Dit wordt een kort artikel omdat ik niet veel ruimte nodig heb om aan te tonen dat deze witte longziekte-onzin niets meer is dan angstzaaierij en fraude. Onthoud dat dit dezelfde mensen zijn die je vertelden dat COVID iedereen zou doden, dat maskers helpen, dat sociale distantiëring wetenschap is en dat de vaccins veilig en effectief zijn. Letterlijk alles wat ze de afgelopen 4 jaar hebben gezegd is een leugen, dus wanneer vertrouw je een leugenaar? schrijft Tom Renz.

Ten eerste is longontsteking een ziekte, wat betekent dat het een verzameling symptomen is. De symptomen worden veroorzaakt door een onderliggende factor. Ik weet dat sommige van mijn lezers niet van de kiemtheorie houden, maar ik blijf erbij omdat het een onnodige strijd is voor mijn punt. De consensus is dat virussen, bacteriën en soms omgevingsfactoren longontsteking kunnen veroorzaken waarvan de symptomen over het algemeen het gevolg zijn van vocht in de longen dat voortkomt uit die onderliggende problemen. Dit is allemaal vrij eenvoudig en vereist geen wetenschappelijk inzicht. Het CDC legt het hieronder voor je uit:

Klik voor groot

Ik wil wijzen op de ventilator-geassocieerde longontsteking die cruciaal is voor het begrijpen van de moordprotocollen van het ziekenhuis, maar voor de doeleinden van dit artikel is de meest relevante onderliggende oorzaak in de zin na de opsommingstekens – Mycoplasma pneumoniae.

De bovenstaande CDC screenshot heeft het over andere infecties die longontsteking veroorzaken en is relevant omdat er heel veel oorzaken zijn en het niet ongewoon is dat longontsteking veel voorkomt tijdens het verkoudheids- en griepseizoen. Wat belangrijk is, staat hieronder:

Atypische longontsteking heeft een aantal andere kenmerken dan “typische longontstekingen”, zoals het kan er anders uitzien op een röntgenfoto van de borst dan typische longontsteking. Hoewel dit hier niet wordt vermeld, heb ik begrepen dat de röntgenfoto van de borstkas meer wit ziet in de longen… AKA witte longziekte (wat een nieuwe en verzonnen term is om mensen bang te maken). Het onderstaande screenshot van HET CDC is ook belangrijk:

Hier zien we dat Mycoplasma longontsteking een van deze atypische soorten longontsteking is die de “witte longziekte” röntgenfoto’s veroorzaakt. We zien ook dat het meestal “mild” is en ook bekend staat als wandelende longontsteking (wat aanzienlijk minder eng klinkt dan witte longziekte). Laten we nu teruggaan naar het probleem waar niemand over wil praten.

De afbeelding hierboven komt uit de Pfizer Adverse Event Reports. Er lijkt een oorzakelijk verband te zijn tussen de mRNA (eigenlijk modRNA) vaccins en Mycoplasma longontsteking. Mijn beste gok is dat dit komt doordat de spike-eiwitten die je lichaam maakt na een injectie met de COVID-prikken je longen op dezelfde manier aanvallen als COVID doet… de spike is dezelfde ziekteverwekker in beide vaccins. Ik geef toe dat ik geen wetenschapper ben, maar ik zou graag willen dat iemand me een echte verklaring zou geven waarom de spike gevaarlijk is in COVID en niet in de vaccins (de realiteit is dat het dodelijk is in beide). Omdat ik niet verwacht dat dit zal gebeuren, sta ik achter deze conclusie.

De toename van wandelende longontsteking (de super enge witte longziekte) komt door de COVID-prikken. Als je de prik hebt gekregen of de griepprikken met de COVID-prikken erin, dan loop je waarschijnlijk een hoger risico op luchtwegaandoeningen dan anders het geval zou zijn. Ik zeg al sinds de zomer van 2021 – krijg de prik, krijg COVID en blijf COVID krijgen. Dit is geen verrassing, het is niet onverwacht, en het feit dat ze dit tegen de muur gooien net op tijd voor de VS verkiezingen van 2024 zou genoeg moeten zijn om je alles te vertellen wat je hierover moet weten. De enige echte vraag is of we stom genoeg zijn om er weer in te trappen… Ik zeg dat we #HellNo weer op Twitter moeten laten trenden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Stervende pasgeborene met “witte longen” van gevaccineerde moederVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIsraël kan strategische nederlaag tegemoet zien, zegt Pentagon-chef
Volgend artikelMike Stone – Kinderoffers zijn fundamenteel ritueel van de Deep State
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Indeed en Kuipers de engnek was in dat arabische land en vertelde dat het komt door het klimaat oid hahah, echt ze liegen zo zo erg om zaken te verdoezelen, niet normaal.

  Tell a lie big enough and keep repeating the same lie.

  was getekend Mark Rutte, Euh Ernst Kuipers euh, ah Joseph Goebels.

 2. In China werden er geen mRNA “vaccins” toegediend, wel het vectorvaccin van Sinopharm en het gede-activeerd virus vaccin van Sinovac.
  De nu veelvuldig voorkomens longziekten (vooral bij kinderen) zijn een gevolg van de maatregelen uit de covid-periode.

 3. Mijn zoon hoest al sinds 28 september, twee weken terug longfoto niets op te zien. Maar hij is duidelijk niet fit. Geen prikken gehad ik ook niet maar om ons heen iedereen wel. Heeft iemand vergelijkbare ervaringen. Huisarts wil geen antibiotica geven, maar dat kostte mij eind 2021 bijna mijn leven. Wij geven nooit antibiotica aan pubers was haar opmerking ik begin steeds opstandiger te worden eerdaags eis ik het gewoon. Het lijkt wel of ze tot het naadje gaan.

  • Beste Miriam,
   Als ik zo’n huisarts had dan ging ik meteen een andere zoeken.
   Wellicht een tip;
   Kijk eens naar colloïdaal zilver (ziet eruit als water)
   Verkrijgbaar in een paarsgekleurde fles ( helder glas verminderd gaandeweg de werkzaamheid)
   Zoek maar op internet.
   Verder nog een tip;
   Knoflooktenen in honing laten trekken. Anti bacterieel, anti viraal en anti schimmel werkend.
   Natuurlijk wel biologisch gebruiken.
   Sterkte met zijn gezondheid gewenst.
   Groet Tigron

   • Lijkt ideaal maar is het niet:
    Colloïdaal zilver maakt geen onderscheid tussen lichaamseigen cellen en bacteriën en lichaamsvreemde cellen. Het brengt dus niet alleen schade op de bacteriën maar ook schade op het slijmvlies van het maag-darmkanaal. Het kan dus overal destructieve werking uitoefenen.

    https://www.rivm.nl/nanotechnologie/gezondheid/nadelige-effecten-van-zilver-nanodeeltjes-op-geheugen

    Met andere woorden het passeerd de brein bloed barriere – zeer ongewenst.

    • Tuurlijk, RIVM zal het wel weten wat goed is …. Zijn we wel achter met de prikken toch?

     Waarom denk je dat men vroeger van zilveren bestek at, juist omdat zilver de bacteriën doodde. En waarom zeggen ze dat je het niet inwendig mag gebruiken? Stel je voor dat het eens mocht werken, heb je geen anti-bioticum nodig.
     Heeft allemaal te maken met op weg zijn naar een maatschappij waar je alleen prikken mag/moet nemen voor je gezondheid. Nou ja prikken en gezondheid daarover heb ik de laatste tijd meer gelezen. Wie gelooft daar nog in????

  • Wel eens gehoord van shedding, oftewel het overnemen van de geïnjecteerde stoffen van mensen die geprikt zijn? Is hier al eens naar gekeken? En deze laatste prik is smeriger dan de vorigen.
   Dat betekent ONTGIFTEN van de prikken, net alsof je geprikt zou zijn. Daar zijn veel methodes voor. Ik wil niet iedereen wakker maken, dus ik ga geen namen van mensen of middelen noemen.
   Is al verschillende malen op FN aan de orde geweest. Kijk eens via de zoekfunctie en laat weten of je verder bent gekomen.
   Ikzelf heb het in september 2021 meegemaakt, was bijna 4 weken ziek totdat ik het juiste middel kreeg en binnen 2 dagen weer in orde was.

  • Ga naar een biophotonen therapeut.
   Of..( zie De Andere Krant)
   Maak CDS. Dat is chloordioxide. Werkt tegen bacterien virussen, schimmels én parasieten!
   80 % van alle ziekten en overlijdens wordt veroorzaakt door parasieten. Ook covid.
   Google Jim Humble.
   Natuurlijk vind je daar ook artikelen dat CDS dodelijk zijn..natuurlijk omdat farma er niks aan verdient.

 4. Hallo,

  Mijn vraag/bezorgdheid gaat over die vogelgriep vaccins die misschien in 2024 goed gekeurd gaan worden in en door de EU.

  Het valt mij op, nadat meer mensen stoppen met de coronaprik, er opeens een wanhopige vaccinatie woede ontstaat op allerlei andere fronten…. Onder het motto “krijgen we de prik er niet rechtsom in, dan maar linksom”….via “andere methodes”…..of “smoesjes”??
  Er schijnen meerdere typen vogelgriep vaccins getest te zijn, en……toevallig.. werkte het zogenaamde “vector” of rmna vaccin het beste bij het pluimvee. Toevallig of niet… Dit is volgens mij hetzelfde type vaccin waar ook het corona vaccin op gebaseerd was/is.

  Nu hoor ik zeer weinig mensen zich afvragen “wat als het wordt goedgekeurd… kan ik mijn kippetje en de eieren dan nog wel veilig eten”….??? Er staan enkel berichten op internet over het feit of het kwaad kan voor het pluimvee… Maar hoe zit het met mensen die het pluimvee nuttigen ?
  Ik heb al enkele wetenschappers gemaild die TEGEN het corona vaccin waren… maar
  heb nog steeds geen antwoord gehad, of het contact emailadres is moeilijk te achterhalen….
  Hoe staan jullie hierin ?

 5. Natuurlijk , als het kan, biologisch voer.
  En ter ondersteuning krijgen mijn dieren de Kruidenelixer van Jan Smit. In alle flessen zit hetzelfde elixer, heeft Jan mij verteld. Dus ik nam de goedkoopste, voor paarden ofzo. Zeer zuinig in gebruik. Voor mensen ook super. Je kunt Jan hier zelf over bellen.
  Mijn dieren nooit ziek. Honden, kat kippen..en wij.. En bij bloedluis in het hok( waar je echt wat aan moet doen) had geen van de kippen luizen. Zeer opvallend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in