Moslimactiviste schopt rel over “witte geprivilegieerde man” – door politie gearresteerd en vliegtuig uitgekickt

1
© Twitter / Facebook

Een islamitische lastpak werd van een vlucht van American Airlines gekickt en bracht vier uur in arrest door nadat ze een eerste klas passagier herhaaldelijk had lastiggevallen omdat ze boos wat dat hij sneller aan boord ging dan haar wegens vermeende “witte privilege”.


Het incident begon toen de klaagmoslima Al-Khatahtbeh er van overtuigd was dat de andere passagier die PreCheck was ingeschreven, een “white privilege”, een bevoorrechte blanke behandeling kreeg omdat hij door de veiligheid mocht gaan terwijl zij haar schoenen moest uitdoen.

Dit leidde tot een mondeling meningsverschil dat door de terminal tot in het vliegtuig verderging waar Al-Khatahtbeh bovendien de passagier filmde.

De man deed zijn beklag en het cabinepersoneel greep in met het verzoek aan de moslima het vliegtuig te verlaten, wat ze weigerde. Tegen een politieagent die aan boord van het vliegtuig kwam om met de vrouw te praten, zei ze dat ze blij was om het vliegtuig te verlaten, zolang ook de man met wie ze een geschil had van boord ging.

Uiteindelijk werd Daulatzai gehandboeid afgevoerd.

Moslima eist dat twee hondjes aan boord verwijderd worden – wordt zelf het vliegtuig uitgekickt

  De boodschap van extreem links: "Eet de rijken"
Vorig artikelGedwongen vaccinatie-wet in Denemarken gecanceld na publieke protesten
Volgend artikelMacron: “Voor elk Europees land dat demografisch verdwijnt, verschijnt in dezelfde periode een Afrikaans land”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in