Mike Yeadon, de voormalige vicepresident van vaccinmaker Pfizer, was vorige week te gast in het programma The HighWire van Del Bigtree. Hij zegt dat hij denkt dat het doel van de “pandemie”, de leugens en de vaccins was om ervoor te zorgen dat iedereen een elektronische identiteitskaart krijgt, bericht uncutnews.ch.

De zogenaamde “varianten” waarover we steeds meer horen, zijn een leugen, aldus Dr. Yeadon. Het kan nodig zijn een herhalingsvaccinatie te krijgen tegen verschillende varianten. “Je hebt geen herhalingsvaccinatie nodig”, zegt de wetenschapper. “Ik ben bang voor vervolginjecties omdat het geen vaccins zijn”. Wat als het een gensequentie is die ontworpen is om je te doden?

Wat zit er in de derde, vierde of vijfde prik? “Wat als het een gensequentie is die ontworpen is om je te doden?”, vraagt hij. Yeadon legt uit dat het de ideale manier is om iets toe te dienen dat miljarden mensen gedurende maanden of zelfs jaren kan schaden en doden.

Hij zegt verder dat er geen reden is om bang te zijn voor het virus. “Je zou bang moeten zijn voor je regering. Wees niet bang voor het virus, het is zo goed als weg. Wees bang voor je regering. Jullie moeten je vrijheden terugnemen”.

Yeadon wijst erop dat zij deze vrijheden niet vrijwillig zullen teruggeven omdat zij nooit rechtmatig van u zijn afgenomen. “Het is nooit nodig geweest om lockdowns in te voeren. Lockdowns werken niet. Zij hebben u verkeerd voorgelicht over de ernst van het virus, u de toegang tot doeltreffende behandelingen ontzegd, en u vervolgens blootgesteld aan zeer gevaarlijke vaccins”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wat te doen met de uitnodiging voor corona vaccinatieVolg Frontnieuws op Telegram

  Sterftecijfer onder 18-49 jarigen in meerdere VS staten gestegen met 50% tijdens het jaar van het "levensreddende" covid-19 vaccin
Vorig artikelDankzij PCR-test bedrog: pandemie voor de machtsuitbreiding van de elites
Volgend artikelIs UW dokter een COVID-kwakzalver?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  1. Geen ID opnemen dan stap je uit hun systeem kunnen ze ook jou niet meer gebruiken dood op zee constructie of je kind niet meer aangeven optie ,die betaal je tog terug die kinder- bij ‘slag of kind-gebonden- budget ,jij neemt kids damn betaal je ook.zelf of je stapt in hun fictie systeem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in