Georgia provincie die Dominion-stemsystemen gebruikte, vindt 1.643 extra stemmen voor president Trump na handmatige hertelling

0
646

De verkiezingsambtenaren in de provincie Floyd, Georgia – waar Dominion Voting stemsystemen werden gebruikt – meldden dat ze maandag meer dan 2.600 extra stembiljetten hadden gevonden nadat een hertelling was bevolen.

Newswars meldt dat een voorlopige handmatige telling 1.643 extra stemmen voor President Donald Trump, 865 voor Joe Biden, en 16 voor Jo Jorgensen opleverden.

Provincie Floyd Republikeinse Partij voorzitter Luke Martin vraagt zich af of dezelfde fout mogelijk zou kunnen worden gevonden in andere grotere jurisdicties, zoals de provincie Fulton, de thuisbasis van het dichtbevolkte Democraten bolwerk Atlanta.

“Het is eng dat dit gebeurde in de provincie Floyd. Stel je voor hoe de cijfers eruit zouden kunnen zien in plaatsen als de provincie Fulton”, verklaart Martin.

Volgens The Coosa Valley News, wordt er ook door provinciale verkiezingsfunctionarissen gemeld dat nadat een streepjescodescanner op een machine kapot was gegaan toen de stemmen binnenkwamen op 24 oktober, ze naar een tweede scanner werden gebracht waar ze vervolgens verkeerd werden gescand.

The Coosa Valley News benadrukt nog een ander probleem in de provincie Floyd: “Er werd ook gemeld dat meerdere voorlopige stembiljetten meer dan eens werden geteld. Er zouden slechts 141 ingeleverde stembiljetten moeten zijn geweest, maar 216 werden geteld”.

Terwijl er meer dan 1.500 eerder onontdekte stemmen voor Trump waren, meldt The Atlanta Journal-Constitution dat de president slechts ongeveer 800 netto stemmen in de staat erbij krijgt.

Op maandag werd door de staatssecretaris van Georgia een verkiezingsonderzoeker naar de provincie Floyd gestuurd om te weten te komen hoe de kolossale blunder heeft plaats kunnen vinden.

Afro-Amerikanen zijn het zat - schoppen BLM linksen uit hun buurt

Floyd provincie Commissaris Scotty Hancock zegt dat verkiezingsfunctionarissen samenwerken met Dominion Voting Systems om te bepalen waar de storing plaatsvond. Ze wachten op het bedrijf om erachter te komen wie er op dat moment op de computer was ingelogd.

“Het was hun of onze representant. En als we erachter komen wie er verantwoordelijk was, zullen we actie ondernemen”, verklaart Hancock.

Trump heeft het vreselijke despotisme van het establishment onthuld

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here