Statistisch gezien is het misschien wel de donkerste kant van de massa-immigratie: wreedheid tegen dieren. Er zijn geen betrouwbare cijfers – maar er zijn steeds meer schokkende “incidenten”. De slachtoffers zijn voornamelijk honden, die in de islam van nature als “onrein” worden beschouwd.

De zaak van de Franse buldog ‘Bonny’ heeft in februari 2018 heel Duitsland opgeschrikt. In Straubing (Oost-Beieren) gooide een Syriër, die naar eigen zeggen “boos” was, de 10 jaar oude teef van de derde verdieping uit het raam. De viervoeter overleed iets later in het dierenziekenhuis Regensburg, meldt Anonymousnews.

Blijkbaar moest de oorsprong van de hondenmoordenaar worden verhuld. De meeste regionale en landelijke media stelden zich graag tevreden met de door de politie gemelde daderkenmerken: “man”, “27 jarige”. Daarop verbroken de helpers van de dierenreddingsdienst Niederbayern hun zwijgen: Op hun Facebook-pagina kondigden ze aan dat de dader een Syriër was. Tijdens zijn verhoor verklaarde de Merkelgast dat hij “boos was geworden” door de aanwezigheid van de, volgens islamitische interpretatie, onreine hond.

Wat begrijpelijk lijkt voor zover de koran zegt: “Als moslim moet men geen hond in huis houden. Het houden van een hond is een van de redenen waarom engelen een huis niet binnenkomen”. Contact met het speeksel van de hond is absoluut taboe. Moslims die gaan bidden en in contact zijn gekomen met een hond moeten de rituele wasbeurt herhalen.

Daarom heeft de Duitse bondspresident Frank-Walter Steinmeier de Iraanse president “van harte gefeliciteerd” met de veertigste verjaardag van de revolutie”, ook in naam van “mijn landgenoten”, waar het uitlaten van honden binnenkort verboden zal zijn en met maximaal 60 zweepslagen gestraft zal worden.

  EU-commissaris roept op tot meer Afrikaanse immigratie om demografische achteruitgang op te lossen

In de islam worden honden beschouwd als “grote ratten”

Wrede dierenmishandeling heeft een lange traditie in islamitische landen. Boven alles zijn honden het slachtoffer. Ze worden beschouwd als “grote ratten”. In Duitsland wonen ongeveer 10 miljoen hondenbezitters. U moet goed op uw viervoeter letten!

Nog niet zo lang geleden was er een video op social media in omloop die liet zien hoe “jeugdigen”, herkenbaar met een migratie-achtergrond, aan de oevers van de Elbe in Dresden berserk  gingen en honden schopten. De beelden werden op 10 mei 2018 (Hemelvaartsdag) genomen.

Nog maar een paar weken eerder had een bericht uit Nederland bij de ongelovigen in Duitsland verbijstering veroorzaakt: een 26-jarige Syriër schreeuwde in extase “Allahu Akbar” en doodde met een bijl een politiehond in Schiedam, een buitenwijk van Rotterdam.

In de Belgische stad Turnhout (provincie Antwerpen) werd een man tijdens een wandeling in het park door vijf jonge mannen – volgens hem buitenlanders – wegens zijn hond gemolesteerd. De hond stinkt, zeiden ze.

Toen de eigenaar zich verweerde, werd hij bewusteloos geslagen. Hetzelfde gebeurde met een vrouwelijke hondenbaasje in Wenen: de 54-jarige werd door een Somalische moslima voor haar tuinpoort mishandeld en moest met een gecompliceerde kniebreuk naar het ziekenhuis. “Je hond is onrein”, zou de Afrikaanse asielzoekster volgens mediaberichten gezegd hebben.

Extreem hoog aantal niet gemelde gevallen

Er zijn vrijwel geen betrouwbare gegevens over de veronderstelde aanzienlijke toename van het aantal gevallen van dierenmishandeling als gevolg van massale immigratie. Het aantal niet gemelde gevallen is waarschijnlijk extreem hoog. Een laatste cijfer dat überhaupt beschikbaar is, is te vinden in een uitwerking door de wetenschappelijke dienst van de Duitse Bondsdag van 2018, waarin, met betrekking tot het Bundesamt für Statistik 771, relevante strafvervolgingszaken werden gemeld in 2016. Het zijn altijd alleen “incidentele gevallen” die onder de aandacht van het publiek komen. Zij werpen een schijnwerper op een fenomeen dat in de media zoveel mogelijk in de doofpot wordt gestopt. Net als tegenwoordig:

  • In het Kinzigtal (Zwarte Woud) hebben twee West-Afrikanen volgens de politie aan een bosrand bij de B 33 tussen Hasach en Hausach een geit gegrild boven brandend sprokkelhout. Uit het onderzoek blijkt dat het dier op wrede wijze zonder verdoving is geslacht.
  • Op een weiland bij Klein Ilsede (Nedersaksen) hebben onbekenden vijf zwangere schapen gedood en het vlees in vuilniszakken weggesleept.
  • Voor het Maagdenburg Centraal Station beet een 16-jarige zwarte Afrikaan een duif meerdere malen in het hoofd. Pas op verzoek van de politie liet de dierenbeul zijn stervende slachtoffer los.
  Zweden op “rand van burgeroorlog” door welig tierend geweld van migranten, waarschuwt expert

In de loop van de voortschrijdende islamisering van Europa is het waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd totdat er in dit land net zoals in het Britse Manchester pamfletacties voor “openbare reinheid” worden uitgedeeld: “Dit gebied is de thuisbasis van een grote moslimgemeenschap. Toon respect voor ons en onze kinderen en beperk de aanwezigheid van honden in het openbaar”.

15 Marokkanen verkrachtten ezel – ezel neemt wraak

Vorig artikelDe oorlog tegen blanke vrouwen: Hoe feminisme & diversiteit schadelijk zijn voor hen
Volgend artikelLinksgroene klimaatleugen ontmaskerd: De waarheid is dat we op weg zijn naar een nieuwe ijstijd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in