De Zwitserse natuurgeneeskundige George Della Pietra is een nieuwe dienst “SafeBlood Donation” begonnen om schoon, ongevaccineerd bloed te leveren aan patiënten die een transfusie nodig hebben, Ethan Huff.

Aangezien de algemene bloedvoorraad nu besmet is met “volledig gevaccineerd” chemisch bloed vol spike-eiwitten, stijgt de vraag naar zuiver bloed. Pietra zag dit blijkbaar als een geweldige kans om schoon bloed te leveren, waar nu meer vraag naar is dan ooit.

Pietra noemt de massale Covid-19 injectiecampagne “de misdaad van de eeuw” en gelooft dat boodschapper RNA (mRNA) covid injecties het bloed “besmetten” en het immuunsysteem vernietigen.

Als een ongevaccineerde persoon een transfusie krijgt van bloed dat mRNA, spike-eiwitten en wat er nog meer in die flesjes zit, kan hij of zij ook verontreinigd raken, vandaar dat hij de SafeBlood Donation service bedacht.

De door het bedrijfsleven gecontroleerde media bespotten Pietra en beschuldigen hem van pseudowetenschap, maar het blijft een feit dat er steeds meer vraag is naar zuiver bloed omdat niemand het besmette spul wil.

“Ik krijg honderden e-mails met de vraag: ‘Hebben jullie bloed beschikbaar, want ik moet over drie weken geopereerd worden’,” zegt Pietra.

“Wij willen een platform zijn voor mensen die de vrije keuze van bloeddonoren willen hebben. Of ze nu denken dat er een echte samenzweringstheorie gaande is, dat de Nieuwe Wereldorde plaatsvindt, of als ze gewoon zeggen ‘ik wil het gewoon niet’ om wat voor reden dan ook.”

Wordt schoon, ongevaccineerd bloed een populair handelsartikel?

In het tijdperk na Operatie Warp Speed wordt het hebben van schoon, ongevaccineerd bloed als bijzonder beschouwd. Aangezien de ongevaccineerden een minderheid lijken te vormen, kan de relatieve zeldzaamheid van dat schone, ongevaccineerde bloed een hoger prijskaartje met zich meebrengen.

  Pfizer vaccin in Israël: deskundigen spreken van "een nieuwe Holocaust"

Overal op sociale media spuien zogenaamde “purebloods” dat prikvrij bloed veel geld waard is. Hetzelfde geldt voor sperma van ongevaccineerde mannen, dat volgens sommigen “de volgende Bitcoin” zou kunnen worden.

Het is ziekelijk om over dit alles in monetaire termen te denken, maar dat is de aard van een vriendjeskapitalistische wereld waarin elk detail van het menselijk leven te gelde moet worden gemaakt om te voldoen aan de onverzadigbare hebzucht van een wereld die volledig gek is geworden.

Op dit moment heeft SafeBlood Donation leden in ten minste 16 landen waar het doel is om bloedbanken op te richten die ongevaccineerd plasma leveren aan hun leden. Het plan is ook om meer ziekenhuizen en gezondheidsautoriteiten onder druk te zetten om “gerichte donaties” van specifiek ongevaccineerd bloed in traditionele bloeddonatiecentra toe te staan.

“Medische autoriteiten staan gerichte donaties alleen toe in specifieke situaties waarin het medisch noodzakelijk is, bijvoorbeeld om een zeldzaam bloedtype te verkrijgen, maar weigeren steeds meer verzoeken om ‘ongevaccineerd’ bloed op ethische en medische gronden”, meldde een mediakanaal.

De reden waarom SafeBlood Donation hiermee in de problemen komt, is dat de “officiële” bronnen, waaronder de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), allemaal volhouden dat er geen verschil is tussen gevaccineerd en ongevaccineerd bloed.

De verwachting is dat het huidige systeem niet zal voldoen aan wat SafeBlood Donation en haar leden proberen te doen, dus de onvermijdelijke uitkomst hiervan zal de oprichting zijn van een geheel nieuwe infrastructuur voor bloeddonaties waar alleen schoon bloed is toegestaan.

“Ik heb nog nooit zulk bloed gezien,” zegt Pietra over de anomalieën die hij waarnam bij het onderzoek van volledig geprikt bloed, wat hem ertoe aanzette om SafeBlood Donation op te richten.

  Nieuwe wetenschappelijke studie: Covid-19 vaccins hebben minstens 150.000 mensen in de VS gedood waaronder 574 kinderen 

“Dit was, om eerlijk te zijn, de belangrijkste reden dat ik de hele zaak begon, want toen ik dit zag, was ik erg ontzet.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Alleen die met zuiver bloed zullen de vaccinholocaust die tegen de mensheid wordt losgelaten overleven … het spike-eiwit in vaccins veroorzaakt genetische DESINTEGRATIEVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPoetin’s Moker
Volgend artikelOorlogsvoorbereidingen in heel Duitsland: Ombouwen van ondergrondse faciliteiten tot schuilplaatsen – Verzamelen van water, blikvoedsel en kaarsen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

38 REACTIES

 1. Ik stel voor dat hij dit bloed ook enkel aan ongevaccineerden ter beschikking stelt. Die werden immers ook op medische gronden gediscrimineerd.

 2. Het is volstrekt kansloos! mRNA spikes blijven zich dan mede nestelen in bindweefsel! Dus je kans transfusies dien tot je een ons weegt , maar het blijft schoon bloed her vernietigen!! Je immuunsysteem is mede naar de kloten geholpen, je lichaam herkent het ook niet meer als zodanig lichaams eigen! En mn en vergeet het dat het DNA ook omgezet is naar cDNA waardoor er patent op zit ! Je zult dus never toestemming krijgen 😂 omdat je aan andermans tech patent knutselt !

  • Of je zou kunnen proberen logisch na te denken; dit is niet opgezet om geprikten van onbesmet bloed te voorzien, maar ongeprikten die geen besmet bloed willen ontvangen.

   • Maar je kunt oppervlakkig gezien, niet weten of er jou wel degelijk bloed van ongevaccineerden word geserveerd.
    Wat als klusjesman dejonghe er wat bijmengt van een vaxxer…

    • Waarschijnlijk is het nodig om aparte ziekenhuizen op te starten. Dat lijkt mij het veiligst. Met betrouwbaar en integer medisch personeel. En extra beveiliging.
     Geen Big Pharma volgelingen of andere criminele praktijken.
     Sinds Covid vertrouw ik geen enkel ziekenhuis! Geen van de tachtig. De staf is niet gaan staken en ze hebben niet hun deuren dichtgegooid. Gaan nu kinderen inenten?

 3. Safe blood zou alleen voor ongevaxte moeten zijn.
  Wat voor zin heeft dit initiatief anders?

  Ongevaxt bloed geven aan een gevaxte, zal de gevaxte zijn bloed niet zuiveren.

  De vax zit n.l. in alles vast wat in het lichaam zit.

  Dat autoriteiten als FDA dit niet toleren komt omdat er nog steeds gevaxt “moet” worden.
  De grafeen moet er bij iedereen koste wat koste in.

  Persoonlijk denk ik wat grafeen betreft er al lang een andere optie is, daar gaan we in de nabije toekomst achterkomen.

  Als je bang bent voor het 1, zorgen ze dat je je concentreert op dat 1.
  Intussen zijn ze in het geniep met 2 bezig in te voeren.

  Zie de E-id wallet, achter de schermen zijn ze daar intensief mee bezig ookNL bedrijven ( universiteiten) .

  Kan het niet via de voordeur, dan via de achterdeur.
  Ze zijn niet te vertrouwen.

 4. Is het niet zo dat bloed dat gedoneerd wordt altijd (ongeacht gevaccineerd en ongevaccineerd) altijd van te voren al wordt gefilterd en helemaal gezuiverd wordt??? Dat is mij nl ooit eens verteld. Dit deden ze ook al voor de corona hoax

 5. Ik wil als echte wappie geen bloed van een gevaccineerde. Indien niet puur bloed beschikbaar, behandel me als zijnde een streng gelovige Jehova’s getuige………. Ik loop met een verklaring op zak waarin ik dus aangeef geen gevaxt bloed te willen accepteren.

  • Ja, Jehovah Getuigen haalden inderdaad ook goede resultaten met alternatieven, zoals met Ringers lactaat, indien ik het goed heb.
   Maar best is om je eigen bloed op te slaan, denk ik.

  • Dat werkt niet. Je moet al een tattoot hebben of een speciale ketting met hanger waar alles officieel gedocumenteerd is.
   Zelfs als je met stift op je borst zet: DNR, dan kan de familie dat er bijv op hebben gezet..aldus plietsie..

 6. Heb een kijkje genomen bij safeblood.net. Nee, als ongevaccineerde word ik niet lid. Reden: gevaccineerden kunnen het schone bloed ook krijgen. Ja daaag, daar ga ik m’n bloed niet aan doneren, alleen aan mensen die genoeg gezond verstand hebben gehad om de prikjes niet te nemen. Verder als je geprikt bent dan heeft het toch geen zin om pure blood via transfusie te krijgen, de spike eiwitjes gaan al vrolijk rond in je lichaam. Als er een organisatie is die mijn bloed alleen ter beschikking stelt aan gelijkgestemden dan doe ik mee.

 7. Jullie kunnen de rambam krijgen met je databank voor schoon bloed.
  Sorry maar ik vertrouw dit helemaal niet…stel ik geef me op wegens schoon bloed…ze hebben mijn gegevens…….het is dan zo gemakkelijk om mij te harvesten …voor organen ook enz enz …niet doen mensen …vraag vrienden of familie om bloed te geven wanneer nodig …geef je niet op!!!!!!enne Zwitserland kweetniet is wel de basis van de Elite, cabal, noem het op……nee jij Della krijgt geen een drupje van mij

 8. Trouwens, wie garandeert mij dat ik, indien nodig, ook dit ‘schone’ bloed toegediend krijg? Je zal maar een arts hebben die de ‘p’ aan ongevaxten heeft en lekker ander bloed in je aderen laat lopen.
  Ik hoop dat ik er nooit voor kom te staan.

 9. Had vroeger dertig jaar bloed gegeven, ben ongevaccineerd maar al vijf jaar gestopt, heb me weer opgegeven om schoon bloed te geven, ben overtuigd ongevaccineerd !

 10. Als ik bloed nodig heb en er is geen 1000% zeker weten niet-geinjecteerd bloed aanwezig dan ga ik liever dood. En geven aan die stichting doe ik ook niet als het ook naar geinjecteerden mag en kan gaan! Die hebben hun “eigen” bloedbank. @Joghe dat is als dat mogelijk is een heel erg goed idee!

 11. Ik was ook van plan om te doneren bij deze instelling om vervolgens er ook zelf gebruik van te kunnen maken. Nu Ik lees dat zij het bloed ook willen terschikking stellen aan gevaccineren heb ik er niet zo trek meer in. Alle moeite die ik heb genomen om juist het faxe en niet te nemen al vanaf het begin doe je daarmee te niet. Bovendien weet je me nooit of ze je dan ook daadwerkelijk het goede Bloed gaan geven is zo ziekenhuis situatie. Zoals iemand anders Al schrijft: Heb je een verkeerde arts die het allemaal niet interesseert krijg je alsnog verkeerd bloed. Als deze instelling had gezegd Wij stellen alleen puur bloed ter beschikking van de ongevaccineren dan zou ik er wel naar meedoen.

 12. Ook ongevaccineerden zullen “gratis spike eiwitten” van de hen omringende medemensen hebben ontvangen/GEKREGEN. De gevaccineerden zijn spike eiwit fabriekjes en ademen enzovoort deze leuke spikes ook uit en via ander contact.
  Dit heilloze spike is echt de limit bio wapen. Dus “schoon bloed” zal wel behalve ergens in Timboektoe nergens meer bestaan. Tibet?
  Wel zal de rest van de vieze toevoegingen misschien niet aanwezig zijn. Maar die kans is ook klein omdat je die viezigheid niet speciaal /exclusief meer via een prik krijgt, maar INCLUSIEF via de donkere WOLKEN.
  Daar ontkomen zelfs de suprime beiings niet meer aan, zelfs niet als zij zich elites noemen. Helaas.
  Wel super plan.

 13. Na het lezen van dit bericht gisteravond heb ik gelijk de papieren ingevuld op internet van de Sanquin Bloedbank, ze bellen me net terug om mij te zeggen dat ze daar niet naar kijken, gevaccineerd of ongevaccineerd, we geven gewoon bloed en letten alleen op de bloedsoort, ik heb O positief, het meest gebruikte bloed, dat is het enige waar ze naar kijken, de rest is niet belangrijk kreeg ik als antwoord, dank je wel.

  • Sanquin is een leugenorganisatie. Wanneer je bloeddonor bent moet je elke keer dat je geeft invullen of je gevaccineerd bent, maar ze willen niet meewerken om bloed zonder “vaccin” te geven als je daarom vraagt.
   Dus ze kunnen wel, maar willen niet!

  • Onbegrijpelijk,toch?
   Terwijl men zeer wel op de hoogte is van hoe het zit.
   Ik vraag mij wel af of die nieuw te starten speciale bloedbank rekening houdt met of donoren wel of niet
   een PCR-test hebben ondergaan.
   Voor mij persoonlijk geldt : geen bloed van geprikten of getestten.
   Anders heb je nog geen “zuiver”bloed naar mijn idee.
   En het kostbare “zuivere”bloed niet gebruiken voor geprikten natuurlijk …..

 14. Mooi initiatief zo’n “zuiver” bloedbank.
  Maar wat doen ze met het bloed van PCR- getestten? Dat bevat ook grafeen ,hydrogel etc.in de cotton swaps. Dat bloed is dus ook niet “zuiver”.
  En 90/95% van de wereldbevolking is ooit weleens getest…..

 15. Mijn man en ik, niet geprikt, kunnen elkaar bloed geven. Dat hebben we jaren geleden , toen we met onze zeilboot vertrokken, laten uitzoeken. De vraag alleen is, laten ze dat toe???

  • In Nederland niet. Ikzelf kreeg na een operatie een nabloeding, lage bloeddruk en een HB van 2.8 zijn het gevolg. Arts wou me testen op covid, kon alleen met zo’n staafje. Ik heb geweigerd. Bloedtransfusie van vreemden wou ik niet, wel van mijn dochter met dezelfde bloedgroep. Dat staat in de wet, dat mogen ‘ze’ niet doen. Dat is anno 1 december 2022. Ik lig nu nog in het ziekenhuis, weet niet of ik morgen nog leef.

 16. Deze club vertrouw ik voor geen cent. Safe blood willen hebben ook voor gevaccineerden…
  Terwijl de reguliere bloedbanken volop bloed hebben van gevaccineerden voor gevaccineerden.
  Wat een verspilling van safe blood om dit te verkwanselen aan gevaccineerden!

 17. het heeft voor een gevaccineerde geen nut meer ongevaccineerd bloed te ontvangen,dus inprincipe moet er een bloedbank komen voor gvaccineerden en eeen voor ongevaccineerden,maar dan nog zullen er mensen zijn die onder valse voorwendselen deze bloedvoorraad zullen besmetten met gevaccineerd bloed,puur uit wraak omdat zij erin zijn getuind

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in