Het zwarte geweld tegen blanken blijft toenemen. Een video die vandaag op 5 juli op YouTube is geüpload laat zien hoe een Afro-Afrikaan uit een auto springt, naar een blanke jongen rent en schijnbaar ongeprovoceerd hem neerslaat. Sinds de marxisten van BLM met hun culturele revolutie zijn begonnen nemen de mishandelingen van zwarten op blanken schrikbarend toe.

Blanke jongens worden meedogenloos mishandeld door zwarten

  Een biljoen dollar vermogensgroei - Amerikaanse miljardairs als winnaars van de Coronacrisis
Vorig artikelMoslima Black Lives Matter leider: Blanken zijn “genetisch defect” en moeten “uitgeroeid” worden
Volgend artikelDokters: De media obsessie met Trump heeft duizenden levens gekost
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in