Migranten in gecoördineerde aanval op Frans politiebureau

1
Via Twitter

Afgelopen zaterdagavond viel een grote menigte migranten het politiebureau in Champigny-sur-Marne aan met onder andere vuurwerk. In het weekend bezocht de minister van Binnenlandse Zaken van het land, Gérald Darmanin, de plek en verklaarde dat hij de verkoop van vuurwerk dat als wapen kan worden gebruikt, wil beperken.

De aanval, de derde in de afgelopen twee jaar, vond plaats toen twee politieagenten buiten het gebouw stonden en een rookpauze hielden. Ongeveer 40 gemaskerde migranten, gekleed in zwart, kwamen opdagen en gingen in de aanval. De twee politieagenten wisten zich te verschuilen in het gebouw, dat onder andere is uitgerust met gepantserd glas.

De beelden hebben Frankrijk geschokt. Naast de aanval op het politiebureau, stichtten ze ook branden en pleegden vandalisme.

Een verloren stadsdeel

Een inwoner vertelt de Franse media dat het niet meer mogelijk is om in de stad te wonen omdat er te veel jonge Arabische en Afrikaanse migranten zijn die niets anders doen dan de mensen overstuur maken.

Volgens burgemeester Laurent Jeanne heeft men te te maken met criminelen die de politie willen uitschakelen en dat het doel was om een politieagent te vermoorden.

Marine Le Pen gaf ook commentaar op de kwestie en is van mening dat de straffen extreem streng moeten zijn en dat buitenlanders die schuldig worden geacht aan misdaden, moeten worden gedeporteerd.

Franse filosoof Éric Zemmour: Immigratie is een misdaad tegen de Europese volkeren en zal eindigen in bloedvergieten

  Vaccinatieflop: van de 3000 kwamen er slechts 58 voor vaccinatie opdagen -vaccinatiecentrum werd weer gesloten
Vorig artikelDe blanke mannen die dag in dag uit dit land bouwen zijn de echte helden in dit land
Volgend artikelAfro-Amerikaan verkrachtte zijn 10 maanden oude dochter tot de dood
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Een aanval met vuurwerk ? Zijn de gasten nou helemaal gek geworden ? We gaan het vuurwerk verbieden, dat zal ze leren !
    Een volgende aanval met stokken ? We gaan subiet álle stokken verbieden binnen een straal van 1 km. van het politiebureau.
    Dit zijn toch geen maatregelen ?
    Opsporen die aanvallers, een zak vol vuurwerk aan hun riem hangen , zeg maar een vuurwerkgordel, en in de fik met ’t vuurwerk !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in