Immigrantenjongeren tolereren geen politie meer in hun getto’s en vallen agenten en politieauto’s aan”, waarschuwt het parlementslid.

Meerdere “immigrantenjongeren” hebben in het weekend een patrouillewagen van de politie aangevallen in Brussel, zo wordt gemeld.

Het schokkende incident vond zondag rond 17.30 uur plaats in Sint-Gillis, een gemeente in de Belgische hoofdstad, bericht Dan Lyman.

Agenten werden belaagd door gewelddadige verdachten in een drukke straat in de buurt van het Jacques Franckplein, meldt Sudinfo.

“De politie voerde een basiscontrole uit. Hierna werd ons team aangevallen door verschillende jongeren,” verklaarden de autoriteiten.

Bewakingsbeelden circuleren op social media.

Mannelijke verdachten zijn te zien terwijl ze op het voertuig inbeuken, projectielen gooien en ruiten proberen in te slaan, terwijl doodsbange kinderen en moeders met kinderwagens geschokt toekijken.

“Sint Gillis/Brussel (omgeving Bethlehemlein) vandaag: allochtone jongeren tolereren geen politie meer in hun getto’s en vallen agenten en politieauto’s aan… En dan maar klagen dat deze ‘jongeren’ te dikwijls gecontroleerd worden!” schreef Vlaams parlementslid Filip Dewinter op Twitter.

Een agent zou na de aanval met ernstige verwondingen in het ziekenhuis zijn opgenomen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

EU Commissie: Nederland kan 8 miljoen migranten ontvangen – en de hele EU 3,3 miljardVolg Frontnieuws op Telegram

  Politieke correctheid doodt

Lees meer over:

Vorig artikelNachtelijke aanvallen op Oekraiense havens maken een einde aan de dromen van Kiev over een graanakkoord zonder Rusland
Volgend artikelOekraïne situatierapport – De realiteit verslaat het oorlog narratief
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

99 REACTIES

  • Die kans is er zeer zeker, het lidmaatschap van Zweden in de NATO zal een prijs hebben.(behalve een paar F16, eigenlijk had Turkije al een aanbetaling gedaan voor F35 als ik me niet vergis en dat ging niet door omdat ze de S400 van Vlad gekocht hadden)
   Maar behalve dat, laten we eens terugkijken 21/06/2020.
   Vredige burgers protesteren tegen de 1.5m wet, daar ging de politie lekker op los op het Malieveld.
   Ontevreden jongeren gaan flink los op de politie (Frankrijk/Belgie)
   Nu de kernvraag, wie gaat er wat doen als de ontevreden jongeren los blijven gaan?
   Ik zou het niet weten.

 1. Immortal juli 19, 2023 at 09:37

  Mee eens Immortal ook de vluchtelingen akkoord/overeenkomst tussen de EU en Turkije werd gedaan door Rutte in opdracht van de crypto-communist Merkel, toe Nederland het halfjaarlijkse voorzitterschap van de EU bekleedde.

   • Het principe oil for immigration is vastgelegd in het verdrag van Straatsburg uit juni 1975 en nader uitgewerkt in het verdrag van Marrakesh in december 2018.
    De Britse zionist Israel Zangwill (1864 – 1926) is de bedenker van de melting pot en deze omvolkingstheorie is in 1926 door Rothschild-adept graaf Richard van Coudenhove-Kalergi (1894 – 1972) uitgewerkt in zijn boek ‘Praktisch idealisme’. Van Coudenhove had overigens een Japanse moeder.
    Van Coudenhove – Kalergi was een graag geziene gast aan het hof van de Belgische vorsten Albert I (1875 – 1934) en Leopold III (1901 – 1983).

 2. Hier in het dorp vinden de boeren het na de politie optredens ook wel genoeg….conflict in de maak op Europees niveau….zou Frans Timmermans nog in een vliegtuig passen als ze met het goud naar Argentinië vluchten?

 3. Die jongeren hebben geen stageplek. Daarom zijn ze zo boos, begrijp dat nu toch eens!!!

  Maar even alle sarcasme op een stokje, na de beelden van het malieveld waar een blik doorgesnoven romeo’s in coronatijd vreedzame betogers finaal in elkaar hebben geslagen, snap ik wel dat meer mensen een gloeiende hekel hebben gekregen aan de klabakken.
  Maar in plaats van hier op te treden als je belaagd wordt, rijden deze natte vaatdoeken lafjes weg. Maar wel ouderen in elkaar meppen tijdens demonstraties. Of Tom van Grieken een flinke mep verkopen in brussel.
  Laffe honden zijn het, die nsb ‘ordetroepen’ van de zittende macht.

 4. Ik werk in de chemische industrie.
  Bij een probleem analyse, is de belangrijkste taak; bron oorzaak vaststellen.
  Deze criminelen allochtonen zijn niet de bron.
  Zij doen wat wij ook zouden moeten doen.
  Het gezag niet meer accepteren, burger ongehoorzaamheid tonen.
  Uiteindelijk zal de politie maar ook het leger een kant moeten kiezen.
  De revolutie is bezig, die stopt niemand meer.
  Alleen de mate van geweld is nog beïnvloedbaar volgens mij.

  • Ja uiteindelijk worden de moslims onze redding in nederland omdat zij de straat op zullen gaan met geweld en wij hen alleen maar hoeven volgen.

   • Juizt Greet!! Zo zie ik het ook. We moeten samen optrekken, we hebben één en dezelfde vijand. De politie staat op het punt te moeten oogsten wat ze de afgelopen jaren gezaaid hebben. Hopelijk hoeven er geen doden te vallen om Iedereen in team mensheid te verenigen en hopelijk lopen wij met onze macht zonder geweld over de politie heen, maar ik vreed dat de politie orders gaat krijgen om alles nog erger te maken.

     • en alles wat niet islamitisch is Adriaan. Dat zou jij toch ook moeten weten als Fenixx volger. Toch geen last van dementie mag ik voor je hopen?

   • Je maakt / jullie maken een GIGANTISCHE misrekening, maar daar gaan jullie nog wel achter komen.

    • Ik reken helemaal nergens op, jij rekent kennelijk ergens op. We hebben allebeid dezelfde vijand, dat is gewoon een feit. Zodra iedereen zich daar bewust van wordt gaan dingen anders dan hoe je rekent. De waarheid is een natuurkracht… iedereen onderschat dat. Wacht maar tot dat duidelijk wordt. Tot we een tsunami zien kunnen we ons de kracht van een tsunami amper voorstellen. De tsunami gaat komen, de reus zal gaan ontwaken en ga dan maar met je agentjes en EUgendfor en Romeo’s in de branding staan… succes.

     • Heb je je al verdiept in de Cairo versie van de mensenrechten? Er zal opnieuw een wereld voor je opengaan.. Heb al paar keer eerder een video geplaatst met een lezing van iemand die er goed verstand van heeft. Maar ja, Engels enzo .. en dat wordt niet door een ieder gewaardeerd. Mijn ervaring is dat er in het Hollandisch niet zoveel te vinden is hetgeen voor mij de reden is geweest om in het Engelstalig gebied te gaan zoeken waarmee meteen mijn Engels opgekrikt werd. Pas jaren erna kwam onzereset.nl in de lucht. Maar dan nog.. Mijn honger naar de waarheid is groter dan dat.

   • Niet als er werkelijk met scherp geschoten wordt. Maar alles in het westen gaat tegenwoordig halfbakken.

    Als je naast je een hoofd verwijderd ziet worden met een lading dubbel nul denk je nog wel even na hoe verder te handelen. Dat geldt voor beide kanten, waarvan slechts een, de roverheid, legaal geweld mag gebruiken.

    Laten we hopen dat die kant tot inkeer komt en het geweld slecht daar gebruikt waar werkelijk nodig, en dus niet tegen demonstranten op het Museumplein en dergelijke.

    • Totdat men echt niets meer te verliezen heeft en voor de dood gaat, tja dan kan je er een aantal met zogenaamd scherp schieten, maar het wordt toch wel een probleem als je honderdduizenden mensen moet afschieten. Tegen volkswoede doe je weinig en vreet je regering uiteindelijk helemaal op. Ze zeggen dat ze de politie haten, maar als dit soort fimpjes gepost worden dan is er zoveel solidaritiet met die perverse handhavende flikkers.

  • Als deze jongeren hetzelfde moesten doen in hun landen van oorsprong dan staken ze nu al in de cel (en dat zijn geen hotels zoals hier) ofwel in de grond.
   Onze straffen zijn gemaakt op maat van ons eigen tam volk, maar daarmee hou je deze lieverdjes niet in het gareel. Om dat te doen moet je de straffen uitdelen die in hun eigen cultuur gangbaar zijn.

 5. Lang de immigratie en diversiteit. Dit is wat ze willen.. een soort gotham city is het aan het worden met een anarchistische samenleving.. wie is de superheld?

  • WIJ zijn de superheld… er is een tsunami in aantocht. Ik zou niet als agent of Romeo of EUgendfor in de branding op het strand van overheden willen staan. Want nu is het nog relatief rustig, maar zodra de tsunami aankomt maken ze geen schijn van kans. De tsunami spoelt alles wat onverplaatsbaar lijkt we alsof het van WC papier is gemaakt. Kwestie van tijd voor de tsunami de kust bereikt en alle kwaad overspoelt… het zal als een zondvloed op het ego zijn. Ze DENKEN nog dat ze de tsunami wel even tegenhouden… ze overschatten zichzelf zoals narcisten dat ALTIJD doen.

 6. Fuck die ordervolgers van een politie! Nou zijn die stinkhonden zielig zeker? Laat nog maar eens zien dat FN controlled opposition is! Alleen maar beschrijven van wat er fout is, zonder de echte machthebbers te benoemen. Net als die Icke, Jones, Rogan etc. Ik ben hier nu echt helemaal klaar!

  • @Jan van B – De auteur Dan Lyman vindt het schokkend. FN vertaalt en presenteert. Meer niet. Denk ik.

  • FN levert de informatie, verslag van het front… Front Nieuws. Wat jij daarin leest is wat in jou speelt. Het is oorlog. De kopstukken hoor je niks over omdat de kopstukken zich al duizenden jaren verborgen houden. Maar als jij ons van verhalen kan voorzien over de elites, dan moet je Rommel ff mailen om te melden dat je waardevolle informatie hebt. Hier op FN weten de meesten wel waar deze rotzooi allemaal ontstaat. De koppen van de draak zijn hier voor de meesten basiskennis. FN bericht over de gevolgen van wat deze demonen doen.

   Of FN gecontroleerde oppositie is? Wat boeit het? Ik leef inmiddels volgens de regel;

   Zolang het de juiste kant op beweegt en zolang het de juiste vijand aanvalt, is het mijn medestander. Zodra dat verandert, herzie ik dat.

   Volgens mij bewegen we richting een eindspel, want het vertrouwen begint overal te piepen en te kraken omdat niemand nog snapt wat nou de waarheid is. De waarheid is dat WIJ (99,99%) geen ellende en oorlogen en armoede willen… we zijn met zn allen aan het strijden om vrijheid en liefde in leven te houden. Zolang anderen aan mijn zijde meestrijden, zijn het mijn medestanders.

  • Even los van opmerkingen als controlled opposition, en wie werkelijk betrouwbaar is en wie niet ben ik het roerend met je eens dat die politie hun verdiende loon krijgt. Ze mepten maar wat graag op vreedzame demonstranten en nu die buitenlanders op hun inrammen beginnen ze te janken en moeten wij medelijden hebben?? Deze arrogante volksverraders krijgen hun verdiende loon. Ik weet niet wat de motieven zijn van die alloctone jongeren en ik ben ook geen fan van hun maar dat ze nu volgas losgaan op die wouten zou voor ons een voorbeeld moeten zijn.

  • Ik ben het met je eens Jan. Dit begint steeds meer op een ophits site te lijken. Reken maar dat de aivd lekker meekijkt en zo heel makkelijk de zogenaamde wakkeren in kaart krijgt. We weten inmiddels wel dat we genaaid worden. We gaan allemaal dood aan het vaccin. En nu ? Er gebeurd niets. Dat is dus controlled opposition. Neem ze mee, en leid ze in het donkere bos. Maar laat ze wel telkens hetzelfde rondje maken en breng ze nergens heen.

   Sowieso is die rommel een racist van de bovenste plank.

 7. Er speelt zich van alles af nu in de Westerse samenlevingen en er is veel boosheid waar zou die boosheid vandaan komen zou ik willen vragen ook aan de reaguurders hier, boosheid om de prikken, boosheid om racisme bij de politie, boosheid om doe toeslagenaffaire, boosheid om de aardbevingen in Groningen, boosheid omdat er niet genoeg huizen zijn, boosheid van de boeren vanwege het beleid, ik zie om mij heen veel boosheid en niet alleen bij de immigranten, waar ligt dit aan, ik heb wel een idee hoor maar ik gooi het in de reguurdersgroep van FN, ik hoor het graag!

  • Alle bovengenoemde. En boosheid dat onze ‘bestuurders’ er massaal tussenuit knijpen zonder de verantwoordelijkheden te dragen of de gevolgen te ondervinden van de rampzalige besluiten die ze de afgelopen jaren hebben gemaakt, zonder enige instemming van de meerderheid van de bevolking.
   En het wegkijken. Het dwangmatig chronisch wegkijken van de gemiddelde nederlander bij dingen die toch echt de aandacht verdienen.

  • Dit is nou WOKE, De hele maatschappij op z’n kop zetten.
   Overgewaaid uit Amerika, zoals zoveel van dit soort zaken.
   In Nederland / west Europa heb je bijna geen mogelijkheden om dit kwaad te ontlopen.
   En er komen steeds meer kans loze mensen op onze WOKE geworden maatschappij af.

   De gevolgen zullen in de nabije toekomst zeer groot zijn.
   Nog grotere Armoede honger, meer rellen, opstanden, wat lees ik hierboven??? Het begin???
   Ik ben niet boos hierover maar alleen verwonderd DAT ONZE OVERHEID DIT NIET ZIET EN ER NIET NAAR HANDELT.

  • Boosheid vanwege … flardinga, ik zou een boek kunnen schrijven. Hetgeen mij meerdere malen in mijn leven is geadviseerd te doen, maar waaraan ik niet eens ga beginnen.

   • @Antichrist… haha… hier hetzelfde. We moeten geen boeken schrijven, mensen moeten in zichzelf aan het werk, zonder boek, maar gewoon zelf. De vraag die elk mens op aarde als levensdoel zou moeten hebben is; wie ben ik. Mensen zijn loeidruk om die vraag buiten zichzelf te beantwoorden, waardoor ze niet in zichzelf aan het werk gaan. Dat antwoord kan je echt alleen in jezelf vinden, daarom zorgt de vijand ook dat we daar niet komen. De vijand doet ALLES om ons bezig te houden in de wereld, zodat we niet beseffen wat wij zijn, zodat we zwak en eenzaam en alleen en dus angstig en controleerbaar blijven.

    Alle antwoorden zitten in je hart… daarom hebben ze ons in duizenden jaren dmv boeken en wetten van onszelf en ons hart verwijderd. En inmiddels zijn we zo ver dat mensen voor alles een boek of een filmpje of een uitleg nodig hebben. Mensen denken amper nog zelf, alles wordt ons gevoerd… alles moet word en voorgekauwd in boeken en films en series… EN APPS… want apps weten alles… we kunnen niet eens meer aan de lucht zien wat voor weer het is… de weer-app moet het ons vertellen en wij vertellen dat dan om ons heen alsof we het zelf bedachten.

    Wij zijn tot slaven gemaakt via onze ego’s. Mensen zijn zo dom gemaakt dat ze denken dat ze niks zelf kunnen… overal moeten we lessen kopen en dure diploma’s halen. Het is allemaal hersenspoeling… komende jaren gaan we ontdekken hoe dat in alles om ons heen is verwerkt zodat we NIKS meer zelf denken of bedenken… blinde volgers van apps, boeken, films, series, wetenschap en politiek. Zelf denken is ons afgeleerd… volledig. Daarom lopen de meeste mensen maar dom achter elkaar aan… ookal loopt de voorste de afgrond in… WANT DE APP GEEFT AAN DAT ER EEN WEG IPV EEN AFGROND IS EN DE APP HEEFT ALTIJD GELIJK. En de app zegt; vaccineren en blind volgen.

    Hierover schrijven is zinloos. Mensen moeten uit de boeken en uit de apps… jij bent het boek en de app in één, maar we zijn verleerd hoe wij zelf werken. Dat los je niet op met boeken, dat los je op door je af te vragen waarom je boeken en apps nodig hebt en wat die veroorzaken… wat nodig is is bewustzijn… en dat is geen werk buiten jezelf… dat is het werk in jezelf.

    • Ik ben gek op boeken. Al vanaf dat ik nog niet kon lezen of schrijven. Wanneer ik niet zou houden van lezen, zou ik op Frontnieuws NIETS te zoeken hebben!!! Mensen die niet lezen, zijn veelal hele domme mensen.

     • Jij leest je boeken bewust Antichrist… de meeste mensen lezen boeken niet bewust en de meeste mensen lezen niet de boeken die jij leest. Als je de tv heel bewust gebruikt, kan je er van leren… als je de tv onbewust gebruikt wordt je geprogrammeerd. Zelfde met boeken. Als jij iets leest dat je niet begrijpt of gelooft begint je zoektocht naar de waarheid, de meeste andere mensen geloven gewoon alles omdat het door hun favoriete auteur is geschreven.

      Ik bedoel dus niet te zeggen dat ALLE boeken slecht zijn, maar inmiddels kan het voor iedereen duidelijk zijn dat je niet blindelings alles kan geloven voor waar kan aannemen. En dat je boeken hebt met waardevolle infotmatie, en boeken die niks bijdragen en zelfs juist slechte programmering verspreiden. Alleen de mensen die hun eigen programmering beheren, kunnen veilig boeken lezen en media kijken. Uiteindelijk is de waarheid niet in een boek… maar in ons hart. Niemand wil oorlog, behalve de egoïsten… en die schrijven boeken en films waarin ze ons overtuigen dat oorlog onze natuurlijke basis is… ze hebben ons overtuigd dat alles draait om strijd en roven en dat de mensheid een kwaadaardige parasiet is. Overal om mij heen herhalen mensen deze aangeleerde leugens. WIJ zijn op aarde gezet om liefde te ZIJN. Maar een klein groepje egoïsten greep de macht en overtuigde ons dat wij het kwaad op aarde zijn… terwijl dit kleine clubje dat ons gijzelt het kwaad op aarde is.

      Maargoed… dankjewel voor deze interactie. Leerzaam. Uiteindelijk willen we allemaal liefde en vrede… daarom kost het de satanisten alles wat ze aan geld en middelen hebben om ons in oorlog te brengen. WIJ willen van nature veiligheid en vrede… de vijand heeft daar geen voordeel bij, die hebben alleen macht als wij met elkaar ruziën en vechten. Verdeel en heers… de echte parasieten zijn de monsters die ons verdelen ipv verenigen.

     • spreekwoorden en sprookjes lezen en begrijpen dan weet je genoeg om de wereld te doorgronden. “tafeltje dekje” is voorbij, tijd voor “knuppeltje uit de zak”

    • Jij ziet het goed. Het denken is weggehaald en vervangen voor Google. Mensheid is nog nooit zo dom geweest als nu.
     Er word een trend verzonnen en mensen nemen dat over.

     Stel dat de trend van dit filmpje was “ Volk is boos op politie “ dan was iedereen boos op de politie. Nu is de trend immigranten molesteren politie “ en mensen zetten straks massaal een politie pet op hun profiel foto. We are all policemen

  • Het ligt aan het ego… angst. Boosheid = angst. We worden geregeerd met angst, opgevoed met angst, geprogrammeerd met angst… en angst laat ons consumeren of vechten. Consumeren wordt beëindigt, nu willen ze ons laten vechten. Zo gaat het al eeuwen, al duizenden jaren. Geef een kleuter een lolly en maak hem/haar rustig, pak de lolly af om totale chaos te creëren. Ze spelen dit spel al duizenden jaren… dit is de laatste keer. De kleuter krijgt binnenkort door dat hij/zij constant zo word bespeeld.

   Alles draait om ego = angst = consumeren = blijdschap of boosheid. We worden bespeeld via onze ego’s. De gevolgen van dit spel uitten zich in de consumeer gekte, en daaruit komt de woede omdat men niet genoeg of helemaal niet kan consumeren. Ikke ikke ikke… maar dat gaat straks in één klap omslaan in WIJ zodra WIJ doorhebben dat we samen één vijand hebben.

   • 👍ikke, ikke en fear = klein ego.
    Groot ego = No fear, ongelijk kunnen bekennen, naar binnen kijken, goedgeefs, groot hart. Da’s een GROOT ego. De wereld draait ook sinds jaar en dag dat ego begrip op z’n kop.
    Ik wens iedereen de weg naar een GROOT ego!

   • Niet alleen om angst maar ook de fuik van verleiding. Je krijgt zoveel subsidie als je dit of dat gaat doen. Zie corona subsidie…………….kun je terug betalen ……natuursubsidie voor de boer……hij wordt geleidelijk de nek omgedraaid. De circus kunstjes worden steeds ingewikkelder. Zo straks ook voor de huizenbezitters.
    De mensen die afhankelijk zijn van uitkeringen zijn het makkelijkst te manipuleren….je moet dit of je moet dat anders krijg je je geld niet. Of als je dit of dat doet kun je een centje extra krijgen……..

 8. Europa wordt doelbewust naar de donder geholpen. Op allerlei vlakken, financieel, economisch, werkgelegenheid, cultuur, samenstelling. Het Coudenhoven Calergi plan loopt heel soepeltjes. Precies zoals het uitgedacht is. Umvolkung heet dat bij onze Oosterburen, waar het, net als elders in Europa, de immigratie uit de hand loopt. Wir schaffen das???? Nee dus.
  Het ergste is dat de smeerlappen in de politiek hier hun zegen aan geven ten koste van de eigen bevolking. Zou hun vliegtuig al klaar staan?

   • Er zijn joden en er zijn Khazaren die doen alsof ze joden zijn. Khazaren zijn identiteitsdieven, oplichters, satanisten…

    • Wanneer je serieus meer erover wilt weten, adviseer ik je om onderstaande te downloaden en de pagina´s 11 t/m 19 in alle rust (Engels) door te nemen. Honderd procent de ´moeite´ waard. Geen wazig gezwam, maar keiharde geschiedkundige en archeologische feiten die je praktisch nergens (nog) zal tegenkomen. De leugen ontmaskerd.

     Free download links bovenin. Ik zeg: doen, maar dat is uiteraard aan jou.
     https://www.bookofjubilees.org/

       • Ik ben al een paar jaar bezig met deze info. Heb net Genesis gelezen en ben nu bezig met exodus. Daarnaast ben ik druk bezig om mijn ego los te laten. Het gaat met vallen en opstaan, maar het begint wel duidelijk te maken dat WIJ massaal een anderen kant op worden geleid dan naar vrede in onszelf en dus vrede buiten onszelf.

        De simpelste en tegelijk moeilijkste regel; als iedereen elkaar dient, dan wordt iedereen bedient. We zijn tot egoïsten gemaakt, het tegenovergestelde van wat wij van nature zijn.

        De waarheid is een natuurkracht die zwaar wordt onderschat en die al sinds mensenheugenis wordt bestreden… maar de leugen is na duizenden jaren zo groot dat hij onder zn eigen gewicht gaat instorten. De leugen is ego en egoïsme, waarheid is liefde… GOD.

        Maargoed… ik ga je informatie doornemen. Dank.

   • Barbara Lerner Spectre en Geert Wilders zijn twee handen op een zionistische buik. Ze bevinden zich overigens in goed gezelschap van o.a. creepy Joe Biden.

 9. Maar Allez!! Frontnieuws toch!! Dit is hier in Brussel dagelijkse kost! Alléén, dit staat eens op camerabeeldingen die gepubliceerd zijn in de populistse regimekrant “Het Laatste Nieuws” en de commerciële T.V.-zender VTM van dezelfde DPM-maatschappij.
  In de wijken in Molenbeek, rond het slachthuis van Anderlecht, aan het Zuidstation is dat niks speciaals. Laatst stond een cameraploeg de politiechef te intervieuwen en werd die ondertussen met stenen bekocheld. Hebben jullie die beelden niet? De politiechef! en hij kon erom lachen!

 10. Schuurde zo’n gekkie door de smalle vol geparkeerde straten, tegen mijn auto, waarschijnlijk met een niet ingeschreven, onverzekerd bakje. Stap ik uit om de verzekeringspapieren maar wordt direct omsingeld door zo’n twintig “vrienden”. Beklag bij de politie en krijg als antwoord: “mijnheer, uit die straten blijf je weg met uw auto”.

 11. Ik zie geleikgestemde mensen die niet acsepteren ,
  zoals wij dat doen dat geweld niet gepatenteerd kan worden door staats fashisten.
  En boontje komt om zn loontje tactieken er op na houden
  Gezien wat ik net doorgemaakt heb met politie en hun leugens fraude en mis-handeling ontvoering wederrechterlijke vrijheids beroving werk kwijt , ruiten in thuis , mobile telefoon foetsie , hond 2 dagen alleen 10.000 eutjes schade , neven schade en vooral boetes om mn auto en gereedscap terug te krijgen 400 eutjes Sleepkosten (in auto rijden en 20 km verderop parkeren)
  2 weken tussen criminelen en ontwennende spugende verslaafden met 6 man op elkaar gepakt tijden hittegolf op rubberen matras en kussen waar in het verblijf of cel gewoon messen in de keukenlaa liggen alsof men hoopt op geweld….

  Voor een minimale overtreding verkeersregels.

  Laat geweld geweld bestrijden.
  Geen medelijden geen kwartier..
  0,0 !,!

   • Indeed. Heb je verhaal een paar dagen terug gelezen en alhoewel ik geen reactie heb geplaatst.. Houd je taai J.R. !!! De wereld is gans verrot, maar dat wisten we toch al.

  • Ha zo! Je kan daar zonder veel moeite een Kalasjnikov kopen. Neen, praten, in dialoog gaan, begrip tonen … En omdat gevangenissen overvol zitten, moeilijkheden met Liga Mensenrechten, wordt de verlofregeling voor gedetineerden uitgebreid.

   • België heeft dringend behoefte aan de in 1971 opgerichte Nederlandse Coornhertliga (Greenpeace + WEF zijn ook in 1971 opgericht) voor strafrechthervorming waardoor de dader slachtoffer wordt en het slachtoffer tot dader wordt gebombardeerd.

  • Dat is precies wat de overheid (vijand) wil… je speelt ze meteen in de kaart. En als ze dan toch meer wapens en bevoegdheden hebben, dan gebruiken ze die niet tegen dit tuig, maar tegen de brave burger. Pfff… word wakker man… of vrouw. De vijand heeft dit allemaal gecreëerd, dus de vijand moet worden vernietigd… en jij roept op om de vijand meer wapens en bevoegdheden te geven. Dit is precies waarom ze deze situatie hebben gecreëerd… om zichzelf een reden te geven om zwaardere wapens op te pakken en gericht te gaan schieten.

   Zucht… komop… wake up… wake up!!!

   Wij zouden met dat straattuig moeten gaan samenwerken.. we hebben een gemeenschappelijke vijand… maar wij weten helemaal niet meer hoe we vijanden moeten bestrijden. Wij kunnen van dit tuig leren om op te staan, en dat tuig kan van ons leren om slimmer op te staan dan in blind geweld. Samen kunnen wij deze machine tot aan de grond slopen.

 12. It’s the universal soldier……en of dat nu politie of immigranten zijn…..het doet mij toch steeds maar weer denken aan die verhalen van Marten Toonder.

  Commissaris Bas ….. ” Sla er op! Orde ! “.

  Het was toen geweldig om te lezen……koninginnedag Amsterdam in de 7Oer jaren was daar een goed voorbeeld van……en als groot liefhebber van Toonder kon ik er het lachwekkende nog wel aan ontlenen.

  Inmiddels niet zo lollig meer, en te triest voor woorden.

  Het kantelpunt zit in 2025. Wat er nog over is van de Octagongroep en zijn nogal misselijkmakende volgelingen, vecht als de baarlijke duivel zelf om te overleven……en het gaat niet helemaal meer volgens planning…….Ach gussie toch.

  Alles wat een mens wenst te creëren in dit universum, komt naar je terug. Je creëert je eigen werkelijkheid.

  Wat ik hier schrijf heeft weinig te betekenen…..maaaarrrrrrr!……ook al val ik zelf af en toe ook terug in opperste machteloze woede…..
  ( Ja…..ook ik heb dat onder ogen te zien, zoals zovelen onder ons)……ik doe er niet meer aan mee. Je zit, voor je het weet, zomaar een ander in de haren en vecht je elkaar de tent uit.

  Geheel en al volgens de bedoeling.

  2025 is het kantelpunt dus, en dat wist ik veertig jaar geleden al….en dat het in deze ( ha Gijp…… daar istieweer) barokke waanzin zou ontaarden……Nee, dat heb ik niet voorzien.

  Je wílt het je ook niet kunnen voorstellen.

  Moet ik dat mezelf kwalijk nemen? Dat denk ik toch niet.

  Mijn vrouw heeft het neerstorten van die MH17 gezien….. vóór het gebeurde…..en ze heeft dat vermogen maar laten afsluiten.
  Je wilt niet wéten wat er zich over je uitrolt, als je over dat soort zaken je kop open trekt ……en inmiddels hebben we allemaal hier wel ervaring mee opgedaan in de afgelopen jaren.

  Wat zich moet voltrekken, zál zich voltrekken…… maar helemáál machteloos zijn we niet…..je creëert je eigen werkelijkheid……en als je dat doet met woede, zul je dat ontmoeten.

  Na de verkrachting van mijn dochter……en hoe ze (als je haar puur negatief wil bekijken) zichzelf verloor in een eerste pilletje op school, tot het worden van een stuk verslaafd tuig……. konden we twee dingen doen.

  Kiezen voor woede…….of onvoorwaardelijke liefde.

  We kozen voor het laatste…….. kregen te maken met de systeemwereld van de hulpverlening, en hebben met alles wat we in huis hadden, weten te voorkomen dat het kind dáár nog weer door opgeslokt zou worden.

  Ik heb geen handboek voor onvoorwaardelijke liefde, en ik kan je niet vertellen of er een bestaat…..het is nogal persoonlijk, hoe dit soort zaken zich voor je ontvouwt.

  Nee……ik heb de wijsheid niet in pacht. Ik kan niets anders dan mijn eigen verhaal vertellen, in de hoop dat iemand er wat aan heeft.

  En als er iemand een glasheldere omschrijving van liefde in zijn zuiverste vorm heeft…..hou ik mij volgaarne aangeboden.

  Sterkte. Blijf bij jezelf…..Zie dat ‘zelf’ onder ogen…..en doe er iets zinnigs mee.

  • Indrukwekkend Inhetmeer. U en de uwen zijn dus kind aan huis bij de ‘man met de hamer’. Uw keuzes zijn bewonderenswaardig; onvoorwaardelijke liefde is zo veel moeilijker dan woede, en dan de teleurstelling…
   Predestinatie. Ik begin er steeds meer in te geloven. Sterkte voor u en uw dierbaren. U bent sterk, laat u niet van slag maken en naar beneden trekken door de duistere kant, u heeft al bewezen dat u het kan redden.

  • @Inhetmeer… prachtige en leerzame reactie. De hel of de hemel begint in ons, niet buiten ons. Wat WIJ allemaal kunnen doen is te besluiten dat we in onszelf in de hemel willen leven… los van wat er buiten ons gebeurt.

   As we are… so is society. Society is a reflection of our internal psychological state.

   Het leven is een school en de les is om angst los te laten en bewust liefde te ZIJN, ongeacht wat de staat van de wereld buiten onszelf is. Ik ben ook aam het leren en het lukt niet altijd, maar de verandering die nodig is begint in onszelf.

   Waar angst is, is geen liefde. Waar echte liefde is, is geen angst. Als wij dit in onszelf op orde brengen gaan we weer snappen wat wij zijn.

   De kwade krachten op aarde zijn zo kwaadaardig omdat ze bang/egoïstisch zijn. Wat er in de wereld gebeurt is als de seizoenen. Mensen leven nu in een collectieve ego (angst) ipv het collectieve bewustzijn (liefde). We leven dus in collectieve angst ipv collectieve liefde. Wij zijn het bewustZIJN en we hebben ego’s. Dat is omgedraaid, zoals alles is omgedraaid, zodat wij in onszelf op de kop staan en nergens meer wat van snappen en maar blind volgen.

   Deze reset is de zoveelste, maar ze hebben hun hand overspeelt. Eén waarheid is krachtiger dan 8 miljard leugens. Liefde is die waarheid. Alles gaat omslaan van angst naar liefde als je in jezelf besluit om het ego los te laten en alleen nog liefde te zijn.

  • Tussen 1952 en 1970 had Den Haag politiecommissaris Jan Gualthérie van Weezel (1905- 1982) die als ex-marinier de orde in de stad tegen elke prijs wilde bewaren (kerstboomverbrandingen e.d.) en hij had daarom als bijnaam Jan Hak, omdat hij de hermandad de wapenstok met graagte liet hanteren.

   • Zijn zoon hans is een ongelooflijke elitaire klootzak, een europarlementarieër met een enorm hete aardappel in de muil. Waardeloos stuk vreten. De appel valt in dit geval ver van de boom.

    • Wat is de gemene deler in deze corrupte satanisten…?

     Egoïsme… macht en geld. We leven al heel lang in een Kakistocratie terwijl de criminelen het tegenovergestelde acteren/liegen. WIJ hebben ze door en de waarheid wordt elke dag duidelijker tot hij zo duidelijk is dat geen enkel mens op aarde nog wat met egoïsten te maken wil hebben. Ze zitten op een zinkend schip. Duizenden jaren was deze sekte van egoïsten de baas en hebben ze ons zo diep in de leugen geduwd dat we de waarheid als leugen zien… maar deze generatie egoïsten heeft zn hand overspeelt en beëindigen hun rijk van leugens. Er komt een tsunami aan… de waarheid is namelijk een natuurkracht en als je die lang genoeg onderdrukt wordt het onhoudbaar. De waarheid is al duizenden jaren aan het strijden tegen de makkelijke leugens van de egoïsten… de waarheid is inmiddels zo onmogelijk sterk geworden. Ze gaan allemaal verzuipen in de zondvloed die de waarheid is.

 13. Als de tri-state is opgetuigd, gaan al die losgeslagen negers gewoon hun hok in net als alle andere autochtonen trouwens. Willen ze toch naar buiten om in hun 15 minuten wijkje rottigheid uit te halen, worden ze door 5G lasers gezapt en verliezen ze sociale credit puntjes. Alles gaat netjes volgens het draaiboek.

  • Dat is de enige reden dat ze hier zijn… om een zichtbare dreiging te creëren en dan vervolgens allerlei wetten en regels te maken die iedereen tot slaaf maakt. We worden bespeeld door één en dezelfde vijand. Wacht maar tot we dat doorkrijgen, dan slopen we alle camera’s. Koop maar vast wat magneten om hun schermen te saboteren en zwarte spuitbussen en hamers om hun camera’s mee te slopen.

 14. Velen waarschuwen er al vele jaren voor. Er gaan in Europa straks ook veel meer shockwebsite-achtige
  video’s voorbijkomen zoals die eerst vanuit Zuid-Amerikaanse landen, Afrika, India, etc. voorbijkwamen.
  Nee…..dat komt niet door mensen die daar naar kijken.

 15. 18 juli – Lesbische gouverneur dringt er bij burgers op aan om migranten in hun huizen op te nemen

  (Liefde is liefde. Massachusetts Gov Maura Healey met echtgenote advocaat Joanna Lydgate)

  Ik vraag me af hoeveel migranten ze zullen uitnodigen in hun liefdesnest. Jammer dat niet meer illegale migranten ook vrouwen zijn.

  Gouverneur van Massachusetts roept bewoners op om illegale vreemdelingen in hun gastenkamers te huisvesten

  https://www.thegatewaypundit.com/2023/07/massachusetts-governor-calls-residents-house-illegal-aliens-their/?

  De democratische gouverneur van Massachusetts, Maura Healey, roept inwoners op om te overwegen om illegale vreemdelingen in hun kamers te huisvesten.
  De zogenaamde “gastgezinstrategie” wordt ingevoerd om de groeiende dakloze bevolking in de staat, van wie velen geen staatsburger zijn, te bestrijden.

  WBUR meldt: “Het nieuwe Family Welcome Center van de staat in Allston heeft tot taak gastgezinnen te rekruteren, door te lichten en aan boord te nemen, en hen te koppelen aan de gezinnen in nood.”

  Swatch klaagt Maleisië aan wegens inbeslagname van LGBTQ Pride-horloges

  Zwitserse horlogemaker stelt in rechtszaak horloges ‘op geen enkele manier in staat om de openbare orde of de goede zeden te verstoren’.

  https://www.aljazeera.com/economy/2023/7/17/swatch-sues-malaysia-over-seizure-of-lgbtq-pride-watches

  • Tegen de tijd dat Nederland overwegend islamitisch is, zullen de rainbowprojecten pas gesloopt gaan worden. Nu nog niet al zitten de mo-slims er met de neus bovenop vanuit hun koffiehuizen, kapsalons en broodjeszaken, zoals hier het geval is. De rainbowprojecten zullen dan ook naar alle waarschijnlijkheid met camera´s bewaakt worden.

  • @Adriaan, iemand als de immer ‘progressieve’ Sonja Barend (1940) was hier met haar tv-programma ‘Sonja op . . . dag’ bovenop gesprongen.

 16. Deze jongeren waren enkel bang om etnisch geprofileerd te worden, ze zouden weleens te laat op het werk kunnen verschijnen. Mustafa was op weg naar de ouderenzorg om billen wassen en Ahmed naar de Mac om 10 uur lang hamburgers te bakken. De politie moet niet zeuren, hun werkgever importeert nog meer van dit volk om het werk te continueren.

  • Als ze tegen deze lieverdjes wapens zouden durven gebruiken, krijgen ze alle politiek correcte deugmensen uit de politiek, media, justitie en ngo’s over zich.

   In Brussel is de politie zowat de pispaal van onze ‘verrijkte’ (lees: verloederde) maatschappij geworden.
   Als politiemensen al niet meer het recht hebben om zichzelf te verdedigen, dan staan de gewone ongewapende burgers helemaal weerloos en op de politie moeten ze ook niet meer rekenen want die laten zich ook liever niet meer zien omdat ze het terecht beu zijn om nog als maatschappelijke te pispaal dienen.

   Onze deug-politiekers draaien de vuile modderkraan steeds verder open om dan met uitgestreken smoel naar de politie te wijzen en te klagen dat die zich niet genoeg inzet om het vuil van de straat te vegen.

 17. Ivm met de nieuwe wet leugens zijn waarheid en waarheid Zijn leugens…..

  1+1=11.

  Tabe , het was een gruwel tussen de lafbekken Nederlanders als Hollander te zijn.
  De wachten…..PIZZA

 18. Dit is 100% gescript denk ik. Dit moet je “in het echt” niet flikken. Dan word versterking geroepen, ze stappen uit en handhaven met getrainde harde hand.

  Kijk die acteurs eens…krijgen een raam niet door en de zgn achterwaartse trap van de linkse…kom op

  Totaal ongeloofwaardig.

  Dan ook nog de zin “een agent ZOU met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht zijn.

  Fucking False Flag om de macht op straat te gaan verleggen van politie naar leger.

  Dat denk ik….ik weet het eigenlijk wel zeker. Maar zeggen dat ik het zeker weet heeft al vaker weerstand opgeroepen, dus dan zeg ik maar dat ik het denk.

  • Ik denk dat ook. Alles is FAKE. Het zijn terroristen die worden betaald en getraind door dezelfde demonen die de Romeo’s, ISIS, taliban enz enz enz trainen.

  • Ik denk dat je gelijk hebt.

   Nu we moeten al die agenten in peperen dat zij ook Zeker en vast aan de beurt zullen komen !!!
   EN dat is logisch op zn CRuijfiaans – als je de bevolking reduceren wil – dan hoort daar kleiner machts apparaat bij.
   Vooral dat deel dat zelfstandig denkt en al vuile handen gemaakt heeft Is gevaarlijk voor de elite.
   Want dat is deel dat elite kan vervangen

   Volgens de GUlag ARchipel van alexander solzenitsin deed stalin het ongeveer zo
   Geheimedienst pakt veel mensen (Burgers, militairen, collegas) op, vermoord de helft en stopt andere helft in werkkamp
   Dan word geheime dienst gereorganiseerd en opgeschoond, nieuw personeel pakt het oude personeel op en schiet hen dood.
   Deze aldus opgeschoonde dienst pakt weer veel burgers op, vermoord de helft en stopt andere helft in werkkamp>
   Dan word geheime dienst gereorganiseerd en opgeschoond, nieuw personeel pakt het oude personeel op en schiet hen dood.
   Deze aldus opgeschoonde dienst pakt weer veel burgers op, vermoord de helft en stopt andere helft in werkkamp.
   Dan word geheime dienst gereorganiseerd en opgeschoond, nieuw personeel pakt het oude personeel op en schiet hen dood.
   Deze aldus opgeschoonde dienst pakt weer veel burgers op, vermoord de helft en stopt andere helft in werkkamp

   In de ussr gebeurde dit een keer of 5 vijf achter elkaar.
   Sommige gebieden mischien nog vaker of minder vaak afhankelijk van beoordeling vermeend verzet.

   SUper belangrijk boek ook als podcast en video te consumeren

   Gulag Archipel van Alexander Solzenitsin
   =================================

 19. Wie A Zegt —> covid beleid
  Die moet ook B Gaan zeggen
  —> Great reset

  En democratie, vrijheid van menings uiting en mensen rechten zijn niet meer dan franje, versiering en voor de gek houderij. Toeslag mensen, groningers, qkoorts lijders, bejaarden en invaliden enzo die wqeten dat al nu all die lezers hier nog.
  En er was al: pim fortuyn, the van gogh devries en nog een smak anderen, allemaal geruimd.

 20. Het probleem zit bij de afrikaanse regeringen. Dat zijn voor het merendeel “opvreters van onze belastingcenten”. En onze regeringen geven veel geld aan hen als afkoop van schuldgevoel. Het merendeel van de afrikanen leeft op de rand van honger. Ze leven alleen voor de maandelijkse huur, gebruik van water en electra en basisch voedsel. Er worden GEEN BANEN door de overheden gecreerd en de leidende stammen (tribs) hebben het voor het zeggen. De blanke kolonialisten hebben een puinhoop achter gelaten. Alleen de rijken afrikanen, die zaken doen met de blanken en arabieren, hebben het goed. Kortom het prachtige continent wordt bevolkt door mensen met een groot overlevingsdrang. Hier leeft de gemiddelde Nederlander in een zeepbel. Als die klapt dan plegen velen suicide omdat ze nog geen kip kunnen slachten en zich kunnen voorzien van de basische dingen.

 21. Het is een bepaald soort mens dat zich verrijkt via anderen. Dat geld van anderen gebruikt om ofwel van links naar rechts te schuiven om winst te maximaliseren. Dat gemeenschapsgeld gebruikt voor grote projekten teneinde hun eigen zakken te vullen. Een bepaald soort mens, dat andere mensen uitknijpt om het “vieze” werk – dat geld opbrengt – voor hun te laten doen.
  Dar was gisteren zo en dat is vandaag zo.
  Als het dan mis gaat dan laat het bepaald soort mens de hele gemeenschap voor hun falen opdraaien. Want : to big to fail en we hebben allemaal gekozen en u (die helemaal geen invloed op de gebeurtenissen had) heeft ook geprofiteerd toen het goed ging of als u op hun stoel zou zitten had u hetzelfde gedaan.
  Dit bepaald soort mens doet deze graaierij binnenlands maar ook buitenlands.
  En dat heeft tot gevolg dat er nu door landen excuses gedaan worden voor een verleden waar het grootste deel van de mensen part noch deel aan hadden ofwel zelf ook last van gehad hebben (binnenlands).
  En nu zijn de rapen gaar. Want de buitenlanders komen hier naar toe.
  En ja, wij (de gewone binnenlandse mensen) hebben last van deze immigratie. Net zoals we last hebben van het bepaald soort mens last dat zich al eeuwen verrijkt aan alles en iedereen om zich heen.
  Internet heeft ogen doen open gaan. Heeft mensen wakker gemaakt. Heeft inzichten gegeven die beter verborgen hadden kunnen blijven.
  Immers : wat niet weet dat niet deert.
  Rusland verzet zich op globaal niveau. De immigranten (wereldburgers) verzetten zich (nog) op microniveau.
  Hoe je er ook naar kijkt, het is een feit : Winter is coming.
  Het bepaald soort mens is te ver gegaan.

 22. Ja dat krijg je als je criminelen opneemt tegen geweld dat tegen hen zogenaamd gebruikt in hun land van herkomst Dat weten ze wat je moet in het land van de slapjanussen zoal Belgie vaak zich voordoet en als je die opgenomen bendes verwaarloost in een wijk waar zijn alleen wonen ja dat krijgt je verzet tegen de geldende regels van de slappe belgisch strafrecht dat niet wordt toegepast Trouwens hadden die slapjanussen van de gendarmerie dan geen wapens bij zich om die bende af te knallen Tja de belgische gendarmerie is allang niet meer van wat ze vroeger waren…..Als je een pak koffie/boter de grens mee overnam want dan werd er letterlijk op je geschoten als je verzet toonde of wilde weg vluchten met fatale gevolgen Echter niemand maakte er zich druk om!!!!!!!!!

 23. Dat tuig van de riggel is geronseld om te escaleren. Rutte zou ze toch op hun bek slaan? hahahah
  Taseren die handel en het land uit, niet zo moeilijk.

 24. Idealisten roeien, zolang de geschiedenis wordt geschreven, mensen op monsterlijke schaal uit, want ze hebben een inspirerende droom voor ogen: een betere wereld.
  (Simon C. 1913-1987).

  • @Bufskull, in 1974 wilde volksschrijver Gerard Reve (1923 – 2006) dat Simon Carmiggelt in ‘De Grote Gerard Reve Show’ de rol van God op zich nam. Hij heeft echter geweigerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in