Mensen die het COVID-19 “vaccin” krijgen in India’s grootste stad Mumbai mogen geen bloed doneren, totdat ze de tweede prik krijgen, en dan moeten ze nog een maand wachten, maar waarom? Wat gebeurt er precies als ontvangers van bloeddonaties dat gevaccineerde bloed van de donor krijgen? Zijn er klinische proeven geweest die een gevaarlijk en dodelijk resultaat hiervan hebben aangetoond? En waarom twee maanden wachttijd? Hoe hebben de medische industrie of de vaccinfabrikanten deze tijd bedacht, want na enig onderzoek te hebben gedaan, zul je ontdekken dat er over de hele wereld allerlei verschillende voorgestelde wachttijden zijn gepubliceerd, dus is het allemaal lukraak willekeurig? schrijft S.D. Wells.

Misschien zou niemand ooit een bloeddonatie moeten krijgen van iemand wiens bloedvatensysteem vol zit met miljoenen prionen met spike-eiwitten van een genmutatieprik. Zal uw bloed gaan stollen zoals dat van de COVID-19 gevaccineerde massa’s als u een transfusie krijgt van een van hen? Bent u vatbaar voor ADE en andere immuundeficiëntie aandoeningen als u een bloedtransfusie krijgt van iemand die een COVID-19 griepprik heeft gehad? Dit vereist een zeer zorgvuldige afweging.

Aangezien mRNA uw cellen manipuleert om giftige spike-prionen te maken, gebeurt dit dan ook bij volledig ongevaccineerde ontvangers van bloeddonaties?

De National Blood Transfusion Council (NBTC) in India heeft richtlijnen gepubliceerd waarin staat dat COVID-19 gevaccineerden worden beperkt in het doneren van bloed nadat zij de prik hebben gekregen, totdat zij de TWEEDE dosis hebben gekregen, en dan moeten zij nog een maand wachten. Dragen zij de spike-eiwitten over? Hebben ze meer kans om de ziekte te krijgen na de “vaccinatie”?

  Geloof in COVID "Vaccins" bereikt nu religieuze vurigheid: De injectie "vermindert het lijden" voor de dood

Wat is hier aan de hand? Het NBTC gaf een strenge waarschuwing aan alle burgers: 28 dagen uitstel na de laatste dosis COVID-19 vaccinatie, ongeacht het type vaccin dat is ontvangen.” Dat geldt dus voor ALLE typen prionprikken tegen het COVID-virus. Dat is een verstrekkende verklaring, maar we hebben nog steeds geen duidelijkheid over waarom dit zo belangrijk is.

De directeur van het NBTC, Dr. Sunil Gupta, zei dat dit geldt voor zowel de “levende” verzwakte virusprik als de “geïnactiveerde” injecties. Vermoedelijk zijn de aanbevelingen alleen al gerechtvaardigd vanwege enkele meldingen van slachtoffers van COVID-19 injecties die klagen over “koorts” en “lichaamspijn”. Dus op basis van die bewering moet een geïnjecteerd mens twee maanden wachten alvorens bloed te doneren? Dit klopt gewoon niet. Er is duidelijk veel meer aan de hand.

Hoe kan een dood virus worden verspreid via bloeddonaties, of gaat het eigenlijk om de giftige spike-eiwitten?

Grote vraag: aangezien alle COVID-19 vaccins die in Mumbai worden gegeven geïnactiveerd zijn (niet levend), hoe kan het virus dan worden overgedragen op de ongevaccineerde ontvanger van de bloeddonatie? Covaxin is een geïnactiveerd vaccin dat niet levend is, dus waarom nog steeds twee maanden uitstel voor bloeddonaties? Dit lijkt nogal verdacht en zou iedere persoon in de wereld die overweegt ooit een bloeddonatie te krijgen van een persoon met een COVID-19 vaccin moeten verontrusten.

Hebben we het nu over permanent besmet bloed, van de miljarden mensen op aarde die geïnjecteerd zijn met COVID-19 prikken die ofwel miljarden giftige prionen bevatten ofwel de cellen opdragen deze onophoudelijk aan te maken? Wordt dit ook doorgegeven aan het nageslacht? Is dit wat slecht bloed betekent? Vuil bloed. Bedorven bloed. Deze waarschuwing voor het doneren van vuil bloed zou ook moeten gelden voor alle orgaantransplantaties, als de logica en de klinische wetenschap worden toegepast. Hoeveel andere landen, inclusief artsen, verpleegkundigen en “patiënten” zijn hiervan op de hoogte? Dit vereist onderzoek op het hoogste niveau.

  Moderna CEO over COVID-19 prikken: "Niemand wil ze"

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ongevaccineerde bloedbanken? Lees meer over de groeiende beweging voor schone transfusiesVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWereldgezondheidsorganisatie verklaart dat ongevaccineerde burgers “moordenaars” zijn
Volgend artikelWesterse hysterie neemt toe
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Ja per direct!!! Zelfde als serum injecteren zelfs wellicht nog erger aangezien een onaangetast lichaam zulke hoeveelheden meteen afstoot.

 2. Tuurlijk en deze vraag zou niet eens gesteld te hoeven worden omdat dit spul nog in een test fase zit. Ook hier is de code van Neurenberg van toepassing.
  Beste is nu niet in het ziekenhuis te belanden en gezond leven.
  Verdiep je in Zweedse kruiden en zilverwater en norit/koolstof.
  De meeste artsen zijn helaas niet meer te vertrouwen dat is nu wel bewezen.
  Mijn goede vriendin heeft gevaxt bloed gekregen en heeft nu hart klachten en dat terwijl ze niet gevaxt wilde worden en alles uit de kast haalden omdat te voorkomen ook was ze tegen mondkapjes ect.
  Terwijl ze nog een kind heeft die haar moeder nog hard nodig heeft.
  Het zal je maar gebeuren.

 3. Ik weet zeker als men ongevaxt bloed voortaan wilt geven aan mensen die bloed nodig hebben, vele in de rij zullen staan om deze te schenken en dat terwijl ze eerst nooit bloed gaven.
  Dus wat let men om deze niet te geven?

  • >>> waar gebruik je koolstof voor ? <<<

   Ooit gehoord van: 'Norit'?

   Koolstof wordt gebruikt om (afval)stoffen aan zich te binden middels adhesie zodat het via je darmen kan worden afgevoerd.

   Een beter middel hiervoor is trouwens Chlorella. Ga je maar es verdiepen in 'zware metalen ontgifting'.
   Wanneer je het goed doet ben je ook gelijk af van je Candida (Albicans). Een schimmel die thuis hoort in de darmen maar inmiddels bij vele mensen letterlijk door het lichaam 'woekerd'. Voelt zich lekker op de plekken waar het lichaam de zware metalen 'opslaat' (zodat ze geen schade aanrichten)

   • Nee sorry Karel ikben nooit ziek en doe niet aan pharma of kruitvat spullen dus nee wist
    niet wat Norit is…

    Metalen ontgift ik met zuivere Spirulina maar bedankt voor de tip ik duik er eens in, ik leer graag namelijk bij vandaar mijn vraag…

 4. Twee maanden dus 8 weken is / was de officiële tijd die door de mRNA fabrikanten was aaNgegeven als de tijd dat de spike eiwitten van deze prikken uit het lichaam verdwenen ZOUDEN ZIJN.

  DIT BLIJKT ECHTER ALS ZOVELE DINGEN EEN FOUTJE TE ZIJN……
  SPIKE EIWITTEN ZIJN UITERST GIFTIG EN VERDWIJNEN HELEMAAL NIET UIT HET LICHAAM
  MAAR TASTEN ORGANEN EN ORGAAN STELSELS EN ZELFS JE NATUURLIJKE IMMUUNSYSTEEM AAN.

  Bloed van gevaccineerden is dus een behoorlijk risico om te ontvangen.
  Ik zal het niet en nooit nemen. Dit moet op mijn medische status komen te staan.
  Overigens stel ik het bezoek aan mijn huisarts zoveel mogelijk uit omdat mijn vertrouwen in artsen flink is gedaald. Of zelfs weg is.
  Het ontvangen van een bloedtransfusie met gevaccineerd bloed, is in het ongunstigste geval zelfmoord op termijn.

  Waarom niet alle vaccins dodelijk zullen zijn : heeft te maken met het omgaan en de houdbaarheid en de bewaarbaarheid en de temperatuur van dit “ goedje”
  Het mag niet worden geschud voor gebruik.
  Het moest onder zeer koude temperaturen worden bewaard en slechts kort tevoren worden ontdooid.
  En moet snel na het optrekken worden geïnjecteerd.
  Dus bij verkeerd transport is er al minder of geen werking meer.

  Is aan één van deze voorwaarden niet voldaan dan valt het spike eiwit uit elkaar en spuit je een vieze geleiachtige massa in die onwerkzaam is.
  Overigens zie ik in mijn dagblad regelmatig overlijdens advertenties van zowel man als vrouw die kort na elkaar overlijden. Dan denk ik “ VERKEERDE FLESJE”

  • @ Anna december 18, 2022 at 14:42,
   Het productie proces in ook niet optimaal, er komen relatief veel verontreinigingen in de vloeistof, zoals roestvast staal gruis van de productie opstellingen. Daar het ook geen homogene vloeistof is, als ze de flesjes vullen. De zwaardere delen zakken naar de bodem. Met als gevolg dat je partijen die als laatste gevuld worden, het meeste rotzooi en het meest gevaarlijke ingrediënten erin hebben. Heb je de pech dat jij die geïnjecteerd krijgt, sterf je binnen de twee weken. Heb je geluk als je een partij van de eerste vulling krijgt, waar het minst rotzooi in zit. Kortom het is een moordwapen met voorbedachte rade. Dat die fabrieken nog draaien is een raadsel. Want dat houdt in dat we een hele machtige tegenstander hebben, die de mensheid bewust wil uitroeien.

   • Klópt wat u zegt. De grafeen en ijzer deeltjes die zelf modulerend is ben ik vergeten.
    Het prikje is niet zomaar onschuldig het lijkt steeds meer een massa dodings wapen te zijn. Welke wereld wijde krachten hier aanwezig zijn is mij een groot raadsel.
    ONBEGRIJPELIJK.
    Mike Yeadon zegt dat de gehele populatie die vergiftigd is met deze rotzooi binnen vijf tot achtjaar niet meer in leven zal zijn. Dat moet toch onverdraaglijk zijn om dat te weten.

 5. Ik heb mij altijd al afgevraagd van waarom je überhaupt bloedtransfusie nodig zou hebben bij operaties. Je eigen lichaam maakt dat zelf aan, wat je te kort hebt. Zouden die artsen dan bij elke operatie die ze doen meer dan een halve liter bloed morsen? En daarom andermans bloed nodig hebben. Want zodra jij andermans bloed toegediend krijgt is het zelfde alsof je een orgaantransfusie onder gaat. Elk mens heeft niet alleen zijn eigen bloedgroep en resusfactor negatief of positief, maar ook zijn eigen frequentie en vloeistof dichtheid en zijn eigen samenstelling. Dit kun je niet 1 op 1 met elkaar uitwisselen. Als je objectief de huidige geneeskunst bekijkt, zie je een barbaarse slachters methodes van pure onkunde.

  • Kochers en vaatklemmen zijn er om bloedvaten te pakken en met met speciaal hechtmateriaal af te binden
   Een coagulatie apparaat schroeit de kleine bloedvaten dicht.
   Zelden wordt een bloedtransfusie op de operatiekamer gegeven.

 6. Ongevaccineerden due besmet bloed ontvangen, zijn volledig gevaccineerd na ontvangst! Dus ja , en vergeet dat kind niet in nieuw Zeeland wat nu dood is doordat het besmet bloed kreeg tegen de wil van haar ouders ! Ouders werd uit hun ouderlijke macht gezet !! Dus waarom iets afvragen terwijl het bewijs ons alj5al us gepasseerd!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in