Moedige Duitsers overmeesteren Syrische mesaanvaller

2

Twee automobilisten overmeesterden donderdagmiddag in Magdeburg een Syriër die naar verluidt een vrouw met messen zou hebben verwond en andere mensen zou hebben bedreigd. Een van de twee automobilisten raakte gewond en werd in het ziekenhuis opgenomen, aldus de politie.

De 21-jarige Syriër had ruzie met een onbekende vrouw bij een tramhalte en viel haar aan. Daarna bedreigde hij passagiers in een tram met keukenmessen.

Toen hij vervolgens bij een kruispunt stond, werden de twee chauffeurs zich bewust van de situatie. De twee mannen grepen in en hielden de Syriër in vast tot de politie arriveerde. Volgens de veiligheidsautoriteiten kan een politiek motief voor het misdrijf op dit moment niet worden uitgesloten.

Syriërs duwen Duitser op het spoor – man gegrepen door trein

  De belogen en bedrogen gevaccineerden - 80% van de Corona-doden in Engeland waren gevaccineerden
Vorig artikelAfghanistan in Duitsland: Jonge vrouw doodgestoken door Afghaanse partner
Volgend artikelLampedusa: Asielzoekers stalen puppy’s van een boerin en vraten ze op, maar raakten de varkens niet aan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Hulde en een medaille voor deze twee Duitsers; jammer, héél jammer dat de Syriër er op deze manier mee is weggekomen; zónder verwondingen en nog springlevend.

  2. Zo te zien, gaan de Duitsers zich eer verzetten!
    Zo ook met de demonstrate vorige week! Am Ende liegt der Zieg! Die spirit moet er weer zijn, ze hoeven zich toch niet te laten afslachten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in