Moedige Duitsers overmeesteren Syrische mesaanvaller

Foto ter illustratie

Twee automobilisten overmeesterden donderdagmiddag in Magdeburg een Syriër die naar verluidt een vrouw met messen zou hebben verwond en andere mensen zou hebben bedreigd. Een van de twee automobilisten raakte gewond en werd in het ziekenhuis opgenomen, aldus de politie.

De 21-jarige Syriër had ruzie met een onbekende vrouw bij een tramhalte en viel haar aan. Daarna bedreigde hij passagiers in een tram met keukenmessen.

Toen hij vervolgens bij een kruispunt stond, werden de twee chauffeurs zich bewust van de situatie. De twee mannen grepen in en hielden de Syriër in vast tot de politie arriveerde. Volgens de veiligheidsautoriteiten kan een politiek motief voor het misdrijf op dit moment niet worden uitgesloten.

Syriërs duwen Duitser op het spoor – man gegrepen door trein

Duitsland: De politie maakt zich belachelijk

2 REACTIES

  1. Hulde en een medaille voor deze twee Duitsers; jammer, héél jammer dat de Syriër er op deze manier mee is weggekomen; zónder verwondingen en nog springlevend.

  2. Zo te zien, gaan de Duitsers zich eer verzetten!
    Zo ook met de demonstrate vorige week! Am Ende liegt der Zieg! Die spirit moet er weer zijn, ze hoeven zich toch niet te laten afslachten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here