Impotentie kan mannen dwaze dingen laten doen en hulpeloze woede oproepen. Terwijl erectiestoornissen, althans tijdelijk, kunnen worden opgelost met behulp van een blauw pilletje, is er geen andere remedie voor politieke impotentie dan de realiteit. Een voorbeeld van de westerse politieke slapheid is het besluit van Europa om Rusland een nieuwe reeks sancties op te leggen, waaronder pogingen om RT het zwijgen op te leggen. Sterke landen die in een conflict de overhand hebben, nemen niet hun toevlucht tot dergelijke nutteloze maatregelen. Dit zijn de acties van zwakkelingen, schrijft Larry Johnson.

Ik wil u wijzen op een paar artikelen die de groeiende frustratie en woede van het Westen weerspiegelen. Allereerst het Britse ministerie van Defensie. Het lijkt erop dat zij hun eigen propaganda echt geloven:

Het Britse ministerie van Defensie voorspelt dat Oekraïne waarschijnlijk een rustige winter tegemoet gaat. Op zijn Twitteraccount onthulde het agentschap op 12 december dat Rusland de komende maanden waarschijnlijk geen verdere stappen zal ondernemen. En hoewel het doel blijft om de oblast Donetsk in te nemen, zal een poging daartoe waarschijnlijk niet snel plaatsvinden.

Het Britse ministerie van Defensie merkte in een tweet van 13 december op dat Poetin zijn jaarlijkse eindejaarspersconferentie heeft afgezegd. De entiteit suggereerde dat dat zou kunnen zijn omdat er een aanzienlijk “anti-oorlogsgevoel” in het moederland heerst. – https://libertysons.org/new-intel-from-uk-suggests-a-defeated-vladimir-putin/?utm_placement=LBSnewsletter

De uitdrukking “British Intelligence” zou moeten worden opgenomen in het Oxford English Dictionary als voorbeeld van een oxymoron. In plaats van aan echte verzameling en analyse te doen, grijpen de Britten (en hun Amerikaanse neven) naar strohalmen en maken ze zich schuldig aan projectie. De groeiende politieke oppositie tegen de Speciale Militaire Operatie vindt niet plaats in Rusland, maar bouwt momentum op in heel Europa. Herhaalde beweringen van Britse militaire deskundigen dat Rusland zonder raketten en munitie zit, worden elke week metaforisch vernietigd wanneer Rusland een nieuw, letterlijk spervuur van raketten lanceert op belangrijke Oekraïense infrastructuur. De Russen zitten niet in het donker te bibberen in van elektriciteit verstoken appartementen. Dat is het Europese lot. De Russen scharrelen niet naar hondenvoer om zich te voeden. Dat gebeurt in Groot-Brittannië.

  De mythe van de HIMARS "game changer" - Door de Amerikanen geleverd raketsysteem is doeltreffend, maar het zal Oekraïne niet de overwinning brengen

Blijkbaar is hopium de nieuwe favoriete drug van de heersende klasse in het Westen. Rusland heeft de Rope-a-Dope strategie van Muhammed Ali toegepast op de killing fields van Oekraïne. Poetin’s plan is om het Westen zichzelf te laten uitputten. De speciale militaire operatie heeft de zwakheid en ontoereikendheid van de logistieke capaciteit van Amerika en de NAVO blootgelegd. Terwijl Amerikaanse defensieaannemers als Lockheed Martin en Raytheon veel geld binnenharken met nieuwe contracten, is hun vermogen om wapens, zoals de HIMMARS, tijdig en in voldoende hoeveelheden te produceren, zoals de Duitsers zeggen, KAPUT!

De wanhoop van het Westen om te winnen blijkt uit zijn verwoede maar zwakke pogingen om het idee te verspreiden dat Poetin aan een ernstige ziekte lijdt en misschien op zijn laatste benen loopt:

Vladimir Poetin heeft opnieuw bezorgdheid gewekt over zijn vermeende verslechterende gezondheid nadat de Russische leider zich deze week abrupt terugtrok uit een jaarlijkse ijshockeywedstrijd, zo heeft RadarOnline.com vernomen.

Poetins afwezigheid bij de Night Hockey League, een amateur ijshockeycompetitie die de Russische president zelf in 2011 heeft opgericht, is het laatste spraakmakende evenement waar de 70-jarige strijdende leider de afgelopen weken op het laatste moment is afgehaakt. . .

Terwijl bronnen geloven dat Poetin deze evenementen heeft geannuleerd als gevolg van toenemende gezondheids- en veiligheidszorgen, geloven andere critici dat de stappen werden genomen om confrontaties over de falende oorlogsinspanningen van de leider in Oekraïne te vermijden. . . .

Russische insiders hebben aangegeven dat Poetin in het weekend een spoedoperatie aan de dikke darm heeft ondergaan na een vermeende val in zijn huis in Moskou eerder deze maand.

“Poetin zal een eenvoudige operatie ondergaan,” zei een bron over zijn vermeende spoedoperatie vorige week.

“De val van de trap vorige week, die resulteerde in een gekneusd stuitje, bleef niet onopgemerkt en veroorzaakte nieuwe problemen die niet rechtstreeks verband hielden met de kneuzing,” voegde de bron eraan toe over de val waarbij Poetin “onvrijwillig ontlastte” als gevolg van de “kanker die zijn maag en darmen aantast.” – https://radaronline.com/p/vladimir-putin-pulls-out-annual-ice-hockey-game-health-concerns/

Ik stel een alternatieve verklaring voor. Het nieuws over Poetin wordt naar buiten gebracht door de Russische inlichtingendienst als onderdeel van een bredere misleidingsoperatie. Poetin hield donderdag (15 december) een toespraak en leek niet bleek of kwetsbaar:

  Washington Post verdoezelt nog steeds Amerikaanse oorlogsmisdaden en gebruik van biologische wapens

In zijn toespraak beoordeelde Poetin de huidige situatie in en rond het land, en schetste hij de zes belangrijkste doelstellingen van het staatsbeleid in 2023, evenals richtlijnen voor de komende jaren. Helemaal aan het begin van zijn toespraak merkte het staatshoofd op dat de nieuwe oplossingen die hij voorstelde, bedoeld waren als antwoord op de uitdagingen waarmee de Russische economie en burgers vandaag worden geconfronteerd, en het land in staat zouden stellen zich met vertrouwen te ontwikkelen. Hij ging met name in op bouw en huisvesting, gezondheid en demografie, technologische soevereiniteit, financiën, de ontwikkeling van de nieuwe regio’s van de Russische Federatie en andere kwesties. Na de toespraak van de president werd de vergadering voortgezet. – https://tass.com/politics/1551131

Dit was niet de toespraak van een zieke, wanhopige, bange man. Ergens in de komende weken of maanden zal het Westen gedwongen worden toe te geven dat het niet door kan gaan met het pompen van miljarden in Oekraïne zonder zijn eigen economie en bevolking enorme schade toe te brengen. Op dat moment zullen de memes van Russische zwakte en nederlaag afbrokkelen. De NAVO loopt het reële risico te worden gedemilitariseerd. Maar dat zal niet het gevolg zijn van een frontale aanval van Rusland. Rusland zal blijven doen wat het doet, namelijk westerse wonderwapens verpulveren en de Oekraïners en buitenlandse huurlingen laten bloeden met artillerie en raketten.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïens parlementslid – “Wij strijden voor de Nieuwe Wereldorde”Volg Frontnieuws op Telegram

  Oekraïense troepen tonen laag moreel in Zaporozhye-regio (Video's)

Lees meer over:

Vorig artikelMoeten alle bloeddonaties van COVID-19 gevaccineerde mensen worden VERBODEN totdat onderzoek heeft BEWEZEN dat ze veilig zijn?
Volgend artikelOngevaccineerd bloed is nu zeer gewild
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

  • Yup… Europa wordt Afrika 2.0, maar dan kouder. De inwoners van Europa gaan alles verliezen en onze ‘leiders’ leveren de Europeanen braaf uit aan de elites waar ze voor werken. We gaan arm en hongerig worden. Iedereen die nu wegkijkt gaat letterlijk op een koude kermis wakker worden. Zeg maar dag tegen de junkie lifestyle die iedereen leeft. Consument = junk = slaaf. Ze hebben ons als dealers gerslaafd gemaakt om ons weerloos en zwak te maken. We zitten aan het begin van een marxistisch nieuw normaal.

 1. Ja, in 2015 vertelde de leugenpers dat Putin Asperge-syndroom zou hebben en niet veel later een ongeneeslijke kanker. Sindsdien heeft de man, volgens de leugenpers, de meest vreemde ziektes gehad.

  • Tja.
   Al beschouw ik Asperger syndroom niet als ziekte.
   In tegendeel: ik beschouw niet-Aspergers juist als irrationeel omdat hun emoties steeds de overhand krijgen waardoor ze voortdurend domme beslissingen nemen, ook al hebben ze op zich wel verstand.

   NB voor de goede orde: ik heb zelf nooit een diagnose Asperger ontvangen. Maar sinds ik het woord ooit voor het eerst tegenkwam en ik erover begon te lezen, meende ik dat het “ziektebeeld” vermoedleijk op mezelf van toepassing zou zijn. Ik zou het als geuzenaam dragen en mocht bij een test blijken dat ik al bij al niet aan Asperger “lijd”, dan zou ik me eerder schamen dat ik een “normale” irrationele idioot zou zijn.
   Ik beschouw asperger als “ziekte” cq. “aandoening” dan ook als een etiketering van gefrustreerde standaardmensen die in de “wetenschap” hun theorien ontwerpen reondom hun eigen frustraties.
   Waren ze zelf nooit al te rationeel, dan gaan ze dit tot norm verheffen en wie ervan afwijkt zou dan “geestesziek” zijn.
   Het is alsof je op school steeds maar 6jes en 7tjes scoort en de nerd die steevast 9s en tienen haalt gaat lopen beschimpen.

   • De term Asperger-syndroom is een complex van verschijnselen net zoals autisme. Het schijnt dat George W. Bush een typische Asperger is en zijn vader een Autist en pedo net als Joe Biden. Op Donald Trump kant ook eenvetiket geplakt worden en op Pater Balkenende en Mark Rutte ook. Wat ze gemeen hebben is dat ze allemaal zijn toegetreden tot de illustere vrijmetselarij, dat op zich een verzameling lieden met een beperking is, wat te merken is aan de gewetenloosheid en het gebrek aan moreel besef in onze regeringskringen en hoge ambtenarij (bijvoorbeeld de toeslagenaffaire en de uitgelokte Oekraïne oorlog met Rusland). Het zou beter zijn als er een degelijk psychiatrisch onderzoek wordt uitgevoerd door een betrouwbaar onafhankelijk instituut (bestaan die nog?) naar de bekwaamheid van regeringsleiders en influencers zoals Klaus Schwab met duidelijke narcistische trekken. Het lijkt dat president Putin van Rusland de enige volwassene in de zaal is.

    • Fijn dat ik al 63 jaar Asperger heb, en het deert mij niet, integendeel.
     In mijn jeugd was het wel vervelend, vanwege de pesterijen e.d.
     Maar bijkomende hoogbegaafdheid is mij later bij veel zaken een groot voordeel gebleken.
     Wat anderen daarvan vinden, interesseert mij geen donder…Punt.

    • >>> Wat ze gemeen hebben is dat ze allemaal zijn toegetreden tot de illustere vrijmetselarij, <<<

     Wat ze gemeen hebben is dat ze als kind zeer wslk zijn getraumatiseerd (sodomized) Ook iets dat binnen die 'kringen' niet ongewoon is..

     Ooit de term: 'trauma based mind control' voorbij zien komen..?

   • >>> In tegendeel: ik beschouw niet-Aspergers juist als irrationeel omdat hun emoties steeds de overhand krijgen <<<

    Een homofiel beweert ook dat zijn 'voorkeur' geen afwijking is.. en tegenwoordig normaal (als in: sociaal geaccepteerd).

    Rot toch op!

    • Oh, dat is grappig.

     Het enige irrationele aan mij (en geloof me: daar heb ik flink mee geworsteld) is dat ik hetero ben.

     Ik bedoel: van kindsbeen af is duidelijk dat jongens en meisjes in velerlei opzicht van mekaar verschillen qua persoonlijkheid. ik beschouwde meisjes als emotionele irrationele wezens die met barbies speelden etc.
     Ook op latere leeftijd praatte ik met mijn vrienden over economie en de beurs en oorlogen etc. terwijl meisjes bezig waren met het de laatste roddels over celebrities.
     Al mijn beste vrienden waren van het mannelijk geslacht, zowel in de basisschool als in het middelbaar. Overigens ook in op de universiteit en daarna.

     GROOT was dus mijn verbazing, dat ik me ONDANKS alles. Aangetrokken voelde tot het andere geslacht.
     Ik verbaas me er eigenlijk over dat ik GEEN homoseksueel ben.
     Dat ware veel logischer geweest.
     Ik begrijp als 50-er nog steeds niet dat ik zo inconsistent kan zijn.
     Maar ik heb me erbij neergelegd…

     Terug naar het Asperger gebeuren: het is niet omdat iemand zijn verstand laat prevaleren en niet laat overrulen door emoties bij het nemen van een besluit dat hij geen emoties zou kennen. Evenmin impliceert het immoraliteit. Sterker nog: moraliteit MOET consistent zijn, anders is het niet meer dan een gril en daarmee waardeloos als maatstaf.
     Dus je kan zo rationeel zijn als pakweg Ayn Rand en vervolgens zeer consistent handelen en dankzij een Arperger mind, gewoon niet van de wijs worden gebracht door emotionele “argumenten” van de MSM die je proberen te beinvloeden.

     Dat is nogal wat beter dan iemand die mogelijk wel degelijk over verstand beschikt maar makkelijk manipuleerbaar is met wat goede propaganda en daarmee een speelbal van hypocrieten – politici of anderszins.

     De niet-Asperger is dankzij zijn gebrek aan mentale beheersing de facto al bij al niet meer dan een speelbal voor geslepen propagandisten. Als deze massa “standaardmensen” dan ook nog eens over stemrecht beschikken dan leidt dit in een democratie tot een hoop verkeerde keuzes die vroeg of laat het land ten gronde richten – kortom: wat we nu zien gebeuren.
     QED

 2. Wie zou Rusland aangemerkt hebben om, de toch wel vette vis voor de Angelsaksen, Paul Whelan richting VS te sturen? En wie in ruil naar Rusland overgedragen te krijgen?
  Washington en Londen houden hun kaken stijf op elkaar en Rusland ook, maar zal Rusland dit, als de gevangenenruil niet doorgaat, ook doen?
  Het zou een strategische zet zijn, en een zeer humane daad, als Rusland Julian Assange wil ruilen tegen Paul Whelan.
  Hoe zou de wereld reageren op zo’n bericht? En hoe zal de mensheid reageren als Washington/Londen dit weigert???!
  Oeioeioei!
  https://news-mail-ru.translate.goog/politics/54336641/?_x_tr_sl=ru&_x_tr_tl=nl&_x_tr_hl=nl?sl%3Dauto

 3. Ik denk dat het verstandig is voor mr. P om binnen te blijven om te voorkomen dat er gezondheidsproblemen ontstaan.
  Lekke gasleidingen, ontplofte vrachtwagens en auto’s.
  De wanhoop wordt met de dag groter en de acties wilder.
  Veiligheidsoverwegingen denk ik.

  • ik denk dat zijn intelligentiediensten stukken beter werken (moet hier vriendelijk blijven over onze ‘diensten’ :p) dan die van ons…
   me dunkt dat putin er hem niet al te veel zorgen over maakt..
   wat de ‘vergeldingsacties’ betreft, ik denk dat er heel wat voorkomen zijn, maar dat sommige ’toegelaten’ worden om de woede van de doorsnee rus nog wat groter te laten worden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in