Mike Yeadon via Telegram

Ik weet niet hoe het met u zit, maar ik raak geïrriteerd van het constant mensen proberen uit te leggen dat we worden voorgelogen. De leugens gaan gepaard met de bijna vernietiging van onze economie en samenleving, schrijft Yeadon op zijn Telegramkanaal.

Slechts twee feiten vertellen je zonder enige twijfel dat het hele Covid19 beleidsrespons fiasco nep is:

1. Het door Dr. John Ioaniddes geschatte Infection Fatality Rate [staat voor de verhouding tussen het aantal doden en het aantal besmette personen door een bepaalde verwekker, in dit geval SARS-CoV-2, red.] is 0,15%. De typische seizoensgriep IFR wordt geschat op ongeveer 0,1%. Sommige jaren is het minder gevaarlijk, andere jaren is het meer.
De conclusie is dus dat covid19 over de hele bevolking genomen iets erger is dan het typische griepseizoen. Omdat de dodelijkheid van griep van jaar tot jaar varieert, is het ook waar om te zeggen dat de dodelijkheid van covid19 ruim binnen de grenzen ligt van de ergste griepseizoenen, gemakkelijk meerdere over de laatste 20 jaar.
Nog relevanter is dat covid19 een steiler verband heeft tussen leeftijd en dodelijkheid dan de griep.
Dit betekent dat 70-plussers aanzienlijk meer risico lopen door covid19 dan door griep.
Het gevolg is echter dat de gehele bevolking in de werkende leeftijd een MINDER groot risico loopt dan van de griep.
Ioaniddes is een van de meest gerespecteerde artsen/epidemiologen van dit moment. Zijn beoordeling staat of stond al tijden op de website van de WHO, verborgen in het volle zicht.
Er was nooit een noodzaak om de bevolking in de werkende leeftijd in lockdown te stoppen.

  Big Pharma ontwikkelt nieuw serum tegen bijwerkingen van COVID-19 'vaccins' ... omdat de waanzin nooit ophoudt

2. Er zijn verschillende, veilige en effectieve behandelingen. Informatie hierover is gecensureerd en degenen die ons proberen te vertellen over deze niet meer gepatenteerde, goedkope serums worden besmeurd.
Desondanks zijn er klinische onderzoeksgegevens van betere kwaliteit over veel van deze middelen dan over de covid19-vaccins.
Hydroxychloroquine, azithromycine, zink, vitamine D, ivermectine, budesonide, apixaban, fluvoxamine (ongetwijfeld nog andere).
Bij vakkundig gebruik is een vermindering van het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen door covid19 gemeld van 75% tot 90%, en met een overwegend goed veiligheidsprofiel.
Dus als het virus niet uitzonderlijk dodelijk is (dat is het gewoon niet) en als er talrijke veilige en effectieve behandelingen zijn om mensen uit het ziekenhuis te houden en levens te redden (en die zijn er), waar gaat al dit theater dan over?

Antwoorden op de achterkant van een exemplaar van Klaus Schwab’s nieuwste boek.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ex-Pfizer VP Mike Yeadon: Wat zit er in de vervolginjecties? Wat als het een gensequentie is die ontworpen is om je te doden?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelLate inzichten? Steeds meer Duitsers zeggen hun vaccinatieafspraken af
Volgend artikelDr. Vernon Coleman: De meeste mondkapjesdragers zullen over tien jaar dood of dement zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Er zijn verschillende manier v doden. Onvruchtbaar maken roeit ook de bevolking uit. De vele miskramen straks. Leed is straks niet te overzien. Blijven wat arbeiders over en de rest is voor de rijken. Precies zoals de planning was.

  • Als ik dan jongeren hoor praten dat ze alsnog gevaccineerd willen worden dan is dat een pijnlijke zaak dat die dit niet doen voor corona,,,,, maar omdat ze toch van plan zijn om op vakantie te gaan naar de nog voor kort meest gevaarlijke landen waar ze de doden niet konden begraven ondeer normale omstandigheden maar die ze in een massagraf hebben gedumpt om er snel vanaf te zijn…… Er maakt mij dus niemand wijs dat die landen sinds kort corona vrij zijn Maar goed de mens is en blijf het domste wezen op aarde om die zijn begeerten niet kan bedwingen Dus laat die zich volspuiten met vergif dat later de dood betekend!

   • die jongeren praten hun angstige zwakke ouders na en owee diegene die daar tegenin gaat…..want als jongeren fanatiek worden pakt men kapmes en al.
    De reklame is laten vaccineren en je kan gewoon weer een toekomst hebben,zoals ze op tv zeggen > de jongeren denken dat er niks aan de hand is om je te laten vaccineren is echt geen probleem.Zelfs kompleet imbeciele jonge moeders die ff rap kindjes willen in laten enten… en tuurlijk ziekenhuis boodschappen dat zwangere vrouwen dat ook moeten laten doen want anders…..er is geen overmatige hoeveel zwangere vrouwen op de IC’s,maar de ziekenhuizen maken dat ervan om van gevraag af te zijn> dan maar vaccineren want anders weten we niet wat we met IC zwangere aanmoeten!!
    Zolang de reklame over dat het vaccin je kan beschermen blijft rondspoken houd dit gedrag niet op!! Het virus blijft muteren en verliest daardoor zijn kracht,maar dan werken de vaccins niet meer en dan moeten er weer nieuwe komen,nieuwe boosters.
    Het vaccin= geen medicijn en zodra de ziekenhuizen ophouden met gezeur dan neem je geen vaccin meer om te beschermen tegen de ongevaccineerden…(reklame van de overheid)Ook op al die talkshows moet een tegengeluid komen….en de media moeten niet iedereen die roept dat hij/zij achteraf spijt heeft van niet vaccineren> niet meteen een artikel plaatsen

 2. Daar ben ik alweer een tijdje geleden mee gestopt, om het iemand nog uit te leggen.
  Ze zoeken het maar zelf uit.
  En misschien hebben ze mazzel en krijgen ze niks.
  Maar dat het een keer gaat gebeuren lijkt mij nou wel bewezen.
  Maar dan ook niet zeuren achteraf.
  Leer er maar mee leven, je hebt er zelf VRIJWILLIG voor gekozen.

  • Je kan maar beter uit de buurt blijven van gevaccineerden. Op één of andere manier verspreiden ze het spike-eiwit ( aerosols, zweet, … niemand weet het precies, maar er duiken steeds meer getuigenissen op van vooral vrouwen die na “close contact” met gevaccineerden menstruatieproblemen krijgen ).

   Waarna je ZELF ( als niet-gevaccineerde ) problemen krijgt. Bij mannen schijnt het ook voor te komen, minder weliswaar – maar manifesteert zich dan vooral in onderhuidse bloeduitstortingen.

   Ten andere, ik gaf het ook op om mensen “te overtuigen” ( lees : deftig te informeren ). Om het cru te stellen : het is een IQ test, en zij die het nodige niveau niet hebben gaan gewoon meelopen met de slachtbanksheeple, whatever you say.

  • Zoals die meid bij Blackbox die nu rondloopt met vaccinatieschade:

   https://www.blckbx.tv/videos/zo-ziet-vaccinatie-schade-eruit

   Zichzelf niet VOORAF geïnformeerd en blind achter de meute aangelopen; “je doet het voor een ander”. Naïviteit ten top! Nu achteraf opgescheept zitten met de schade. Typisch gevalletje ‘wie niet horen wil moet maar voelen’. Zeer triest natuurlijk, maar ze had beter na moeten denken voordat ze Russisch roulette ging spelen met haar gezondheid. Gegokt en zwaar verloren.

   • Supertreurig verhaal, die video. En de broer wilde zich alsnog laten inspuiten. het houdt niet op… we kunnen de schapen echt beter toejuichen dan ze verstand aan te peuteren. Want zelfstandig en kritisch denken zullen ze nooit leren.

 3. Je kunt een paard wel naar het water brengen, maar je kunt het niet dwingen om te drinken.
  Je kunt blijven proberen mensen te informeren over de werkelijke gang van zaken en de gevaren.
  Helaas, slechts een enkeling neemt je serieus.
  Noah had destijds, met zijn ark, hetzelfde probleem.

  • De meeste sukkels die je tegen komt denken dat je een uitzondering bent en dat jij de schurft hebt of een andere ziekte onder je leden als je zegt ik ben niet gevaccineerd Ze kijken je dan aan alsof je hen besmet en zeker corona hebt Zelf voelen ze zich veilig en roepen dan:::: en die andere honderden miljoenen dan die zouden dan allen ziek worden na die spuit echter ze vergeten dat die spuit niet direct werkt maar dat doet na maanden Dus de reactie is dan Ik heb geen last gehad van bijwerkingen direct na die spuit Sommigen wel maar die zijn weer de oude geworden na enkele dagen zich beroerd te hebben gevoeld en dat klopt precies wat in de bijsluiter staat?? Dee spuit werkt dus niet meteen???? Hoeft ook niet omdat die mensen geen corona hebben Dus die spuit werkt,,,,, WELLLLLL!!!!!!

 4. Hallo allemaal ik leg het ook niet meer uit ze luisteren toch niet en vaak is het een inkoppertje om je weer te proberen te manipuleren om toch maar die prik te nemen ik luister ook niet meer naar je doet het voor een ander dat klopt niet je doet het niet voor een ander je doet het voor je zelf en dat is nogal wat om je zelf zomaar te laten inspuiten met iets expirimenteels op Cuba hebben ze nu een nieuw vaccin ontwikkeld dat ze abdala hebben genoemd t zou 97 procent oké zijn ze staan er voor in de rij nou voor mij geen abdala of het moet een aardige vent zijn waar je koffie mee kan drinken

 5. Astrid zei: “Blijven wat arbeiders over en de rest is voor de rijken.”

  Ik zweer je Astrid, die rijken zullen straks niet lang profiteren als er miljoenen mensen sterven door de vaccines, ze zullen allemaal een koekje van eigen deeg krijgen door de dan nog over gebleven bevolking.

  • Mag ik toch hopen. In de wet ergens staat dat men verplicht is ons v alles op de hoogte te houden. Maar dat op de hoogte houden mag ook door middel van een film, of fictie ect. Kijk eens naar de series tegenwoordig. Handmade tale is er bv 1 van. En zo zijn er tig die alles al wel omschreven hebben dus ze hebben zich aan de wet gehouden. Men heeft nog geen idee v wat komen gaat.

 6. Nou ja, naast dat je er geïrriteerd van raakt wordt je er ook nog eens doodmoe van(in mijn geval) Het is gewoon niet te vatten dat the believers méér vertrouwen hebben in die makkelijk manipuleerbare poppetjes op de TV dan hun familie, vrienden etc die ze al jaren ‘goed’ kennen. Als ze zich een nieuwe fiets, auto, huis of wat ook willen aanschaffen zijn er niet genoeg bronnen om info in te winnen. Nu gaat het om hun gezondheid en dan is dat ineens niet nodig. Onbegrijpelijk..

  • Exact, je slaat de spijker op z’n kop. Om een computer, auto of wat ook te kopen struint menig mens winkels af, leest artikelen, vraagt info bij vrienden en familie, maar nu is het van: Oh jeetje, een gevaarlijk virus op tv, laten we maar gauw in de rij gaan staan en een of ander goedje in ons arm laten jassen en zeker niet naar familie, vrienden etc luisteren naar hoe die hierover denken. Op tv zeggen ze dat dit goed voor je is dus dan doen we dat maar gauw. Stomme idioten. Inderdaad, wie niet horen wil… RIP. Ja, ook bij mij is ik gok 95% van mijn familie ingespoten. Ik ben er klaar mee, heb er vrede mee en ga niet meer in discussie. Gaat het over virussen, vaccins, IC’s, dan loop ik weg. Ze kijken maar.

  • Het is het heilige vertrouwen in de medische wereld en het geloof dat artsen jou nooit zullen besodemieteren of oplichten.
   Artsen worden toch wel gezien als zeer betrouwbaar, daar twijfel je niet aan.
   En daar hebben die artsen deze keer handig gebruik van gemaakt.
   En nog steeds hebben ze daar alle vertrouwen in. Dat praat je iemand niet uit ze hoofd.

   • Inderdaad, dat speelt al heel lang. Ze kijken tegen die artsen aan of het goden zijn en volgen klakkeloos op wat zo’n waarzegger voorspelt(uitzonderingen voor de eerlijke goede artsen daargelaten). Ik denk dat menig mens met kanker alleen al door de veroorzaakte stress van het voorspelde doemscenario door een arts, gestorven is.

 7. Het gaat mij helaas precies zo ik snap het ook niet dat die mensen zo blij zijn kunnen omdat ze een inentingen krijgen

  • Het is alsof ze nog in de vorige eeuw leven.
   Wij hebben zoveel bronnen hier in het westen. Je kunt alles opzoeken vergelijken en testen. In het Oosten daarentegen, is dat een ander verhaal. Maar hier komop zeg. Een euro teveel betalen dan staat hun wereld op de kop naar met zo n eindinjectie nemen ze alles voor zoete koek.
   Het gaat hun goed.

 8. Het toppunt van schapengedrag zien we nu weer in Zeewolde waar de wethouder is afgezet voor haar afwijkende mening over Covid. Jeminee wat zijn ze in Nederland toch goed in dictatortje spelen. Van de ene op de andere dag trekken ze allemaal een grote broek aan en het liefst verraden ze ook nog hun buurman. 4 Mei zijn ze alweer vergeten waar al die schijnheiligen roepen “Nooit meer onderdrukking, gevochten voor de vrijheid, enz enz.” Gisteren heb ik nog “ruzie” gehad met mijn longarts. Ze beweerde de naam Schwab te kennen, waarschijnlijk van de groentenboer, want van de Great Reset, Fauci en Bill Gates had ze ook nog nooit gehoord en de rest deed haar helemaal niks. Ook de zaken rondom het Spike eiwit. Het eerste wat ze dan roepen als ze het niet weten of zich er notabene alleen al vanuit wetenschappelijke interesse in hadden moeten verdiepen:”Lariekoek, wappie verhalen etc”. Makkelijk heh, dus ook hier totaal geen zin meer om de “andere kant” nog proberen voor te lichten. Eigenlijk was ik al daarmee gestopt toen mijn huisarts mij, ondanks de eed op Hippocrates, weigerde te helpen omdat ik geen kappie op wilde zetten. Ondanks dat die plicht gisteren was afgeschaft blafte iedereen in het ziekenhuis nog steeds dat ik ‘m op moest zetten.Soms hoop ik dat ze allemaal strontziek worden liefst vandaag nog dan morgen, maar dan is ook mijn vrouw de pineut die eveneens de overheid ongelooflijk veel vertrouwt en bij wie de dokter heilig is verklaard. Ze was nooit ziek maar een week na de prik is ze nog steeds zwaar verkouden en zware hoestbuien..ra ra..ra..

  • Mag je nou wel bij je huisarts binnen komen zonder masker?
   Of houd die het nog even vol.
   In het ziekenhuis hoeft het dus niet meer begrijp ik.
   Ik kom bij beide niet of nauwelijks.

  • Even terzijde – de eed van hippocrates wordt tegenwoordig niet meer afgelegd. die is vervangen door de BIG. Dus dat verklaart wel het eea. Maar ik volg je verhaal hoor… ik ben ook niet zo te spreken over het NLse zorgstelsel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in