Al meer dan tien jaar worden er bijeenkomsten gehouden door miljardairs die als filantropen worden omschreven om de wereldbevolking te verkleinen, met als hoogtepunt de Covid-crisis van 2020-2022.

Recente ontwikkelingen suggereren dat “Ontvolking” een integraal onderdeel is van de zogenaamde Covid-mandaten, inclusief het lockdown-beleid en het mRNA-“vaccin”, schrijft Prof Michel Chossudovsky.

Even terug naar 2009. Volgens de Wall Street Journal: “Miljardairs proberen wereldbevolking te verkleinen”.

In mei 2009 kwamen de miljardair-filantropen achter gesloten deuren bijeen in het huis van de voorzitter van de Rockefeller Universiteit in Manhattan.

Deze geheime bijeenkomst werd gesponsord door Bill Gates. Ze noemden zichzelf “The Good Club”.

Onder de deelnemers waren wijlen David Rockefeller, Warren Buffett, George Soros, Michael Bloomberg Ted Turner, Oprah Winfrey en nog veel meer.

In mei 2009 berichtten zowel de WSJ als de Sunday Times: (John Harlow, Los Angeles) dat

“Enkele van de grootste miljardairs van Amerika zijn in het geheim bijeengekomen om te overleggen hoe hun rijkdom gebruikt zou kunnen worden om de groei van de wereldbevolking af te remmen en verbeteringen in gezondheid en onderwijs te versnellen.”

De nadruk lag niet op bevolkingsgroei (d.w.z. Planned Parenthood) maar op “Depopulation” (ontvolking), d.w.z. de vermindering van de absolute omvang van de wereldbevolking.

Klik hier om het volledige artikel in de WSJ te lezen.

Volgens het verslag van de Sunday Times :

De filantropen die deelnamen aan een top die bijeengeroepen was op initiatief van Bill Gates, de medeoprichter van Microsoft, bespraken het bundelen van hun krachten om politieke en religieuze obstakels voor verandering te overwinnen.

Stacy Palmer, redacteur van de Chronicle of Philanthropy, zei dat de top ongekend was. “We kwamen er pas achteraf per toeval achter. Normaal gesproken praten deze mensen graag over goede doelen, maar dit is anders – misschien omdat ze niet gezien willen worden als een wereldwijde cabal,” zei hij.

Een andere gast zei dat er “niet iets zo ruw als een stemming” was, maar dat er een consensus was dat ze een strategie zouden steunen waarin bevolkingsgroei zou worden aangepakt als een potentieel rampzalige bedreiging voor het milieu, de maatschappij en de industrie.”

“Dit is iets dat zo nachtmerrieachtig is dat iedereen in deze groep het erover eens is dat er antwoorden van grote hersenen nodig zijn,” zei de gast. …

Waarom al die geheimzinnigheid? “Ze wilden van rijk tot rijk spreken zonder zich zorgen te hoeven maken dat alles wat ze zeiden in de kranten zou komen, waardoor ze afgeschilderd zouden worden als een alternatieve wereldregering,” zei hij.(Sunday Times)

De wereldbevolking verkleinen

De mediaberichten over de geheime bijeenkomst van 5 mei 2009 concentreerden zich op de belofte van “The Good Club” om de groei van de wereldbevolking te “vertragen”.

  EU-onderzoeksrapport over 5G: straling kan kanker veroorzaken

“Shrink the World Population” (de titel van de WSJ) gaat verder dan “Planned Parenthood”, dat bestaat uit “Het verminderen van de groei van de wereldbevolking”. Het bestaat uit “Ontvolking”, namelijk het verminderen van de absolute omvang van de wereldbevolking, wat uiteindelijk een vermindering van het geboortecijfer vereist (wat een verminderde vruchtbaarheid zou inhouden) in combinatie met een aanzienlijke verhoging van het sterftecijfer.

Geheime bijeenkomst: Op het hoogtepunt van de H1N1-pandemie

Op 25 april 2009 verklaarde de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) onder leiding van Margaret Chan een noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid van internationaal belang (PHEIC). En een paar weken later kwam de “Good Club” bijeen in NYC op het hoogtepunt van de H1N1 Mexicaanse grieppandemie die bedrog bleek te zijn.

Het is ook de moeite waard om op te merken dat aan het begin van de H1N1-crisis in april 2009 professor Neil Ferguson van het Imperial College in Londen Bill Gates en de WHO adviseerde: “40 procent van de mensen in het Verenigd Koninkrijk zou binnen de komende zes maanden geïnfecteerd kunnen raken [met H1N1] als het land getroffen zou worden door een pandemie.”

Klinkt dat bekend? Dat was dezelfde Neil Ferguson (genereus gesteund door de Gates Foundation) die het coronavirus Lockdown Model ontwierp (gelanceerd op 11 maart 2020). Zoals we ons herinneren, was dat wiskundige model van maart 2020 gebaseerd op “voorspellingen” van 600.000 sterfgevallen in het VK.

En toen (zomer-herfst 2021) werd er een derde gezaghebbend “wiskundig model” door dezelfde “wetenschapper” (Ferguson) geformuleerd om een “Fourth Wave Lockdown” te rechtvaardigen.

  Kijk hoe Bill Gates zijn programma voor menselijke ontvolking toegeeft

Levens redden om “Ontvolking” te bereiken

Werd een absolute “vermindering” van de wereldbevolking overwogen op die geheime bijeenkomst in mei 2009?

Een paar maanden later bevestigde Bill Gates in zijn TED-presentatie (februari 2010) over vaccinatie het volgende;

“En als we echt goed werk leveren met nieuwe vaccins, gezondheidszorg, reproductieve gezondheidsdiensten, kunnen we dat [de wereldbevolking] met 10 of 15 procent verminderen.”

Volgens de verklaring van Gates zou dit neerkomen op een absolute vermindering van de wereldbevolking (2010) in de orde van grootte van 680 miljoen tot 1,02 miljard.

(Zie citaat op Video vanaf 04.21. Zie ook screenshot van Transcript van citaat)

TED Talk op 04:21:

Machinevertaling Yandex

“The Good Club” Toen en Nu

Dezelfde groep miljardairs die elkaar ontmoetten op de geheime bijeenkomst in mei 2009 op de Rockefeller Universiteit in Manhattan, zijn vanaf het begin van de Covid-crisis actief betrokken geweest bij het ontwerpen van het lockdown-beleid dat wereldwijd wordt toegepast, inclusief het mRNA-vaccin en de “Grote Reset” van het WEF.

Het mRNA-vaccin is geen project van een intergouvernementeel VN-orgaan (WHO) namens de lidstaten van de VN: het is een privé-initiatief. De miljardair-elites die het Covid vaccin project wereldwijd financieren en afdwingen zijn Eugenisten die zich inzetten voor Depopulatie.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ONTVOLKING DOSSIER

Schokkende nieuwe studie onthult dat COVID-19 prikken eigenlijk massaontvolkingswapens zijn

Vorig artikelNAVO-vliegtuigen landen in Oekraïne om doden en gewonden op te halen: Rusland bombardeerde huurlingen en westerse officieren in Kharkiv
Volgend artikelNachtelijke aanvallen op Oekraiense havens maken een einde aan de dromen van Kiev over een graanakkoord zonder Rusland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

54 REACTIES

 1. Overbevolking is flauwekul. Het is druk in steden omdat het platteland aan het verschuiven is naar de stad. Verder zijn landen “leeg”. Als je eenmaal buiten de stad bent wordt het aardig rustig. Ze hebben gewoon een hekel aan je en willen het allemaal voor zichzelf. Net zoals in de goede oude tijd, voor hen dan.

  • Het is wel TE VOL!

   Alleen is hetniet aan hun te bepalen wie mag blijven.

   Te vol is te vol daar we niet allemaal als jager/nomade terug kunnen. Teveel gesloopt en teveel van ons beestsoort.

  • Je kunt, als je iedereen op één vierkante meter zou zetten, de totale wereldbevolking kwijt in Nederland. Je houdt dan zelfs nog ruimte over.

   Er is genoeg voor ieders behoefte maar te weinig voor de hebzucht van enkelen…

   • @Liberte… je praat volgens de hersenspoeling. Niemand van ons (99,99%) is een beest… anders zouden de straten nu al lang oorlogsgebieden zijn. Het kost de elites honderden miljarden aan propaganda en corruptie om ons te laten geloven dat WIJ een probleem zijn… terwijl zij alles bezitten en gebruiken om ons in ellende te houden. Wat jij omschrijft gaat niet over de mensheid, maar over de parasieten die ons gijzelen. Wat jij omschrijft is wat die elite ons onderwijst… wij zijn monsters en barbaren en we willen niks delen en we vernietigen alles. De vijand projecteert zichzelf op het slachtoffer.

    @Lambertus… Klopt… en als je de hele mensheid naar Alaska brengt, kunnnen we er met 8miljard mensen wonen en dan hebben we allemaal een hectare eigen grond… en dan is de rest vd planeet dus leeg. In Azië woont 50% vd mensheid… en die gebruiken maar 1% van het wereldwijde land oppervlak.

    Pfff… gaan we nu dezelfde bullshit als met corona krijgen. Dat mensen weer de leugens van de vijand geloven boven de keiharde feiten.

    Het is exact wat Lambertus zegt… er is duizenden malen meer dan genoeg voor iedereen om fijn en zonder honger te kunnen leven, de natuur is namelijk overvloedig, maar er is niet genoeg voor de hebzucht van een handjevol totale psychopatische egoïsten. De egoïsten hebben alle macht en ze FAKEN een wereld van schaarste om ons mee te besturen. Zucht… ik krijg flashbacks naar de cojona domheid. Feiten mensen… feiten ipv meningen… de wereld is niet overbevolkt!!! De wereld wordt gegijzeld door monsters die de wereld voor zichzelf willen hebben. Pfff… komop… ik hoop niet dat we nu 3jr lang moeten knokken om deze leugens weer allemaal uit de gehersenspoelde koppen te krijgen. Ik ben moe… hoe lang nog voordat iedereen beseft dat ALLES fake, gemanipuleerd en gecreëerd en aan elkaar gelogen is?

   • Beste Mensen

    Kortom neuk er maar op los
    Of niet soms ?!
    Mensen mogen leren verder te kijken dan de neus lang is
    Niet alleen uitwendig
    Maar ook naar het onmetelijke inwendige

    Dank U

 2. Ik heb even gekeken naar Gates, waar is die man zo geniaal in? Ik vind op een uiterst redelijke manier alles uitleggen in gewone mensentaal. Met alle mimiek erbij, Maar net het tegenovergestelde bedoelen. Een grote bedrog kan je je niet voorstellen. Dat kan Rutte ook. la Garde, ze hebben 2 soorten publiek, degene die ze willen bedriegen, de massa dus en degene die die taal ook machtig zijn bereiken. Die kunnen aan het werk. Het is een marsorder. Ze lachen zich kapot onderling.

  Om het simpel te zeggen, geloof geen donder van ze zeggen en draai alles om. Leer je dat maar aan dan kom je het verst. En handel erna, Anders word je opgevreten. Die lui zijn geen weldoenders. Het zijn kapot makers. En ze genieten ervan. Zeg met z’n allen nee. Anders zijn we echt fucked. Ook tegen de Gezondheidspas, digitale euro. Nee is nee,

  • Gijp juli 19, 2023 at 09:09

   Goedemorgen beste Gijp er zijn idioot veel mensen die het volgende artikel naar het rijk van de fabels verwijzen, maar er zijn ook hier op Frontnieuws reguurders die het gesneden koek vinden waaronder mijzelf, de genialiteit van degene die de wereld veranderen zoals Einstein, Tesla, Gates ect wordt ingegeven door het volgende artikel ook het PDF verhaal van William Cooper Behold a pale horse ging over deze materie.

   Fijne dag verder Gijp

   Het grootste staatsgeheim uit de hele geschiedenis
   https://www.ellaster.nl/2019/09/03/het-grootste-staatsgeheim-uit-de-hele-geschiedenis/

   • Beste Mensen

    Dat is die kliekje
    De Buiten Aardsen die zitten hoofdzakelijk in Europa vanuit daar proberen die de heele Aardbol met Alle Wezens als niet wezens te Terroriseren Dicteren
    Opend de Ogen en zie

    Zoals Nu Chandrayaan missie maar dan 180 ° verdraaid
    Naar de donkere kant van de Maan om daar iets positiefs te bewerkstelligen
    Zie een muntstuk
    Die heeft en zal behouden de waarde zolang de weerszijden elkander erkennen en bekennen
    Anders destructie

    Hier op Aarde in het licht is de Aanhang van de Negatieve entiteiten genaamd Shaytaan = Satan gekomen om hier de baas te Spelen als het Blanke infiltrator hoofdzakelijk geiïnfiltreed in Witte belichamingen
    Bekend makende en zichzelve gelijkstellende aan : Bhagyavan via Devi Devata’s
    Hunzelf bloot gevende als de All Alien via God Duivel
    Hersenspoelingen Indoctrinatie om van daaruit Moeder Aarde te ontginnen Vernietigen Moorden Vergiften beschadigen via angst en terreur tot alle Wezens inclusief de hersenlozen te weten : de Mensen
    Uit te buiten die Wezen mens in het belang van de Negatieve Entiteiten

    Dank U

 3. Deze elite lag moet verdwijnen op aarde. Als de milieu vervuiler moet betalen die zijn de veroorzaker van alles milieu schade op aarde waarom wordt niet zijn winst en de hele rekening leg gemaakt per direct anders zijn de rechters corrupt en overheid. Iemand moet deze lag hard aanpakken.

 4. Nu weet men waarom het kabinet gevallen is, en politici koudwater vrees hebben gekregen en afzien van het lijsttrekkerschap, politiek is vooruitzien, ja zelfs decennia lang vooruitzien.

   • ´..of dat er meer drastische maatregelen nodig zijn, zoals inkrimping van de materiële productie en consumptie (‘degrowth’),” staat in het rapport.´

    Het opschalen van wat bewustzijn bij bepaalde people groepen kan mijn inziens geen kwaad en deze mening heb ik al decennia. Bij tijd en wijle kan ik hele huizen en tuinen inrichten met hetgeen er bij het oud vuil wordt gezet aan nog prima producten. En wat bij het vuil staat, is eigendom van de vuilophaaldienst en het wegnemen ervan kan zelfs een boete opleveren. Hetgeen mij er nooit van weerhouden heeft om talloze zaken mee te nemen. De second hand shops die je kunt bellen om iets gratis op te halen zodat zij het weer kunnen verkopen en een paar vrijwilligers van de straat te kunnen houden, halen slechts die spullen op waar men nog op kan verdienen. Het staat een ieder vrij om in zo´n shop te komen kopen: de arme en de rijke en de laatste zit altijd voor een dubbeltje op de eerste rang met een auto in bezit waar een en ander mooi inpast en anders huurt men wel wat groters. No problem. Ik heb mensen gehoord die wanneer ze iets nieuws kopen met zichzelf de afspraak hebben gemaakt dat er dan ook weer iets uit huis moet. En bij tijd en wijle wil men iets nieuws. Ja, ik zie veel overconsumptie. Vanaf het kopen van glazen potjes met deksel terwijl de jampotten etc. in de glasbak gaan. Daarentegen is het nog altijd zo dat wat vanuit het ´westen´ in de verzamelcontainers wordt gedeponeerd voor ´het goede doel´ (schoenen – die naar de voet gaan staan van degene die ze draagt – en kleding’ in bijvoorbeeld Afrika worden VERKOCHT aan de armen als lening met RENTE… Over de overconsumptie van de rijkaards nog niet gesproken…

    • @Antichrist… helemaal mee eens. Als bewuster worden en gaan delen, is er meer dan genoeg voor iedereen op aarde. Tenzij je een egoïst bent en alles nieuw wil… in het westen is iedereen in een blinde consument verandert. In het westen wonen geen mensen meer, maar voornamelijk pre-op cyborgs. De volgende stap is transhumanisme… daarom wordt ons nu geleerd om de meest krankzinnige medische aanpassingen en ingrepen te zien als NORMAAL. Zodat we straks allemaal juichen om volbloed cyborgs te worden… de droom toekomst van het WEF en haar gehele netwerk. Half menselijke robotslaven.

     BewustZIJN is de enige uitweg. Deze hele oorloy is een oorlog tegen het bewust ZIJN. U moet een onbewuste slaaf blijven.

     We moeten een tijdje stoppen met consumeren en bezinnen en daarna bewuster gaan consumeren. De pauze komt eraan… als we financieel onderuit gaan zullen de blinde consumenten moeten afkicken en worden ze gedwongen om bewuster te consumeren. Verlichting komt vaak voort uit trauma, en er is een collectief trauma onderweg.

 5. Allen ter dood veroordelen voor misdaden tegen de mensheid inc. alle mede verantwoordelijke en samenzweerders. Dit is de enige oplossing voor dit soort ongedierte

  • Ze hebben het recht niet Gerrit. Iedereen met een plek onder de zon heeft die plek met een reden. Het is niet aan ons om voor God te spelen. Los van hoe we tegen een ander aankijken of daar zo onze gedachtes over hebben.

   • Zo denk ik er ook over Bas en ik respecteer oeder levend wezen, maar als ik keer op keer zie hoe dom de mensen zijn, zakt de moed mij in de schoenen.

    Iedereen doet elkaar na, kijk naar die tatoeages, dat is ooit met Beckham begonnen, meen ik, en nu gebruikt iedereen zijn lijf als kladblok. Ze vreten de grootste shit de hele dag door en klagen dat ze ziek worden (in Engeland is het al normaal dat niet invalide mensen in een invalide scooter naar de supermarkt gaan). Wat moet je met zulke autodestructieven? Ze denken niet na, “vaccineren” zich met rotzooi omdat de tv dat zegt…

    Ook onder de zogenaamde wakkeren zie je veel kopieer gedrag. Opeens is ligt het probleen bij de hoogopgeleiden (opleiding heeft er niks met bewustzijn te maken er zijn voorbeelden te over) of ze slaan door naar chemtrails (praktisch onuitvoerbaar) een platte aarde (de beweging binnen ons zonnestelsel wordt dan ongeloofwaardig complex, denken ze niet over na) of ufo’s.

    Als ik die twee extremen zie. Schapen op de MSM en fantasten op de alternatieve media dan word ik daar moedeloos van.

    Die sturende elite bestaat, daar ben ik wel van overtuigd en dat ze het niet goed met veel mensen voor hebben is uit eigenbelang, maar ook gewoon door de menselijke eigenschap dat macht corrumpeert. Wij zouden misschien ook wel gek worden als we zoveel macht en geld zouden hebben, dan ga je denken dat je beter bent dan de rest. Dat sluipt erin. Dit is alleen te stoppen door globale systemen te ontkoppelen van menselijke sturing, te beginnen bij de financiële.

    • niet moedeloos worden Gerrit, voor de rest heb je wel gelijk..veel meer moet daar niet over gezegd worden, ik maak me alvast geen zorgen hoor, ik sta dan ook achter Poetin & co..daar zit wel verandering aan te komen, zoiets van een gezonde geest in een gezond lichaam…

    • Een mooi betoog, heer Dekzeil. Ook valt het me op dat er nog zoveel kinderlijk gedrag is onder de ‘volwassenen.’ Het opgelegde groepsdenken leidt vaak tot het opzetten van het politiepetje om persoonlijk andere medemensen in het gareel te houden. Voorbeelden: de NSB’r deed dat, de vaxxinado doet dat, en er zijn nog veel meer gevallen waar mensen al met de hooivork klaar staan als een medemens zich (mogelijk per ongeluk) niet aan het regeltje houdt. Het is een kinderlijke vorm van dominantie die voortkomt uit een onwillendheid om volwassen en zelfverantwoordelijk gedrag te ontwikkelen. Het is makkelijker om te accepteren wat de ‘autoriteit’ beveelt en om zijn politiemannetje te spelen, dan om je af te vragen of je geen hinderlijke bemoeizuchtige heerser bent. Ik ben net zoals jullie van mening dat niemand het recht heeft een ander zijn levensrecht af te nemen, dus ik roep regelmatig “Beam me up Scotty!” (nooit antwoord, helaas.)

     • @Immortal…

      Het onderwijs is er op gericht om te zorgen dat de mensheid sociaal en emotioneel niet volwassen wordt. Ze zorgen dat we egoïsten ipv mensen worden. Egoïsten doen hun taak in ruil voor winst/geld/spullen/macht… zolang ze ons egoïstisch houden hebben ze macht over ons.

      Veel volwassenen zijn qua sociaal emotionele ontwikkeling een jaar of 7 oud. Daarom gedragen velen zich ook alsof ze 7 zijn. Alles draait om egoïsme, spullen en opschepperij. Mannen en vrouwen van 80 die alles doen om er uit te zien alsof ze 17 zijn. Bejaarden die zich druk maken om zaken die je tijdens je pubertijd hoort door te maken.

      De vijand en zijn matrix zorgt dat onze sociaal emotionele ontwikkeling stopt na ons 7de. Daarom gedragen en denken velen zich als 7 jaar of jonger en hebben ze emoties alsof ze 7jr of jonger zijn. Ze houden ons letterlijk en figuurlijk klein en dom en onvolwassen.

      • Beste Mensen

       En waarom wanneer waardoor en hoe blijft men egoistisch
       Door geweld plegen
       Haat leid tot nog meer haat
       Geweld tot nog meer geweld

       Daarom word er door de enige waarheid verkondiger opgesomd
       Ahimsa Paramo Dharma
       De Universele Waarheid of Sanatan Satya
       Het was er is er en zal er altijd zijn
       De enige ,
       Het zonder begin en zonder einde zijnde ,
       De Waarheid

       Alleen Langs de weg van 100% volledige overgave in 100% geweldloosheid kan men de enige echte , het aller hoogste leren kennen
       Dus overgave in 100% Pure 100% Zuivere Liefde
       Let wel Liefde heeft niks met sex te maken
       Sex is een onderdeel waarlangs lust en verlangens de toorn word ingeblazen

       Meestal een eindproduct van ellende blaaskaak baby als resultaat
       Welken heden ten dage dan ook maar meteen met valse listen om het leven worden gebracht bij de geboorte al
       Dat vrouwen dat zomaar harteloos toelaten ?!
       Niet in opstand komen ?!
       Ken namelijk veelen die een baby al in de buik hebben laten vermoorden
       Zowel de moordenaar genaamd Dokter die alleen maar aan de centjes denkt als de vrouw die dat ongeboren kind laat doden als de bevruchter van die vrouw zijn schuldig aan Moord , inclusief de Wet die Moorden heeft gelegaliseerd
       Hun allen verdienen het hoogst mogelijke straf
       Want het ongewild ontnemen van een belichaming aan de Ziel verdient de hoogst mogelijke straf aan die misdadigers

       Dit Omdat alles volgens regels hoort te geschieden waar dus aan word verzuimd

       Er bestaan labyrinten doolhoven secten die trachten geloof in een kooi vast gevangen te zetten
       Niet wetende dat al die doolhoven alleen maar verdwalingen zijn
       Bekend als de Ego polarisators

       Dank U

       • ´Al jarenlang wordt bijna dagelijks in de Indiase media melding gemaakt van verkrachtingen van vrouwen. Soms leidt deze berichtgeving tot verontwaardiging en protest, maar meestal waait het snel weer over. Met de recente groepsverkrachting van een studente in Delhi is daar prompt verandering in gekomen.

        Net als in India was de groepsverkrachting en de nasleep ervan ook in Nederland en de rest van de wereld een hot en breed uitgemeten nieuwsitem. India, de laatste tijd vooral in beeld vanwege de goede economische prestaties terwijl een groot deel van de wereld in financiële crises verkeert, is ineens haar onschuld verloren. Want met de groepsverkrachting, die uiteindelijk leidde tot de dood van het slachtoffer, is de focus niet alleen komen te liggen op dit soort gruweldaden binnen India, maar ook op de kwetsbare positie van de vrouw in India, door velen gezien als de oorzaak voor het vele geweld tegen vrouwen.´

        http://www.indianet.nl/in-kwetsbarepositie.html

        Heb in het verleden bijgedragen om sanitaire voorzieningen voor Indiase vrouwen te laten bouwen zodat ze niet in het randje van het veld hoefden zodat ze daar niet verkracht zouden worden.

        • Beste mensen

         Ken de Ware geschiedenis
         Ja daar heeft Men gelijk in
         Wat ooit tot een van de Armste landen was uitgemolken gemaakt is wederom op geklauwterd zoals in Uw schrijven verkondigd staat
         Dat geschiedenis is van recent ongeveer 1955 /1970 geschapen door de onderdrukkers

         Vroegere tijden voordat de plunderingen van start gingen heette dat land
         Het land van Kledingstukken Silk Goud Zilver Diamant Melk en Honing
         Het land waar de Zon opkomt
         Bharata
         Welk ooit door de baldadige Westerlingen was vernietigd waardoor bij de mensen van daar de botten kon worden gezien 110% belasting betalen voor alles wat men verkocht verbouwde en meer
         Honderden jaren geleden
         De irrigatie systemen waren uitmuntend
         Zo die werden helemaal verwoest
         Zo ook de sanitaire systemen voorzieningen
         Waardoor de bewoners van aldaar noodgedwongen hun behoeften langs de weg in de weilanden gingen doen
         Oplegging de barbaarse geweldadige Westerse mentaliteiten gewoonten
         Uit opgravingen gebleken bij de Aller oudste Universiteit ter Wereld de Nalanda Universiteit waar mensen vanuit de heele wereld gingen om te studeren
         Met meer dan tien duizend leerlingen inclusief verblijfplaats voor hun allen en de Aller grootste Bibliotheek te wereld erbij
         Die door opstandige door het Blanke Bezeten mensen in de fik werd gestoken te weten de Mugal’s
         Die nu Moslims heten
         Het heeft drie maanden geduurt voordat de bibliotheek helemaal was opgebrand en het na-smeulen daarna nog gaande was

         Toen der tijd waren het helaas gewoon door het Blank Bezeten Witte mensen
         Later door copulatie ontstaan de anders gekleurde MosSlims – maar heus niet – en ook door gedwongen oplegging via angst inboezeming
         Gewoon een paket aan Lafaards daden
         Men kan bij twijfels Google Baba raadplegen
         Op mocht hier iets vals zijn verkondigd
         De mensen van daar kenden geen geweld
         Misschien kent men Maha Atma Gandi nog
         Een van de laatste Hielenlikkers van die Crimineelen Moordenaars Barbaren die mede ervoor heeft gezorgt dat Bharat naar de verdoemenis is geholpen
         Met zijn geweldloos zullen we alles weer terug nemen en krijgen
         Het is alweer Ruim 70 jaren geleden
         Daarna bleef met list en bedrog de opgetelde Barbaren Criminelen Satanische Wet doorgang vinden
         Die Wetten moeten eigenlijk per direct worden opgedoekt afgeschaft
         Men moet nagaan of Jezus daar ook in de leer is geweest

         Dank U

     • @Immortal: Daar heb ik nooit zo over nagedacht, maar ik vind je verklaring zeer plausibel. Het is makkelijker om kind te blijven en staat ook een zekere luiheid toe. Het is de principeloze weg van de minste weerstand.

 6. Beste Mensen

  Het is geen geheim
  De bevolking aan wezens aanhang Satanisten is te groot
  Die moet worden gereduceerd
  Als de Doven niet voor even willen stoppen met neuken
  Dan moet dat maar Helaas met Oorlogen Vergiften Epidemieën en meer Barbarismen Kannibalismen Terrorismen

  Dank U

  • En ze geloven dat ze er goed aan doen ook. Ze zijn nog nooit mens geweest met al het gezeik wat erbij hoort. Kennen ze niet, misschien hadden ze het gezeik ook wel willen hebben. Kibbelen, goedmaken, zorgen, ze kennen het niet.
   Dan ben je dus niet bij die club. Die houden van macht, martelen, terroriseren. Ze hebben geen keuze, hun ziel is leeg, dood. Bevrediging is vernietigen wat ze nooit gekregen hebben en nooit kunnen en zullen krijgen.

 7. Planned parenthood wordt hier veel te eufemistisch afgeschilderd. Het is een organisatie voortgekomen uit de eugenics beweging waar Gates senior deel van uitmaakte. De nazi’s waren er ook mee bezig. En in Nederland Rutgers.

  Ze houden zich niet bezig met beperking van de bevolkingsgroei maar met ijskoud vermoorden van babies. Liefst zo vroeg mogelijk, vooral bij kleurlingen en lagere sociale klassen. Maar dat is nog steeds moord hoe mooi ze het ook proberen te verwoorden met ‘empowering women’ . Alleen al in Amerika hebben ze er al 80 miljoen op hun geweten.

  Oftewel ‘planned parenthood’ is al een eeuw bezig met het uitroeien van de Amerikaanse bevolking.

 8. Onzin. Te vol is net zo’n fout argument als teveel stikstof.

  Het punt is: bewerkt je eigen land en maak het bloeiend. Bemoei je niet met andermans eigendom (westen) en blijf op je plek (gelukzoekers).

  En mensen zijn geen dieren. Mensen zijn in staat om voor hun eigen omgeving te zorgen en verbeteren.

   • En idd… kijk niet naar anderen voor de verandering… de verandering die nodig is, is de verandering in onszelf. Iedereen is druk bezig te roepen dat anderen iets anders moeten doen… maar verandering begint bij jezelf!!!

    En voordat mensen gaan schieten… ik ben geen uitzondering, dus ik ben zelf ook hard aan het werk om de verandering te worden die in de wereld nodig is.

    We zijn aan het leren om weer mens te worden… dienaren van God die hier zijn om elkaar te dienen en samen deze wereld tot een paradijs te maken… liefde.

    Fijne avond aan allen. In liefde zijn we samen één, in angst is iedereen alleen. Word liefde of voel je alleen.

  • Nooit gedacht dat ik met jou op één lijn zou komen… maar ik ben het 1000% met je eens.

   Als iedereen zijn tuin/grond tot paradijs maakt, wordt alles een paradijs. Maar het begint bij jezelf. Daarom worden wij vooral van onszelf weg gelokt. Als iedereen zijn stukje aarde verzorgt (wat onze taak op aarde is) dan wordt ALLES verzorgt. En verzorgen is niet maken zoals jij het wil… maar liefde stoppen in alles om je heen. Alles groeit en leeft vanzelf… je hoeft er alleen maar liefde in te stoppen.

   Onze gelukszoekers consumeren de wereld kaal en de gelukszoekers die hierheen komen vluchten omdat ze in de hel leven die wij als een goedkope zonbestemming zien. De mensheid uit haar compassie (God connectie) gehaald en in het egoïsme (satan connectie) gelokt.

   Maargoed… ik ben het met je eens Disciplus. Als iedereen zijn steentje bijdraagt en zijn stukje van de planeet tot een hemel maakt, dan wordt de aarde een paradijs. Tot die tijd fantaseert iedereen dat ze willen reizen en bezitten en hebben en kopen en consumeren. De verandering komt als het trauma groot genoeg wordt… en er is een trauma in aantocht dat de gehele mensheid (vooral het westen) zal wakker schudden.

  • Beste Mensen

   Mensen zijn hoofdzakelijk geïndoctrineerd gehersenspoeld met de Paplepel Pollepel groot gebrachte rand debielen
   De laagste dieren op Moeder Aarde
   Wil een mens groeien
   Dan gaat die zelfstandig denken
   Dan word die een One Man Gang
   Zichzelf ontwrichten uit het juc van de Beest genaamd God Duivel welken dus handelen onder de Paraplu geheten Shaytaan = Satan in opdracht van het Blanke de Doorzichtige ookwel de All , Alien genoemd

   Dank U

 9. Die zich zelf zo druk maken dat de wereld overvol is zijn zelf ruim op leeftijd! Wat maakt nu uit voor hen dat maken misschien wel niet mee dat de helft van de wereld bevolking is overleden. Ze kunnen beter gewoon lekker met de kleinkinderen spelen daar hebben ze veel meer aan!

  • Beste Mensen

   Daar houden die oudjes te veel hoofdpijn aan over
   Waarom ?
   Omdat er te veel van die Johnny Bleart Babys worden geboren
   Neem vooral de doolhof vertakking jongste takje van de boom met drie takken genaamd Islala lam

   Meestal dozijnen aan kinderen
   Tot overmaat van ramp de meesten gehandicapt
   Waarom ?
   Beste mensen LGBTQXYZ++++ Mentaliteiten
   Met het aller belangrijkste onderdeel Incest
   Vader met Dochter
   Moerder met Zoon
   Neven met Nichten
   Zussen met Broers relatie
   Zijn de oorzaak van deze
   De meeste ziekten naast de farmaceutisch ontwikkelde ziekten in tabletten als vloeibare vorm
   Hierbij meestal met valse voorwendselen bij gedupeerde ingespoten
   De andere twee takken Yahudi , Christi zijn daardoor niet minder ?!
   Die zitten nog altijd in de Race
   Staan nog altijd 2 – 0 & 1 – 0 voor in strijd aangezien
   Van die gehandicapte blear babys Isslala lam er meer dan de helft sterven

   Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in