Moslimmigranten zijn drie keer zo duur als andere niet-westerse immigranten: begaan meer criminaliteit en werken minder

1

Migranten uit moslimlanden kosten drie keer zoveel als immigranten uit andere niet-westerse landen zonder moslimachtergrond. De verklaring is afkomstig van het Deense ministerie van Financiën en wordt gepresenteerd in een persbericht van de minister van Buitenlandse Zaken en Integratie Mattias Tesfaye.

In Zweden worden geen statistieken over immigrantencriminaliteit gerapporteerd. De minister Morgan Johansson (Sociaal Democraten) beweerde vorig jaar in het dagblad Expressen dat: “Een rapport over geregistreerde misdaad en de herkomst van individuen zou geen kennis toevoegen met het potentieel om de Zweedse samenleving te verbeteren”. In Denemarken wil de regering echter zowel statistieken bijhouden als publiceren om evenwichtige en doelgerichte maatregelen te kunnen nemen, meldt Samnytt.

Uit berekeningen van het ministerie van Financiën blijkt dat een gemiddelde moslimimmigrant de Deense belastingbetaler drie keer zoveel kost als andere immigranten uit niet-westerse landen.

Moslimimmigranten plegen meer geweldsdaden

De moslimimmigranten komen naar Denemarken vanuit in totaal 24 landen, voornamelijk uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika, alsmede Pakistan en Afghanistan (de zogeheten MENAP-landen) en Turkije. Immigranten uit deze landen zijn sterk oververtegenwoordigd in termen van criminaliteit in vergelijking met immigranten uit in totaal 190 andere niet-westerse landen, zo blijkt uit de cijfers van Danmarks Statistik.

In 2019 werden in Denemarken in totaal 5.016 niet-westerse criminele immigranten veroordeeld. Hiervan heeft 80 procent een islamitische achtergrond. Somaliërs, Libanezen, Turken en Irakezen zijn het meest crimineel actief, meldt Den Korte Avis.

Somaliërs en Libanezen werken het minst

Een kwart van alle veroordelingen van niet-westerse immigranten betreft geweldsdelicten. Immigranten uit moslimlanden zijn daar ook dominant. Maar liefst 85 procent van de geweldsdelicten die door niet-westerse immigranten worden gepleegd, wordt gepleegd door mensen van islamitische afkomst.

  Gedwongen vaccinatie-wet in Denemarken gecanceld na publieke protesten

Wat betreft werk onder niet-westerse allochtonen in Denemarken blijkt uit het onderzoek dat moslims in mindere mate werken dan mensen zonder moslimachtergrond. Het minst werken Somaliërs en Libanezen, waarvan meer dan 60 procent werkloos is, aldus het Deense dagblad Den Korte Avis.

Deense politica: “Immigratie van moslims heeft Denemarken veel meer schade berokkend dan dat het ons ten goede is gekomen”

Vorig artikelLuxueuze asielreis: negen Irakese “vluchtelingen” vlogen met Swarovski Airline van Istanbul naar Parijs
Volgend artikelNGO-“Hulporganisaties” aangeklaagd voor mensenhandel
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

 1. Zo’n slordige 40.000 jaar terug wilden mensachtigen wat landbouw/veeteelt gaan bedrijven; om dat mogelijk te maken, ontstond het social gen (geweten) in mensachtigen.

  In Arabische landen is inteelt/incest altijd “normaal”geweest. Ouders van Toetancammon waren broer en zus, Cleopatra was met haar broer getrouwd, en de laatste 2000 jaar is er niets veranderd; integendeel, door islam is het alleen maar erger geworden.

  Maar moedertje natuur beschermt zichzelf.
  Resultaat van extreme inteelt: laag IQ en verdwijnen/ zwaar beschadigen van geweten.
  Dat is ook de reden dat moslims zo makkelijk extreem geweldadig en wreed zijn.

  Maar juist door dat gedrag zetten ze veel haat; en zullen ze op een gegeven moment totaal vernietigd worden; dan is de wereld beter en schoner.

  Ook omdat ze te stom zijn om voor de duvel te dansen–anders zouden ze geen moslim zijn- geen scholing en moraalloos; dus parasiteren.

  Maar dat duurt nooit zo lang; zie Libanon; eerst een rijk land, nu failliet. Dus rennen de gekkies weer naar andere landen.

  Zelf iets opbouwen, leren, werken: nee dat kunnen en willen ze niet
  gewoon terugtrappen naar de Sahara.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in