Foto credits: Infowars.com

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky bekritiseerde feestgangers en feestvierders in zijn land die het narratief ondermijnen dat Oekraïne in een strijd is om te overleven tegen Rusland.

Op maandag gaf Zelensky een verklaring uit waarin hij burgers van zijn eigen land veroordeelde die, door hun beste leven te leiden, zijn inspanningen om meer financiële steun te krijgen van de Amerikaanse regering en andere bondgenoten in gevaar brengen, bericht Adan Salazar.

“We zijn in oorlog,” zei Zelensky tegen de feestvierders en voegde eraan toe: “Degenen die niet aan het front vechten, moeten degenen die wel vechten helpen! Niet in bars of clubs zitten, of op straat feesten.”

Backup:

De woorden van de Oekraïense president komen nadat er de afgelopen weken meerdere video’s op sociale media zijn verschenen waarop te zien is hoe Oekraïense burgers zonder zorgen feesten in clubs, bars en raves, waardoor het verhaal wordt ontkracht dat Oekraïne onder vuur ligt en nog eens miljarden dollars van de Amerikaanse belastingbetaler nodig heeft.

Een video die door gebruiker Dom Lucre was geüpload naar X kreeg een “Community Note” infobox, niet omdat zijn video verkeerde informatie bevatte, maar omdat Kiev ver verwijderd is van waar de oorlog wordt uitgevochten.

  Embargo? EU koopt meer Russische olie - Bloomberg

“Kiev ligt ongeveer 500 km van de dichtstbijzijnde actieve frontlinie – verre van ‘verscheurd door oorlog’ – hoewel er ’s nachts luchtalarm is vanwege aanvallen,” stond er in de community note, waaraan werd toegevoegd: “Beelden van mensen die een normaal leven proberen te leiden, worden vaak gebruikt door pro-Russische uitgevers om westerse hulp te ontmoedigen.”

De video’s komen op een moment dat de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Anthony Blinken dinsdag het Congres opriep om 24,1 miljard dollar extra te sturen ter ondersteuning van Oekraïne.

Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken drong er bij het Congres op aan om Biden’s verzoek om meer geld voor Oekraïne snel goed te keuren

Antony Blinken beloofde dat Washington en ’tientallen’ andere landen Oekraïne zullen blijven steunen totdat er een ‘rechtvaardige en duurzame’ vrede is bereikt. pic.twitter.com/WiUll4mMhE

– RT (@RT_com) 15 augustus 2023


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

“Rusland verliest de oorlog!” Echt? Is het “masterplan” van Poetin naar de knoppen, of loopt het op rolletjes voor het Kremlin?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMoeder eist dat dierenarts (illegaal) de medische aandoening van haar zoon behandelt: “Als mijn zoon zegt dat hij een kat is, dan is hij een kat”
Volgend artikelWaarom verliest Oekraïne de oorlog ondanks overweldigende steun van het Westen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Er was geweervuur tijdens de evacuatie van een gewonde soldaat van de strijdkrachten van Oekraïne door een robot die “ordelijke” van het slagveld werd gehaald

  Als gevolg hiervan verandert een dergelijke evacuatie eerder in een executie. De robot klampt zich vast aan een militair die op de grond ligt en sleept hem, zonder rekening te houden met enige antropometrie, positie en aard van de wond, over de grond.

  https://vk.com/video-213610415_456239839

  • Hulp als deze zet niet echt zoden aan de dijk.
   Als dat apparaat nu eens het slachtoffer op een zeil zou trekken…
   Oh sorry ik wil mij er niet mee bemoeien 😉

 2. Ik dacht juist dat deze ‘oorlog’ een groot feest voor de westerse NWO-fascisten was??

  Om via alle mogelijke monetaire sluiproutes zoveel mogelijk belastinggeld van de burgers te stelen en voor ‘goede doelen’ zoals deze massamoord op de gehele mannelijke bevolking van Oekrainazio te gebruiken…

  Ik zal me dan wel vergissen hè?

 3. Of zouden het gros van de bevolking doorhebben dat Rusland enkel militaire doelen aanvalt en probeert juist de burgerbevolking te sparen?
  Als dit een feit is dan zal ‘het westen’ daar niet blij mee zijn want hier propaganderen ze enkel dat er burgerslachtoffers (zouden) vallen.

 4. DAT is waar onze zuur verdiende centjes aan verspild worden door de WEF slippendragers en kontlikkers van de Amerikanen! Hoog tijd om schoonschip te maken!!!

 5. een serie foto`s van Zelensky die onder zijn bureau glijdt omdat hij niet meer kan lopen van de coke, terwijl “zijn jongens” sterven aan het front, zou hier ook niet misstaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in