Zoals te verwachten was, hebben regeringen over de hele wereld nu een nieuwe variant van de nieuwe griep om te gebruiken als wapen in hun angstcampagne, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Ondanks het feit dat de Zuid-Afrikaanse arts die alarm sloeg van mening is dat de symptomen van de Moronic variant van de covid mild zijn, roepen regeringen overal dat we het schip moeten verlaten, grijp je reddingsvesten. Het is tijd voor Doris and idiots eerst. De nieuwe variant, zeggen ze, zonder enig bewijs, zal toevallig alle vreselijke dingen veroorzaken, zoals hartaanvallen en bloedstolsels, die ook in verband worden gebracht met de covid-19 prikken. Is dat niet een enorm toeval?

Het is onmogelijk om aan de conclusie te ontkomen dat ze ofwel de symptomen van deze schijnbaar milde variant hebben uitgevonden of gewoon hebben overdreven om de stijgende vloed van hartaanvallen, bloedklonters, neurologische problemen en andere vreselijke bijwerkingen als gevolg van de covid-prikken te verdoezelen. Dit hele bedrog is nu ongelooflijk slecht en degenen die de fraude plegen kunnen nooit worden vergeven.

Zij hebben de bijwerkingen van de covid-prik toegeschreven aan de variant om de aandacht af te leiden van het probleem in verband met de prikken en om de angst van het publiek voor de variant te vergroten. Dit is erger, veel erger zelfs, dan de leugens over massavernietigingswapens die het excuus vormden voor de oorlog in Irak – en ik dacht niet dat iets erger kon zijn dan dat.

Patrick Henningsen van 21st Century Wire stuurde me details van een science fiction film uit 1963 genaamd Omicron – het gaat over een alien die het lichaam van een aardbewoner overneemt. Als ze snel handelen kan de dvd opnieuw vóór de nieuwe prik uitgebracht worden. Patrick stuurde me ook een artikel uit de Washington Post waarin twee schrijvers het hebben over de mogelijkheid dat Omicron door de westerse hoofdsteden raast – hoewel ze later toegeven dat het te vroeg is om te zeggen hoe virulent het kan zijn. Maar niet te vroeg voor de hyperbool. Laten we de schrik erin houden voordat het duidelijk wordt dat er geen behoefte is aan nog meer paniekerige journalistiek die de Sunday Sport en die supermarkt-tabloids in Amerika in verlegenheid zou hebben gebracht. We zijn geprogrammeerd om bang te zijn en het narratief mag geen seconde stil blijven staan.

De grote menigte die de rugbywedstrijd tussen Engeland en Zuid-Afrika heeft bijgewoond – en die twee prikken en een test moest ondergaan om door de poort te mogen – moet nu opnieuw worden getest voor het geval een van de asymptomatische Zuid-Afrikanen het virus met zich heeft meegebracht. Men vreest ongetwijfeld dat het virus zich aan de bal heeft vastgekleefd en op die manier in het publiek is terechtgekomen.

Waar testen ze precies op? En hoeveel cycli gebruiken ze? Het is onmogelijk om te geloven wat ze ons vertellen.

Maar als je eenmaal in het rijk van science fiction bent beland, is alles mogelijk. Ongetwijfeld zullen de Daleks een week na dinsdag arriveren. De BBC heeft het contact met de realiteit volledig verloren. Een paar dagen geleden hadden ze een lijst van vijf dingen die we moeten weten over covid – nummer 5 op hun lijst was dat een groep genaamd Steps hun tournee hadden moeten annuleren. Het lijkt mij dat de BBC alle belangrijke feiten over covid vanaf het begin heeft genegeerd. Dat is vermoedelijk wat hun financiële partner Bill Gates wil dat ze doen. Als iemand de waarheid vertelt op de BBC, worden ze ontslagen en de BBC zendt een verontschuldiging uit. Laat maar, u en ik verwachtten het al.

De volgende stap zal een suggestie zijn dat de ongevaccineerden in lockdown moeten om Kerstmis te redden. In werkelijkheid zijn het natuurlijk degenen die een vaccinatie hebben gekregen die moeten worden opgesloten – voor hun eigen veiligheid. Het is heel goed mogelijk dat de vaccinatie die zij hebben gehad hen kwetsbaarder maakt voor nieuwe varianten van de nieuwe griep en voor andere infecties. Herinner je je pathogene priming? Het immuunsysteem van de geprikte personen zal zich concentreren op de oorspronkelijke versie van de nieuwe griep, zodat ze minder goed bestand zullen zijn tegen een nieuwe variant of een andere infectie. En, natuurlijk, zullen ze minder goed tegen de griep kunnen. Er zullen deze winter veel sterfgevallen zijn – dankzij de covid-prikken en de gesloten ziekenhuisafdelingen en huisartsenposten. De regeringen zullen natuurlijk niet de schuld geven aan de prikken of de gezondheidssector. Ze zullen liegen en de nieuwe variant de schuld geven en volhouden dat alles in orde zou komen als we allemaal maar eindeloze versies van de covid-prik zouden accepteren.

In juli zei ik dit: ‘Binnen enkele weken zullen ze ons vertellen dat de ziekte terugkomt. En zoals ik maanden geleden al voorspelde, zullen ze zeggen dat de griep terugkomt. Ze zullen zeggen dat het onze schuld is dat ze nieuwe wetten moeten invoeren. Zoals ik al maanden voorspeld heb, zullen ze de schuld geven aan degenen die zo verstandig waren zich niet te laten inenten. Verplichte maskers, verplichte prikken, verplichte bedrijfssluitingen, verplichte sociale afstand, een verbod op alle protesten en demonstraties. Dat is wat we kunnen verwachten.’

Dat was in juli.

Sommige politici zeggen nu dat de bestaande prik zal werken met de nieuwe variant. Gezien wat we weten, lijkt dat onzin. Maar onzin is waar ze goed in zijn. En per slot van rekening werkte het niet met de oude covid, dus niet werken met de nieuwe variant betekent dat het net zo efficiënt is als het voorheen was.

Verbazingwekkend genoeg hoorde ik een politicus waarschuwen dat degenen die een vaccinatie hebben gehad, gevoeliger kunnen zijn voor de nieuwe Omicronvariant – vanwege de manier waarop hun immuunsysteem is veranderd – en vervolgens voorstelde dat iedereen de boosterprik zou moeten nemen!

Onvermijdelijk en voorspelbaar werken ze aan nieuwe prikken die kort na Kerstmis klaar zullen zijn. De goedgelovige heeft er nog twee nodig en een booster. Hoeveel testts zullen ze doen? Sommige? Een beetje? Helemaal niet?

Het enige zekere resultaat is dat de winsten van de farmaceutische bedrijven zullen stijgen. Huisartsen zullen zoveel verdienen dat ze hun werkweek zullen inkorten tot een uur op donderdag. In sommige gebieden zal dat waarschijnlijk een verbetering zijn. Toch is het enigszins geruststellend te horen dat tientallen huisartsenpraktijken hebben afgezien van het geven van de covid-prikken. Dat is bemoedigend. En op grond van wat ik heb gelezen, denk ik dat er nu vijf miljoen mensen in het VK zijn die standvastig blijven volhouden dat ze de dodelijke prik nooit zullen accepteren.

En zoals gewoonlijk zullen zij, in plaats van te debatteren of te discussiëren, degenen die niet doen wat hun gezegd wordt, verbergen, beliegen, onderdrukken, demoniseren en met consequenties dreigen.

Zoals het al bijna twee jaar is, is dit een propagandaoorlog en een mediaoorlog. De trieste en onwetende mensen die de vaccinaties en de vax paspoorten accepteren, verkopen zichzelf in eeuwige slavernij. En ik denk dat de meesten van hen blij mogen zijn nog vijf jaar te leven. Ik zal in een volgende editie van mijn Wednesday Review uitleggen waarom – ik werk nog aan mijn prognoses voor de Jabbed. Maar het ziet er niet goed uit.

  'Plandemie 2.0': CDC zegt dat symptomen van vogelgriep 'geen symptomen hebben' omvatten

Ondertussen zal de nieuwe variant een excuus zijn voor de sterfgevallen veroorzaakt door de prikken. Het zal de angst vergroten en een excuus zijn voor meer lockdowns. En het zal hen een reden geven om een nieuw prikprogramma te starten in het nieuwe jaar. Het zal hen een reden geven om de maskers groots terug te brengen – ook al is het vrij goed toegegeven dat maskers alleen worden gepromoot om angst en naleving te stimuleren. Neil Ferguson zou het volgende hebben gezegd: “Het dragen van maskers … herinnert de mensen eraan dat we nog niet helemaal uit de problemen zijn”.

De waarheid is dat mensen die maskers dragen egoïstische collaborateurs zijn. Bovendien geven ze geen moer om het welzijn van kinderen en baby’s die menselijke gezichten moeten zien om zich goed te kunnen ontwikkelen. En omdat het dragen van maskers hun eigen gezondheid zal schaden, zijn ze natuurlijk egoïstisch omdat ze een last zullen worden voor de gezondheidszorg van hun land. Zoals ik al eerder heb bewezen, veroorzaken maskers bacteriële longontsteking en kanker. Als u dat nog niet gedaan heeft, download dan mijn gratis boek ‘Proof that masks do more harm than good’ en deel het op grote schaal. Het is beschikbaar op www.vernoncoleman.com en www.vernoncoleman.org en artsen over de hele wereld hebben het nuttig gevonden. Het staat vol met feiten en wetenschappelijke artikelen die je nodig hebt om te pleiten tegen het dragen van maskers.

Ik negeer de factcheckers meestal, omdat ze ongeveer even eerlijk en betrouwbaar zijn als Matt Hancock en de hele factcheck business een goedbetaalde farce is. Duizenden hebzuchtige nerds met laptops hebben sites opgezet om te “factchecken” en hebben enorme sommen geld gekregen van organisaties die wanhopig zijn om de leugens te verdedigen. De meeste factcheckers krijgen een deel, het grootste deel of al hun geld van Facebook, Google, YouTube en de Bill and Melinda Gates Foundation.

Ik heb nog nooit een factchecker gezien die tegen een regering of een farmaceutisch bedrijf is. Ze checken zelden of nooit feiten, ze checken zelden of nooit bij de mensen die ze bekritiseren en ze weten vaak, meestal of altijd hun conclusie al voordat ze beginnen. De factcheckers zijn, net als de BBC en de rest van de mainstream media, specialisten in desinformatie.

Maar omdat factcheckers zich in de publieke belangstelling dringen, heb ik er drie onder de loep genomen die de afgelopen dagen materiaal over mij hebben gepubliceerd na mijn recente video over hartproblemen en de prikken.

De resultaten van die proef, beschreven in mijn video met de titel ‘Eindelijk! Medisch bewijs dat de covid-prik “moord” is’, hadden het covid prik-experiment moeten stoppen.

Correcte, ethisch verantwoorde artsen en medisch adviseurs zouden de proef onmiddellijk hebben stopgezet toen het paper verscheen. Zelfs als oorzaak en gevolg niet bewezen zijn, stop je met het experiment en kijk je goed – vooral als de behandeling duidelijk niet van levensbelang is. Als je massa’s bewijs ziet dat een verband aantoont tussen een medicijn en plotselinge sterfgevallen en ziekten, stop je met de behandeling. Dat is wat artsen altijd geleerd hebben. En je voegt al het bewijs samen. Het feit is dat niemand kan ontkennen dat de covid-vaccins een enorme toename van hartproblemen, bloedstolsels en sterfgevallen veroorzaken. De spuiten veroorzaken oneindig veel meer kwaad dan goed en moeten nu gestopt worden. Kijk eens naar de video die ik op maandag 29 november publiceerde over wat Pfizer wist over hun spuiten in februari 2021 – het heet ‘Evidence that Pfizer Knew the Covid Jab Will Kill Thousands’ en bevat al het bewijs dat iemand nodig heeft dat deze spuiten geen deel uitmaken van een medisch programma, maar van een politiek programma van genocide.

Maar, ze stoppen niet, natuurlijk. In plaats daarvan wordt het bewijs de kop ingedrukt, onderdrukt en worden degenen die de aandacht erop vestigen gedemoniseerd.

En de zelfbenoemde factcheckers steunen en bevorderen de leugens van de bedrijven die ons naar digitale paspoorten leiden en de keuze tussen slavernij, apartheid en het getto.

Een website met de naam Lead Stories, die beweert een derde partij van Facebook te zijn die feiten controleert en lid is van iets dat de Coronavirus Facts Alliance heet. Hun twee belangrijkste financieringsbronnen voor 2020 waren Facebook en Google en iets dat ByteDance heet. Zij ontvangen ook geld van Coronavirus Facts Alliance. Zij geven echter toe dat het grootste deel van hun inkomsten van Facebook komt.

Wie zijn deze organisaties? Nou, de Coronavirus Facts Alliance wordt gerund door het internationale factchecking network (IFCN) van het Poynter Institute in de VS, dat werkt via het Craig Newmark Center for Ethics and Leadership, dat mogelijk werd gemaakt door een genereuze subsidie van Craig Newmark Philanthropies. Craig Newmark is de kerel die Craigslist heeft opgericht. Dit lijkt me een zeer puntige piramide.

Byte dance is een Chinees internet tech bedrijf met hoofdkantoor in Beijing en domicilie op de Kaaiman Eilanden. Meer kan ik u niet vertellen. En daar bent u waarschijnlijk blij om.

De schrijver van het stuk op Lead Stories was niet, zoals je zou hopen, een professor in de cardiologie of zelfs een arts of zelfs een verpleegkundige, maar is een vrouw genaamd Alexis Tereszcuk die meer dan een decennium heeft doorgebracht het breken van nieuws en beroemdheden scoop met iets genaamd radaronline en een tijdschrift genaamd US Weekly. Als entertainment redacteur zocht zij naar Hollywood verhalen en deed interviews met A lijst beroemdheden en reality sterren. Ze is blijkbaar bekend om haar werk voor `The Gossip Queens’ en `Most Shocking Reality TV Moments’. US Weekly is duidelijk geen medisch tijdschrift. Hun top headline deze week is `William and Kate Staying with Harry and Meghan in US Would be Lose-Lose’. Dus, dat is net zo goed als een medische graad.

Alexis beweert dat ik geen medisch bewijs geef dat de covid-19 prik moord is.

Ze zegt dat het paper niet beweert dat het covid-vaccin dodelijk is en ook niet beweert dat het covid-vaccin moet worden stopgezet. Dat is waar. Ik heb het bewijsmateriaal geïnterpreteerd en van commentaar voorzien. Dat is wat ik doe en wat ik al meer dan 50 vermoeide jaren doe.

Vervolgens zegt ze dat ‘hun voorlopige experiment een toename laat zien in endotheel ontstekingsmarkers’.

Het sleutelwoord hier is experiment.

En het punt dat zij misschien niet begrijpt – ondanks die achtergrond van het interviewen van reality tv- sterren en beroemdheden – is dat als er ernstige problemen met een experiment opduiken je serieus moet kijken en als er ook aanwijzingen zijn dat er doden vallen dat je dan stop je met het experiment.

Deze zelfde vrouw had eerder ook kritiek op een video waarin ik onomstotelijk aantoonde dat covid-19 een sterftecijfer heeft dat vergelijkbaar is met dat van de griep.

Als bewijs voor haar bewering zegt ze dat het aantal wie in de VS is overleden aan covid-19 op 31 mei 2021 594.000 was, wat bijna 10 keer zoveel is als er in het griepseizoen 2017-18 zijn overleden.

  Vaccinsloophamer: Levensverzekering keert niet uit na overlijden door vaccinatie, want "vrijwillige vaccinatie met experimenteel vaccin" telt als zelfmoord

Dit is volstrekt bizar.

Ten eerste, het woord `aan’ – heeft ze, vermoed ik, verward met het woord ‘met’. Beide drieletterwoorden dus dat is te begrijpen.

Ten derde, het cijfer van 594.000, wordt algemeen erkend als een enorme overdrijving vanwege de gewoonte om mensen te boeken als covid-stergevallen terwijl ze ook co-morbiditeiten hadden.

Ten vierde vergelijkt zij het totaal van eind 2019 tot eind mei 2021 – dat is bijna 18 maanden en zij vergelijkt het met een griepseizoen van zes maanden dat zij heeft geselecteerd.

Ten vijfde, waarom kiest ze de cijfers van 2017-18?

Misschien moet Alexis weer gaan schrijven over minderjarige royals en reality-tv. Maar misschien betaalt Facebook beter.

Vervolgens is er iets genaamd Logically dat zegt dat het een technologiebedrijf is met een van ’s werelds grootste toegewijde factchecking teams. Maar dan, om Mandy Rice Davies te parafraseren, “zouden ze dat niet zeggen”.

De meerderheidsaandeelhouder van Logically is Lyric Jain, 25 jaar oud, die zichzelf omschrijft als een serie-ondernemer. Logically heeft ook financiering gekregen van het Massachusetts Institute of Technology via een investeringsbeurs die door studenten opgerichte bedrijven steunt.

De heer Jain is de enige persoon met aanzienlijke zeggenschap over Logically. Hij zegt dat hij gebruik heeft gemaakt van zijn eigen spaargeld, wat dat ook moge zijn, van private equity en van geld van het vrij kleine familiebedrijf Eliza Tinsley, dat hekwerk, touwen, poortbeslag en riemen en banden verkoopt. De statutaire zetel is in Wednesbury in Engeland en het is een besloten vennootschap die kantoormachines en -hardware en loodgieters- en verwarmingsapparatuur in het groot verkoopt. De winst van de onderneming voor het jaar eindigend op 30 juli 2020 bedroeg £ 119.382 en voor het voorgaande jaar £ 60.431. Ene R. Jain heeft het directeursverslag ondertekend, maar ik kan Lyric Jain niet vinden.

Logically heeft naar verluidt 90, 70 of 25 factcheckers en diverse journalisten in huis. Ik kon dat allemaal niet echt bevestigen. Het onderzoeksteam zou in India zitten. Het is moeilijk te vinden. Vreemd genoeg schijnt hij geen Wikipedia-pagina te hebben, waar hij ongetwijfeld blij mee is, hoewel hij graag de burgerdiscussie wil verbeteren, wat aardig is.

Logically beschrijft mij als “een bekende verspreider van onjuiste informatie over gezondheid” – wat ongeveer het meest lasterlijke is dat je kunt krijgen en klaagt dat de samenvatting die ik heb geciteerd verschillende typografische fouten bevat. Als ik dacht dat Lyric genoeg geld had om het de moeite waard te maken, zou ik ze aanklagen. Ik zou winnen, maar ik vrees dat ik met een enorme juridische rekening zou eindigen.

Logically klaagt dat de steekproefgrootte van 566 mensen in de paper extreem klein is. Dit zal als een grote verrassing komen voor de medicijnfabrikanten. Ik heb studies gepubliceerd zien worden over een honderdste daarvan. Ik heb medicijnen op de markt zien komen zonder menselijke experimenten – alleen dieren.

Het rapport is geschreven door Ernie. Geen idee van naam of kwalificaties. Er is geen lijst van schrijvers of hun achtergrond.

Nu heeft Ernie ook een rapport geschreven waarin factcheckt en het idee aanvalt dat mensen die gezichtsmaskers dragen meer kooldioxide inademen.

Zijn of haar bewijs, wie zal het zeggen, is dat CO2 moleculen veel kleiner zijn dan de gaatjes in maskers en dat de CO2 er dus gemakkelijk doorheen gaat.

Dit is echt een dom argument omdat het materiaal van het masker duidelijk nog steeds het grootste deel van de luchtstroom tegenhoudt.

Dat lijkt het te zijn voor Ernie.

Hij citeert geen wetenschappelijke artikelen – mijn gratis boek bevat tientallen wetenschappelijke referenties die hij had kunnen bekijken. En hij lijkt niet op de hoogte te zijn van het wetenschappelijk bewijs dat aantoont dat maskerdragers eindigen met hoge kooldioxidegehaltes – en lage zuurstofgehaltes.

De waarheid is natuurlijk dat maskers meer kwaad dan goed doen. Zelfs Dr. Fauci en Dr. Whitty waren het er in het begin over eens dat die verdomde dingen niet meer zijn dan een signaal van deugdzaamheid.

Ernie’s 0 op 10 poging om de feiten te controleren helpt alleen maar om de leugens van de regering te ondersteunen.

En maskers zijn weer in het nieuws, natuurlijk.

De autoriteiten in het Verenigd Koninkrijk dwingen kinderen nu om maskers te dragen in gangen en openbare ruimtes – en soms in klaslokalen. Deze bizarre en gevaarlijke regels houden in dat kinderen hun masker afzetten, in hun zak stoppen en het dan weer opzetten. Dit is een groot NEE-NEE. Elk masker dat wordt afgezet, moet worden weggegooid. Ik zag deze week een video waarop te zien was hoe een minister op het eiland Man een masker afdeed en het in zijn zak stopte. Wedden dat hij het uit zijn zak haalde en weer opzette? De onwetenden wijzen vaak op chirurgen die maskers dragen. Wat ze niet zeggen is dat chirurgen ze dragen in een geklimatiseerde omgeving, ze raken hun gezicht nooit aan terwijl ze maskers dragen, maskers worden afgedaan en hooguit om de twee uur vervangen en als een masker eenmaal is afgedaan, wordt het nooit meer opgezet.

Logically heeft een kantoor in Londen op 12 Soho Square, een van die gebouwen waar je kantoren per vierkante voet kunt huren. Ik heb het gebouw bekeken maar kon geen enkele vermelding van Logically vinden, maar ik ben er zeker van dat ze daar ergens zijn.

En ik zag een derde factchecker – er waren er natuurlijk nog veel meer – genaamd Institute for Strategic Dialogue – ISD die een kop heeft met de titel “Hoe Facebooks nalatigheid om valse inhoud te verwijderen, de verspreiding van covid-19 misinformatie mogelijk maakt”.

Dit verslag is geschreven door Aoife Gallagher, die journalist was bij het online persbureau Storyul en een MA in journalistiek aan de TU Dublin heeft behaald (ze spelt journalistiek met een hoofdletter J, wat leuk is). TU Dublin is de Technologische Universiteit van Dublin. Uit haar berichten lijkt ze pro-vaccin te zijn, maar ik kan het mis hebben.

Aoife bestudeerde de World Doctors Alliance op Facebook en er verschenen woorden als valse informatie. De WDA is een organisatie waar ik lid van ben – het is een groep van enkele duizenden medische mensen die waarschijnlijk oneindig veel meer gekwalificeerd zijn dan alle factcheckers van de wereld bij elkaar.

De WDA heeft blijkbaar 550.000 volgers op Facebook en ik gok dat Aoife denkt dat dit een slechte zaak is. Maar als zij inderdaad pro-vaccin is, is dat misschien niet het beste uitgangspunt voor een onafhankelijke factchecker.

ISD is voortgekomen uit de Club van Drie.

Ze hebben een lijst van financiers.

En de hoogste naam op de lijst – die alfabetisch kan zijn en dat waarschijnlijk ook is – is de Bill en Melinda Gates Stichting.

ISD ontvangt ook geld van Facebook, Google en Microsoft en YouTube, het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken, het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken en de Verenigde Naties.

Hoe je kunt beweren een onafhankelijke factchecker te zijn als je inkomsten van dit soort mensen afkomstig zijn, is mij een raadsel.

  De dramatische toename van gezondheidsproblemen onder de gevaccineerden

Er is één ding dat vreemd is.

ISD heeft een grafiek van volgers van Facebook pagina’s die verbonden zijn met de World Doctors Alliance om te laten zien welke invloed de WDA en zijn volgelingen hebben.

En ik ben nummer 6 op de lijst

Wat vreemd is en een beetje een mysterie voor mij.

Want ik heb geen Facebook pagina en ik ben zelfs nog nooit op Facebook geweest. Ze hebben me in de lente van 2020 verbannen omdat ik een bedreiging voor hun gemeenschap zou zijn. Ik mag op geen enkele social media.

Maar toch, zij zijn de factcheckers.

Na wat er de laatste dagen is gebeurd, met dreigementen en leugens en dreigementen die uit de monden van politici en hun adviseurs stromen, probeerde ik ergere plaatsen te bedenken om te zijn dan in het Verenigd Koninkrijk op dit moment.

En ik slaagde er snel in mezelf op te vrolijken.

Ik zou in een ruimteschip kunnen zitten dat naar Mars reist, met de schijnbaar schijnheilige en schijnbaar zelfvoldane Harry en Meghan als mijn enige metgezellen. Na tien minuten zonder fotograaf om hun eenzaamheid vast te leggen zouden ze me waarschijnlijk vermoorden en opeten. Het zou een opluchting zijn.

Of ik zou op een cruise kunnen zitten, gedwongen om elke dag te luisteren naar lezingen van Tony ‘zou ik tegen je liegen’ Blair en Klaus Anal Schwab, waarin ze hun visie op de wereld uiteenzetten.

Of ik zou in een bus kunnen zitten, zo’n bus met de stoelen te dicht op elkaar, met mijn knieën tegen mijn oogballen gedrukt en luisterend naar George Clooney, die naast me zat en me afwisselend koffiepads en covid spuiten probeert te verkopen.

Oh ja, het kan erger, veel veel erger.

Bedankt voor het kijken naar een oude man in een stoel. En dank aan Brand New Tube en aan Muhammad Butt. Abonneer je alsjeblieft op mijn kanaal op Brand New Tube en verspreid mijn video’s op andere platforms zoals Rumble, Brighteon, Odysee en Bitchute. Mijn dank aan iedereen die dit doet. Doe alsjeblieft ook vertalingen. Alle kranten en dergelijke waar ik naar verwijs zijn gemakkelijk te vinden op het internet. Als ik jullie alle links geef, doe ik nooit meer iets anders. We zetten wel transcripties van de video’s op beide websites en wanneer mogelijk voegen we belangrijke links toe.

Helaas heb ik geen andere keuze dan comments uit te schakelen. Mijn commentaren worden herhaaldelijk gehackt wat betekent dat ik een groot deel van mijn tijd moet besteden aan het bekijken van de commentaren. Met zo veel video’s en zo veel commentaren is het een keuze – video’s of commentaren. Ik kan niet beide doen. Met het effectieve nieuwe systeem dat onlangs op BNT is ingevoerd om geld- en seksbots te stoppen, moet ik nu elk commentaar aanvinken om het te publiceren, en vaker wel dan niet lijd ik aan het dikke vingersyndroom en verwijder ik ze per ongeluk, wat onvermijdelijk mensen van streek maakt. Ik wil niemand boos maken, behalve regeringen, farmaceutische bedrijven, de medische wereld en Doris die wanhopig probeert onze vrijheden af te nemen. Het controleren van alle commentaren betekende ook dat ik heel wat vervelende, beledigende commentaren moest zien die jij niet zag. Dus om mijn lieve abonnees niet van streek te maken, om wat er nog over is van mijn geestelijke gezondheid te bewaren en om tijd te vinden om meer video’s te maken, heb ik de commentaren moeten uitschakelen. Dank aan allen die vriendelijk commentaar op mijn vorige video’s hebben achtergelaten. Voordat ik de commentaren uitschakelde zag ik verontrustende en onnodig vervelende klachten dat ik geen emailadres heb voor berichten en daarom op de een of andere manier verwaand moet zijn. Er staat al jaren een uitleg op vernoncoleman.com maar het feit is dat ik 3.000 emails per dag kreeg en het onmogelijk was om ze te behandelen. Ik ben er zeker van dat sommige mensen 3.000 vaak lange e-mails per dag kunnen verwerken en onderzoek kunnen doen, schrijven en video’s opnemen, maar ik ben bang dat ik dat niet kan. Eigenlijk kwamen de meeste e-mails niet goed door, zodat ik sommige e-mails nooit zag en dat irriteerde waarschijnlijk mensen. Ik heb geen openbaar emailadres – niet voor lezers, pers of wie dan ook.

Voor de goede orde, dit kanaal is niet te gelde gemaakt – geen van mijn video’s is dat ooit geweest. Er zijn geen advertenties, geen sponsors en geen verzoeken om fondsen op video’s of websites.

Vergeet niet de geweldige video’s van mijn vriend Dr Colin Barron te bekijken, die altijd relevant en altijd onderhoudend zijn, en bezoek zijn website www.colinbarron.co.uk

Lees de Thelightpaper voor al het nieuws dat te waarheidsgetrouw wordt geacht om door de mainstream media te worden gedrukt en bezoek www.astandinthepark.org die advies zal geven over hoe en waar te gaan staan in een park.

Bezoek ook mijn eigen websites www.vernoncoleman.org en www.vernoncoleman.com. www.vernoncoleman.com is meer ouderwets maar bevat honderden artikelen over dierenkwesties, politiek en nog veel meer naast gezondheid. Op beide sites kun je gratis boeken vinden en elke week wordt er iets nieuws toegevoegd. Er zijn honderden originele artikelen te lezen en natuurlijk wordt de rubriek over vaccinatieschade elke week bijgewerkt.

Vernon Coleman’s Wednesday Review zal, als God het wil, hier elke woensdag om 19.00 uur verschijnen. Als dat niet het geval is, dan is er iets met mij gebeurd of de video is onderdrukt, zoals zoveel van mijn werk tegenwoordig. De waarheid is nog nooit zo impopulair geweest. Binnen een paar maanden zal het illegaal zijn om iets kritisch te zeggen over vaccins van welke soort dan ook. En het zal een strafbaar feit zijn om de waarheid over de wetenschap te delen. Ze zijn dit al jaren van plan en eindelijk bereiken ze het afschuwelijke punt waarop er geen boeken meer hoeven te worden verbrand omdat er geen boeken meer zijn om te verbranden.

Tenslotte, ook al voelt het soms zo, onthoud alstublieft dat u niet alleen bent. Steeds meer mensen worden wakker en als ze eenmaal wakker zijn, vallen ze niet meer in slaap.

Als we deze oorlog willen winnen, dan moeten we hard vechten, met vastberadenheid, passie en de waarheid.

Wantrouw de regering, vermijd de massamedia en bestrijd de leugens.

Bedankt voor het kijken naar een oude man in een stoel.

Oh, en nog één ding.

We moeten allemaal bidden dat de waarheid gedeeld wordt door velen, niet slechts door weinigen. Welke religie u ook aanhangt, u moet bidden omdat de mensen die deze fraude leiden alleen leugens respecteren, maar op de manier waarop vampiers bang zijn voor zonlicht, vrezen zij de waarheid – het is de grootste vijand van uw regering en ons enige wapen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Je bent niet alleenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet pleidooi voor verplichte vaccinaties is dood… Omicron heeft het net gedood
Volgend artikelFactchecking de factcheckers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Wat is het toch een baas die Dr Coleman. Laten wij proberen zijn moed en rechte rug te evenaren. Dan zijn we onoverwinnelijk! Ook al denk je dat je geen macht hebt, dat is niet waar! Anders waren al die tirannieke regimes nooit ten val gekomen.

    Groeten,
    Hugo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in