Weer een typische messenmoord volgens het bekende Sharia-patroon. Deze keer in Bielefeld. Omdat een Turkse vrouw de tirannie en het geweld van haar partner niet meer kon doorstaan en van hem scheidde, heeft de 42-jarige Süleyman G. volgens verschillende berichten in de media de keel van zijn twee kleine kinderen in bed doorgesneden. Tag 24 meldt dat het meisje (2) en de jongen (1), volgens WDR2-informatie, vreselijk waren mishandeld. Sommige ambtenaren waren niet meer in staat om te werken na het zien van de dode kinderen.

Foto ter illustratie

Verder schrijft de Tag24 over de achtergrond van het bloedbad: “De man zou kort voor de dood van zijn kinderen uit het gemeenschappelijke appartement zijn gevlucht. Waarschijnlijk heeft hij de vrouw meerdere malen geslagen. Politieagenten zijn keer op keer ingezet”. Het gezin woonde in een huis met zes woningen op de Ziegelstraße in het oosten van het centrum van Bielefeld.

Volgens verdere informatie in de krant mocht de vader na de scheiding zijn kinderen blijven zien. “De verdachte heeft hier blijkbaar gebruik van gemaakt om hen te doden”.

Het Westfalenblatt meldt dat de 42-jarige Turk, die in een Turks restaurant werkte, heeft geprobeerd zelfmoord te plegen. Volgens de krant vond de politie de vader bedekt met bloed en niet langer aanspreekbaar achter de open flatdeur in de gang van een klein gelijkvloers appartement. Volgens de informatie van Westfalenblatt had de man zijn polsen op beide armen opengesneden. Eerder had hij een noodoproep gedaan en tegelijkertijd de moord op zijn kinderen gemeld. Volgens berichten in de media is hij buiten levensgevaar.

  De haat tegen blanken moet serieus genomen worden

De politie van Bielefeld schreef op 11 maart 2019 over de zaak:

Nadat op zondag 10.03.2019 de moordcommissie “Ziegel” het onderzoek naar een moord in de Ziegelstraße heeft aangevat, is het resultaat van de autopsie beschikbaar. Uit de autopsie van de twee omgekomen kinderen bleek dat snijwonden de doodsoorzaak waren. De gezondheidstoestand van de ernstig gewonde verdachte was aanvankelijk gestabiliseerd, maar blijft kritiek. Omdat hij niet aanspreekbaar is, is het motief onduidelijk. Volgens de eerste bevindingen is hij nog niet eerder bij de politie verschenen.

Dit is in flagrante tegenspraak met een bericht van de Neuen Westfälischen “Pas onlangs zou de moeder de 41-jarige uit het appartement hebben gegooid. Politieoptredens in verband met ‘huiselijk geweld’ zouden daar al hebben plaatsgevonden. Het Openbaar Ministerie en de politie spreken echter in een gemeenschappelijk verklaring over het feit dat de 41-jarige nog niet bij de politie bekend was”.

Inmiddels heeft de politie echter bevestigd dat er een “begeleidingsgesprek met de moeder met een huiselijk geweld-beambte was geweest, maar er geen politie-interventieredenen aanwezig waren”. In gewone taal. De politie was vooraf gewaarschuwd. Nogmaals zijn de autoriteiten er jammerlijk in gefaald om een vrouw te beschermen.

Vorig artikelDuitsland: Antifa slaat Corona-demonstranten het ziekenhuis in
Volgend artikelMigranten keren zich steeds vaker tegen hun helpers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in