Fotofuck FRONTNIEUWS

De mainstream media pretenderen altijd en monopoliehoudend aan de goede kant te staan. De sarcastische omschrijving als naïeve, realiteitsverloochenende “deugmens” wordt in het linksgroene milieu zelfs geprobeerd om als iets wenselijk te herinterpreteren. Maar welke onmenselijke ideologie zich werkelijk verschuilt achter het masker van het “deugen”, wordt momenteel opnieuw duidelijk.

Terwijl de “juiste” slachtoffers politiek tot buiten de grenzen van schaamte geïnstrumentaliseerd worden door de “deugerds”, worden de slachtoffers van geïmporteerde geweldplegers, door asielzoekers en zogenaamde vluchtelingen, volledig  empathieloos als incidentele gevallen weggewimpeld en, als het al mogelijk is, verzwegen en in de doofpot gestopt. De hiërarchisering van slachtoffers die de media en politici elke dag zonder enige tegenspraak vanuit hun eigen gelederen uitvoeren, toont de cynische misantropie van de heersende klasse, schrijft Stefan Schubert op Kopp Report.

De hele wereld kent inmiddels de dode George Floyd. Om het geval van de beroepscrimineel met meervoudige veroordelingen de juiste draai te geven, wordt in de mainstream zijn criminele verleden, gevangenisstraffen en misdaden – zoals de gewapende overval op een zwangere vrouw – nagenoeg verzwegen. Floyd wordt gereduceerd tot zijn zwarte huidskleur, net zoals de politieagent vanwege zijn blanke huidskleur als racist wordt bestempeld. Het zij verre van ons om de ondraaglijke foto’s van de arrestatie te relativeren, maar we moeten wel wijzen op eventuele ontbrekende onderzoeksresultaten. Zo is de politieman getrouwd met een Aziatische vrouw en bestaat zijn kring van collega’s bij deze arrestatie en op het politiebureau uit alle etnische groepen en huidskleuren die in de VS te vinden zijn.

Deze feiten zorgen voor een werkomgeving en een personeelsachtergrond die de onmiddellijke “racisten stigmatisering” in twijfel trekt. Zeker, brute tot sadistische politieagenten zijn te vinden in de VS, evenals talloze voormalige GI’s in politiedienst die zijn gebrutaliseerd en/of getraumatiseerd door oorlogsmissies in Irak en Afghanistan. Het zou de auteur niet verbazen als deze politieagent in het verleden ook de aandacht had getrokken met gewelddadige operaties. Als er blanke slachtoffers onder hen zouden zijn, zou de hele argumentatie van de mainstream en anti-racisme ideologen in elkaar storten. George Floyd zou dan niet zijn gestorven aan een racistische politie-inzet, maar aan een meedogenloze sadist. Deze vaststellingen, dit oordeel, vallen echter uitsluitend onder de verantwoordelijkheid van de betreffende Amerikaanse rechtbank, en niet onder die van de Duitse mainstreamjournalisten, die met hun vooroordelen en speculaties ultralinkse politiehaters en gewelddadige migrantenbendes een schijnbare legitimatie bieden voor plunderingen, aanvallen op politieagenten en burgeroorlogachtige rellen.

  Dodelijk "incident": 17-jarige Irakees vermoordt 92-jarige Duitse vrouw

“Degenen die protesteren tegen het doden van blanken worden beschouwd als racisten”

De perfide meting van de elites met twee maatstokken kan men in Europa – gezien de verwoeste veiligheidssituatie door de ongecontroleerde massale immigratie uit voornamelijk islamitische landen van herkomst – elke dag weer zien. George Floyd uit Minneapolis kent zoals eerder gezegd de hele wereld, maar heb je ooit de namen van James Furlong, Joe Ritchie-Bennet en David Wails gehoord?

David was een wetenschapper en James een geschiedenisleraar. Alle drie de mannen werden eind juni letterlijk met een mes afgeslacht door een Libische asielzoeker in een park bij Londen, en drie andere mannen raakten gewond. Volgens getuigen werd de groep blanke Engelsen gemakkelijk herkend als een homoseksuele groep, die samen zitten te lachen en te socialiseren in het park. De hele aanpak van de moslimdader wijst op een islamitische terroristische aanslag, waarbij ook de wijdverbreide haat tegen homo’s in de islamitische wereld een doorslaggevende rol lijkt te spelen. Na aanvankelijke ontkenningen van een islamistische terroristische aanval verspreidde de mainstream media opnieuw de mythe van een geestesziek persoon, maar de onderzoekende autoriteiten namen een snelle beslissing en classificeerden dit bloedbad als een terroristische aanval.

VK: Libiër vermoordt drie en verwondt meerdere mensen in terroristische mesaanval 

Hoewel het linksgroene milieu altijd beweert de enige echte vertegenwoordiger van homoseksuelen te zijn, waren er geen speciale programma’s bij Anne Will [presentatrice van een politiek praatprogramma, red.] geen coververhalen in de Spiegel, de Süddeutsche krant of het centrale orgaan van de deugmensen, de Zeit. In hun perfide wereldbeeld waren het duidelijk de “juiste” slachtoffers (homoseksuelen), maar de “verkeerde” dader, een moslim-asielzoeker.

  Ministerie van Justitie: Yale University discrimineert blanken en Aziaten

Daarnaast kwam uit dit geval achtergrondbegrippen naar voren als: een islamitische socialisatie van de Libische dader met een affiniteit voor geweld, ongecontroleerde massa-immigratie, staatsfalen in asiel en deportaties (de terrorist vroeg al in 2012 asiel aan), de gevaren van de islam en de oorzakelijkheden van de islam, terreur en geweld. Elk van deze trefwoorden vormt een absoluut uitsluitingscriterium voor de elites in de media en de politiek, wat automatisch leidt tot politiek correcte zelfcensuur en tot het feit dat deze barbaarse moorddadige daden niet op gepaste wijze en uitsluitend op basis van feiten worden gerapporteerd.

Wie anders beweert of zelfs onderzoeksresultaten levert in een boek, zoals de auteur dat doet in het huidige boek ‘Sicherheitsrisiko Islam – Kriminalität, Gewalt und Terror: Wie der Islam unser Land bedroht’, wordt op zijn minst als populist belasterd en/of doodgezwegen. En de laatste tijd is hiervan zelfs een perfide toename te zien, namelijk, wie protesteert tegen deze beestachtige moord op drie homoseksuele blanken wordt nu zonder meer tot een racist verklaard en beroofd van zijn professionele en financiële bestaan.

Dit geval speelde zich af bij een Engelsman die een vliegtuig met een spandoek boven een voetbalstadion liet cirkelen waar één vanzelfsprekendheid op te lezen was: “White Lives Matter”.

Wat racistisch zou moeten zijn aan de verwijzing dat het leven van blanken ook meetelt, is waarschijnlijk alleen te begrijpen in een volledig links-ideologisch georiënteerde geest.

Golf van geweld van asielzoekers – stilte in de mainstream

In de afgelopen dagen is er in Duitsland ook een regelmatige golf van geweld door voornamelijk islamitische asielzoekers geweest, maar ook deze bloedige daden en rechtszaken waren voor de mainstream media geen voorpagina verhalen waard.

In Leipzig stond de ernstige criminele asielzoeker Hamid A. (47) opnieuw terecht, onder andere voor kindermisbruik. Deze keer werd hij veroordeeld tot vier jaar gevangenisstraf voor de brute verkrachting van een 83-jarige, slechthorende bejaarde. De asielaanvraag was al in 1999 afgewezen en de asielfraudeur, die vermoedelijk door de belastingbetaler wordt onderhouden, is nog steeds in het land en pleegt ten nadele van degenen die hier al langer wonen de ene misdaad na de andere. Voor vragen of zelfs beschuldigingen en kritiek van de mainstream media, die zich aan de regering conformeren, voor dit staatsfalen, hoeven politici niet te vrezen.

Afghaan die reeds 21 jaar geleden gedeporteerd moest worden, verkracht 83-jarige Duitse vrouw

Op klaarlichte dag heeft een Afghaanse asielzoeker (37), die bij de politie bekend was, zijn vrouw, tien jaar jonger dan hij, met een mes afgeslacht omdat ze van hem was gescheiden. De moord vond plaats in een openbare bus vol met onder andere schoolkinderen. Een fundamentele discussie over geïmporteerd geweld, de islam en het miljoenvoudige misbruik van asiel (artikel 16a GG) heeft ook deze barbaarsheid niet op gang gebracht. Als er überhaupt een artikel in de mainstream media wordt geschreven,  wordt islamitische eerwraak gebagatelliseerd als een relationeel misdrijf.

  11-jarig Duits blank jongetje door asielzoekers het ziekenhuis ingeschopt

In Saksen stonden de Syriër Mohammed K., zijn zoon Alaa K. en de Libanese Ayman Z. terecht. Ze hadden op kerstavond bij de cadeau-uitreiking eerst op een stel ingeslagen en vervolgens kerkhelper Mike W. met een meegebracht mes levensgevaarlijk verwond. Alaa K. ramde met volle kracht zijn mes in het bovenlichaam van de Duitser waarbij hij zijn longen en milt verwonde. De zware bloedingen en gewonde organen waren levensbedreigend. Een noodoperatie heeft het leven van de kerkhelper gered. Ondanks het levensgevaar en de kracht van de messteek weigerde de rechtbank in Aue een “intentie om te doden” te erkennen en veroordeelde de drie moslims niet voor poging tot moord of doodslag, maar kreeg de messteker slechts een voorwaardelijke straf voor mishandeling.

Poging tot massamoord: Syriër wilde trein in Duitsland laten ontsporen

Vorig artikelNASA en NOAA’s laatste klimaatwaarschuwing een resultaat van opzettelijk foutieve gegevens
Volgend artikelHoe Zweden multicultureel werd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Het linkse schorem incl. de mainstream toont z’n verontwaardiging in de vorm van vernielingen van eigendommen van anderen, plunderingen van winkels van anderen, aanvallen en/of verwonden van andersdenkenden en uiteindelijk, als zij UITERST verontwaardigd zijn tonen zij dat in de vorm van MOORDEN !
    Verwacht geen “hand in eigen boezem” bij dat soort; zij hebben alléén maar gelijk en iedereen moet dat óók vinden, zo niet……………als je bekend bent word je vermoord/zwaar verwond en een onbekende wordt bedreigd, gedemoniseerd en beledigd door dat soort.

  2. Die rechters zijn om te kotsen.
    Ik bid dat ze zelf ook hard geraakt zullen worden.
    God rekent zeker af met dit soort (on)rechters, aangezien Hij ze zelf heeft aangesteld.

  3. De Fuckstream media zouden elke voorpagina vullen als zo`n illegaal in Nederland iemand als Mark Rutte met een machete achtervolgde. Take my word for it!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in