feit dat de Europese Commissie geen voldoende grote ‘diversiteit’ had en daardoor ‘extreemrechts’ was.

Uitgever van ‘Charlie Hebdo’: “Linkse intellectuelen zijn collaborateurs van het islamisme”

Bedreigingen voor de democratie

Tot de lidorganisaties van FEMYSO behoren onder andere kopieën van de Moslimbroederschap zoals de Jeunes Musulmans de France, Young Muslims UK, Islamic Foundation en Milli Görus. Deze laatste radicale Turkse niet-gouvernementele organisatie wordt door de Duitse politie beschreven als een tak van de Moslimbroederschap die de democratische grondwet wil ondermijnen.

  Globale opwarming: de aarde wordt groener

Een andere organisatie onder FEMYSO is Muslim Youth in Germany in Duitsland, die, na als een gevaar voor de Duitse democratie te zijn geclassificeerd, onder bewaking is geplaatst. De organisatie organiseert regelmatig evenementen met sprekers die banden hebben met de Moslimbroederschap en dient als rekruteringsbasis voor de versie van de politieke islam van de broederschap.

Nog eens vijf miljoen euro ging naar Islamic Relief in die periode, ook een frontorganisatie voor de Moslimbroederschap, en iets meer dan een miljoen naar British Muslim Aid, dat werkt voor een sharia-staat in Europa. Deze laatste groep heeft ook banden met Hamas.

Daarnaast is 24 miljoen euro besteed aan diverse projecten waarbij islamistische propaganda een rol speelt, onder andere ter bestrijding van “islamofobie”.

In totaal heeft de EU in de periode van vijf jaar 36.523.142 euro aan de organisaties uitbetaald. “Onaanvaardbaar”, zegt Nicolas Bay, die er ook op wijst dat het geld van de Europese belastingbetalers wordt gebruikt om de groepen te versterken en hun radicale islam ideeën te verspreiden.

Islamisten nemen steeds meer Franse districten over: pact tussen linkse partijen en islamisten

Vorig artikelBlack Lies Matter, deel 2
Volgend artikelDeense minister van Immigratie geeft toe dat het integratiebeleid een “fiasco” is – eist remigratie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in