Werknemers van Kalashnikov Concern testen nieuwe aanvalsgeweren © Kalashnikov Concern

De Russische troepen verpletterden na een grootscheeps bombardement de Oekraïense defensieve posities die de gebieden Opitnie en Ivangrad bezetten, 5 km ten zuiden van het centrum van Artemovsk (Bakhmut).

Kort geleden bevestigden de Britten dat de Oekraïense strijdkrachten de gebieden Opitnie en Ivangrad volledig hadden verloren, bericht Warnews247.

Het Russische leger heeft namelijk zijn vlag gehesen op de telecommunicatietoren van de meubelfabriek in het oostelijke, industriële deel van Artjomovsk.

De strijd om Artemovsk (Bakhmut) gaat nu de laatste fase in. Oekraïense troepen lijken te zijn uitgeput en Russische troepen en PMC Wagner’s “Muzikanten” zijn tot diep in de stad doorgedrongen.

De belangrijkste Oekraïense verdedigingslinie is “gebroken” en daarom heeft het Oekraïense regime dringend versterkingen nodig om de Russische bestorming te weerstaan.

De Russen zijn heel dicht bij een groot succes na opeenvolgende nederlagen in Kharkiv en Kherson.

Bekijk videobeelden van de gevechten in Bakhmut

Video: Russen bestoken Oekraïense posities in Opitnie-dorp met 120-mm mortieren

Video: Gevechten van man tot man tussen Russen en Oekraïners in Zaitsevo. In het rood de troepen van Wagner en in het blauw de Oekraïners.

Video: Russen hijsen de vlag op de telecommunicatietoren in Bakhmut

Grootscheepse bombardementen: arsenalen, militaire commando’s getroffen

Volgens het Russische Ministerie van Defensie:

– Langeafstandsraketten met hoge precisie raken het dorp Brody, regio Lviv. Een arsenaal met aanzienlijke voorraden wapens, militaire uitrusting en munitie ontvangen van westerse landen werd getroffen in het gebied.

– Hoge-precisiewapens van de Russische luchtmacht troffen doelen in de regio’s Kiev en Kharkiv. Militaire commando-, controle- en energiesysteemposities werden getroffen.

Russische functionaris: NAVO riskeert rechtstreeks conflict met Rusland en "volledige" nucleaire oorlog

– Dit werd gevolgd door raketaanvallen door de Russische luchtmacht op de punten van tijdelijke inzet van eenheden van de 59e gemotoriseerde infanteriebrigade van de strijdkrachten van Oekraïne en de huursoldaat “Foreign Legion” in de stad Nikolaev

De Oekraïense verliezen bedroegen meer dan 170 militairen, vier gepantserde gevechtsvoertuigen, drie vrachtwagens en zes voertuigen.

– Tijdens de dag troffen operationeel-tactische en militaire luchtvaart, rakettroepen en artillerie twee commandoposten, 63 artillerie-eenheden in vuurposities, mankracht en militaire uitrusting in 156 gebieden. Zes munitie-, raket- en artilleriedepots werden vernietigd in de gebieden van de nederzetting Kupyansk in de regio Kharkiv, Krasnoe, Novoselovka Pervaya van de Volksrepubliek Donetsk, Gulyaipole in de regio Zaporizhya, Kalinovka en Novoaleksandrovka in de regio Nikolaev.

– De operationeel-tactische luchtmacht van de Russische luchtmacht heeft een Su-24 vliegtuig van de Oekraïense luchtmacht neergeschoten boven het dorp Bereznegovatoe, in de regio Nikolajev.

– Gedurende de dag werden 15 onbemande luchtvaartuigen neergeschoten in het N.. Novaya Tarasovka, regio Kharkivka, Poltava, Sofiyivka, Volksrepubliek Lugansk, Petrovskoye, Staromayorskoye, Nikolskoye en Kodema van de Volksrepubliek Donetsk, Energodar, regio Zaporizhzhya, Republikein, Dmitrenko, Tomarino, Chaikino en Chkalovo, regio Kherson, Tauride, regio Dnipropetrovsk.

– Bovendien werden 14 raketten van MLRS HIMARS en Alder systemen neergeschoten in de gebieden Tomarino, Otradokamenka, Novaya Kakhovka, Verovka en Veseloe nederzettingen in de regio Kherson.

Bekijk de video van het spervuur van Kalibr

Video: “Geran-2” raakt Oekraïense MLRS

Video: Russische “Lancet” kamikaze UAV raakt Oekraïens Buk luchtafweersysteem

Bekijk kaarten van het gebied van Bakhmut


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Heel Oekraïne staat in brand: Wit-Rusland heeft zich in de oorlog gemengd – Lukashenko: “We zullen ze verpletteren” (Video’s)Volg Frontnieuws op Telegram

Gonzalo Lira - Wie is Zelensky? Een marionet en dit is waarom

Lees meer over:

Vorig artikelMigranten nemen tankstation bij Parijs over
Volgend artikelEU-parlement wil beide Nord Stream-pijpleidingen opgeven: “Nord Stream” wordt afgeschaft: Systeempartijen stemmen in Brussel voor ondergang
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

41 REACTIES

  • Russia and the Collective West Are Marching Together Towards the Agenda 2030 Goals
   https://tapnewswire.com/2022/10/russia-and-the-collective-west-are-marching-together-towards-the-agenda-2030-goals/

   https://tass.com/society/1514987

   NOVOSIBIRSK, September 29. /TASS/. Russia’s Vector State Research Center of Virology and Biotechnology is developing a mRNA coronavirus vaccine, Yelena Nechayeva, the center’s deputy director general, said on Wednesday.

   “There are no mRNA vaccines in Russia, but now several organizations, including Vector, are working on that,” she told TASS on the sidelines of the Openbio forum.

   Verklaar dit eens aub

   • Ik zag gisteren jullie discussie over trollen en andere ( on )waarheden. Eigenlijk weet niemand nog wat er precies gebeurd. Alles druist zo tegen elkaar in. We worden zo ontzettend gebrainwast. Ik denk dat Frontnieuws ons best wel het juiste laat zien.
    Maar als je kijkt naar alle discussies hier, en hoe mensen tegen elkaar te keer gaan met hun eigen waarheden en scheldwoorden, zie je wel dat ieder mens verstrooid wordt en het zo steeds moeilijker wordt om begrip voor elkaar te hebben. Reageer dan alsjeblieft als je echt feiten hebt zodat dit een betrouwbare site blijft en zo ook Frontnieuws niet kapot gemaakt wordt door onderlinge haat en laster.

    • Dat klopt, ik volg frontnieuws al heel erg lang, mijn vriend kijkt veel international wereld nieuws van buiten de eu en alle nieuws wat daar op komt over oekraine en Rusland, komt ook allemaal op frontnieuws te staan, het is erg triest hoe de bevolking tegen elkaar op wordt gezet en dat veel gehersenspoeld zijn. Mijn vriend is servisch, maar ik pas goed op met wat ik reageer op mensen aangezien ik veel weet van mijn schoonfamilie wat er allemal in die landen ook gebeurd, aangezien mensen mij veel en vaak uitschelden

    • Op advies van een bekende volg ik frontnieuws nu al een tijdje en ik krijg de indruk dat er onder de “ aanhangers/volgers” toch wel de nodige misfits bestaan.
     Ook wel “afgehaakten” genoemd, de berichten die op frontnieuws staan slaan natuurlijk nergens op behalve voor hen die het spoor kwijt zijn en op zoek naar een nieuw soort leiderschap , in de hoop wellicht daar wel aansluiting bij te vinden. Zoals bij Baudet en consorten daar heel slim inspelen maar vervolgens in hun kandidatenlijsten allerlei elitaire en rare kwasten opstellen.

     • ge hebt overschot van gelijk, want uiteindelijk is het ‘correcte’ nieuws alleen maar op onze linksliberale, o zo politiek correcte main stream media te vinden…..
      zalig de armen van geest, zuster ursula…en aangezien je jezelf ‘zuster’ noemt, zul je wel begrijpen dat dit honderd procent op jou van toepassing is…..

    • Kijk de docu over de Bolsjevistische Revollutie van Juri Lina dan weet je dat ze dat al zaten. Lenin, Trotzky, Marx allemaal in de USA getraind. Hellstorm docu en de brief van generaal Patton aan zijn vrouw, waaruit bleek dat hij het hele zieke spel door had en toen werd hij gedood. Putin Kroonprins van de WEF. Ex KGB. Grote vrienden met rabbis in Israel. Net als Hitler een fantastische debater. Baudet doet zijn best maar kan er niet aan tippen. Vooral horen wat ze niet zeggen. Wel oorlogsmisdaden van Britain en de USA maar niet van de joodse Bolsjevieken noch van Stalin melden. Laat staan de oorlogsmisdaden in Afghanistan en Tsjetsjenie. Rijkste man ter wereld die een eigen paleis liet bouwen. Manipuleert het volk met een 1000 jaar oude geschiedenis van de Russen, terwijl de meesten daarvan in de Bolsjevistische revolutie en de Holodomor in de Ukraine afgeslacht werden. Feit is dat er bekend is dat Gecontroleerde Oppositie overal is en dat al deze wereldleiders incl Saddam Hussein Vrij Metselaars of Shriners zijn. En wie weet tot welke geheime occulte orders ze nog meer horen. Belangrijker is op de hoogte zijn wie die revolutie in 2014 georkestreerd hebben en de oorlogsmisdaden in Donbass, de oorlog de opvolgende 9 jaren. De USA valt op dit moment Haiti aan. Decennia geleden was de UVA overal geinfiltreerd door Russisch georienteerde communisten. Communisme is Judaisme. Mensen op deze site geloven blindelings dat Putin de Good Guy is. Ondertussen krijgen ze met elkaar Ukraine wel leeg van de oorspronkelijke bevolking.

    • Ik zelf hoop ook dat de Russen winnen omdat ik voorlopig zie dat dit de makkelijkste uitweg voor ons is uit de agenda 2030 nachtmerrie. Echter vind ik wel dat Truth gelijk heeft met dat men moet blijven waken voor valse messiassen.

     Laten we gewoon eerlijk zijn: Poetin kwam uit het WEF en deed niks tegen de corona terreur van zijn regering. Dat alleen al zou argwaan moeten opwekken. Het is niet dat hij met corona omging zoals Loekashenko die Vodka als medicijn tegen corona aanbeveelde.

     Begrijp me niet verkeerd, het kan best zijn dat Poetin met Oekraine ineens het licht gezien heeft en dat hij nu wel aan de goede kant van de geschiedenis zal staan, maar 100% zeker ben ik me er ook niet van. En dus houd ik de links die Truth opstuurt zeker in mijn achterhoofd om niet ineens naar verrast te zijn.

    • Ik zal het hier nog eens uitleggen: Het klopt dat ook in Rusland achter het gordijn van de politieke arena regisseurs staan die het NWO beleid proberen door te voeren, mogelijk met medeweten van een aantal Russische politieke kopstukken. Het zelfde geldt ook voor landen als China, Brazilië India etc. Het gaat hierbij om individuen met ¨verborgen¨ macht, in Rusland zijn dat bijvoorbeeld: Gennady Timchenko, en Alisher Usmanov Twee Russen die nauwe connecties onderhouden met de CFR (counsel on Foreign Relations) Dit soort mensen vormen 1 nauw verbonden groep die het NWO beleid geheel onderschrijven inclusief de gedachten dat er heel veel ¨nutteloze eters¨ dood moeten Deze groep mensen zijn verantwoordelijk voor de meeste oorlogen (samen met de bankier families) Dus ja de meeste regeringen zijn geïnfiltreerd met individuen die behoren tot het NWO clubje ook in Rusland. En als Poetin niet luistert, dan gaat ie dood, zo simpel werkt het.

   • DIT IS ER BEZIG TRUTH ALLES EROMHEEN IS SPEL.

    >De Europese Unie zal de eerste zijn die valt.

    The DEEP STATE CABAL Jesuits/KAZARIAN Mafia/Rockefellers/ROTHSCHILDs/Dutch Royal family>BLACKROCK, Vanguard, ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT…..
    Zijn de krachten achter de pandemie, wereldoorlogen, mensenhandel, wapenhandel, biowapens BIOLABS in Oekraïne, Nicaragua, Australië Congo, Nigeria, India, Kenia, Ghana, Haïti, Ethiopië, Georgië, ect ect ect….

    _De groei van de CABAL na Israël/Egypte (KAZARIAN Mafia dominantie) [DS] begint zijn wereldoverheersing vanuit het Oude Land>EUROPE>Italië. Het Romeinse rijk de VATICAAN die de eerste gecentraliseerde banksystemen creëerde via de NightsTempler een Katholieke Militair, de rijkste van de Christelijke orde die net als de huidige CIA oorlogen creëerde in vele landen voor controle over grondstoffen en het installeren van regimes trouw aan de Jezuïeten/KAZARIAN M. monarchie.

    >De enige manier om de CABAL te verslaan is om hun regime in Europa te vernietigen. [de olie en het gas te vernietigen. PUTIN weet wat hij doet.
    … Het afsluiten van gas en olie…./// De diepe staat in de EU is afhankelijk van de olie voor vele redenen die verbonden zijn met aandeelhouders via VANGUARD/ BLACKROCK/State Street …… Honderden miljarden euro’s worden dagelijks verhandeld via olie, gas en olieproducten, die verbonden zijn met de scheepvaart, toeleveringsketens, productie in alle sectoren via de Europese Unie…

    De boycot van het centrale banksysteem gesteund door USD (met een schuld van bijna 250 biljoen $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$) gebeurt in de hele wereld en de systematische ineenstorting van de EUROPESE UNIE is aan de gang!!!!….
    _____
    van Ben.F

    De Russen en anderen hebben het gas aan de E.U. afgesloten omdat niemand hun fiatgeld, dat nergens door gedekt wordt, als betaling wil aanvaarden.Italië en Slowakije melden dat ze minder dan de helft van de gebruikelijke hoeveelheid gas uit Rusland ontvangen. Frankrijk heeft sinds 15 juni geen gas meer gehad. Polen, Bulgarije, Finland, Denemarken en Nederland hebben hun Russische gasleveringen al opgeschort zien worden. Ook Duitsland wordt binnenkort afgesneden.

    De Europeanen kunnen elders geen gas vinden. Algerije heeft bijvoorbeeld ook de helft van het gas dat het via pijpleidingen naar Europa stuurt, stopgezet.

    Het valse Biden-regime beloofde de Europeanen dat zij het Russische gas zouden vervangen, maar hun belangrijkste gasexportterminal is opgeblazen en zal niet voor het einde van het jaar weer volledig operationeel zijn.

    Er wordt ook druk uitgeoefend op olie. De olie die de Europeanen uit Libië stelen sinds de moord op Muammar Kadhafi in 2011, is afgesloten.

    Ook de grootste olieraffinaderij van Oekraïne is vernietigd, waardoor een andere belangrijke bron van Europese olie is afgesneden.
    __
    Hoe ontmasker je de OLD GUARD CABAL IN DE E.U die de NAVO, VN en de wereld AGENDA die de PLANDEMIC en bijna alles door de wereld verbonden met jezuïeten DAVOS/VATICAN KAZARIAN MAFIA ROTHSCHILDS ECT. ORGS???????????

    JE LAAT HUN FINANCIËLE GEMONOPOLISEERDE INSTELLINGEN INSTORTEN…
    DIE OLIE, GAS EN PETROLEUM GEBRUIKEN ALS BASIS VOOR TRILJOENEN AAN INVESTERINGEN IN ALLE INDUSTRIEËN DIE ZIJ BEHEREN EN HEBBEN GEKAAPT.

    > Inside VANGUARD, BLACKROCK, STATE STREET … PANIC IS HAPPENING AND INVESTORS ARE TURNING ON THE ROTHSCHILDS>THE ELITES…….

    Meer: 👇👇👇👇👇

    https://t.me/+cYlthd0FisdlYTE6..
    Telegram
    Donald Trump (WWG1WGA)
    Here’s how the election was stolen by the Dems .
    (short vid) ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️😡

    Join❗️: https://t.me/+cYlthd0FisdlYTE6
    1.2Kviews
    Rik Q
    ,
    16:15

    WWG1WGA TOTAAL 🇳🇱🇺🇲🇷🇺
    China’s Xi Jinping grijpt meer macht en duwt Azië dichter bij oorlog https://www.foxnews.com/opinion/china-xi-jinping-grabs-more-power-pushing-asia-closer-war
    1.3Kviews
    Rik Q
    ,
    16:23

    WWG1WGA TOTAAL 🇳🇱🇺🇲🇷🇺
    Forwarded from
    Nederlands Verzet Kanaal
    (
    hugo de smet
    )
    – Rooms-Katholieke Kerk en haar connectie met Satan/ Luciferianisme
    – Controle en actieve sturing van wereldgebeurtenissen door 13 satanische bloedlijnen/families.
    – Kanaänieten/Khazaren aanbidden Baäl, Moloch enz. Riten en bloedoffers / Satanische cultus
    – Vrijmetselarij / satanische riten zo goed als afgelopen
    – Jezuïeten “eed” en hun controle over organen en instellingen zo goed als gedaan.
    – Eigenaren van alle grote tech bedrijven & alle grote bedrijven zijn van dezelfde bloedlijn
    – Bijna ALLE landen zijn bedrijfsconstructies
    – Wereldwijd onderwijssysteem voorbestemd sinds de oprichting van de VN in 1945
    – 9/11 Valse Vlag – Bush Jr./ Mossad, CIA
    – Plannen om JFK te vermoorden door George H. W. Bush
    – Fukushima ramp ontkracht ( bijna alle natuurrampen kunstmatig gecreëerd – HAARP )
    – HAARP genoemd door Khazars Mafia/Kabale als pressiemiddel ( chantage van staten en landen )
    – ALLE oorlogen en genocides zijn veroorzaakt door de KM of hadden een vinger in de pap.
    – Hollywood films zijn bijproduct, focus op kinderen en pedofilie
    – veel sterren enz. / volgelingen cultus van Baäl – bloed eed
    – NATO zo goed als klaar
    – EU zo goed als klaar
    – EURO zo goed als klaar
    – VN/VNO zo goed als klaar
    – WHO zo goed als klaar
    – Kalergi-plan mislukt
    – Valse aanslagen om wetten uit te voeren of in te voeren
    – enscenering van terroristische aanslagen door de media en NGO’s
    – Facebook, AXEL Springer Verlag enz. opgericht of gefinancierd door de CIA…
    – Media gecontroleerd door CIA of geheime dienst
    – Mind control door CIA / patent
    – CIA en Vaticaan verantwoordelijk voor wereldwijde handel in mensen, drugs en wapens…
    – Het bestaan van octrooien voor vele ziekten zoals Aids, Sars, Zicka, Ebola enz.
    – Wereldwijd ontslag van meer dan 3.000 CEO’s van grote bedrijven.
    – GEOENGINEERING gedaan
    – Chemtrails gedaan
    – Fossiele brandstoffen moeten worden afgeschaft
    – Invoering van directe democratie
    – Wereldwijde invoering van GESARA & QFS
    ( Gesara – Reform Act werd in 2016 in New York publiekelijk aangekondigd. 209 landen doen mee )
    – FEDERAL RESERVE BANK GENATIONALISEERD
    – Invoering van een door goud gedekte munt
    – Vrije energie – draadloos – systemen die volgens Nikola Tesla al in Rusland en de VS zijn gebouwd en binnenkort in gebruik zullen worden genomen.
    – Introductie van Sonic Healing Machines/ MedBed
    – Vrijgave van meer dan 6000 onderdrukte patenten die de wereld zullen veranderen.
    – Marktintroductie van antizwaartekrachtmachines en raketten.
    – Elektrosmog wordt onschadelijk gemaakt door de frequenties te herijken.
    – Onteigening van de elite (cabal, jezuïeten, geldaristocratie) zo goed als gedaan.
    – Farmaceutische industrie gedaan
    – NWO/AGENDA- decimering van de mensheid tot 500 miljoen door vaccinaties gedaan
    – Chemo bevordert kanker en is een parasitaire plaag…
    – Cannabis (hennep) wordt onderdrukt en verboden door de farmaceutische lobby, hoewel het van vitaal belang is voor de mensheid en de natuur.
    – Mensenhandelbendes opgerold
    – Kinderhandelbendes opgerold
    – Orgaanhandel zo goed als gedaan
    – Pedofilie zo goed als gedaan
    – Kannibalisme/wereldindustrie zo goed als gedaan
    – Productie van adrenochroom zo goed als klaar
    – Vergiftiging van de voedselindustrie zo goed als gedaan
    – Vergiftiging van grondwater ( fluoriden etc. ) zo goed als klaar- Vervalsing van de geschiedenis komt aan het licht ( vooral Wereldoorlog 1 + 2 )
    – Onthulling van de menselijke geschiedenis en oorsprong
    – Controle over het militair-industrieel complex / geen illegale wapenleveranties meer
    – Bestaan van een industrie voor het klonen van mensen en dieren
    – Evolutie / big bang / dinosauriërs ontkracht
    – maanlanding, ruimtevaart ontkracht
    – heliocentrisme ontkracht
    – wereldvrede
    – De terugkeer van de mensheid naar de natuur en spiritualiteit .

    • En hier vecht Putin voor , Tuurlijk is hij vrijmetselaar enz. dat weten wij ook maar misschien speelde hij het spel mee en was een voor het goede vechtende infiltrant. Daar wel eens over nagedacht beste ¨truth¨.

     Kan me nog een verhaal herinneren van duitsers die in de oorlog deden of ze voor de duitsers werkten en bij het aantreffen van 4 joden in een kelder met huiszoekingen tegen de anderen boven schreeuwden ¨vrij niks aan de hand hier¨. Helden in een moffenpak is Putin misschien ook de duitser in dit verhaal??????

     Nee volgens u natuurlijk niet alles mag alleen maar negatief zijn. We moeten volgens u alleen maar geloven dat we verloren zijn en er elk moment een atoomoorlog zal uitbreken. FEARPORN BESTE TRUTH WAT NOOIT GAAT GEBEUREN MAAR LIJKT SOMS WEL OF U ER OP HOOPT.

     In amerika zeggen ze altijd als het ruikt als stront en het ziet eruit als stront zal het wel stront zijn.

     Welnu beste overheidstrol TRUTH u ruikt naar een trol , u ziet eruit als een trol dus ZULT U WEL EEN TROL ZIJN…

    • kkl.Bedankt voor uw uitgebreide informatie,mij was al bekend wie de werkelijke machthebbers op aarde zijn.De khazariaanse mafia (nepjoden) a.k.a.de cabal,deepstate,illuminati.Ze zijn afkomstig uit het gebied ukraine/kazachstan,dat land heette vroeger khazaria.De KM zijn verantwoordelijk voor alle oorlogen,armoede en ellende van de laatste eeuwen.

 1. Marcel oktober 15, 2022 at 17

  Karel van Wolveren bezit de eigenschap om je een uur achtereen te laten luisteren naar zijn insteek van het Oekraïne verhaal een bijzonder rustige uitleg, een aanrader.

 2. Adriaan W. oktober 15, 2022 at 18:50

  Marcel oktober 15, 2022 at 17

  Karel van Wolveren bezit de eigenschap om je een uur achtereen te laten luisteren naar zijn insteek van het Oekraïne verhaal een bijzonder rustige uitleg, een aanrader.

  Een uur is niets, als deze man zijn verhaal doet. Keek de slapende massa maar eens wat vaker, naar deze mensen. Die staan niet te lullen, maar hebben wat je zeggen.

 3. Ondertussen maakt de amerikaanse regering zich zorgen over UFO’s is het Spaceleger van Trump mislukt en vallen ze op dit moment Haiti aan.

 4. Doorrammen! De Tjetjenen, de Russen, de Belarussen; doorstoten, veroveren en beveiligen.
  Na de overwinning opschonen en uitmesten!

 5. Ik geef Truth niet graag gelijk omdat hij veel onzin verkoopt maar wat betreft Poetin geef ik hem met tegenzin gelijk!
  Begrijp ook dat veel mensen hier (zoals ik) hoop nodig hebben en niet willen geloven dat Poetin in het spel zit. We hebben allemaal een kleine held nodig die ons komt verlossen van het kwade maar we zijn geen kleine kinderen meer!
  Als Poetin onze vriend is dan zal de oorlog ongetwijfeld 100% escaleren tot kernwapens over heel de wereld. Elk kind weet dan ook dat we dan allang prijs hadden.
  Biden en de EU komen met sancties af alsof het snoep is tegen een vijand met kernwapens, snappen jullie dat niet? Rusland heeft enorm geïnvesteerd in ultramoderne bunkers onder de bergen.
  En wat doen ze? Nog meer snoepjes in het gezicht van Poetin smeren, haha.
  Jullie willen dat de Russen doorrammen en alles op hun weg opruimen alsof de VS, NAVO en EU niet bestaan en hun zelfs de weg gaan wijzen om ons te verlossen? Is dat echt?
  Begrijp mij niet verkeerd, ik zie ook Poetin als de betere echte leider in de wereld maar veel factoren kloppen in dit verhaal langst geen kanten, het is zelfs lachwekkend aan het worden.
  Ik wil steeds uitleggen waarom ik dat denk.
  Jullie leggen mij rationeel uit hoe hij ons kan verlossen van al die rijke globalisten of deze oorlog kan winnen. Zodat we terug een normaal leven hebben.
  Lol, ben nu echt benieuwt naar jullie uitleg in details.

  • Jij wil gewoon niet terugkomen op je woorden, daarom blijf je gewoon doordrammen over Putin, maar heb je helemaal geen bewijs. Hij is nooit lid geweest van het WEF. Op allebei de lijsten komt hij niet voor. Maar zoals altijd.. (business-as-usual)

 6. Zelfs de blinden zien dat Poetin een verrader is voor ons, voor de Rus, voor zijn vrouw, voor Doegina en zijn hond. En verder wordt in het schaakspel Oekraïne opgeofferd. Vervolgens een stukje Moldavië. En tot slot wordt Europa bang gemaakt met de slogan; de Rus staat aan de poorten van Centraal- Europa.
  Kunnen eindelijk die Panthers KF51 in massa-productie. Ondertussen gaat de inflatie van de euro stilletjes richting de 50%. Drama mensen drama allemaal de fout van toneelspeler Poetin. Be happy.

  • Moeten ze eerst aan NL verkopen, zodat DAF special products hem op kwaliteit kan brengen….

   Trouwens:de Pooltjes willen ook een paar gebieden terug; net als deSlowaken.

  • Doe onderzoek en lul verder niet zoveel onzin. Met geschiedenisles viel jij altijd in slaap, en heb je over Rusland nooit wat meegekregen, wat ze met dat land al meer dan 1000 jaar van plan waren, wel alles in een Westerse bril gedocumenteerd. De grote leugen van het Westen begint altijd in de schoolbanken.

 7. Denk je dat die stomme Pooltjes, en de gestoorde NATO leden die voor Oekies bezig zijn nog enige invloed kunnen uitoefenen?

  De enige met macht in Oekie-Oekieland is Poetin.
  Het is ook de enige hoop van de Oekies om de nazi’s eruit te gooien; ook al beseffen ze dat niet.

  Maar het ZAL gebeuren.
  Als de Oekie legerleiding enig verstand heeft, geven ze zich over.

  Gaan ze door: veel doden en gewonden; hun eigen keus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in