Migrantencrises: Onze dieren zijn niet langer veilig in Europa

5

Onderhand heeft iedereen al gehoord over de verkrachtingen, zuuraanvallen, steekpartijen en terreuraanslagen, maar een andere verontrustende trend die niet veel aandacht krijgt, is de recente toename van aanvallen op dieren.

In Eutlingen, Duitsland, hebben twee Arabisch uitziende mannen (20-25) een zwaan gedood. Aangezien ze de kop meenamen en het karkas achterlieten was het niet voor consumptie bedoeld. Dit is vooral wreed als men zich bedenkt dat zwanen voor het leven koppels zijn. Een getuige heeft de mannen gehoord terwijl ze spraken over hun voornemen om een van deze majestueuze dieren te doden, schrijft Defend Europa.

Op 11 februari gooide een Syriër een hond van de derde verdieping uit het raam, omdat simpelweg de nabijheid van het dier hem irriteerde. Ondanks alle medische zorg daarna, stierf de hond.

Duitsland is echter niet het enige land waar deze verontrustende aanvallen op dieren plaatsvinden. In Oostenrijk werd een pony midden in de wei met een mes opengesneden en daarvoor werden alpaca’s en honden vergiftigd. Een mesaanval op een hond vond plaats in Oostenrijk. De hond werd op het laatste nippertje gered door de eigenaar die het huis uit rende om te helpen en zijn huisdier meteen naar de dierenarts bracht.

Een vrouw in Zwitserland was niet zo fortuinlijk en verloor alle drie haar honden aan versnaperingen waarin scheermesjes en gif waren gemengd. Bij al deze gevallen zijn de daders nog steeds onbekend.

Uiteraard waren er voorheen ook aanvallen op dieren, maar niet van het soort dat zelfs dieren in een dierentuin niet langer veilig zijn. Een zeer verontrustende zaak vond plaats in een kinderboerderij in Berlijn. Een Syrische man (23) werd betrapt bij het verkrachten van een pony en opgemerkt door andere bezoekers met hun kinderen. Hij werd bij de politie aangegeven en kreeg alleen maar een verbod om de dierentuin te betreden.

  Hoofd van de WHO beweert dat de Covid-lockdowns ook na het vaccin worden voortgezet

In Berlijn vonden op een kinderboerderij twee bijzonder wrede aanvallen plaats op schapen. Twee schapen werden over het hek gegooid en een zwanger dier werd afgeslacht. Het andere dier was gewond en overleefde. Helaas gebeurde het weer. Maar deze keer werden twee Roemenen (29) op heterdaad betrapt met een bebloed mes en een van de schapenpoten in hun tas. Het valt nog te bezien of ze ook verantwoordelijk zijn voor het eerder geslachte dier.

Sommige van deze aanvallen zouden mogelijkerwijs ook kunnen zijn uitgevoerd door autochtone dierenhaters, omdat er geen bewijs van het tegendeel is. Niettemin wekken de aanvallen op de dierentuindieren en zelfs de verkrachting van een pony een verontrustende vraag op. Zou dit een neveneffect van de open grenzen kunnen zijn, waarvan ons zal worden verteld dat we ermee moeten leren leven?

Dierenmarteling door asielzoekers: het aantal gevallen van sadistische daden neemt toe

Vorig artikelHet Europese kalifaat
Volgend artikelMijn vriend de winkeleigenaar
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Dan zullen ze er ook mee moeten leren leven als wij zo een vuilak koud maken en ergens dumpen. Open gesneden en onthoofd. Precies zoals ze het zelf graag doen.

  2. Dieren martelen is voor een mossel een vorm van tijdvermaak om de dag door te komen.
    Zo als ze hier een potje gaan bowlen of zo met ze alle.
    Dieren hebben ook net zoveel waarde als een baksteen en worden niet gezien als iets wat leeft met gevoel en wat je verder met rust laat.
    Vanaf kleins af aan leren ze al dieren martelen en pijn doen, waar ze dan ook de grootste lol bij hebben.

  3. Waarom laten we dit alles toch toe, richt milities om onszelf en onze dieren te beschermen! Ze hebben de prmitieffste criminelen, uitschot hierbinnen gehaald, de verradelijke poltici zijn verantwoordelijk!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in