De informatie over onregelmatigheden en bedrog in de nasleep van de Amerikaanse presidentsverkiezingen eerder deze maand heeft Facebook ertoe aangezet om een geheim intern systeem te gebruiken om de verspreiding van wat volgens het platform “desinformatie” is tot een minimum te beperken.

Volgens The New York Times heerste er na de verkiezingen paniek op Facebook toen artikelen in alternatieve media en groepen op het platform melding maakten van de wijdverbreide verkiezingsfraude die president Donald Trump nu probeert te ontrafelen.

Om de verspreiding te beteugelen, zou Facebook zijn algoritmen noodgedwongen hebben aangepast. Tegelijkertijd heeft deze verandering ertoe geleid dat de artikelen van de systeemmedia een extra impuls en een grotere verspreiding hebben gekregen.

Vóór de paniekprocedure van Facebook waren de betreffende verkiezingsfraude artikelen op dat moment het populairst in omloop. Volgens het platform zouden de veranderingen niet permanent zijn, hoewel sommige werknemers dat wel zouden willen.

Gebrek aan informatie kan Biden president hebben gemaakt

Onlangs bleek ook dat de censuur van de platforms en de mainstream op de schokkende onthullingen van The New York Post over Joe Biden en zijn zoon Hunter in de aanloop naar de verkiezingen veel Democraten ertoe zouden hebben gebracht niet op de linkse presidentskandidaat van de partij te stemmen indien ze van de kwesties hadden geweten.

Media’s verduistering en censuur hebben Biden de overwinning gegeven

  Black Lives Matter Afro-Amerikaan in de VS: "Kill all white babies!"
Vorig artikelJoe Biden belooft amnestie voor 11 miljoen illegalen
Volgend artikelMoslimterreur in Zwitserland: moslima valt vrouwen aan met mes
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Als zoiets gebeurt, dan Facboek raken waar het pijn doet.
    Forse boete–geen beroep op uitspraak–en twee maand geen advertenties mogen plaatsen. Wereldwijd.

  2. Facebook heeft ons de mond willen snoeren de daders achter dat spel moeten op gepakt worden en facebook van internet afhalen en dat zelfde geld ook voor twitter zij zijn medeplichtig aan de vele doden door de injectie wij mochten de mensen niet berichten dat het een dodelijke injectie betrof.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in