Voor het eerst hebben wetenschappers microplasticverontreiniging in menselijk bloed ontdekt. In de studie, die gepubliceerd is in Environment International, werden plastic deeltjes ontdekt bij bijna 80% van de mensen die zij getest hebben. Deze microplastics zijn geconsumeerd of ingeademd. Deze microplastics kunnen zich hechten aan rode bloedcellen, waardoor het zuurstofgebruik in de bloedbaan wordt geschaad. Zij verstoren ook de klierfunctie, waardoor hormonale veranderingen in het menselijk lichaam worden veroorzaakt, schrijft Lance D Johnson.

Uit de studie bleek dat de microplastics niet alleen in het lichaam terechtkomen, maar ook door de bloedbaan reizen en zich in menselijke organen vastzetten. In laboratoriumstudies blijken microplastics menselijke cellen te beschadigen, hormonen te verstoren en bij te dragen tot een vroegtijdige dood. Plastic flessen, styreen voedsel- en drankverpakkingen, en plastic boodschappentassen dragen allemaal bij tot deze steeds aanwezige bedreiging van de gezondheid, en dat is nog niet alles.

Mondkapjes veroorzaken op lange termijn schade aan het zuurstofgebruik bij de mens

Tegenwoordig ademen mensen deze microplastics vrijwillig in door mondkapjes op hun gezicht te zetten. En wanneer de maskers massaal worden weggegooid, breken de microplastics af in de lucht, de grond en het water, voordat ze in het bloed en de organen van de mens terechtkomen. De maskers belasten, verstikken en vergiftigen de mensen op een acute manier, en op lange termijn breken de microplastics in het milieu af, waardoor ze stilletjes in het bloed infiltreren, en de rode bloedcellen van zuurstof beroven. In één studie hebben microplastics zich vastgeklampt aan het buitenste membraan van rode bloedcellen, waardoor hun vermogen om zuurstof te vervoeren wordt belemmerd.

  Zenuwafwijkingen bij baby's die borstvoeding krijgen na C-19 vaccinatie van de moeder

Op het hoogtepunt van de hysterie over de maskerverplichting verbruikte de wereldbevolking 129 miljard wegwerpmaskers per maand, of ongeveer drie miljoen maskers per minuut. Veel van deze maskers worden in het milieu weggegooid of op stortplaatsen gedumpt, waar zij jarenlang zullen afbreken en de bodem vervuilen.

Wegwerpmaskers bevatten een binnenlaag van thermoplastische polymeren die samengesmolten zijn tot poreuze vellen. Wanneer zij in het milieu afbreken, vallen deze polymeren en polypropyleenweefsels uiteen in kleine plastic deeltjes, microplastics genaamd. Deze microplastics lekken uit in de bodem en het water, en komen uiteindelijk in het bloed, de weefsels en de organen van de mens terecht. Deze deeltjes reizen ook door de lucht en worden vaak via de longen opgenomen. De langetermijngevolgen van de maskeringsmandaten voor het milieu en de menselijke gezondheid moeten nog volledig worden beseft. Deze negatieve gevolgen zullen in het menselijk bloed worden gemeten in de vorm van microplasticverontreiniging.

Plasticvervuiling, nog verergerd door maskers, beïnvloedt menselijke hormonen, ontwikkeling van kinderen

In de studie van Environment International bevatte de helft van de bloedmonsters PET-plastic, het soort dat uit plastic frisdrankflessen komt. Een derde van de bloedmonsters bevatte polystyreen, de hormoonontregelende chemische stof die gebruikt wordt voor de vervaardiging van piepschuim verpakkingen. Een kwart van de bloedmonsters bevatte polyethyleen, dat vaak gebruikt wordt in boodschappentassen. Hoofdonderzoeker, professor Dick Vethaak van de Vrije Universiteit Amsterdam, zei dat dit de “eerste aanwijzing is dat wij polymeerdeeltjes in ons bloed hebben.” Hij zegt dat verdere studies nodig zijn om de aanwezigheid van veel meer plastic polymeren te beoordelen en te begrijpen wat deze microplastics met het menselijk lichaam doen.

  Professor en Nobelprijswinnaar Luc Montagnier waarschuwt dat COVID-19 vaccin kan leiden tot slopende 'Neurodegeneratieve ziekten'

“De deeltjes zijn er en worden door het hele lichaam getransporteerd,” zei hij, dus het is “zeker redelijk om bezorgd te zijn.” In zijn vorige werk heeft Vethaak vastgesteld dat de verontreiniging met microplastics bij baby’s tien keer zo hoog is, omdat zij met plastic flessen worden gevoed. Baby’s zijn bijzonder kwetsbaar voor de negatieve effecten; studies tonen aan dat de deeltjes door de longen en naar het hart en de hersenen reizen, en de neurologische ontwikkeling aantasten. Er moeten meer gezondheidsstudies worden uitgevoerd bij mensen die regelmatig mondkapjes dragen. Hoe zou het inademen van microplastics op den duur iemands vermogen om zuurstof in zijn bloed te vervoeren kunnen beïnvloeden? Hoe zou deze blootstelling iemands hormonen en kankerrisico kunnen beïnvloeden?

De hoeveelheid en het soort in de studie ontdekte microplastics liepen sterk uiteen, aangezien dit de eerste studie was waarbij microplastics zo klein als 0,0007mm werden ontdekt. Vethaak zei dat de verschillen in microplastics-niveaus een weerspiegeling zouden kunnen zijn van kortstondige blootstelling aan plastic, die plaatsvond voordat de bloedmonsters werden genomen, zoals drinken uit een piepschuimen beker of het dragen van een wegwerp-mondkapjes.

“De grote vraag is wat er in ons lichaam gebeurt?” zei Vethaak. “Worden de deeltjes in het lichaam vastgehouden? Worden ze naar bepaalde organen getransporteerd, zoals langs de bloed-hersenbarrière komen?” En zijn deze niveaus hoog genoeg om ziekten uit te lokken? Wij moeten dringend verder onderzoek financieren, zodat wij daar achter kunnen komen.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mondkapjes weerspiegelen geestesziekteVolg Frontnieuws op Telegram

  Mijn vrienden sterven aan hartaanvallen
Vorig artikelTopglobalist: Poetin heeft globalisering gedood
Volgend artikelDr. Coleman: Wat heeft de globalistische elite hierna voor ons in petto?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in