Het is 22 november 2021 en dit is het moment waarop het prikken moet stoppen. Een paar uur geleden stuurde Darren Smith, de redacteur van het uitstekende The Light Paper, mij een paper uit het medische tijdschrift Circulation dat bewijst dat het covid-19 prikken experiment vandaag moet stoppen, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Finally! Medical Proof the Covid Jab is “Murder”

Ik denk dat elke arts of verpleegkundige die na vandaag een van de mRNA covid-prikken geeft, te zijner tijd uit het desbetreffende register zal worden geschrapt en zal worden gearresteerd.

Het vaktijdschrift Circulation is een gerespecteerde publicatie. Het is 71 jaar oud, de artikelen worden peer reviewed beoordeeld en in een onderzoek werd het beschouwd als ’s werelds nummer 1 vaktijdschrift in de categorie hart en bloedvaten.

Ik citeer de laatste zin van de samenvatting die aan het begin van het artikel staat. Dit is alles wat ik, u – of wie dan ook – hoeft te weten.

“Wij concluderen dat de mRNA-vaccins de ontsteking van het endotheel en de infiltratie van T-cellen in de hartspier drastisch doen toenemen en mogelijk een verklaring bieden voor de waarnemingen van verhoogde trombose, cardiomyopathie en andere vasculaire gebeurtenissen na vaccinatie.”

Dat is het. Dat is de doodsklok voor de covid-19 mRNA vaccinaties.

Het endotheel is een laag van cellen die bloedvaten en lymfevaten bekleden. T cellen zijn een type witte cel.

We hebben altijd geweten dat deze spuiten experimenteel waren. Mijn video in december 2020, iets minder dan een jaar geleden, waarschuwde voor deze specifieke risico’s. Ik las een lijst voor van mogelijke bijwerkingen, officieel gepubliceerd door de Amerikaanse regering.

  Het falen om het bestaan van het virus te bewijzen

Maar nu hebben we het bewijs van het verband.

Van de mRNA-prik is bekend dat het mensen niet tegenhoudt om covid te krijgen. En het is bekend dat het mensen die het verspreiden niet tegenhoudt. Ik geloof niet dat iemand deze feiten betwist.

En toch zijn er grote aantallen doden en gewonden gevallen onder mensen die zijn geprikt. Kijk naar het item “Updated: how many are the vaccines killing?” op mijn websites.

Nu hebben we het bewijs om de vaccinatieprogramma’s te stoppen.

In de studie die in Circulation wordt geciteerd, werden in totaal 566 patiënten tussen 28 en 97 jaar getest. Ze waren gelijk verdeeld over mannen en vrouwen.

“Op het moment van dit rapport,” zegt de auteur, “houden deze veranderingen aan tot minstens 2,5 maand na de tweede dosis van het vaccin.

Op zijn minst moet het gebruik van deze spuiten nu stoppen. Onmiddellijk, totdat er meer langetermijntests zijn gedaan.

Als er nog journalisten waren in de mainstream media, zou dit nieuws een hoofditem zijn in alle tv- en radioprogramma’s en op de voorpagina’s van alle kranten staan.

Godzijdank zijn er platforms met vrije meningsuiting, zoals BNT, die mij in staat stellen u dit nieuws te brengen.

Ik zeg al een jaar dat deze prik een experiment is – dat zeker doden en gewonden zal maken.

We hebben altijd geweten dat het experimenteren op mensen zonder hun volledige toestemming en begrip – na het bekendmaken van alle risico’s en mogelijke bijwerkingen – een misdaad is.

Nu is het bewijs geleverd dat dit experiment moet stoppen.

  Kijk: Tucker bekritiseert "Zwakke en Angstige" Canadese premier Justin "True Dope"

Als het experiment met de covid jab na vandaag doorgaat, weten we absoluut zeker dat dit geen medische behandeling is, maar een ruiming.

Deel deze video alstublieft onmiddellijk met iedereen die u kent.

Dank u.

Hier is het volledige abstract gepubliceerd op 8 november 2021.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Israëlische internist onthult ineffectiviteit van vaccinatie: “Het lijkt erop dat de efficiëntie bijna nul is”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe oorlog tegen de ‘Ongevaccineerden’ is een wanhopige poging om de controlegroep te demoniseren en te vernietigen
Volgend artikelAls gedwongen vaccinatie niet werkt, dan wat?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

47 REACTIES

 1. Hallelujah. Daat zaten we op te wachten. Maar of het ook geaccepteerd zal worden door de regering die er zoveel belasting geld aan heeft opgeofferd. Het zal mij verbazen. En waarschijnlijk lezen ze de vak bladen over medicijnen niet eens. Maar ik zir toch een beetje hoop.

 2. Ik dacht dat FN dit al eens eerder had gepubliceerd. In ieder geval, het kan niet vaak genoeg gezegd worden. Wat ik me afvraag is waarom het sommige mensen helemaal niet lijkt te treffen. Kan toch niet alles aan placebo’s liggen? Of is het kwestie van tijd, en treft het de ene eerder dan de ander. Ik vraag me af of er andere rotzooi in sommige dozen brouwsel zit, en dat er meer aan de hand is dan we vermoeden.

  • Hoi BAA,

   Ik vind al die verhalen rondom magnetisme onder geinjecteerden, nano tech in je injecties ed meer dan vaag. Ik beken, ik ben een hyper rationeel iemand. Dus toen die magnetisme verhalen kwamen heb ik gewoon een koelkast magneet gekocht en geinjecteerden die ik ken of ik dat op de injectie plek mocht plaatsen. Nul komma nul magnetisme. Dat was omdat het een meme was dat velen er om lachten. Ik ook. Het is bijna onmogelijk dat een paar cc (op zijn meest) een vork kan aantrekken. Zo werkt het niet.

   Dat er wordt geexperimenteert met grafeen sluit ik zeker niet uit want vlaggeschip van de EU welke op een doel zit te wachten (zeker een miljard ingepompt).

   Waar ik me enorme zorgen over maak is ADE (Anti body Dependent Enhancement). Alle of de meeste proefdieren in mRNA onderzoek stierven in korte tijd nadat ze waren geinjecteert. Dat is door te veel mensen 1 op 1 geextrapoleert naar mensen. Mensen en proefdieren leven echter op een andere frequentie.

   Dat klinkt wat zweverig maar is het niet. Heb je je ooit afgevraagt waarom je muizen (ideale proefdieren) zo ongelovelijk snel zijn en je ze no way kan vangen (met blote handen of zelfs doodslaan met een stok oid). Naast zoveel sneller doodgaan als wij? Of waarom andere dieren zoveel ouder worden en zoveel trager dan wij zijn? Dat komt door je frequentie die je als soort hebt.

   Als je een heel hoge hartslag hebt duurt een seconde voor jou, als soort, veel langer dan als voor ons met een lagere hartslag. Die muis, of vlieg ziet en ervaart onze seconde als een paar minuten en dat heeft zijn weerslag op wanneer ze sterven. Maar ook op onze mogelijkheid om ze te vangen of doodslaan. Aan het andere uiteinde van dat spectrum staan zeg schildpadden. Worden veel ouder dan wij maar kunnen wij zonder problemen vangen.

   Uiteraard is dit een heel grove schets want er is veel nuance in aan te brengen. Maar dit is het basale concept.

   Hoop dat je er wat aan hebt.

   Groeten,
   Hugo

   • Vergeet ik gewoon de conclusie te posten. Die is dus, in de proefdieren deed ADE zich veel sneller voor dan in de menselijke populatie zich zal voordoen. Dit vanwege de levensverwachting. Degenen die riepen, dat doet zich deze herfst of winter voor weten dit niet.

    Ik moet eerlijk zeggen dat ik hoop dat het zich deze winter voordoet maar zou me niets verbazen als het langer duurt. Ik zeg niet dat ik het de mensen gun maar als ADE zich gaat voortdoen het maar beter snel kan worden gezien ipv jaren uitgesteld. Als dat nl zo is zal het heel moelijk worden om weerstand te blijven bieden.

    Groeten,
    Hugo

    • Eens …

     Om te beginnen de verhalen over magnetisme, grafeen(oxide) of microchips in de mRNA vaccins zijn broodje aap verhalen al zit er soms een kern van waarheid in, iets wat men gelezen maar verkeerd begrepen heeft. Denk aan de quantum dot tattoo techniek van een van Gates en ID2020 (in ontwikkeling voor gebruik bij vaccinaties maar nog niet op de markt omdat het kennelijk nog niet goed werkt), microbots/nanobots (bestaat voor heel andere toepassingen, niet geschikt voor vaccins die geïnjecteerd worden) of recente publicaties over op afstand / in de tijd activeren van componenten van een mRNA vaccin (maakt duidelijk wat men in bepaalde kringen van plan is, maar dit zijn slechts rudimentaire schetsen hoe je dat zou kunnen doen – met de huidige stand van biochemische techniek onmogelijk).

     ADE is zeker een factor, daarnaast is het spike protein zelf een groot risico want we weten dat dat op allerlei manieren schade kan aanrichten als het fout terecht komt (en dan met name in weefsels met veel ACE2 receptors, net als bij het virus zelf). Dit risico bestaat bij alle huidige covid vaccins omdat die allemaal het spike protein als centraal element hebben, maar het risico lijkt me veel groter bij de mRNA (Pfizer, Moderna) en in mindere mate vector-DNA vaccins (bijv. AZ, Sputnik) omdat die zich makkelijker verspreiden buiten de plaats van injectie waarna het spike eiwit op onvoorspelbare plaatsen schade aanricht. Mogelijk zijn er nog andere problemen met de mRNA vaccins die niet bekend gemaakt zijn. Het “wetenschappelijke” verhaal over hoe deze vaccins werken is een gatenkaas waarin diverse essentiële details zijn weggelaten (“bedrijfsgeheim”) of soms compleet anders worden uitgelegd door BioNTech resp. Moderna. Ofwel ze weten het niet of ze hebben iets te verbergen.

   • ja dat vond ik ook apart, er zit te weinig lading in de injectie voor magneten om genoeg “houvast” te hebben. Echter las ik op deze site later een artikel waar uitgelegd werd dat er iets in de injectie zit/ kan zitten dat het metaal uit het bloed verzameld op de plek van injectie. En dat het daarna wel voldoende metaal verzameld heeft. Nog altijd sceptisch, maar het geeft een iets ander idee aan het geheel. Ik heb verder geen bekende gevaccineerden gevraagd om dit eens te testen.
    Zal eens kijken of ik dat artikel nog kan vinden.

    • het is echt een onzin verhaal. Maar het is makkelijk te “bewijzen” bijvoorbeeld door mensen te filmen die doen alsof ze staan terwijl ze liggen, zodat het bestek magisch blijft plakken en niet alleen op de injectieplek 😉

     • Dit lijkt een uit het Chinees vertaald patent waardoor het een moeilijk leesbaar verhaal is; dat zijn patenten vaak toch al, ook in de moedertaal van de uitvinder.

      Dit verhaal is NIET van toepassing op de huidige vaccins, want het gaat om een vaccin gebaseerd op spikeprotein antigen (dus het spike protein zelf) dat gecombineerd wordt met grafeenoxide (als een soort drager) en een CpG adjuvant (als je alleen spike proteins injecteert komt het immuunsysteem misschien niet in actie). Heeft dus niks met mRNA of vector-DNA vaccins te maken. Er zijn vast duizenden van dit soort vreemde corona vaccin patenten (hengelen naar een hap uit honderden miljarden aan omzet per jaar), de meeste zullen nooit gebruikt worden.

     • Meest plausibele verklaring van die grafeen oxide die ze in sommige flesjes hebben gedetecteerd is residu van de productiemethode van de mRNA deeltjes. De productimethoden zijn geheim, maar het is zeer aannemelijk dat grafeen oxide gebruikt wordt als drager, filter o.i.d. Als er veel haast is bij de productie kunnen die hulpmiddelen in het product terecht komen. Dit is meer plausibel dan dat het “antennes” zijn voor het op afstand besturen van mensen. 😉

      • Inderdaad, grafeenoxide is een soort “kippengaas” om kleine moleculen etc. bij elkaar te houden. Kan gebruikt worden bij de productie van de vaccins maar het zou ook kunnen dat het soms in de flesjes zit (in minimale hoeveelheid, neem ik aan) als gevolg van verontreiniging bij de firma’s die de flesjes vullen net zoals bij de metaaldeeltjes die in Japan in enkele flesjes werden aangetroffen. Dan zou het kunnen dat het alleen in bepaalde batches zit en in andere niet (er zijn ook diverse verhalen van mensen die diverse mRNA flesjes gecheckt hebben op aanwezigheid van grafeen en helemaal niks konden vinden).

       Gebruik van grafeen als antenne is voorlopig onmogelijk omdat je daarvoor moleculen in het vaccin liposoom nodig hebt die gericht reageren op electrische spanning oid en dan andere moleculen activeren. Daar bestaan wel enkele publicaties en wellicht patenten over maar het is weinig meer dan een idee wat je met dit soort vaccins in de toekomst zou kunnen doen. Ik denk dat dit minstens een jaar of vijf in de toekomst ligt als het al gaat werken.

       • Hey V. Kun je dit eens doornemen? Ik heb het vooral over die video .. dan zie je toch wat er allemaal mogelijk is en dat was notabene een video van een paar jaar terug. Dus in de vaccin-industrie wordt het mRNA genoemd maar feitelijk is het CRISPR technologie en kijk wat je daarmee kan doen ………………… kun je toch niet meer omheen? behttps://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/dr-charles-morgan-hoe-de-mens-op-afstand-bestuurbaar-te-maken-dromen-te-lezen-gedachten-en-geheugen-te-overschrijven-geen-fictie-maar-feiten/

   • “Mensen en proefdieren leven echter op een andere frequentie.”
    Niet alleen frequentie maar ook op een ander trillings/vibratie niveau.

    Witte zielen vibreren op hoog niveau, daarom zijn ze veel minder vatbaar voor visussen en bacterien die hun eigen lage vibratie hebben.
    Niet dat je niet ziek kunt worden, maar je overleeft altijd.

    Een oude witte ziel (lees mens) van 104 jaar oud kan daarom het virus overwinnen terwijl een 20 jarige lage ziel het loodje legt.

    Zwarte zielen 1 t/m 10 (Lage zielen, vaak nog dierlijk)
    Rode zielen 1 t/m 10 (Narcisten, pakken wat ze willen, Trump)
    Blauwe zielen 1 t/m 10 (Meestal rustige en fijne mensen)
    Witte zielen 1 t/m 3 (Soms niet te begrijpen, te hoog voor de meeste)

    Totaal 33 – De niveaus gaan nog hoger maar dat is een ander verhaal.

    https://wolvex.nl/download/Blog/Documentaire/Marcel.Messing.42.mp4
    (zet maar een kopje Thee want dit duurt even)

  • Het zou goed kunnen dat de schade per persoon varieert afhankelijk van je genetica, je microbiome, algemene gezondheid en andere factoren zoals andere aanwezige pathogenen of al doorgemaakte infecties. Veel zaken zoals myocarditis vallen pas op als het uit de hand loopt, zolang je mensen niet gaat testen weet je niet of er schade is; het kan pas veel later blijken (zodat de link met het vaccin moeilijk te bewijzen is), anderzijds zal sommige schade door het spike protein na verloop van tijd hersteld worden.

   Daarnaast moet je bedenken dat het bij mRNA vaccins naar verhouding heel simpel is om verschillende codes in de potjes te stoppen; bij wijze van spreke intoetsen op een RNA synthesizer welke code je wilt hebben en voilà. Bij vaccins is het wat complexer omdat de code ook nog beschermd moet worden tegen afbraak door de RNAse enzymen van de patiënt door wat biochemische extra’s toe te voegen, maar vermoedelijk is dat ook al verregaand geautomatiseerd. Dat is bij wijze van spreke iets wat je in een goed uitgeruste garage kunt uitvoeren. Zulke wijzigingen van een vaccin (de instructies) zijn bij vector-based DNA vaccins vele malen moeilijker en bij traditionele vaccins (geïnactiveerd virus, gezuiverd antigen etc.) nog veel moeilijker.
   Het is ook denkbaar dat de RNA code wijzigt bij te warm bewaren, ook al omdat een mRNA molecuul niet alleen instructies is (om een eiwit te maken, het spike protein) maar tegelijk een biochemisch werktuig dat andere activiteit kan hebben, inclusief het wijzigen van de eigen RNA code. Ik weet niet hoe aannemelijk beide factoren zijn bij deze vaccins maar ik zou rekening houden met de mogelijkheid van dit soort “achterdeurtjes” gezien de betrokkenheid van instanties (zoals DARPA) en personen (zoals Gates) met minder nobele intenties.

   • Ik vermoed dat de gevolgen van de gifspuit niet blijvend zijn. Iaw, de schade aan het epitheel herstelt zich weer, en de “spike eggwhites” worden uiteindelijk volledig geëlimineerd door het systeem, zolang je geen myocarditis oploopt en daar ook niet aan bezwijkt. Zware neurologische schade, van totaal andere aard dan epitheel schade, zal minder snel, of helemaal nooit, herstellen. De spuit is dus geen “timebomb”. Waarom het de ene zo zwaar treft, en de ander helemaal niet, is een paradox. En heeft, denk ik zelf, te maken met twee totaal verschillende experimenten. Beide zijn rotzooi, maar aan de ene kun je nog ontkomen als je geluk hebt. De andere niet.

    Inzake het magnetisme, hier is wat interessante info. Artikeltje “Superparamagnetic nanoparticle delivery of DNA vaccine”: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24715289/

    En:

    Drug Delivery
    Superparamagnetic nanoparticles are used in drug delivery by being attached to a drug and having a magnetic force control its path. Once the drug has reached the intended location, it can be released from the carrier by enzymes or physiological changes in the body.

    Geen idee.. heb magnetisme zelf nooit bij iemand gezien, en je hoort er ook niks meer over. Wie weet.

    • Eens … deel van de weefselschade wordt waarschijnlijk hersteld maar een ander deel niet, en het is denkbaar dat dat in de loop van de tijd nieuwe problemen oplevert. Ontregeling van het immuunsysteem (bijv. ADE) of de RNA/DNA informatiestroom lijkt me eerder een “timebomb” maar daarover is nog weinig met zekerheid te zeggen. Ik ben optimistisch over de herstelmogelijkheden van het menselijk lichaam, onder de juiste omstandigheden 😉

     Het magnetisme artikel betreft het sturen van vaccins of andere drugs met “magnetiseerbare” deeltjes naar een bepaalde plek in het lichaam. Zoals ze zeggen vooral voor in vitro onderzoek (celkweek) want je moet dan wel een heel sterke en gerichte externe magneet gebruiken om het op zijn plek te krijgen, zeker bij een compleet mens. Oftewel, dat is een procedure die je wellicht in een ziekenhuis zou kunnen toepassen maar de benodigde magneet komt echt niet uit een injectiespuit 😉

     Het is veel makkelijker om een liposoom met vaccin (zoals de huidige mRNA vaccins) biochemisch te adresseren naar bijvoorbeeld een bepaald weefsel, dat zal binnen een paar jaar vermoedelijk standaard worden want de techniek bestaat in principe al. Ik ben ook voorstellen tegengekomen om vaccin deeltjes van buitenaf te activeren via bijvoorbeeld een serie infrarood laserpulsen met een bepaalde golflengte en een lichtgevoelig eiwit in het liposoom, of via een paramagnetisch eiwit in het liposoom waardoor je (even puur theoretisch, geen idee of dit in de praktijk haalbaar kan zijn) het vaccin heel misschien via 5G ofzo zou kunnen activeren. De techniek omdat soort activatie-eiwitten in een vaccin te integreren is er nog niet, maar bij voldoende budget (zoals bij DARPA) zou het wellicht over een aantal jaren mogelijk zijn. Maar dan nog, veel van dit soort plannetjes blijken uiteindelijk niet te werken omdat de werkelijkheid weerbarstiger is dan de mad scientists denken.

     • Veel van dit soort zaken komen nooit tot stand. Geld of geen geld. De werkelijkheid is inderdaad moeilijker te temmen dan gedacht wordt. Ik hoop dat ik gelijk heb dat het systeem zich kan herstellen van de schade door de giftroep, zolang je genoeg tijd hebt en niet voortijdig bezwijkt. Dat zou bevestigen dat ook dit idiote “vaccin” een totale mislukking was (behalve in financiele zin voor de pharmers) – ongeacht de ware intentie van dit smerige mengsel. (Ow, Bill, de moordspuit deed het niet!) En het zou tevens bevestigen dat de natuur inderdaad sterker is dan de laboratorium-waanzin van een paar rijke psychopaten die de mens fundamenteel willen veranderen. En het mooiste is dat we dan ook van het gedonder af zijn. Ik zit maar te denken, er kloppen zoveel dingen niet. De Pil van Bill…ja wat moet dat voorstellen?

      • Ik sluit niet uit dat de vele bijwerkingen van de covid vaccins die we nu zien onvoorzien/onbedoeld zijn. Interesseert ze niks want de eerste buit (financieel en politiek) is binnen en dit is een ongekende kans om op grote schaal te experimenteren met mRNA vaccin technologie, psychologische oorlogsvoering, technocratie i.p.v. democratie en allerlei andere onfrisse zaken.

       De ervaring met biowapens was tot nu toe steeds dat ze moeilijk te controleren zijn, en daarom gaan zulke waan ideeën meestal na verloop van tijd weer op de plank. Maar of iets functioneert is tegenwoordig net als bij medicijnen en prestigieuze overheidsprojecten meestal bijzaak ;(

  • Als antwoordt op jou bericht, jij heb het over mensen maar helaas ik zie geen mensen het zijn verdwaalde zielen die de dood zijn aan het ontarmen zij willen dood zij voelen zich weerloos en zij heel erg bang en daar tegen is geen recept wat hun kan helpen wij als volk moeten deze mensen gewoon laten gaan er is geen andere oplossing voor.

 3. Hoi Hugo, het is wel een interessant verhaal, maar het verklaart niet waarom de ene mens bezwijkt en de andere niet. Ook heb ik er nog geen zien bezwijken na bijvoorbeeld een half jaar na fukzinazi. Kan zijn dat de ene ingespoten wordt met grafeen en snel bezwijkt, en de ander met iets dat die ADE ontwikkelt… We zullen het zien.

  • Hoi BAA,

   Om in de beeldspraak te blijven. Waarom krijg je een vlieg van de velen gelijk te pakken? Waarom wat meer na drie keer proberen, Een stuk meer na vijf keer en bijna allemaal na 8 keer? Is de mate van verzwakking niet logisch?

   Gelukkig hebben mij onderburen de konijnen niet meer in hun tuin die mij de vliegen gaven (smile). De vliegen die overleeft hebben vlogen weer naar buiten. Maar ja, waar kunnen wij heen vliegen. Spanje doet t wel goed trouwens. ITT Litouwen lijken ze wat van de Franco tijd geleerd te hebben.

   Groeten,
   Hugo

  • De eerste ronde inentingen daarvan was 60% fake, zoutoplossing
   Tweede ronde was 40 %fake zoutoplossing. Nu pas derde ronde is 90% echt,daarom dt er nu veel doden en zieken vallen…..en er komt nog veel meer.
   Ik zat hier oven een paar trollen V te lezen en die doen net of ja je word beetje ziek en hersteld weer..pff…..blaaskaken en trollen zijn het.
   Doe maar een d dimmer test zou ik zeggen want de echte dokters met diploma’s zeggen dat de spikeproteine niet uitgepist word maar opgeslagen in onze kleinste aders. Een d dimmer test bewijst zit. Niet recht praten wat ziekelijk krom is vind ik. Het is een schadelijke gifprik die mensen dood en beschadigd dat hier goedpraten maakt je een troll.iedereen die geprikt is die ik ken kamp met moeheid en zwak imuunsysteem en dat zijn honderden mensen….

   • Nou dat is dan ook weer bevestigd. Ik had nog enige hoop dat de rotzooi nog goed kon komen. Ik zie veel mensen om me heen voor die kutspuit vallen, mensen die ik graag mag. Onder meer de dochter van een vriend, ik heb haar nog zo op het hart gedrukt de spuit niet te nemen, maar toch doen. Op aanraden van haar dokter, “omdat ze toch al baarmoederkanker heeft, is de spuit juist zo goed voor haar!” werd er gezegd. Snap je. Ik denk, gvd, is ze toch bezweken. Ik hoop dat het goed komt en dat de smerige zooi verdwijnt. En ik hoop dat de waanzin eens een keer ophoudt. Die houdt op als iedereen de spuit niet meer neemt, of als de klootzakken zien dat de spuit niet werkt (voor het doel waar die voor gemaakt is). Dan keren ze weer terug naar hun grotten en gaan ze wat anders bedenken. Ze hebben een hoop geld verdiend ondertussen. Dus ga jij maar in de hoek staan effe voor je loopt te schelden op de trollen, die we niet zijn. En bovendien weet jij dat ik geen trol ben, want je leest mijn reacties toch ook??? Of je lees je die niet mevrouw K v B? Ik lees alles wat JIJ schrijft, en ik reageer zelfs op je. Dus hou je gedeisd Greet de Hun. Hartelijke Groetjes, de BAA.

   • En bovendien, hoe weet jij over die percentages van die gifspuit? Waarom deel je die info hier niet met ons allen? Ahhhhh! Ik snap het! JIJ bent de TROL! De Trol des Trollen! Greet de Ueber-Trollebol!

 4. Transparantie is belangrijk om te weten wat erin je lichaam komt bij het nemen van een vaccin.
  Pfizer geeft nu aan dat hun gegevens over de covid-vaccins na 55 jaar volledig openbaar zullen zijn.
  Dus in 2076 is pas bekend of de Pfizer vaccins wel of niet veilig zijn.
  Voor zover mij bekend maakt tot nu toe geen enkele instantie zich hier druk over…!

 5. Aan Greet (en de rest): kijk hier eens naar:

  https://www.iamzero.nl/archives/2021/11/21/handboek-voor-ontkenners

  Hier staat een klein schorriemorrie normaal-denkende mensen te beledigen met zijn prietpraat. Er staan heel veel superstomme jank-varkens te brullen aan de zij lijn die hem aanmoedigen en ophemelen. Dit ongedierte loopt te stelen van sites zoals FN en andere om maar een wit voetje, of een wit neusje? te halen bij zijn cipieren. Ik stel voor dat je dit duivelse ratje eens goed te grazen gaat nemen met je Kamp Zeist manieren. Je hebt het in je maar je moet een goed doelwit hebben. Hier op FN heb je geen doelwit en je schiet dus altijd naast de roos. Maar als je deze in leven gebleven abortus eens goed op de fikken kan tikken met je knallende gezegdes, dan heb je een missie in je leven waar iedereen baat bij heeft. Laat me ook weten waar je dit aan het doen bent, want dan kan ik je aanmoedigen aan de zijlijn. Met plezier. Ik geef je een tien voor het slagen! Hartelijke groet, your New Best Friend, de BAA.

    • Dennis, zet het er gewoon bij joh… de Snuggerati kunnen ook niet altijd alles vinden. (grijns). Hier volgt het stukje waar Dennis naar verwijst. Zeer geruststellend dus, itt tot de stelling van de aanbeveler, Oude Wijze Man Coleman.

     Assessing the risk
     Despite these rare cases of myocarditis, the benefit-risk assessment for COVID-19 vaccination shows a favorable balance for all age and sex groups5 (Figures 2 and 3). Given the known potential risk of complications with COVID-19 infection, including hospitalizations and death even in younger adults (mortality remains 0.1–1 per 100 000 for persons 12–29 years of age), the risk-benefit decision remains overwhelmingly favorable for vaccination. Therefore, COVID-19 vaccination is currently recommended for everyone ≥12 years of age5 (Figure 3). COVID-19 vaccination not only prevents COVID-19–related hospitalizations and death, but also COVID-19–related complications such as myocarditis, multisystem inflammatory syndrome,33 and post–acute sequelae of SARS-CoV-2 infection or long COVID-19.74

 6. In mijn optiek zijn de ziekenhuizen nu gevuld met mensen met vaccinschade. De echte griep moet nog komen. Wat nu heerst, zoals elk jaar om deze tijd, is het rhinovirus. Verkoudheid dus. In mijn omgeving ken ik mensen die ongeprikt zijn en nu een lichte verkoudheid hebben. Mensen die ik ken en de spuit genomen hebben zijn daarentegen doodziek. Dit is dus het teken aan de wand waar deskundigen voor gewaarschuwd hebben. Een ordinaire verkoudheid kan je fataal worden omdat je afweersysteem kapotgemaakt is door spikes en grafeenoxide. Ik denk dat de grote klapper nog moet komen! Als de griep (influenza) op gaat spelen. Meestal vanaf eind december en dan januari, februari en soms in maart.
  Daarom reppen ze nu al over het Marburg virus wat gaat komen. Dat is niet het geval. Maar de bijwerkingen van het vaccin geven de zelfde symptomen als het Marburg virus. Schade aan het cardiovasculaire systeem.
  Testen en vaccins tegen het Marburg virus liggen al klaar. De volgende plandemie wordt op stoom gebracht. Laat je niets wijsmaken!!

  • En gillend vechten de jank-varkens zich een weg naar de trog straks, om toch maar als eerste de anti-Marburg gifspuit te bemachtigen! Allen die van dubbel-gevaccineerd naar niet-gevaccineerd zijn gedemoteerd, krijgen dan weer een kans! Maak ruimte voor de bestorming!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in